zafos90 Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Οπότε προτείνετε αγορά magic?? Πήγαινε δες το από κοντά.Εγώ το δοκίμασα σήμερα σε ένα κατάστημα και δεν με πολυάρεσε επειδή τα χρώματα της οθόνης ήταν λίγο μουντά και η ανταπόκριση στο δάχτυλο όχι και η καλύτερη.Βέβαια μόλις βγει η καινούργια έκδοση android αυτά θα αλλάξουν αλλά τότε θα έχει βγει και το Hero.Καλύτερα περίμενα να βγει και το Hero(σε λιγότερο από μήνα),σύγκρινε και αποφάσισε.Εγώ μάλλον θα πάρω το Hero αλλά ρε να πάρει γιατί δεν μεγαλώσαν λίγο την οθόνη? 3,2'' το magic 3,2'' και το Hero. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvuser Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Θα είναι ίδια σε ότι αφορά επεξεργαστή και μνήμη..το άλλο θέμα που και αυτό σύμφωνα με τα παιδιά που απαντήσαν, και είναι το android 2 και το UI της HTC θα μπορείς να τα περάσεις και στο magic.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Παιδια της ρυθμισεις για vodafone θελω ! και πως της βαζουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rousok Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 να πάρει γιατί δεν μεγαλώσαν λίγο την οθόνη? 3,2'' το magic 3,2'' και το Hero. Ρε παιδία sorry κιόλας αλλά κάποτε τα κινητά έβγαιναν παντόφλες. Σιγά σιγά τα κάναμε μικροσκοπικά "τόσο που δεν τα έβρισκες στην τσέπη" και τώρα έχουμε ξεκινήσει να τα μεγαλώνουμε πάλι "από την μια είναι λογικό", αλλά μέχρι που? 3.2 πιστεύω ότι είναι μια χαρά. Λίγο ακόμα και θα γίνουν μίνι λαπτοπ. Δεν θα έχει νόημα να αγοράζουμε κινητό. θα κουβαλάμε ένα λαπτοπ και θα μιλάμε με Bluetooth :ninja: Παράθεση www.e-igoumenitsa.gr Η πόλη μας Online www.roussanoglou-travel.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Ρε παιδία sorry κιόλας αλλά κάποτε τα κινητά έβγαιναν παντόφλες. Σιγά σιγά τα κάναμε μικροσκοπικά "τόσο που δεν τα έβρισκες στην τσέπη" και τώρα έχουμε ξεκινήσει να τα μεγαλώνουμε πάλι "από την μια είναι λογικό", αλλά μέχρι που? 3.2 πιστεύω ότι είναι μια χαρά. Λίγο ακόμα και θα γίνουν μίνι λαπτοπ. Δεν θα έχει νόημα να αγοράζουμε κινητό. θα κουβαλάμε ένα λαπτοπ και θα μιλάμε με Bluetooth :ninja: Εγώ πιστεύω ότι 3,5'' είναι υπεραρκετό.Αλλά όταν παίρνεις ένα κινητό με τόσο προηγμένα χαρακτηριστικά,όμορφη οθόνη κλπ με το οποίο μπαίνεις και ίντερνετ θες μια μεγάλη οθόνη.Πχ το Hero αντί να έχει trackball και αυτή τη τραγική κλίση θα έπρεπε να έχει λίγο μεγαλύτερη οθόνη μιας και είναι μεταγενέστερο μοντέλο.Για να μη βγαίνω οφ τόπικ με το hero πιστεύω ότι η οθόνη του magic είναι καλή σε μέγεθος αλλά για εμένα όχι όσο μεγάλη θα ήθελα.Πάντως απ'ότι διάβασα μέσα στο επόμενο χρόνο θα κυκλοφορήσουν πολλά νέα κινητά με λειτουργικό android.Αλλά εγώ δεν έχω δύναμη να περιμένω άλλο:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Πήγαινε δες το από κοντά.Εγώ το δοκίμασα σήμερα σε ένα κατάστημα και δεν με πολυάρεσε επειδή τα χρώματα της οθόνης ήταν λίγο μουντά και η ανταπόκριση στο δάχτυλο όχι και η καλύτερη.Βέβαια μόλις βγει η καινούργια έκδοση android αυτά θα αλλάξουν αλλά τότε θα έχει βγει και το Hero.Καλύτερα περίμενα να βγει και το Hero(σε λιγότερο από μήνα),σύγκρινε και αποφάσισε.Εγώ μάλλον θα πάρω το Hero αλλά ρε να πάρει γιατί δεν μεγαλώσαν λίγο την οθόνη? 3,2'' το magic 3,2'' και το Hero. Ούτε εμένα μου άρεσε η απόκριση και τα χρώματα οθόνης. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsidi Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Παιδιά τα είπαμε και παραπάνω αλλά δε κατάλαβα σίγουρα αν υπάρχει αξιόπιστη και επίσημη απάντηση. Θα μπορείς να βάλεις το sense στο magic; Το sense σε περιορίζει κάπως; Και έξτρα οφτόπικ ερώτηση: Το hero έχει καλύτερη οθόνη; Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis_fx2 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Παιδια της ρυθμισεις για vodafone θελω ! και πως της βαζουμε ? http://www.androiddev.gr/forum/viewtopic.php?f=7&t=130&start=0&st=0&sk=t&sd=a Παράθεση Personal Website: http://www.kospol.gr Android Greek Community: http://www.AndroidGreece.gr BlogThis.gr http://www.blogthis.gr Kostis_fx2 = Ventrix kata kosmon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Παιδιά τα είπαμε και παραπάνω αλλά δε κατάλαβα σίγουρα αν υπάρχει αξιόπιστη και επίσημη απάντηση. Θα μπορείς να βάλεις το sense στο magic; Το sense σε περιορίζει κάπως; Και έξτρα οφτόπικ ερώτηση: Το hero έχει καλύτερη οθόνη; ναι θα μπαινει ναι στο online update ναι απο ο,τι εχουμε δει Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margo77 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Για δεύτερη φορά, αφού έσβυσα και άναψα το κινητό, έβγαλε μήνυμα "Sorry! Process android.process.acore is not responding." Οι επιλογές ήταν Force Close και Wait. Επέλεξα wait, και όλα λειτουργούν καλά. Είχα εγκαταστήσει πάνω από 40 εφαρμογές, και έσβυσα μερικές επειδή δημιουργούσαν προβλήματα. Δεν έχω αλλάξει τίποτα στο τηλέφωνο, ούτε καν στο ίντερνετ δεν μπαίνω, ούτε στο Gmail, ούτε στο maps. Στο ίντερνετ (για G1) είδα ότι μάλλον είναι πρόβλημα μνήμης, το κινητό διαχειρίζεται πολλά background processes, και όταν επιστρέφει στην αρχική οθόνη τα φτύνει. Εμένα μου το παρουσίασε όταν άναψα το κινητό, αμέσως μετά που πέρασα το pin. Μόλις τώρα το δοκιμάσα, και δεν έβγαλε το μήνυμα. Το έχω μία εβδομάδα. Να το επιστρέψω? Παράθεση WM 5.0 -> WM 6.0 -> Symbian s60v3 -> UIQ3 -> Android 1.5 -> BB 4.5 -> Palm 5.4.9-> iPhone 3.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kougeo Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Καλημέρα παιδιά! Το έχει αποκτήσει κανείς από wind; Επειδή έχω επιδότηση λέω αύριο να πάω να το πάρω. Οπότε θα το παραγγείλω ή το έχει ήδη η wind; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Μόνο η cosmote το διαθέτει προσωρινά. Υπομονή! Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsdh Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Καλημέρα παιδιά! Το έχει αποκτήσει κανείς από wind; Επειδή έχω επιδότηση λέω αύριο να πάω να το πάρω. Οπότε θα το παραγγείλω ή το έχει ήδη η wind; Φιλαράκο, σήμερα το πρωί το παρέλαβα εγώ από wind (αν και μου είπαν ότι δεν ήταν επίσημο, ούτως η άλλως λεφτά του δίνεις, δεν του κλέβεις, αν τους πιέσεις λίγο "φτάνει") Τώρα που είμαι και εγώ μέλους της κοινότητας θέλω να ρωτήσω κάποια τεχνικά στοιχεία. Σίγουρα το κινητό ήταν HTC branded, (ήταν μαύρο και το επίσημο κουτί της HTC, ούτε καν οι οδηγίες δεν ήταν μέσα, ήταν ενθετες απ'εξω τυλιγμένες στη ζελατίνα) Ως συνήθως δοκίμασα το κινητό για 10' με το φορτίο της μπαταρίας (αν και μου φάνεικε ότι ήταν πλήρως φορτισμένη) Μήπως ξέρει κανείς πόσες ώρες χρειάζεται πρώτη φόρτιση? και μετά ο "αρχικός κύκλος" με πλήρεις φορτίσεις-αποφορτίσεις πόσο πρέπει να είναι? (από τη wind μου είπαν να του αδειάσω πλήρως τη μπαταρία και μετά θέλει ~8,5 την πρώτη φορά και μετέπειτα πάλι 8,5 για τις πρώτες 3 φορτίσεις...) ισχύει αυτό??????? Όταν το άνοιξα έβαλα τη SIM μου μέσα για να δοκιμάσω τα τηλέφωνα (το "κακό" πρόσεξα ότι χρειάζεται να βάζω το 0030 η γενικότερα το πρόθεμα και όχι κατευθείαν) διορθώνεται κάπως αυτό? Έπειτα έχω λογαριασμό gmail αυτόν που τον εισάγω για να ενεργοποιηθούν οι υπόλοιπες υπηρεσίες? (και βασίκα "κάνει" ο λογαριασμός του gmail μου???) Τίποτα άλλο που έχετε να μου συστήνετε για να προσέξω την πρώτη φορά? (η οθόνη πιστεύω για να μη γεμίσει δαχτυλιές και χαρακίες να βάλω επιπλέον διαφάνεια απο πάνω?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kougeo Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Ωραία τα νέα πρωί - πρωί. Θα πάω και εγώ άμα είναι σε λίγο να τους κάνω μία πρώτη κρούση. Εάν επιτρέπεται πόσο το δίνει η wind; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsdh Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Ωραία τα νέα πρωί - πρωί. Θα πάω και εγώ άμα είναι σε λίγο να τους κάνω μία πρώτη κρούση. Εάν επιτρέπεται πόσο το δίνει η wind; ligotero apo 500, eixa kai epidothsh opote de mporw na sou pw akrivws pws ta mageirepsan....