Jump to content

barbasunday

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by barbasunday

  1. Εβαλα μολις την gingeryoshi 1.5 σε magic 32Α. Aλλα το ρημαδο aytosunc του νεου μαρκετ με ταραξε και κατεβαζει ολα τα apps που ισως σ καθε αλλη περιπτωση να ηταν βολικο. Περα απ το οτι ομως δεν τα ηθελα ολα τα apps,ειχα κανει μπακαπ με το τιτανιουμ ωστε να βαλω επιλεκτικα τα προγραμματα που θελω. Υπαρχει τροπος να σταματησω το μαρκετ μαζικα η πρεπει να κανω cancel ενα ενα. Ειναι και magic και laggarei με τα 50 ταυτοχρονα downloads :/
  2. Καλημερες!! (τετοιες ωρες :p) Μιλαμε για αυτο το kernel? ~boot-cm_2634.7_ds_32a-oc-uv-fp-091310~ ?? Εχω την τελευταια ρομ του Cyan. Εχω θεμα με τη μπαταρια,μου κραταει μια μερα,οποτε ψαχνομαι επι του θεματος. Απο φιλο με 32Β εχω ακουσει μεχρι και 4-5 μερες μπαταρια. Χωρις 3G βεβαια και ολιγον Wi-Fi.
  3. Καλησπερες!! Εδω παρολο που ειναι φορουμ για το nexus, δουλευει και για το magic. Ειναι το πληκτρολογιο της HTC με περασμενα τα ελληνικα εξ αρχης(για μενα στους 70chars/sms) και διαφορα αλλα xtras μια και ειναι μονταρισμενο. Η high resolution εκδοση δεν δουλεψε,οποτε για το magic αν θελετε να το δοκιμασετε,κατεβαζετε την Lowres αναλογα και την ρομ που εχετε.. Με 2.1 παντως το preFroyo δεν δουλεψε (ειχα μια αμυδρη ελπιδα αλλα μπα :p)
  4. Για αρχη διαβασε το FAQ του vman στο πρωτο ποστ του thread και οποια απορια εχεις ,ρωτα την. Παρε βαθια ανασα και βουτα :) (θελει λιγο ψαξιμο το κινητο αλλα εχει πολλες δυνατοτητες. Η απαντηση στην ερωτηση σου δεν ειναι μπαμ μπαμ για αυτο και σε παραπεμπω στο FAQ)
  5. Το black και το white μαλλον θα ειναι διαφορετικα modding της ROM. Το ενα με περισσοτερη εμφαση στο μαυρο και ετσι. Εγω κατεβασα το black. Αυτα τα 2 ειναι για 32Α απο οτι καταλαβα και το τριτο ειναι για 32Β.
  6. Ναι,φλασαρεις το .zip απο τo recovery,ουτε port 32A,ουτε gapps και εχει περασμενα διαφορα καλουδια μεσα;)
  7. O προαναφερθεν φιλος παντως το ενεργοποιησε φλασαροντας αυτό. Δεν ξερω αν θα βγαλει FC's η reboots(προς το παρον ειναι κομπλε) και το Linpack εδειξε 4,4 MFlops απο 2,5 που ηταν προηγουμενως. Σε μενα κολλησε παντως,μαλλον δεν τα παει καλα με το port της ROM. Επισης μολις flashara αυτη τη ROM ( καιρος εξεταστικης,κλεισμενος στο σπιτι και βγαζουμε τα σπασμενα στο κινητο :p). Εκ πρωτης οψεως φαινεται αξιοφλασαριστη ;)
  8. Ευχαριστω για το λινκ,το ειχα δει και πιο πριν αλλα δν εκανα κατι καθως ειναι για το Motorola Droid αλλα τελικα το εδωσα μια προσπαθεια.. Με μια αλλαγη,αντι για mtdblock4 εβαλα mtdblock3 και μετα το reboot,με ταραξε στα FC.
