Jump to content

[Επίσημο] HTC Magic

miky7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, ενώ εγκαθιστούσα apps από το market, το τηλέφωνο έσβησε και δεν ξανανοίγει, παρά μόνο φαίνεται στο κέντρο της οθόνης το σήμα της HTC. Καμια βοήθεια;

Σε τέτοιες περιπτώσεις μπαίνεις σε safe mode και απεγκαθιστάς τις εφαρμογές που μπορεί να οδήγησαν στο πρόβλημα. Αν κι αυτό δε δουλέψει, το hard reset είναι η μόνη λύση.

Γεια σας παιδια,

εχω και εγω 1,5 και αποφασισα να την αλλαξω..μπορειτε να μου προτεινετε καμια γιατι εχω μπερδευτει με διαφορα bugs για την καθεμια που διαβαζω..

Θα ηθελα να μου προτεινετε ποια ειναι καλη με greek interface και φυσικα ποια στα αγγλικα. Η 6.1 final του cyanogen, εχει bugs?

Ευχαριστω

Δεν υπάρχει ROM χωρίς bugs. Ωστόσο, κατά την άποψή μου, η Cyanogen 6.1 final είναι από τις καλύτερες και πληρέστερες που έχω χρησιμοποιήσει.

Καλησπέρα σε όλους στο forum! Καλώς σας βρήκα... Λοιπόν! Ήμουν κάτοχος magic με το ταπεινό 1,5 και αποφάσισα να το αναβαθμίσω.

Έτσι από Android 1.5 HTC Sense που ήμουν με

SAPHIRE PVT 32A SHIP S-ON H

HBOOT-1.76.0009 (SAPP10000)

CPLD-12

RADIO-6.35.08.29

κατέληξα σε T-Mobile 2.2.1 FRG83D με

SAPHIRE PVT 32A ENG S-OFF H

HBOOT-1.76.2007 (SAPP10000)

CPLD-12

RADIO-3.22.20.17

Οι ερωτήσεις μου. Η αλλαγή του Radio & SPL, έχει πουθενά επίπτωση στην λειτουργία του τηλεφώνου;;;

Και δεύτερο και ποιο σημαντικό. Δεν μπορώ να κρύψω πως απογοητεύτηκα από το "καθαρό" android. Έχει αρκετές ελλείψεις που είχα συνηθίσει στο sense. Θέλω να ξαναγυρίσω σε android με HTC Sense. Ιδανικά αυτό θα ήταν το 2.2 της Vodafone. Είναι δυνατό να περάσω αυτή την Rom και πως;; Ευχαριστώ!

Η αλλαγή του radio μπορεί να ευθύνεται για την αύξηση ή μείωση της κατανάλωσης μπαταρίας, όπως επίσης και για την ισχύ του σήματος (κινητής, wifi, gps).

Σχετικά με το δεύτερο ερώτημά σου, δεν υπάρχει 2.2 ROM με Sense για το Magic κι επιπλέον η επίσημη ROM της Vodafone είναι 1.5. Τέλος, θεωρώ απίθανο να δούμε επίσημη 2.2 ROM με Sense ή ακόμα και χωρίς στα ελληνικά Magic. Οπότε, επιλέγεις είτε Vanilla 2.2 (που είπες ότι δε σου άρεσε) είτε 2.1 ROM με Sense UI (Rogers και οι προερχόμενες απ' αυτήν ROMs).

Ακολούθησα τις οδηγίες σου και εγκατέστησα αυτή τη ρομ. Ερώτηση: Τι κάνουμε με ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο?

Στη συγκεκριμένη ROM δεν υπάρχει ελληνικό μενού. Για πληκτρολόγιο μπορείς να βάλεις το HTC_IME mode από το xda. Απ' όσο είδα τη ROM της T-mobile σου την είχα προτείνει πριν δύο μήνες. Πλέον θα σου έλεγα να δοκιμάσεις τη Cyanogen 6.1 final. Αφού έχεις αλλάξει radio και SPL, θα είναι παιχνιδάκι. Ψάξε λίγο πιο πίσω για τη διαδικασία και τ' αρχεία που χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις.

Πολύ καλή τελικά η 6.1 με θλιβερό όμως σημείο το ότι ρουφάει μπαταρία πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με την RCMagic. Κατά τα άλλα; Εξαιρετικά γρηγορότερη απόκριση, καθόλου bloat!