(an kai me kourase o tupas gt htan na to parw thn perasmenh tetarth) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kougeo Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Μόλις επέστρεψα και εγώ από την wind. Έφαγα την ξενέρα μου! χαχα Στην αρχή μου λέει ο τύπος μέσα Ιουλίου! Μετά μάλλον κατάλαβε την φόρτιση μου εκείνη την στιγμή, το έσωσε και είπε: μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα είναι σίγουρα εδώ. Δηλαδή μπορεί και τέλη αυτής της εβδομάδας. Αυτό ήθελα να ακούσω και έκανα την κράτηση μου! Πάντως για τα τυπικά η τιμή της συσκευής στην Wind είναι 530 με φπα. Ευτυχώς που έχουμε καλούτσικη επιδότηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Για δεύτερη φορά, αφού έσβυσα και άναψα το κινητό, έβγαλε μήνυμα "Sorry! Process android.process.acore is not responding." Οι επιλογές ήταν Force Close και Wait. Επέλεξα wait, και όλα λειτουργούν καλά. Είχα εγκαταστήσει πάνω από 40 εφαρμογές, και έσβυσα μερικές επειδή δημιουργούσαν προβλήματα. Δεν έχω αλλάξει τίποτα στο τηλέφωνο, ούτε καν στο ίντερνετ δεν μπαίνω, ούτε στο Gmail, ούτε στο maps. Στο ίντερνετ (για G1) είδα ότι μάλλον είναι πρόβλημα μνήμης, το κινητό διαχειρίζεται πολλά background processes, και όταν επιστρέφει στην αρχική οθόνη τα φτύνει. Εμένα μου το παρουσίασε όταν άναψα το κινητό, αμέσως μετά που πέρασα το pin. Μόλις τώρα το δοκιμάσα, και δεν έβγαλε το μήνυμα. Το έχω μία εβδομάδα. Να το επιστρέψω? Κανένας λόγος ανησυχίας, τυχαίνει καμία φορά (σπάνια) Μόλις έβαλα την rom του hero στο magic. Αν και έχει μερικά κολληματάκια είναι πολύ καλή. Απίστευτο το multitouch και το flash στον browser!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThKaps Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Κανένας λόγος ανησυχίας, τυχαίνει καμία φορά (σπάνια) Μόλις έβαλα την rom του hero στο magic. Αν και έχει μερικά κολληματάκια είναι πολύ καλή. Απίστευτο το multitouch και το flash στον browser!!!! Θέλω και εγώ! Εντυπώσεις δλδ πολύ καλές; Αν εξαιρέσεις τα μικρο-κολληματάκια, το κινητό δουλεύει καλά με την rom του hero; Στα σπουδαία τώρα: Πως το έκανες;; Βρήκες από κάπου οδηγίες; Εγώ που δεν έχω ιδέα από root και τα συναφή, μπορώ να το κάνω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Η wind το εχει με ελληνικο μενου ???? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Η wind το εχει με ελληνικο μενου ???? απο οτι ξερω καμια εταιρεια δεν εχει ελληνικα γτ το ιδιο το android ακομα δεν εχει βαλει αλλ μπορεις να γραφεις κανι να διαβαζει ελληνικα δε θα εχεις προβλημα :) Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alsafi Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Η vodafone σήμερα βγάζει στην αγορά το κινητό και η τιμή θα είναι στα 535€ μαζί με φπα. Το menu είναι vodafone live και στα αγγλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Η vodafone σήμερα βγάζει στην αγορά το κινητό και η τιμή θα είναι στα 535€ μαζί με φπα. Το menu είναι vodafone live και στα αγγλικά αισχος πραγματικα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Άσε που αν δεν κάνω λάθος της Voda είναι η έκδοση με τα 192ΜΒ RAM... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alsafi Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 288MB RAM, 8GB memory card also included Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Χμ... Η έκδοση HTC έχει 2άρα κάρτα μέσα.... Όχι πως είναι κανά φοβερό δώρο τώρα που έχουν ξεφτιλιστεί τελείως η τιμές στις sd αλλά κουβέντα να γίνεται :p edit: Έχει καταφέρει κανείς να κάνει τα MMS να δουλέψουν; Είμαι σε Voda και ενώ περνάω τις ρυθμίσεις σε εντελώς νέο προφίλ APN, μόλις το επιλέγω μου γυρνάει αυτόματα στο άλλο προφίλ (webonly.vodafone.gr) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts