Jump to content

barbasunday

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About barbasunday

  • Ημ. Γέννησης 28/01/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

barbasunday's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εβαλα μολις την gingeryoshi 1.5 σε magic 32Α. Aλλα το ρημαδο aytosunc του νεου μαρκετ με ταραξε και κατεβαζει ολα τα apps που ισως σ καθε αλλη περιπτωση να ηταν βολικο. Περα απ το οτι ομως δεν τα ηθελα ολα τα apps,ειχα κανει μπακαπ με το τιτανιουμ ωστε να βαλω επιλεκτικα τα προγραμματα που θελω. Υπαρχει τροπος να σταματησω το μαρκετ μαζικα η πρεπει να κανω cancel ενα ενα. Ειναι και magic και laggarei με τα 50 ταυτοχρονα downloads :/
  2. Καλημερες!! (τετοιες ωρες :p) Μιλαμε για αυτο το kernel? ~boot-cm_2634.7_ds_32a-oc-uv-fp-091310~ ?? Εχω την τελευταια ρομ του Cyan. Εχω θεμα με τη μπαταρια,μου κραταει μια μερα,οποτε ψαχνομαι επι του θεματος. Απο φιλο με 32Β εχω ακουσει μεχρι και 4-5 μερες μπαταρια. Χωρις 3G βεβαια και ολιγον Wi-Fi.
  3. Καλησπερες!! Εδω παρολο που ειναι φορουμ για το nexus, δουλευει και για το magic. Ειναι το πληκτρολογιο της HTC με περασμενα τα ελληνικα εξ αρχης(για μενα στους 70chars/sms) και διαφορα αλλα xtras μια και ειναι μονταρισμενο. Η high resolution εκδοση δεν δουλεψε,οποτε για το magic αν θελετε να το δοκιμασετε,κατεβαζετε την Lowres αναλογα και την ρομ που εχετε.. Με 2.1 παντως το preFroyo δεν δουλεψε (ειχα μια αμυδρη ελπιδα αλλα μπα :p)
  4. Για αρχη διαβασε το FAQ του vman στο πρωτο ποστ του thread και οποια απορια εχεις ,ρωτα την. Παρε βαθια ανασα και βουτα :) (θελει λιγο ψαξιμο το κινητο αλλα εχει πολλες δυνατοτητες. Η απαντηση στην ερωτηση σου δεν ειναι μπαμ μπαμ για αυτο και σε παραπεμπω στο FAQ)
  5. Το black και το white μαλλον θα ειναι διαφορετικα modding της ROM. Το ενα με περισσοτερη εμφαση στο μαυρο και ετσι. Εγω κατεβασα το black. Αυτα τα 2 ειναι για 32Α απο οτι καταλαβα και το τριτο ειναι για 32Β.
  6. Ναι,φλασαρεις το .zip απο τo recovery,ουτε port 32A,ουτε gapps και εχει περασμενα διαφορα καλουδια μεσα;)
  7. O προαναφερθεν φιλος παντως το ενεργοποιησε φλασαροντας αυτό. Δεν ξερω αν θα βγαλει FC's η reboots(προς το παρον ειναι κομπλε) και το Linpack εδειξε 4,4 MFlops απο 2,5 που ηταν προηγουμενως. Σε μενα κολλησε παντως,μαλλον δεν τα παει καλα με το port της ROM. Επισης μολις flashara αυτη τη ROM ( καιρος εξεταστικης,κλεισμενος στο σπιτι και βγαζουμε τα σπασμενα στο κινητο :p). Εκ πρωτης οψεως φαινεται αξιοφλασαριστη ;)
  8. Ευχαριστω για το λινκ,το ειχα δει και πιο πριν αλλα δν εκανα κατι καθως ειναι για το Motorola Droid αλλα τελικα το εδωσα μια προσπαθεια.. Με μια αλλαγη,αντι για mtdblock4 εβαλα mtdblock3 και μετα το reboot,με ταραξε στα FC.
  9. Καλησπερες!! Εδω και 2 μερες εφυγα απο Cyanogen καθοτι ειχα καιρο να αλλαξω developer και επισης τωρα τελευταια τραβουσε κατι laggia η 5.0.7. Εβαλα την superE που ειναι για το παλιο radio και μπορω να πω οτι εμεινα εντυπωσιασμενος. Ειναι σφεντονα,δεν εχει lag και μεχρι στιγμης δεν μου εχει βγαλει προβληματα. Aπ οτι διαβασα κιολας εχει ενεργοποιημενο το multitouch στον kernel μεχρι και για 2-3 προγραμματα. Φιλος με 32B συσκευη επιχειρησε και overclock απο εδω αλλα σε μενα δε δουλεψε. Φαινεται παιζει καποιο conflict με το port gia 32A και τον kernel patch για το overclock(το ενα κανει overwrite το αλλο). Εχει τολμησει κανενας overclock? Kαι επισης θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κανει κανενας enable το περιφημο JIT της Froyo σε 2.1.
  10. Εβαλα και εγω σημερα την προαναφερθεισα eclair και ειμαι ικανοποιημενος! Κανενα FC μεχρι στιγμης,ειναι ομαλη,δεν εχει lag στο scrolling στο Contacts(ειχαν οι Cyanogen).Orientation δεν εχει,αλλα καποια live wallpapers παιζουν. Με το ελληνικο πληκτρολογιο δεν ξερω τι παιζει (εστω και 70chars/sms) καθοτι για να στειλεις μηνυμα απo messaging η πρεπει να θυμασαι το νουμερο απ εξω η να πας απ τα Contacts γιατι εχω τις επαφες στα ελληνικα και ελληνικο keyboard μεχρι στιγμης δε παιζει. 3D Gallery χωρις lag και με Multitouch. Τελικα δεν ειμαι τοσο fan του Sense,με βολεψε πιο πολυ το λιτο του Cyanogen. Νομιζω δεν ειναι rooted(βασικα δεν παιζει να ειναι rooted) :p
  11. Υπαρχει εφαρμογη Facebook οπως στο iphone αλλα δεν υποστηριζει chat με τις επαφες. Για chat με τις facebook επαφες χρησιμοποιεις αλλα apps οπως MeeboIM και Nimbuzz που υποστηριζουν και αλλα(MSN,AIM,ICQ κτλ)
  12. OK ευχαριστω. Θα το κανω μια προσπαθεια το βραδακι που με πιανουν οι ορεξεις :p
  13. Ωραια,για να βαλω λοιπον 2 apps στη ΡΟΜ πριν τη φλασαρω,πεταω απλα στο φακελο apps του εκαστοτε .zip αρχειου της ΡΟΜ και μετα την υπογραφω?
  14. Οχι,δεν με ενδιαφερει να μπορω να γυρισω στη ΡΟΜ που χρησιμοποιω,ειναι χαζο απ τη στιγμη που υπαρχει το nandroid restore. Απλα σκεφτηκα οταν βαζω απλα μια ρομ για να τη δοκιμασω,αντι να βαζω gmail και APN accounts απλα για market ωστε να κατεβασω back up for roots και astro manager και ολα τα υπολοιπα,απλα να πειραζω λιγο τη ΡΟΜ(προεγκαθιστωντας 2-3 apps) πριν την φλασαρω. Ακομη και χρονοβορο να ειναι,βγαινει κατι απ τη διαδικασια,μαθαινω πως ειναι η ΡΟΜ,πως τη φτιαχνεις,μπαινω σε μια λογικη
  15. Βρηκα στο xda 2 πακετα εργαλειων. Το Port tools και ενα αλλο για το sign της ROM. Με αυτα να την ψαξω τη δουλεια? ΑΚομη και να ειναι πιο χρονοβορο, κατι θα μαθουμε ;)
×
×
  • Create New...