Jump to content

manom18x

Members
  • Δημοσιεύσεις

    80
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About manom18x

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

manom18x's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Με εδωσες μεγαλη χαρα νομιζα οτι η δικια μου σκαλωσε πουθενα....Ευχαριστω
  2. @nikpoth στο tracking code γραφει οτι ακομα βρισκεται στην Αμερικη η θηκη?
  3. Με το 3g μονιμα ανοιχτο. Σπανια δουλευω με wifi για αυτο δεν εχω ιδεα ποσο θα διαρκουσε η μπαταρια
  4. Μπα φιλε κ εγω νομιζα οτι θα ερθει γρηγορα αλλα απο αυτα που διαβαζω κανει κανενα μηνα....Μακαρι να ερθει πιο νωρις φιλε αλλα δεν το βλεπω...
  5. Την προηγουμενη εβδομαδα εγινα και εγω κατοχος της συγκεκριμνης συσκευης και κατευθειαν περασα Cyanogenmod11 ομως παρατηρω οτι ορισμενες φορες το Android OS "ρουφαει" την μπαταρια μου. Τι SOT εχετε εσεις? Εγω με SOT 2 ωρες και 10 λεπτα κρατησε 26 ωρες. Ειναι καλα για την συσκευη?
  6. Σ ευχαριστω. Δεν ξερω αν εκανα βλακεια που δεν το αγορασα απο το Amazon της Αγγλιας μηπως την ειχα πιο γρηγορα....
  7. Στις 31 Δεκεμβριου αγορασα απο Αμερικη την Ringke fusion για το nexus μου το θεμα ειναι οτι ακομα και σημερα(16/1) το δεμα βρισκεται στην Αμερικη (απο το tracking code). Τοσο πολυ καθυστερησε σε εσας?
  8. WIND με διαφορα. Το σημα απο Vodafone ειναι αθλιο(με πεταει απο 3g σε 2g και το αντιθετο ολη την ωρα) οσο για cosmote δεν εχω να πω και πολλα
  9. Tην πηραμε την 4.4 απο CM φιλε μου. Μην περιμενεις απο Google
  10. Παιδια αξιζει να αγορασω την συγκεκριμενη συσκευη ή να περιμενω να πεσει η τιμη του nexus 5 (κατοχος galaxy nexus)
  11. Υπαρχουν καποιες εφαρμογες που ειναι κακογραμμενες με αποτελεσμα να μην αφηνουν το κινητο να πεσει σε deep sleep οσο ειναι κλειστο. Καλο θα ειναι να προσεχουμε πολυ τι κατεβαζουμε απο το μαρκετ. Οσο για το battery calibration που αναφερουν παραπανω ο πιο σωστος τροπος ειναι να αφησεις το κινητο ανοιχτο να φορτιστει πληρως μετα να το κλεισεις με τον φορτιστη πανω (θα δειτε οτι δεν θα σας βγαλει οτι ειναι στο 100% η μπαταρια) και μολις φτασει στο 100% καντε ''wipe battery stats'' μεσω cwm (ολα αυτα για battery calibration προυποθετουν root). Αυτο το κανουμε διοτι μετα απο πολυ καιρο χρησης του κινητου (ή οταν αλλαζουμε συνεχεια rom) η συσκευη αδυνατει να μας δωσει το ακριβες ποσοστο της μπαταριας μας. Οσο για προγραμμα καταναλωσης μπαταριας δες το battery monitor widget.
  12. Φιλε το δοκιμασε κ εγω πριν απο 2 μερες για να δω πως θα παει ετσι απο περιεργεια στο gt free+ HD αφου πρωτα χρονισα τον επεξεργαστη στα 500 mhz(δεν κανω πλακα 500) και δεν παρατηρησα κανενα lag. Η ρομ που εχω ειναι του leomar και kernel του siyah!
  13. Δεν το διατύπωσα σωστα οντως, αλλα ταυτοχρονα δεν ξερουμε αν ειναι και προβλημα της οθονης η απλα λαθος σε θεμα software. Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν rom στις οποιες δεν γινεται αντιληπτο και αυτο ειναι που μετραει (μην παιζουμε με τις λεξεις :) )! Αυτο το λεω διοτι το κινητο οταν το πηρα ειχε μια κιτρινιλα και κανεις δεν ηξερε αν αυτο φευγει με το τελευταιο update με αποτελεσμα να μην ξερω αν πρεπει να το επιστρεψω η οχι. Για αυτον τον λόγω θεωρω καλυτερα να εχουν μια σωστη πληροφορηση οι νεοι και μελλοντικοι κατοχοι της συσκευης!
  14. Με την rom του leomar η κιτρινιλα φευγει εξαιτιας της προσθηκης του screen calibration. Φυσικα η οθονη αποκτα λιγο πιο ψυχρα χρωματα. Παντως ειναι ψεματα να λεμε οτι το προβλημα δεν φευγει μιας και ειναι αρκετοι αυτοι που εχουν δει την κιτριναλα να μειωνεται σε μεγαλο βαθμο και αρκετοι αλλοι που υποστηριζουν οτι η κιτρινιλα εξαφανιζεται τελειως.
  15. Φιλε μπορει να αλλαξεις οθονη κ να πεσεις σε μια αλλη που εχει κ αυτην κιτρινιλα. Εχω κ εγω την κιτρινιλα αλλα με το που αλλαξα rom και εβαλα του Leomar η κιτρινιλα ηταν παρελθον. Επισης πολλοι στους XDA εχουν τα ιδια αποτελεσματα με εμενα. Καποιες οθονες το εχουν σε μεγαλο βαθμο κ αλλες οχι σε τοσο μεγαλο. Τι να πω αν δεν το εχεις σε εντονο βαθμο μην το κανεις.
×
×
  • Create New...