  9. Καλησπερες!! Εδω και 2 μερες εφυγα απο Cyanogen καθοτι ειχα καιρο να αλλαξω developer και επισης τωρα τελευταια τραβουσε κατι laggia η 5.0.7. Εβαλα την superE που ειναι για το παλιο radio και μπορω να πω οτι εμεινα εντυπωσιασμενος. Ειναι σφεντονα,δεν εχει lag και μεχρι στιγμης δεν μου εχει βγαλει προβληματα. Aπ οτι διαβασα κιολας εχει ενεργοποιημενο το multitouch στον kernel μεχρι και για 2-3 προγραμματα. Φιλος με 32B συσκευη επιχειρησε και overclock απο εδω αλλα σε μενα δε δουλεψε. Φαινεται παιζει καποιο conflict με το port gia 32A και τον kernel patch για το overclock(το ενα κανει overwrite το αλλο). Εχει τολμησει κανενας overclock? Kαι επισης θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κανει κανενας enable το περιφημο JIT της Froyo σε 2.1.
  10. Εβαλα και εγω σημερα την προαναφερθεισα eclair και ειμαι ικανοποιημενος! Κανενα FC μεχρι στιγμης,ειναι ομαλη,δεν εχει lag στο scrolling στο Contacts(ειχαν οι Cyanogen).Orientation δεν εχει,αλλα καποια live wallpapers παιζουν. Με το ελληνικο πληκτρολογιο δεν ξερω τι παιζει (εστω και 70chars/sms) καθοτι για να στειλεις μηνυμα απo messaging η πρεπει να θυμασαι το νουμερο απ εξω η να πας απ τα Contacts γιατι εχω τις επαφες στα ελληνικα και ελληνικο keyboard μεχρι στιγμης δε παιζει. 3D Gallery χωρις lag και με Multitouch. Τελικα δεν ειμαι τοσο fan του Sense,με βολεψε πιο πολυ το λιτο του Cyanogen. Νομιζω δεν ειναι rooted(βασικα δεν παιζει να ειναι rooted) :p
  11. Υπαρχει εφαρμογη Facebook οπως στο iphone αλλα δεν υποστηριζει chat με τις επαφες. Για chat με τις facebook επαφες χρησιμοποιεις αλλα apps οπως MeeboIM και Nimbuzz που υποστηριζουν και αλλα(MSN,AIM,ICQ κτλ)
  12. OK ευχαριστω. Θα το κανω μια προσπαθεια το βραδακι που με πιανουν οι ορεξεις :p
  13. Ωραια,για να βαλω λοιπον 2 apps στη ΡΟΜ πριν τη φλασαρω,πεταω απλα στο φακελο apps του εκαστοτε .zip αρχειου της ΡΟΜ και μετα την υπογραφω?
