Jump to content

tristan1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    77
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tristan1

  1. γιατί με το πάτημα του συνδέσμου ενεργοποιήθηκε η αναβάθμιση! κανένας κωδικός δεν ήρθε με SMS, ουδεμία κουβέντα προηγήθηκε περι αναβάθμισης. γι'αυτό, και επαναλαμβάνω, δεν πίστευα ποτέ οτι οι εταιρίες κινητής θα φτάνανε σε αυτό το σημείο αν και κάτι μου λέει δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. εννοείται το θέμα έχει πάει στην ΕΕΕΤ
  2. Παίζει να'ναι η χειρότερη εταιρία. Σήμερα ένας υπάλληλος στο κατάστημα ψέλιζε οτι οι 14 μέρες δεν ισχύουν παρα για νέα συμβόλαια και άλλες ιστορίες.
  3. καλά κρασά.. σε λίγο θα κάνουν την αναβάθμιση χωρίς καν να ρωτάνε/εξαπατάνε, και μεις θα αναρωτιώμαστε τι δεν κάναμε καλά.. Οχι δεν προβληματίστηκα, οπως είπα αφορουσε άλλο πρόγραμα, οχι το δικό μου
  4. Και τα 2 συμβόλαια, απο Vodafone600 σε Vodafone1000, αύξηση κατά 4 ευρώ. Προφανώς και θα ''υπαναχωρήσω'', το θέμα βέβαια είναι οι προχώ μέθοδοι που σκαρφίζονται και που σηκώνουν νομικές ενέργειες
  5. τους το είπα και είπαν θα επικοινωνήσουν μαζί μου... Σοβαρά τώρα, θα κάνω 100 τηλέφωνα και ασχολούμαι με τις απατεωνιές τους?
  6. Δέχτηκα κλήση απο τη Vodafone, για το προγραμμα κινητής του πατέρα μου, οτι αν κλικάρω σε συνδεσμο που θα μου στείλει, θα μειωθεί η ελάχιστη χρέωση κλήσης απο 3' σε 1'. Αφου επέμενε οτι δεν κρύβεται τίποτα άλλο απο πίσω, πείστηκα και..κλίκαρα τον συνδεσμο. Ως δια μαγείας ανακάλυψα οτι αναβαθμίστηκε το πακέτο απο 600' σε 1000' με την ανάλογη χρέωση. Εχει τύχει σε άλλους, παρόμοια ή πιο αναβαθμισμένη απατεωνιά?
  7. tristan1

    Huawei P10

    Πως απενεργοποιείται ειδοποίηση για εντοπισμό WiFi δικτύων? μου φαίνεται απίστευτο που είναι κάπου θαμμένο, στις ρυθμίσεις..
  8. tristan1

    Huawei P10

    Έχω εδώ και λίγο καιρό το κινητό, γενικά πολύ ευχαριστημένος, δεν δουλεύει όμως το fast charging, εκτός απο την πρώτη φόρτιση που μου το εμφάνισε.. είναι θέμα firmware ή πάει για αλλαγή?
  9. To Mi5s μετά απο 2 χρόνια έγινε τουβλάκι. Αναβοσβήνει το κόκκινο led στην καλύτερη, ή δεν κάνει τίποτα όταν το φορτίζεις. xiaomi τέλος για μένα, πάμε Χαβάη!
  10. Το κινητό τα σπάει, τι και αν βγεί νέα ρομ, τι αν δεν βγει.. πόσο πιο γρήγορο να γίνει πιά? εκτός αν αρχίσει να διαβάζει τη σκέψη σου (πες το ψέμματα..):lol:
  11. Παιδιά πως ακυρωνεται το notification όταν χανεται ή επανέρχεται το σήμα?
  12. Παρέλαβα και γω απο geekbuing, αλλά Χριστουγενα θα το πάρω στα χέρια- το'χει η γυναίκα. Δεν έρχεται με Google Play πάντως. Ξέρει κανείς τι Ρομ φοράει? Με ενδιαφέρει η global stable, και χωρίς ελληνικά. Αν γνωρίζει κανεις ας δώσει link για custom rom κτλ.
  13. Καλορίζικο! Το τσίμπησα και γω απο Geekbuying και αναμένω. Πότε βγαίνει global stable αραγε?
  14. Σορρυ αλλα δεν με αφήνει να κάνω upload -το interface του myphone ωρες-ωρες είναι για πολλά χάπια.. Πάτα φίλε μου το βελάκι στο ''ενημερώσεις συστήματος'' και μετά τις 3 τελίτσες ψηλά στην οθόνη για να μπεις στα settings..
  15. About phone>system updates>settings>update automatically. Κάποια στιγμή θα κατέβει.
  16. Δεν έχει έρθει ακόμα αναβάθμιση 8.0.5.0? θυμάμαι οτι η 8.0.1.0 είχε θέμα drain.
  17. και με την global stable πάλι πετάει... 2 μέρες χρήση και είναι στο 63%..
  18. Την ίδια απορία έχω και γω. Δουλειά δεν είχε ο διάολος... Φιλική συμβουλή: αν δεν είστε του χώρου, developers, app engineers κοκ. δεν έχει νόημα να αλλάζετε 10 ρομ την ημέρα για να ανοίγετε το facebook 1/100 του sec. πιο γρήγορα... Ειδικά αν δεν είστε και σίγουροι για ότι κάνετε. Απολαύστε ένα άριστο κινητό και τις εφαρμογές του, μην το γυρνάτε σε εφιάλτη.
  19. Το τελευταίο διαστημα η αυτονομία μπαταρίας είχε μειωθεί σημαντικά (περίπου στο μισό), αφαίρεσα κάποιες υπόπτες για drain εφαρμογές, αλλά τίποτα. Το πρόβλημα λύθηκε με επανεγκατάσταση της rom- global 8.0.1.0. Υπάρχει καμία εφαρμογή πιο χρήσιμη απο το γενικόλογο (ξέρετε android system 30%...) της MIUI? Με πιο αναλυτικά στοιχεία για τα ύποπτα drain apps?
  20. Παραθέτω μια εσωτερική/μια εξωτερική, γενικά η ποιότητα κρίνεται ικανοποιητική, σε χαμηλό φωτισμό πέφτει, αυτό που ικανοποιεί απόλυτα είναι η ταχύτητα απόκρισης σε εναλλαγή απο φωτό σε βιντεο κλπ. Το βίντεο επίσης καλό, όπως και το slow mo, (που ανακάλυψα ότι υπάρχει μόλις χθες!) [ATTACH]65925[/ATTACH] [ATTACH]65926[/ATTACH]
  21. Αυτονομίας μέρος β. Χθες ζορίστηκε το μηχανάκι, 18 ώρες εκτός πρίζας, τράβηξα ~200 φωτό (όλα τα ελγίνεια μάρμαρα στο Βρεττανικό μουσείο), 20 min. βίντεο, 30 min. κλήσεις, 3-4 ώρες οθόνη+σερφάρισμα, γενικά δεν πήρε ανάσα. Όταν πήγε το βράδυ στην πρίζα είχε 16%! Εξαιρετικές επιδόσεις επαληθεύτησαν.
  22. Τρελή αυτονομία. Απο Δευτέρα πρωί που βγήκε απο πρίζα, σήμερα Πέμπτη βράδυ είναι στο 25%, με μέτρια χρήση φυσικά, εννοείται χωρίς gaming, αλλά συνεχώς WIFI on και γενικά χωρίς να το ζορίζω ούτε να να το έχω παρατημένο... Είμαι στην τελευταία global, τα εύσημα σε μπαταρία+ROM+XIAOMI.
  23. Το πήρα απο Vickmall με multi (δεν είχα μπεί στο φόρουμ :fool:), του φλάσαρα αμέσως την global (ευχαριστώ παίδες..), κινητάρα, απο ταχύτητα δεν μπορώ να φανταστώ πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει. Περιμένουμε την Marshmallow να το διαπιστώσουμε.
  24. Καλησπέρα, το κινητό είναι πράγματι τρομερό, πετάει, δεν lagάρει, το έχω εδώ και 1 μήνα, πρώτη φορά αισθάνομαι ότι έχω κινητό, που δεν θα με προδώσει την κρίσιμη στιγμή (πρώην κάτοχος Nexus S, Lenovo Vibe, καλά κινητά, με τον καιρό όμως ''βάραιναν''..) Να δούμε αν θα κερδίσει και το στοίχημα της σταθερότητας συν τω χρόνο (μάλλον θα το κερδίσει, λόγω και συχνών Rom updates), όπως είπε και ο φίλος ''αισθάνεσαι ότι... κλέβεις την Σιομι στα 180 ευρώ. Πρόβλημα με αισθητήρες δεν έχω αντιληφθεί, η πυξίδα στους χάρτες μοιάζει κάποιες φορές να αργεί να δείξει σωστά, διορθώνεται με καλιμπράρισμα on the fly..
  25. Θυμίζει τη δική μου περίπτωση. Διαβ 2-3 σελίδες πριν.
×
×
  • Create New...