Vasileios Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Δεν θα χρειαστεί να στείλεις κάτι. Το Paypal σε αποζημίωσε για την καθυστέρηση. Αλλά αν επιμένεις μίλα με την εξυπηρέτηση για να τους τα στείλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Δεν θα χρειαστεί να στείλεις κάτι. Το Paypal σε αποζημίωσε για την καθυστέρηση. Αλλά αν επιμένεις μίλα με την εξυπηρέτηση για να τους τα στείλεις. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Έχω κάνει dispute και full refund για sd card από gear. Το gear προτείνει 6$ refund από τα 20. Το πρόβλημα είναι ότι αν αρνηθώ (μου είχε τύχει παλιότερα) το PayPal για full refund θα ζητήσει να στείλω πίσω την κάρτα με έξοδα δικά μου όποτε θα έρθει η μία ή άλλη... Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι άλλο; να καλυφθούν τα ταχυδρομικά;; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Έχω κάνει dispute και full refund για sd card από gear. Το gear προτείνει 6$ refund από τα 20. Το πρόβλημα είναι ότι αν αρνηθώ (μου είχε τύχει παλιότερα) το PayPal για full refund θα ζητήσει να στείλω πίσω την κάρτα με έξοδα δικά μου όποτε θα έρθει η μία ή άλλη... Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι άλλο; να καλυφθούν τα ταχυδρομικά;; Sent from my Redmi Note 3 using TapatalkΝαι, σου επιστρέφει μέχρι ένα ποσό το PayPal. Λογικά εφόσον αφορά sd card, το κόστος μεταφορικών δεν θα ξεπερνά τα 10€, οπότε σε καλύπτει πλήρως. https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Ναι, σου επιστρέφει μέχρι ένα ποσό το PayPal. Λογικά εφόσον αφορά sd card, το κόστος μεταφορικών δεν θα ξεπερνά τα 10€, οπότε σε καλύπτει πλήρως. https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns Sent from my Huawei Mate S using TapatalkΕυχαριστώ μόλις ενεργωποιησα την υπηρεσία (οπότε δεν ξέρω αν θα με καλύψει) + ότι έχω ζητήσει dispute refund και όχι return How do I make a Refund request under the PayPal Refunded Returns service? Log in to your PayPal account and select the transaction of the item you returned. In the transaction’s details, click on “Request a return shipping refund” and collect the supporting documents requested in the form.* If any document is missing from your file, you will have additional 14 calendar days from the date of the initial Refund Request to upload them. To modify a request, just log in to your account, select the transaction of the item you returned and click on “request a return shipping refund”. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Το paypal βγάζει δική του κάρτα με επιστροφή 2% το οποίο πιστώνεται στο λογαριασμό του paypal, αντε να δούμε μηπως έρθει κ Ελλάδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Το paypal βγάζει δική του κάρτα με επιστροφή 2% το οποίο πιστώνεται στο λογαριασμό του paypal, αντε να δούμε μηπως έρθει κ Ελλάδα... Απευθύνεται στην Αμερική μόνο. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Subject to credit approval by Synchrony Bank. Only U.S. residents over 18 years of age may apply. https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/credit-card Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Καλησπερα, εκανα μια παραγγελεια απο geekbuying, με paypal στις 31/8. στο site λεει οτι την επομενη (1/9) εσταλη. ακομη και σημερα ομως το tracking number του ειναι ανενεργο. τι παιζει? επειδη εκανα και αλλες παραγγελειες την ιδια μερα απο αλλα 3 site aliexpress, gearbest, bangood σε ολα τα υπολοιπα πραγματα το tracking δουλευει κανονικα καποια ειναι στο δρομο καποια εχουν φτασει ηδη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Καλησπερα, εκανα μια παραγγελεια απο geekbuying, με paypal στις 31/8. στο site λεει οτι την επομενη (1/9) εσταλη. ακομη και σημερα ομως το tracking number του ειναι ανενεργο. τι παιζει? επειδη εκανα και αλλες παραγγελειες την ιδια μερα απο αλλα 3 site aliexpress, gearbest, bangood σε ολα τα υπολοιπα πραγματα το tracking δουλευει κανονικα καποια ειναι στο δρομο καποια εχουν φτασει ηδη.Και τι σχέση έχει το ερώτημα με το PayPal; Το tracking number θα ξεκινήσει να δουλεύει όταν το πακέτο αρχίσει το ταξίδι του. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Και τι σχέση έχει το ερώτημα με το PayPal; Το tracking number θα ξεκινήσει να δουλεύει όταν το πακέτο αρχίσει το ταξίδι του. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Δεν είπα ότι έχει σχέση το PayPal. Απλά το ανέφερα. Απλά αναρωτιέμαι γιατί δεν έχει ξεκινήσει ακόμη? Το tracking δεν ξεκινά να δουλεύει με το Που θα καταχωρηθεί? Αναρωτιέμαι λοιπόν γιατί 10 μέρες μετά δεν έχει ενεργοποιηθεί. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Δεν είπα ότι έχει σχέση το PayPal. Απλά το ανέφερα. Απλά αναρωτιέμαι γιατί δεν έχει ξεκινήσει ακόμη? Το tracking δεν ξεκινά να δουλεύει με το Που θα καταχωρηθεί? Αναρωτιέμαι λοιπόν γιατί 10 μέρες μετά δεν έχει ενεργοποιηθεί. Sent from my SM-G935F using TapatalkΌχι δεν δουλεύει έτσι. Το tracking number είναι έτοιμα από πριν. Θα το δεις να ενεργοποιείται όταν ο πωλητής πάει το πακέτο στο ταχυδρομείο. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 (edited) Όχι δεν δουλεύει έτσι. Το tracking number είναι έτοιμα από πριν. Θα το δεις να ενεργοποιείται όταν ο πωλητής πάει το πακέτο στο ταχυδρομείο. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted ΟΚ, στα λόγια μου έρχεσαι! Αφού λέει shipped από 1/9 και σήμερα έχουμε 10/9, 9 μέρες που είναι? αρα, μπορω να υποθεσω οτι: ειτε ο πωλητης παρολλο που εχει γραψει shipped, ακομη το εχει στην αποθηκη του ή οτι το εχει παει στο ταχυδρομειο και απλα δεν το εχουν καταγραψει ακομη? αλλα 9 μερες? δεν ειναι λιγο περιεργο? Edited September 10, 2017 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Καθόλου περίεργο. Έτσι κάνουν οι κινέζοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Καθόλου περίεργο. Έτσι κάνουν οι κινέζοι. ΟΚ θα περιμενω κ άλλο Λοιπον! Πρώτη φορά μου έτυχε κάτι τέτοιο για αυτό και η απορία μου! Και φαντάσου έχω παραγγείλει πάνω 10-15 φορές από Κίνα! Ευχαριστω Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Ξέρει κανείς ποσό είναι το όριο για να αγοράσω κάτι από Γερμανία με paypal? Ένα μουσικό όργανο θέλω που κοστίζει 1300€ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Δεν έχει όριο αγορών. Αρκεί να σε καλύπτει η πιστωτική σου ή τυχόν υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Δεν έχει όριο αγορών. Αρκεί να σε καλύπτει η πιστωτική σου ή τυχόν υπόλοιπο. Δεν θα πληρώσω με πιστωτική Δεν υπάρχει όριο αποστολής χρημάτων στο εξωτερικό λόγο capital control? Η κάρτα μου της τράπεζας Εθνικής η κανονική είναι δηλωμένη στο PayPal μου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Υπάρχει όριο αποστολής χρημάτων. Οι αγορές όμως είναι ελεύθερες. Το Paypal δεν βάζει κανένα όριο. Η κάρτα σου μόνο να σε αφήνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Υπάρχει όριο αποστολής χρημάτων. Οι αγορές όμως είναι ελεύθερες. Το Paypal δεν βάζει κανένα όριο. Η κάρτα σου μόνο να σε αφήνει. Ωραία ευχαριστώ τότε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Λοιπόν, αποφάσισα να ξανά κάνω εγγραφή στη PayPal. Πριν από αρκετό καιρό, είχα θέμα με την εισαγωγή του ΙΒΑΝ. Τώρα μπορώ να το βάλω με επιτυχία, αλλά το θέμα είναι το εξής: Δεν με αφήνει να βάλω την κάρτα μου (χρεωστική κάρτα) ενώ παλιά μπορούσα. Μου βγάζει μήνυμα This card is not accepted. Please use a different card, ενώ η κάρτα μου είναι σε ισχύ και λήγει τον Οκτώβρη του επόμενου έτους. Καμία ιδέα; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Λοιπόν, αποφάσισα να ξανά κάνω εγγραφή στη PayPal. Πριν από αρκετό καιρό, είχα θέμα με την εισαγωγή του ΙΒΑΝ. Τώρα μπορώ να το βάλω με επιτυχία, αλλά το θέμα είναι το εξής: Δεν με αφήνει να βάλω την κάρτα μου (χρεωστική κάρτα) ενώ παλιά μπορούσα. Μου βγάζει μήνυμα This card is not accepted. Please use a different card, ενώ η κάρτα μου είναι σε ισχύ και λήγει τον Οκτώβρη του επόμενου έτους. Καμία ιδέα; Ειχες προσθεσει την ιδια καρτα παλιοτερα στο paypal?Εχει υπολοιπο η καρτα(2-3 ευρω)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Ειχες προσθεσει την ιδια καρτα παλιοτερα στο paypal?Εχει υπολοιπο η καρτα(2-3 ευρω)?Είχα βάλει παλιά την οποία άνετα την δεχόταν. Το υπόλοιπο είναι κάτω από 1€. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Είχα βάλει παλιά την οποία άνετα την δεχόταν. Το υπόλοιπο είναι κάτω από 1€. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οποτε μπορει να μην στην δεχεται γιατι την ειχες προσθεσει παλιοτερα σε αλλο account και μπορει να μην το δεχεται γιατι δεν μπορει να χρεωσει την δοκιμαστικη χρεωση 1 ευρω για να δει αν δουλευει η καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Οποτε μπορει να μην στην δεχεται γιατι την ειχες προσθεσει παλιοτερα σε αλλο account και μπορει να μην το δεχεται γιατι δεν μπορει να χρεωσει την δοκιμαστικη χρεωση 1 ευρω για να δει αν δουλευει η καρτα.Το 2ο μπορεί. Όσο για το πρώτο, τις καταργούσα από το λογαριασμό και έπειτα απενεργοποιουσα τον λογαριασμό Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts