manom18x Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Tιποτα ΤhKaps! Παράθεση www.androidgreece.gr TWITTER: http://twitter.com/manom18x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_daskal Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Σε σχέση με το ελληνικό μενού έλαβα με e-mail, σήμερα 23 Οκτωβρίου, την εξής απάντηση από την HTC: "Καλησπέρα σας, Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει αναβάθμιση ελληνικών για το HTC Magic. Με εκτίμηση, HTC Support Team" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Να ενημερωσω απλως οτι οπως περιμεναμε, μετα την κυκλοφορια του Sense UI για τους ταιβανεζους κατοχους Magic, ενσωματωθηκαν ηδη αυτα που ελειπαν σε custom roms. Ετσι η MyHero, εχει πλεον και πληρες blue tooth και Oλα τα λεντακια κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Δοκίμασε να βάλει κανείς ελληνικό keyboard στην myhero 2.0.2? Και αν ναι με ποιόν τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opelaki Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Καλησπέρα, Λεω να αλλαξω το HTC touch pro με το Magic (ή με τοHERO) αλλα θα ηθελα να μάθω πρωτα αν μπορει να κανει τα παρακατω : 1. Ενεργοποιηση/Απενεργοποιηση του mobile radio απο την κεντρικη οθονη οπως με το SPB shell. 2. Λειτουργια USB stick οταν συνδεθει με pc. 3.Λειτουργια modem οταν συνδεθει με USB με pc η και ασυρματα. 4. Υποστηριξη ομαδων στις επαφες(εργασια-προσωπικες) 5.Ελεγχος για νεο mail χειροκινητα απο κεντρικη οθονη οπως με το touch. 6.Ενεργοποιηση/Απενεργοποιηση της συνδεσης δεδομενων απο το κεντρικο μενου Thanks in advance! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsidi Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 @ opelaki 1.Δυστηχώς δε ξέρω αν γίνεται αυτό (λογικά με το shortcut του αντίστοιχου προγράμματος στο desktop θα θες το πολύ 2 κλικς) 2.Σου πετάει notification να κάνεις mount την SDCard και μετά πετάς ότι θες μέσα σα flashaki. 3.Αυτό γίνεται αλλά πρέπει να κάνεις root (προς το παρόν τουλάχιστον) 4.Αυτό σίγουρα γίνεται καθώς χρησιμοποιείς τα contacts του gmail και μπορείς να κάνεις όσες και ότι ομάδες θες 5.Έχει push gmail αλλά και στην κεντρική οθόνη μπορείς να έχεις ότι shortcut θες για τα άλλα μειλ σου ή οτιδήποτε 6.Κι αυτό γίνεται (η Hero rom έχει ένα widget για αυτό, αλλά και για το magic υπάρχει προγραμματάκι το οποίο μπορείς απλώς να έχεις στο desktop και με ένα κλικ απενεργοποιείς και ενεργοποιείς) Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Γεια σε ολους.Να σας γνωρισω εναν προβληματισμο μου ηθελα και αν μπορει καποιος να μου δωσει μια συμβουλη.Εχω παρει ηδη ενα HTC Magic σε αντικατασταση ενος TytnII.Ειμαι σε σκεψη να παρω και ενα HTC HD.Ποια η γνωμη σας οσον αφορα τα λειτουργικα?Μηπως το Windows Mobile ειναι απαρχαιωμενο σε σχεση με το Android? Ποιο τηλεφωνο σε γενικες γραμμες ειναι καλυτερο απο τα δυο?Μηπως με το HD γυριζω πισω σε σχεση με το Magic? Θα με βοηθουσε πολυ η γνωμη σας και θα την εκτιμουσα!!!!Ειδικα απο καποιον που εχει δουλεψει και τα δυο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Καλησπερα και παλι απο εμενα. Η συμβιωση με το ΗΤC παει μια χαρα, συνηθισα το μενου και εχω πολλα να μαθω ακομα. Εχω, ομως, δυο προβληματακια: 1. Πολλες φορες οταν καλω σε κινητα, ακουω διπλο ηχο κλησης... Εναν "μεταλλικο" στο βαθος (κηπος) κι εναν κανονικο στο foreground. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος; 2. (Νομιζω οτι) Όταν θεσω σε λειτουργια ΠΡΩΤΑ το ακουστικο bluetooth και ΕΠΕΙΤΑ το widget για την ενεργοποιηση της σχετικης λειτουργιας στο τηλεφωνο, (επαναλαμβανω: νομιζω οτι) το τηλεφωνο καλει τον τελευταιο αριθμο του call logger! Καλα, δεν ρωταω αν το εχει παρατηρησει κανενας αυτο, μαλλον θα ειναι κουλο, αλλα μηπως εχει ακουσει κατι παρομοιο/παραπλησιο; Ευχαριστω για τη βοηθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wargasm Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Αυτο για το μπιπ σετο βαθος κηπος φαση το καουω και εγω... Why??? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 3.Λειτουργια modem οταν συνδεθει με USB με pc η και ασυρματα. 3.Αυτό γίνεται αλλά πρέπει να κάνεις root (προς το παρόν τουλάχιστον) Αυτό γιατί; Τόσο βασικές λειτουργίες που κάνουν τα κινητά από όταν πρωτοβγήκε το gprs, γιατί δεν το επιτρέπει η συσκευή χωρίς πείραγμα; Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jose1985beck Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Αυτό γιατί; Τόσο βασικές λειτουργίες που κάνουν τα κινητά από όταν πρωτοβγήκε το gprs, γιατί δεν το επιτρέπει η συσκευή χωρίς πείραγμα; To root έχω την εντύπωση ότι χρειάζεται για wireless tether μόνο. Για usb όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 HTC Magic gets Sense UI, Android 2.0 Eclair phones in the works Για να δούμε.... Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsidi Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 To root έχω την εντύπωση ότι χρειάζεται για wireless tether μόνο. Για usb όχι Πρέπει να έχεις δίκιο. Συγγνώμη για την παραπληροφόρηση! Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThKaps Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Μπορεί κάποιος να μου πει, αν ξέρει, σε τι τιμές κινούνται αυτή την εποχή τα μεταχειρισμένα Magic; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Μπορεί κάποιος να μου πει, αν ξέρει, σε τι τιμές κινούνται αυτή την εποχή τα μεταχειρισμένα Magic; Ρίξε μια ματιά εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThKaps Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Ok, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Καλημέρα παίδες...Μια ερώτηση για το Magic.Τι πρέπει να κάνω για να μπορώ να βλέπω βιντεακια απο το fb και γενικά video μέσα στο internet??Πρέπει να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα??γιατι πατάω να κατεβάσω το adobe flash και δε γίνετε τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zed27 Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Καλημέρα παίδες...Μια ερώτηση για το Magic.Τι πρέπει να κάνω για να μπορώ να βλέπω βιντεακια απο το fb και γενικά video μέσα στο internet??Πρέπει να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα??γιατι πατάω να κατεβάσω το adobe flash και δε γίνετε τίποτα... και εγω το περιμενω πως και πως...εχουν ανακοινωσει flash player android αλλα το ποτε θα βγει...ακομη αγνωστο..λογικα μεχρι δεκεμβρη...υποθετω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThKaps Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Άντε ρε παιδιά, πότε θα πάρουμε καμιά ανανέωση του Android εμείς;; Στον υπόλοιπο πλανήτη ετοιμάζονται για Android 2.0 και εμείς δεν ξέρουμε αν και πότε θα πάρουμε το 1.6... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Γεια σας μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος στα εξης.....που προσπαθω να βρω και δεν μπορω στο Magic? 1)Prospauv na steilv me Bluetooth μια φωτογραφια απο το Magic σε μια αλλη συσκευη και δεν βλεπω τον τροπο? 2)Προσπαθω επισης να την στειλω με MMS και παλι δεν μπορω και 3)κανω αποθηκευση μια φωτο που τραβηξα σαν φοντο και την βγαζει τεραστια σε ολη την οθονη και η μιση ειναι απεξω δεν γινετε νορμαλ με καποιον τροπο? Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Έχω ένα HTC magic με περασμένη τη rom του hero. Έκανα hard reset και τώρα δεν ανοίγει. Υπάρχει τρόπος να φτιάξει; Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldfish Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Καλησπέρα, εδώ μπερδεμένος χρήστης, με κάποιες μικρές (?) απαιτήσεις. Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά του (εχω γεναιόδορη επιδότηση από vodafone) και θέλω τα εξής: 1. Οffice οπωσδήποτε, όπως και pdf viewer (να μπορώ να διαβάσω, να μη μου βγαίνουν τα μάτια). 2. Navigator και gps. Αλλά να μην με χρεώνει στη vodafone. Γίνεται να λειτουργήσει σαν το κανονικό gps που εχω στο αυτοκίνητο;; 3. Αξιοπιστία, να μην κολλάει κτλ.... 4. Να συνδέεται με το macbook, (μην μου πείτε να πάρω iphone, έχω ήδη ένα). Ήδη απέρριψα (μάλλον) το Blackberry και συνεχίζω την έρευνά μου, αλλά το HTC το ζαχαρώνω... Παράθεση www.icycling.gr Cycling like never before...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wargasm Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Καλησπέρα, εδώ μπερδεμένος χρήστης, με κάποιες μικρές (?) απαιτήσεις. Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά του (εχω γεναιόδορη επιδότηση από vodafone) και θέλω τα εξής: 1. Οffice οπωσδήποτε, όπως και pdf viewer (να μπορώ να διαβάσω, να μη μου βγαίνουν τα μάτια). 2. Navigator και gps. Αλλά να μην με χρεώνει στη vodafone. Γίνεται να λειτουργήσει σαν το κανονικό gps που εχω στο αυτοκίνητο;; 3. Αξιοπιστία, να μην κολλάει κτλ.... 4. Να συνδέεται με το macbook, (μην μου πείτε να πάρω iphone, έχω ήδη ένα). Ήδη απέρριψα (μάλλον) το Blackberry και συνεχίζω την έρευνά μου, αλλά το HTC το ζαχαρώνω... 1)Με 20€ το εχεις... 2)GPS κανονικο και πολυ καλο... (μιλαω για το ndrive). 3)Το εχω απο το καλοκαιρι και δεν εχει κολλησει ουτε μια φορα... (μαμα ρομ). 4)Δεν το εχω δοκιμασει.Για sync δεν ξερω αλλα για exploring and edditing directories and files κανεις απλα mount τη memory card...επιλογη του κινητου μετα απο συνδεση στο pc,macbook what else... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicbu Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 1)Με 20€ το εχεις... 2)GPS κανονικο και πολυ καλο... (μιλαω για το ndrive). 3)Το εχω απο το καλοκαιρι και δεν εχει κολλησει ουτε μια φορα... (μαμα ρομ). 4)Δεν το εχω δοκιμασει.Για sync δεν ξερω αλλα για exploring and edditing directories and files κανεις απλα mount τη memory card...επιλογη του κινητου μετα απο συνδεση στο pc,macbook what else... Για τα 2,3,4 έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου αλλά για το 1ο θα διαφωνήσω.. Μπορείς να έχεις το Documents to Go χωρίς να δώσεις τα κερατιάτικα 20€... :p Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicbu Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Γεια σας μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος στα εξης.....που προσπαθω να βρω και δεν μπορω στο Magic? 1)Prospauv na steilv me Bluetooth μια φωτογραφια απο το Magic σε μια αλλη συσκευη και δεν βλεπω τον τροπο? 2)Προσπαθω επισης να την στειλω με MMS και παλι δεν μπορω και 3)κανω αποθηκευση μια φωτο που τραβηξα σαν φοντο και την βγαζει τεραστια σε ολη την οθονη και η μιση ειναι απεξω δεν γινετε νορμαλ με καποιον τροπο? Ευχαριστω!!! Γεια σου και σένα! Εύλογα τα ερωτήματα σου και με πολύ απλή λύση! 1)Χωρίς πρόγραμμα σαν το Bluex και το Bluetooth File Transfer δε μπορείς να κάνεις τίποτα με το Bluetooth εκτός από το να συνδέσεις bluetooth hands-free. 2)Για να στείλεις MMS πρέπει να ρυθμίσεις το κινητό σύμφωνα με το διακομιστή σου. 3)Tο magic πάντα βάζει το φόντο σε landscape επειδή η υπόλοιπη εικόνα φαίνεται στις 2 διπλανές virtual screens που διαθέτει! Ελπίζω να σε βοήθησα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts