FoT1s Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Ερωτησης: Εχω χρηματα στον λογαριασμο μου στο paypal balance. Μου ερχεται ενα payment request απο καποιον φιλο... Οταν θα του στειλω τα λεφτα , τα χρηματα θα τραβηχτουν απο το balance η απο τον λογαριασμο μου??? Η μεταφορα ειναι σε ελληνικο paypal account και σε ελληνικο λογαριασμο. Γιατι εγω θελω να τραβηχοτυν απο τον λογαριασμο και να μεινει ανεπαφο το ποσο στο balance. Γινεται ?? Απο τα χρηματα του λογαριασμου σου. Γιατι και χωρις να εχει paypal ο αλλος, μπορει να σου στειλει λεφτα. Σαν να πληρωνεις κατι στο amazon, σκεψου. Με τα στοιχεια της καρτας σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Ειδικά από σένα που είσαι ο πιο φανατικός των αγορών, δεν το περίμενα αυτό! Έμεινες πίσω στις εξελίξεις :-) Αφού είσαι διακοπές καλύτερα να τις απολαύσεις. :-) Καλησπέρα, ναι έχεις δίκιο προς το παρόν έχω βολευτει και στο google play και κάτι που ήθελα από banggood, οπότε τώρα άμεσα δεν με καίει το paypal για το ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 (edited) εγώ πέρασα λεφτά με πειραιώς χρεωστική λειτούργησε μια χαρά πάω για αγορά δεν μου λειτούργησε με όλες τις κάρτες πόσο χρόνο χρειάζεται για να εμφανισθούν τα λεφτά στο paypal? Edited August 17, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wncd Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Εμένα μου έληξε η visa debit card της alpha bank καθώς και της credit card mastercard citibank. Μου έστειλαν καινούριες το προηγούμενο διάστημα.....με νέους αριθμούς. Οπότε αναγκαστικά διέγραψα τους προηγούμενους λογαριασμός που είχα δηλώσει στην Pay PAL. Τώρα το άσχημο είναι ότι δεν μπορώ να δηλώσω τους νέους λογαριασμούς. Δεν μου επιτρέπει αυτή την διαδικασία. Οπότε δεν μπορώ να κάνω το κόλπο με το request money. Εχει χρειαστεί να δηλώσει κάποιος καινούρια κάρτα ή λογαριασμό IBAN το διάστημα του Capital Control? ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Να ρωτήσω και κάτι σχετικά με το request..... Θα πρέπει να δημιουργήσω και δευτερο λογαριασμό pay pal ώστε να κάνω request σε αυτόν που ειχα δηλωμένες κάρτες? Αλλιώς θα πρέπει να μου στείλει κάποιος άλλος χρήματα απο το εξωτερικό Συγνώμη που ρωτάω τα ίδια αλλά μπερδεύτηκα. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Απο την άλλη μια γνωστή μου έχει χρήματα στο balance (ελπίζω να το λέω σωστά) λόγω συναλλαγών απο το εξωτερικό. Την ειδοποίησαν όμως απο την τράπεζα Πειραιώς πως δεν μπορεί να μεταφέρει άλλα χρήματα στον λογαριασμό της Πειραιώς απο την PAY PAL καθώς έχει ξεπεράσει κάποιο όριο χρημάτων. Την είπαν να τα μεταφέρει και σε άλλους λογαριασμούς της οικογένειάς της (λογικά). Εμένα μου ζήτησε να περάσω απο το σπίτι της ώστε να της προσθέσω νέο λογαριασμό στο PAY PAL της απο άλλη κάρτα ή IBAN. Φοβάμαι όμως πως δεν θα μπορεί να δηλώσει νέους λογαριασμούς όπως συμβαίνει και με μένα. Πάντως.... Εμένα μου περνάει η ιδέα να της δώσω μετρητά και να μου στείλει τα χρήματα στο δικό μου PAY PAL balance. Παράθεση >>>>>>>>>>> Ulefone Power <<<<<<<<<<<<<< 1)Οδηγίες >>> flashing + root + update rom <<< Ulefone Power http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6549905#post6549905 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 προχθες προσπαθησα να ανανεωσω ενα καρτοκινητο της Wind μεσω paypal και η καρτα της Πειραιως και της Αλφα δεν περνουσαν ενω την debit Master Card της Eurobank την δεχτηκε κανονικα..... σημερα απο περιεργεια αγορασα κατι απο το ebay μεσω paypal.....και με την debit Master Card της Eurobank όλα δουλεψαν ρολοι.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 σημερα απο περιεργεια αγορασα κατι απο το ebay μεσω paypal.....και με την debit Master Card της Eurobank όλα δουλεψαν ρολοι.... Εννοείς ότι πλήρωσες μέσω paypal με την κάρτα σου κι όχι μέσω balance? Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Εννοείς ότι πλήρωσες μέσω paypal με την κάρτα σου κι όχι μέσω balance? ακριβως..... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xyz Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Πότε εκτιμάτε ότι θα μπορούμε να κάνουμε αγορές με debit ή κάρτες ανάληψης τύπου mastercard-visa από εξωτερικό όπως πριν;;Ξέρει κανείς;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Πότε εκτιμάτε ότι θα μπορούμε να κάνουμε αγορές με debit ή κάρτες ανάληψης τύπου mastercard-visa από εξωτερικό όπως πριν;;Ξέρει κανείς;; Αυτή είναι ερώτηση κρίσεως και εξίσωση για δυνατούς λύτες ;) Ούτε ο υπουργός δεν ξέρει να σου πει σίγουρα. Αν στρώσουν τα πράγματα και δεν αρχίζουν όλοι να βγάζουν τα χρήματα τους έξω, κάποια στιγμή θα γινει και αυτό. Αυτό έγινε στην Κύπρο τουλάχιστον. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Αυτή είναι ερώτηση κρίσεως και εξίσωση για δυνατούς λύτες ;) Ούτε ο υπουργός δεν ξέρει να σου πει σίγουρα. Αν στρώσουν τα πράγματα και δεν αρχίζουν όλοι να βγάζουν τα χρήματα τους έξω, κάποια στιγμή θα γινει και αυτό. Αυτό έγινε στην Κύπρο τουλάχιστον. Εμεις ειμαστε χρονια πισω. Να λεμε και ευχαριστω αν τραβηξει μεχρι τελος του χρονου απ' οτι ακουγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 βγαινουμε οφ-τοπικ, αλλα οταν η Κατσελη δηλωνει σημερα οτι "Είναι τώρα σειρά του Έλληνα πολίτη να δείξει έμπρακτα τη στήριξή του στο δικό του τραπεζικό σύστημα" σημαινει οτι πρεπει να επιστρεψουν τα χρηματα απο τα συρταρια, τα βαζα, τα στρωματα, την καταψυξη κ το ψυγειο(ναι ακομα κ εκει κρυβονται λεφτα) κλπ και να δωθουν στις τραπεζες για να υπαρχει ρευστοτητα. για αυτο ειναι χαζο να διαβαζεις οτι "συντομα θα επιτρεπονται οι αγορες απο το εξωτερικο", οταν τα capital controls γινονται για να παραμεινει το χρημα εντος συνορων. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 :rolleyes: - μια αθωα ερωτηση: εστω 10 $ δεν μπορω να στειλω απο paypal στο αντιστοιχο mail ενος καταστηματος αφου πρωτα σε ξεχωριστο mail του εχω πει για ποιο προϊον του στελνω λεφτα (?) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Έμαθα ότι ότι paypal θα ανοίξει ξανά 1 εβδομάδα μετά που θα πάρουν τα δις για την ανακεφαλαιοποιηση οι τράπεζες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 :rolleyes: - μια αθωα ερωτηση: εστω 10 $ δεν μπορω να στειλω απο paypal στο αντιστοιχο mail ενος καταστηματος αφου πρωτα σε ξεχωριστο mail του εχω πει για ποιο προϊον του στελνω λεφτα (?) Θεωρητικα μπορεις. Αλλα γιατι να το κανεις αυτο αφου μπορεις να μεταφερεις στο δικο σου balance αυτο το ποσο και μετα να κανεις την αγορα βστε να γινει η αγορα με τη γνωστη διαδικασια? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 έστειλα λεφτά στο Paypal μέσω email αλλά δεν μου έχουν εμφανισθεί ακόμα πόσο καιρό παίρνει για να εμφανισθεί στο paypal? επίσης μου ήρθε και απόδειξη από στο email μου που έκανα την πληρωμή πόσο να περιμένω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 1-2 λεπτά είναι η αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 έστειλα λεφτά στο Paypal μέσω email αλλά δεν μου έχουν εμφανισθεί ακόμα πόσο καιρό παίρνει για να εμφανισθεί στο paypal? επίσης μου ήρθε και απόδειξη από στο email μου που έκανα την πληρωμή πόσο να περιμένω? κανονικα γινονται αμεσως.μπες στο λογαριασμο σου στο paypal και κανε accept τη κινηση Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 προχθες προσπαθησα να ανανεωσω ενα καρτοκινητο της Wind μεσω paypal και η καρτα της Πειραιως και της Αλφα δεν περνουσαν ενω την debit Master Card της Eurobank την δεχτηκε κανονικα..... σημερα απο περιεργεια αγορασα κατι απο το ebay μεσω paypal.....και με την debit Master Card της Eurobank όλα δουλεψαν ρολοι.... Εννοείς ότι πλήρωσες μέσω paypal με την κάρτα σου κι όχι μέσω balance? ακριβως..... Αυτό δεν θα το σχολιάσει κανείς????!!!! Ή να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος? Γιατί εγώ ακόμα δεν μπορώ να το κάνω, όσο κι αν προσπαθώ...... Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Ούτε εμένα σε αγορά εξωτερικού δούλεψε χτες το PayPal με ελληνική κάρτα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Εμένα ούτε ανανέωση σε Q κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 1-2 λεπτά είναι η αναμονή. κανονικα γινονται αμεσως.μπες στο λογαριασμο σου στο paypal και κανε accept τη κινηση τα έστειλα στον δεύτερο λογαριασμό μου εμφανίσθηκαν μια χαρά.... κοίταγα άλλον λογαριασμό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 το paypal απ τις πρωτες κιολας μερες κανει πληρωμες εντος της Ελλαδας εχω ανανεωσει vodafone wind χωρις κανενα προβλημα ενω για εκτος δε δουλευει απ ευθειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 [http://www] 18/08/2015 07:00 Δημοσιεύτηκε αργά χθες στο ΦΕΚ απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου με την οποία επέρχονται επτά αλλαγές στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου των*capital*controls. Όπως προκύπτει από το περιεχόμενο της απόφασης η οποία ισχύει ήδη από χθες, επιτρέπεται η μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό μέχρι του ποσού των 500 ευρώ μηνιαίως ενώ ειδικά για τις ανάγκες φοιτητών που σπουδάζουν στο* εξωτερικό δίδεται -υπό προϋποθέσεις- το δικαίωμα μεταφοράς χρημάτων που φτάνουν και στις 8.000 ευρώ (από 5.000 ευρώ που είναι σήμερα). http://www.naftemporiki.gr/mobile/story/990162/epta-allages-sta-capital-controls-me-apofasi-tsakalotou--to-plires-keimeno Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 [http://www] 18/08/2015 07:00 Δημοσιεύτηκε αργά χθες στο ΦΕΚ απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου με την οποία επέρχονται επτά αλλαγές στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου των*capital*controls. Όπως προκύπτει από το περιεχόμενο της απόφασης η οποία ισχύει ήδη από χθες, επιτρέπεται η μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό μέχρι του ποσού των 500 ευρώ μηνιαίως ενώ ειδικά για τις ανάγκες φοιτητών που σπουδάζουν στο* εξωτερικό δίδεται -υπό προϋποθέσεις- το δικαίωμα μεταφοράς χρημάτων που φτάνουν και στις 8.000 ευρώ (από 5.000 ευρώ που είναι σήμερα). http://www.naftemporiki.gr/mobile/story/990162/epta-allages-sta-capital-controls-me-apofasi-tsakalotou--to-plires-keimeno Αρα, οριακα αγοραζω το oneplus 2. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Αρα, οριακα αγοραζω το oneplus 2. :) πρεπει να εχεις καλη δουλεια... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts