Jump to content

ferrarakias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ferrarakias

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

ferrarakias's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ferrarakias

    Lenovo S60

    Χαιρετώ το φόρουμ ! Έχω ένα Lenovo S60 - a με σπασμένο digitizer . ψαχνω οθόνη παντού ( ebay , ali , amanon ktlp) και κανένα δεν έχει οθοόνη ακριβώς γαυτό το μοντέλο. Για μοντέλα -t η -w υπάρχουν.στο ali υπάρχει μόνο ένας που συγκεκριμενοποιηεί και λέει οτι δεν είναι combatible me -α. βρισκώ οθονη γενικά για s60 ρωτάω τους sellers αν είναι συμβατό με -a και κανένας δεν απαντάει με σιγουριά . Έχει αλλάξει κανείς οθονη ? ξέρει τι παίζει με συμβατότητες?
  2. ama den ksereis se poion paroxo einai ?

    an peraso android les na fygei?

  3. Εφόσον έχει network lock, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Μόνο ο πάροχος που είναι κλειδωμένο το κινητό μπορεί να σου δώσει το password να ξεκλειδώσει.
  4. Kalispera file thelo ta fota sou gia ena wave 3 S8600. exei network lock . ksereis ti mporo na kano ?

    Euxaristo ek ton proteron

  5. χαιρετω το φορουμ , μου πεσε στα χερια το s8600 και εχει netowrk lock on . ενω το simlock ειναι Off. ξερει κανεις καποιο τροπο για ξεκλειδωμα
  6. χαιρετω το φορουμ, Εχω ενα ζ10 και μου βγαζει οτι ειναι κλειδωμενο σε παροχεα . τι κάνω ? ευχαριστω εκ των προτερων
  7. ΧΑιρετω το φορουμ, εχω και εγω το gt s6102 στην 2.3.6 και πλεον μου ειναι πολλη αργο . τι προτεινετε ετσι ωστε να μην το παρατησω το κινητο ???
  8. ποια ρομ προτεινετε ωσ καλυτερη ???
  9. χαιρετω το φορουμ , εκανα ροοτ το κινητο με root master . μετα περασα MobileUncle Tools και εβαλα το recovery σε sd το βρισκει το γκαθιστα alla στην επανεκινηση δεν μπαινει ποτε σε recovery mode?? σαν να μην υπαρχει ! help!!!!
  10. χαιρετω το φορουμ , εχω το tablet turbox twister 7 m07a6 και μου κολλαει στην οθονη του turbo x προσπαθω να μπω σε recovery πτωντασ power kai με συνδετηρα to reset αλλα τιποτα καμια ιδεα κανεισ ? ευχαριστω εκ των προτερων
  11. χαιρετω το φορουμ, ειχα htc magic rooted κτλπ και τωρα ηθελα να περασω μια ρομ και μου προτεινε καποια ραδιο και spl μετα πολλα κατελιξα να βλεπω το fast book mono με τα ακολοθα στοιχεια sapphire pvt 32a ship s-on g hboot 1.33.0013d radio 2.22.27.08 δεν μπορω να μπω πλεον σε recovery και επειδη ειχε κολλησει η εγκτασταση της ρομ το μονο που βλεπω ειναι το λογο htc magic και τιποτα παραπανω τι πρεπει να κανω?? ευχαριστω εκ των προτερων
  12. δεν ξέρω για εσάς αλλά σε εμένα και η επισημη 2.2 και η cyonogen υστερουσαν πολλη σε θεμα ταχήτητας σε σχέση με τις ρομ 2.1. επισης σε εφαρμογες τυποθ angry birds κολούσαν πάα πολύ.προς το παρόν έχω αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=893359 για τον λόγο οτι με κραταει 3-4 μερες με απλή χρήση πάντα! έχει κανεις να προείνει καμία καλύτερη σε ταχήτητα και αποδοση 2.2???
  13. δεν κουνιεται φυλλ εδω στο φορουμ .....
  14. Έχω την rc magic v6 ! Η 2.2 της T- mobile είναι καλύτερη????? Αξιζει να την βάλω???? Αν ναι μπορει καποιος να μου πει τα βήματα?
  15. και ειχα μια ελπιδα...κριμα...υπαρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο στο μαγικο μας???
×
×
  • Create New...