Μία ερώτηση προς vman αν ακούει: το kernel που συνιστούσες για το 6.1 παίζει με setcpu; Αν ναι, έτσι το έχεις και με τι ρυθμίσεις;

Με το συγκεκριμένο kernel είδα διάρκεια μπαταρίας που δεν είχα δει ποτέ και με οποιαδήποτε άλλη ROM. Είχα το setcpu, και δούλευε κανονικά. Δε δοκίμασα να κάνω overclock και χρησιμοποιούσα τις προτεινόμενες, από την εφαρμογή, ρυθμίσεις.

Edited by vman

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα. Γιατί ρε παιδιά δεν παίζει με τίποτα; Την έχω εγκαταστήσει αφού την κατέβασα από το market αλλά δεν εμφανίζεται με τίποτα...
iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI

Καλημέρα. Γιατί ρε παιδιά δεν παίζει με τίποτα; Την έχω εγκαταστήσει αφού την κατέβασα από το market αλλά δεν εμφανίζεται με τίποτα...

Δεν αρκεί το κατέβασμα. Απο Settings->Language & keybord το ενεργοποιείς και μετά το επιλέγεις με παρατεταμένο πάτημα στη γραμμή εισαγωγής κειμένου.

HTC Magic, Nexus S, Lenovo Vibe X2, Redmi Note 3 Pro, Mi5s

Δεν αρκεί το κατέβασμα. Απο Settings->Language & keybord το ενεργοποιείς και μετά το επιλέγεις με παρατεταμένο πάτημα στη γραμμή εισαγωγής κειμένου.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια φίλε μου.

iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI

Με το συγκεκριμένο kernel είδα διάρκεια μπαταρίας που δεν είχα δει ποτέ και με οποιαδήποτε άλλη ROM. Είχα το setcpu, και δούλευε κανονικά. Δε δοκίμασα να κάνω overclock και χρησιμοποιούσα τις προτεινόμενες, από την εφαρμογή, ρυθμίσεις.

Καλημερες!! (τετοιες ωρες :p)

Μιλαμε για αυτο το kernel? ~boot-cm_2634.7_ds_32a-oc-uv-fp-091310~ ??

Εχω την τελευταια ρομ του Cyan. Εχω θεμα με τη μπαταρια,μου κραταει μια μερα,οποτε ψαχνομαι επι του θεματος. Απο φιλο με 32Β εχω ακουσει μεχρι και 4-5 μερες μπαταρια. Χωρις 3G βεβαια και ολιγον Wi-Fi.

Παιδια βοηθεια εχω ενα HTC Magic vodafon το οποιο εχει:

SAPPHIRE PVT 32B SHIP S-ON G

HBOOT-1.33.0004(SAPP10000) CPLD-10

RADIO-2.22.19.26I

FASTBOOT

<VOL DOWN>HBoot Mote

<SEND>Reset Device

<ACTION>Restart to Hboot

<MENU>Power Down

Εχω διαβασει διαφορα και δεν εβγαλα ακρη.Πηρα τηλεφωνο στην Vodafone και κατεβασα απο την σελιδα της μια RUU_Sapphire_Vodafone_Generic_3.05.151.3_PTG_GR.exe.Απο την HTC το

HTC_Sync 2.0.40 που το δινει για αυτο το τηλεφωνο,το εγκατεστησα (Εχω Widows vista) αλλα ενω το συνδεω στον υπολογηστη το μονο που βλεπω ειναι η καρτα του σαν σκληρο δισκο (οταν το συνδεσα μου εγραψε οτι οι συσκευες εγκατασταθηκαν με επιτυχια).Δεν το βλεπω απο την διαχειρηση συσκευων.

Τι δεν κανω σωστα;Πρεπει να συνδεσω το τηλ.ανοιχτο με καρτα σιμ;Πρεπει να το συνδεσω πατωντας καποιο κουμπι για να το δει η RUU; και το HTC_Sync 2.0.40;Δεν εχω βρει πουθενα τα βηματα για αναβαθμιση σε αυτη την SAPPHIRE PVT 32B SHIP S-ON G.

Δεν μπορω να διαβασω τιποτε στο μενου γιατι ειναι μαλλον Γερμανικο.Στα settings βλεπω κατι το οποιο να μπορω να ενεργοποιησω.Διαβασα οτι πρεπει να κανω κατι στον φακελο C και να κανω κατι στην καρτα mickro του κινητου.Στην Vodafone μου ειπανε οτι ειναι απλο.(στεινω το HTC_Sync 2.0.40 συνδεω το κινητο το κανει εγκατασταση και ανοιγω το RUU_Sapphire_Vodafone_Generic_3.05.151.3_PTG_GR.exe το βλεπει και ακολουθω τα βηματα.Μου ειπαν ακομη οτι δεν ειναι κλειδωμενο και οτι αυτη η αναβαθμιση θα περιορισει τους χαρακτηρες στα μηνυματα σε 70.

Καποια βοηθεια παιδια;

Παιδια βοηθεια εχω ενα HTC Magic vodafon το οποιο εχει:

SAPPHIRE PVT 32B SHIP S-ON G

HBOOT-1.33.0004(SAPP10000) CPLD-10

RADIO-2.22.19.26I

FASTBOOT

<VOL DOWN>HBoot Mote

<SEND>Reset Device

<ACTION>Restart to Hboot

<MENU>Power Down

Εχω διαβασει διαφορα και δεν εβγαλα ακρη.Πηρα τηλεφωνο στην Vodafone και κατεβασα απο την σελιδα της μια RUU_Sapphire_Vodafone_Generic_3.05.151.3_PTG_GR.exe.Απο την HTC το

HTC_Sync 2.0.40 που το δινει για αυτο το τηλεφωνο,το εγκατεστησα (Εχω Widows vista) αλλα ενω το συνδεω στον υπολογηστη το μονο που βλεπω ειναι η καρτα του σαν σκληρο δισκο (οταν το συνδεσα μου εγραψε οτι οι συσκευες εγκατασταθηκαν με επιτυχια).Δεν το βλεπω απο την διαχειρηση συσκευων.

Καποια βοηθεια παιδια;

Μάλλον ξέχασες ν' αναφέρεις στη Vodafone ότι το κινητό δεν είναι αγορασμένο από Ελλάδα. Το κινητό σου είναι 32Β, ενώ τα κινητά της Vodafone στην Ελλάδα είναι 32Α. Είσαι τυχερός που δεν κατάφερες να τρέξεις το RUU, γιατί θα είχες καταστρέψει το κινητό σου.

Μάλλον ξέχασες ν' αναφέρεις στη Vodafone ότι το κινητό δεν είναι αγορασμένο από Ελλάδα. Το κινητό σου είναι 32Β, ενώ τα κινητά της Vodafone στην Ελλάδα είναι 32Α. Είσαι τυχερός που δεν κατάφερες να τρέξεις το RUU, γιατί θα είχες καταστρέψει το κινητό σου.

τωρα τι μπορω να κανω για να το κανω ελληνικο μπορω να το κανω ή οχι;

τωρα τι μπορω να κανω για να το κανω ελληνικο μπορω να το κανω ή οχι;

Μπορείς να βάλεις τη ROM του Cyanogen. Ρίξε μια ματιά στο thread. Επειδή το κινητό σου είναι 32B, δε χρειάζεται να βάλεις port file.

Έχω την rc magic v6 ! Η 2.2 της T- mobile είναι καλύτερη????? Αξιζει να την βάλω???? Αν ναι μπορει καποιος να μου πει τα βήματα?

Ενδιαφέρον αυτό που λες, γιατί εγώ βλέπω ακριβώς το αντίθετο δυστυχώς στο θέμα της μπαταρίας... Οι παρατηρήσεις ήταν με το setcpu πάντα φορτωμένο ή χωρίς αυτό; Ρωτάω μήπως για τη διάρκεια μπαταρίας βοηθούσε το ρίξιμο συχνότητας.

Αν τελικά είναι έτσι, ποιο setcpu συνιστάς για τον πυρήνα (που συνιστάς εσύ σε προηγούμενο post για το 6.1);

Έχω την rc magic v6 ! Η 2.2 της T- mobile είναι καλύτερη????? Αξιζει να την βάλω???? Αν ναι μπορει καποιος να μου πει τα βήματα?

δεν κουνιεται φυλλ εδω στο φορουμ .....

• Administrators
δεν κουνιεται φυλλ εδω στο φορουμ .....

Μήπως επειδή αυτά που ρωτάς έχουν απαντηθεί πολλάκις στο forum; Διάβασε λίγο προς τα πίσω και θα πάρεις όλες τις απαντήσεις σου.

Modpic.gif

Αναρωτιεμαι, εκτος απο κανα δυο που παραπονιουνται για την μπαταρια στην cm 6.1 εχει δει κανεις αλλος προβλημα?Το προσεξα και εγω και μου την τρωει αβερτα, εφτασα σε σημειο να κλεινω τα παντα και παλι να πεφτει αρκετα γρηγορα ενω με wi-fi κτλ σε ενα 2ωρο σε sleep μου επεφτε τερμα.Σκεφτομαι οτι εχω κανει κατι λαθος εγω, εκλεισα και jit κτλ αλλλα τιποτα, ενω σε official roms δεν το προσεχα αυτο.Εσεις τι λετε?τι μου προτεινετε να κανω?
212we1j.png?w=AABq7xxLLBdUGTm0a_clkrIpmKBxPDTXshd60DSDWRHLaQ

Αναρωτιεμαι, εκτος απο κανα δυο που παραπονιουνται για την μπαταρια στην cm 6.1 εχει δει κανεις αλλος προβλημα?Το προσεξα και εγω και μου την τρωει αβερτα, εφτασα σε σημειο να κλεινω τα παντα και παλι να πεφτει αρκετα γρηγορα ενω με wi-fi κτλ σε ενα 2ωρο σε sleep μου επεφτε τερμα.Σκεφτομαι οτι εχω κανει κατι λαθος εγω, εκλεισα και jit κτλ αλλλα τιποτα, ενω σε official roms δεν το προσεχα αυτο.Εσεις τι λετε?τι μου προτεινετε να κανω?

Αν θυμαμαι καλα, ειναι θεμα kernel.. εχει απαντηθει στο forum του cyanogen.. δυστηχως επειδη εγω πλεον φοραω new radio & spl δεν θυμαμαι ποιον ειχα κατεβασει και το ειχα διορθωσει.. ψαξε λιγο ομως θα το βρεις..

Sent from my HTC Magic using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίδες καλή χρονιά και εύχομαι σε όλους (στο συγκεκριμένο thread) να αναβαθμιστούμε και official σε 2.2 ή και σε 2.3 (τα έχω πιεί για τα καλά)!
Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

ερωτηση: δειτε αυτό και πειτε μου, αυτην την αναβαθμιση δεν την εχει βγαλει η htc για "ελευθερες" συσκευες οπως τις δικες μας?

Είχα την cyanogen 5.8 και την άλλαξα με την T 2.2 και μετά (έως σήμερα) με την cyanogen6.1. Και με τις 2 cyanogen δεν δουλεύει το gps. Κάνω κάτι λάθος? Όσες φορές είχα άλλη ρομ εκτός cyanogen το gps λειτουργούσε κανονικά

Είχα την cyanogen 5.8 και την άλλαξα με την T 2.2 και μετά (έως σήμερα) με την cyanogen6.1. Και με τις 2 cyanogen δεν δουλεύει το gps. Κάνω κάτι λάθος? Όσες φορές είχα άλλη ρομ εκτός cyanogen το gps λειτουργούσε κανονικά

εχεις δοκιμασει να αλλαξεις kernel, ή να ανοιξεις το gps και να κανεις restart?

πώς αλλάζω Kernel?

ψαξε στο forum του cyanogen και οταν τον βρεις και τον κατεβαζεις flashαρε τον απ'την recovery

Ρε παιδιά εγώ έκανα ένα fresh install της CM6.1 με τον kernel, που πρότεινε και ο vman (2.6.34.7) και έχω διαβάσει και αλλού ότι προσφέρει καλύτερη διάρκεια μπαταρίας, αλλά εδώ συμβαίνει το αντίθετο...

Με λίγη χρήση με τον 2.6.35.9 μου έβγαζε γύρω στο 20ωρο ενώ τώρα κρατάει 15 ώρες...

Ξέρω είναι περίεργο...ήμουν σίγουρος ότι θα κρατούσε περισσότερο!

Έχω βάλει και το app watchdog να δω αν μου τρώει κάτι μπαταρία κια δε το ξέρω και τσεκάρω αρκετά συχνά το battery usage του συστήματος...αλλά δε βλέπω κάτι πολύ περίεργο...

Θέλω να αποφύγω task killers που κλείνουν τα πάντα..προτιμώ να εντοπίσω το πρόβλημα...

Motorola Moto G 5.1 Official

Nexus 7 (2012), CM 1.2

Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1

Εχω παρατηρησει στις ρομ του cyanogen, οτι μετα την εγκατασταση θελει αρκετους κυκλους φορτισης μεχρι να στρωσει. Θα σου προτεινα να κανεις λιγο υπομονη.