  14. Οχι,δεν με ενδιαφερει να μπορω να γυρισω στη ΡΟΜ που χρησιμοποιω,ειναι χαζο απ τη στιγμη που υπαρχει το nandroid restore. Απλα σκεφτηκα οταν βαζω απλα μια ρομ για να τη δοκιμασω,αντι να βαζω gmail και APN accounts απλα για market ωστε να κατεβασω back up for roots και astro manager και ολα τα υπολοιπα,απλα να πειραζω λιγο τη ΡΟΜ(προεγκαθιστωντας 2-3 apps) πριν την φλασαρω. Ακομη και χρονοβορο να ειναι,βγαινει κατι απ τη διαδικασια,μαθαινω πως ειναι η ΡΟΜ,πως τη φτιαχνεις,μπαινω σε μια λογικη
  15. Βρηκα στο xda 2 πακετα εργαλειων. Το Port tools και ενα αλλο για το sign της ROM. Με αυτα να την ψαξω τη δουλεια? ΑΚομη και να ειναι πιο χρονοβορο, κατι θα μαθουμε ;)
  16. Μπραβο υπομονη.. Εγω θα την ειχα βγαλει στο δεκαλεπτο :p Ε ναι λογικα εχει σκαλωσει καπου.. Μια απορια. Χρησιμοποιω το back up for root users. Μετα απο καθε εγκατασταση ρομ και μεταα το σεταρισμα gmail για το μαρκετ κατεβαζω αυτο το προγραμμα το ανοιγω και κανω restore. Προ εγκαταστασης το backup που κανει το προγραμμα σωζει τα δεδομενα σε ενα φακελο στη καρτα μνημης και απο εκει γινεται και το restore. Γενικα υπαρχει τροπος πριν flashαρω μια ROM να την κανω edit και να της περασω το .apk του back up for root ωστε να μου το εγκαθιστα κι αυτο? Ειναι φορες που θελω να δοκιμασω μια rom στο μπαμ και θα βοηθησει αυτο,αντι να καθομαι να περναω λογαριασμους και APNs. Απο το recovery που flashareis τη ρομ εχεις κανει wipe data? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  17. Φορμαρα την καρτα,aφησα μεσα μονο τη ROM σου,reboot to recovery,wipe data/factory και ετσι,flash τη ROM,reboot,boot,επιλεγω ελληνικα,παραλειπω τα υπολοιπα σετ(google account) για να γραψω μηνυμα και μου γραφει παλι 70 χαρακτηρες. Eχει εξαρχης εναλλαγη ελληνικο/αγγλικο πληκτρολογιο σε QWERTY mode χωρις να πειραξω/σεταρω τιποτα αλλο. Απορω
  18. Καλησπερα,δοκιμασα και εγω τη ROM του Vman,πραγματικα εγινε καλη δουλεια, η ROM ειναι στρωμενη και smooth χωρις lag,αλλα υπαρχει το κλασσικο θεμα για μενα... 70 chars/sms. Δηλωμενο region στα Ελληνικα ( το χα βαλει αγγλικα στην αρχη,ειδα οτι δεν γραφει 160 χαρακτηρες,το γυρναω ελληνικα και βλεπω παλι δεν γραφει 160 χαρακτηρες!:mad: ) Υπαρχει λυση η να το παρω αποφαση και να γινω πιο λακωνικος στα sms μου? :p
  19. Σε εμενα δε laggarei,ισα ισα παει σφεντονα. Αλλα crasharei μια στο τοσο και η περιμενω κανα πενταλεπτο και κανει μονο του reboot η βγαζω μπαταρια.. Ειχα παει ξανα σε cyanogen(4.2.13) μετα τη πρωτη φορα π ειχα δοκιμασει την eclair και μου εβγαζε FC με το gapps. Και δεν μπορουσα να μπω στο μαρκετ ουτε και να κατεβασω καποια progs οποτε περιμενω την επομεη του cyan η την eclair σε μια πιο stable version.
  20. Α νομιζα μονο εσυ εγραφες, και για καποιο λογο καπου σκαλωνε η ΡΟΜ η δικια μου.. Η eclair παντως καλα τα πηγε σημερα. FC μηδεν αλλα μου κανε 2-3 crash,η οθονη κοκκαλωνε κ μονο αν εβγαζα τη μπαταρια γινοταν δουλεια. Αλλα γενικα ειναι σβελτη και ομαλη..
  21. Lol.Για τον ιδιο λογο που μονο ο vman γραφει 160 chars/sms :p By the way ειδατε αυτό ? Βγηκε 3D cube στο Android:) Edit: Ξαναέβαλα την Eclair και δουλεύει κανονικά προς το παρόν. Και SMS και market,φτου να μη τη ματιάσω :P
  22. Η ROM ειναι ωραια και smooth αλλα εχει καμποσα force close. Λογικο μια και ειναι ακομη στην αρχη αλλα ειναι ψιλομπολικα για να τη χαρακτηρισεις daily use. FC οταν ανοιγεις τα μηνυματα-δεν στελνεις-,FC οταν πας να γραψεις video. Το βραδυ δουλεψε κανονικα το market αλλα σημερα το πρωι αρνηθηκε και εβγαλε FC. Και αρχικα ζοριστηκε και λιγο να κανει sync με τα contacts-δεν ειναι το δικο μου προβλημα αυτο,αυτο ηταν της ROM:p- επρεπε απλα να σβησω μια το gmail acc και να το ξαναβαλω. Και οταν εκανα και restore με το back up for roots και reboot,με σαπισε στα FC αλλα λογικο μια κ ειχα πολλα progs οποτε δν ξερω ποιο φταιει. Εν τελει ειναι μια καλη προσπαθεια,αλλα οχι ακομη για daily use οπως λεει κ ο δημιουργος της.
  23. Κλασσικα βραδιατικα ψηνομαστε και αλλαζουμε ROMS..:P Ψηνομουν για 2.1 και εδω και 2 μερες ζαχαρωνα το xda. Μεχρι που σημερα αποφασισα να βαλω αυτην που ειπε κ ο προλαλησας. Αλλαξα παλι Radio και SPL μια και ερχομαι απο την Cursor (vman νομιζω βρηκα ενα λαθακι στο blog σου στο σημειο που λες για επιστροφη στο κλασσικο radio,spl. Στην τελευταια εντολη στο fastboot mode γραφεις fastboot flash recovery recovery-RAv1.5.2H.img ενω το αρχειο recovery στο .zip που δινεις για download ειναι recovery-RA-sapphire-v1.5.2H.img. Τσεκαρε το για σιγουρια.) Λοιπον κατεβασα συγκεκριμενα αυτη που ειναι και για 32Α και μπορω να πω οτι ειναι σβελτη :) Σταθερη δεν ξερω αν ειναι,απο αυριο που θα βαλω και τα προγραμματα μου,θα δειξει. Πρωτες εντυπωσεις θετικες παντως
  24. Εχω προγραμμα δεδομενων,ειμαι ανετος σε αυτο :p Ειτε κανει αυτοματα sync(οπως οταν πρωτοεγκαθιστω μια καινουρια ΡΟΜ )ειτε οχι-δηλαδη manual απο μενα,καινουρια επαφη στο contacs δεν βλεπω. Μονο οταν τις περναω μια μια στο Contacts και μετα sync ειμαι σιγουρος για αυτες. Μη σου πω κι οτι εχω και ενα .csv backup στο pc γιατι μια φορα πειραματιστηκα σβηνοντας ολες τις επαφες απο το contacts,εκανα μετα sync και σβηστηκαν κι οι επαφες απο το κινητο... Καλα που ειχα κανει export ενα csv δηλαδη. ΑΠο εκει συμπερανα οτι ειναι μονοδρομος η φαση.;) HTC sync ουτε εγω χρησιμοποιησα ποτε,γι αυτο και ρωταω μπας και βρεθει λυση απο αυτο
  25. Με το synch για τα contacts τι παιζει? Αφου ειχα βαλει τις επαφες στο google,μετα με τον καιρο ειχα αποθηκευσει κι αλλα τηλεφωνα στο κινητο. Κανω λοιπον κ εγω ξαννα synch ελπιζοντας να ανεβασει τις καινουριες επαφες (μια φορα γι αυτο και μια αλλη φορα επειδη θα αλλαζα ROM) αλλα τελικα περνανε μονοδρομα οι επαφες (απο το google στο κινητο) και εχασα τα καινουρια τηλεφωνα. Πως γινεται λοιπον για να μη το κανω ενα-ενα χειροκινητα? Με το προαναφερθεν HTC synch γινεται δουλεια? Κι αν γινεται κατεβαζω αυτο το αρχειο ε? Δεν πρεπει να εχω μια προηγουμενη εκδοση και να εγκαταστησω αυτο σαν update
×
×
  • Create New...