Jump to content

kougeo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    93
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kougeo

  1. Απλά για τη γλώσσα στο μενού.
  2. Εγώ παρέλαβα στη Ξάνθη (μέσω Θεσσαλονίκης) 2 δέματα. 1 την προηγούμενη και 1 εχθές. Και τα 2 χωρίς τελεωνείο και τα 2 κινητά. Το ένα φθηνό και το άλλο πιο μεγάλης αξίας (300+).
  3. Το βράδυ που θα πάω σπίτι θα τη φλασάρω, οπότε και θα ενημερώσω σχετικά...
  4. 2-3 μέρες αυτή τη περίοδο. Μπορεί άλλη περίοδο να κάνει και πιο γρήγορα. Το λέω επειδή είδα τα δικά μου tracking. πχ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 18-12-2016 11:31 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 19-12-2016 01:07 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 21-12-2016 11:21 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 21-12-2016 12:47 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 21-12-2016 14:47 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 22-12-2016 04:28 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 22-12-2016 09:43 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 24-12-2016 10:10 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 24-12-2016 11:31 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 24-12-2016 13:31 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  5. Εάν είσαι Αθήνα (που μάλλον είσαι) λογικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα παραλάβεις. Από τη στιγμή που πάει στο Κ.Δ. σνήθως 2 μέρες κάθεται μέχρι να γίνει η διαλογή. Οπότε λογικά Τετάρτη - Πέμπτη θα έρθει προς το τοπικό ταχυδρομείο.
  6. Όντως πακέτο 18/12 signpost κατευθύνεται προς Κδ Αττικής. Βέβαια κάτι μου λέει πως εμείς οι βόρειοι πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή ακόμα γιατί έχουμε και το τελωνείο της Θεσσαλονίκης...
  7. Παιδιά μια ερώτηση, για να επανέλθουμε ξανά στο θέμα: εάν τελικά το δέμα μου πάει για τελωνείο, μπορώ να ζητήσω να εκτελωνιστεί στο τοπικό τελωνείο και όχι σε αυτο του αεροδρομίου; Σας ευχαριστώ.
  8. Ρε παιδιά μια σύντομη ερώτηση γιατί θα τρελαθούμε με την cosmote. Ενώ έχω στο κινητό απενεργοποιημενα τα mobile data κάθε μέρα με χρεώνει 1 ευρώ και μου έρχεται το σχετικό μήνυμα. Στην αρχή υπέθεσα πως ίσως η απενεργοποιηση των mobile data από τα settings του κινητού να μην είναι τόσο αξιόπιστο (αν και το θεωρώ ηλιθιότητα να σου δίνει αυτή την επιλογή το Android και όντως κάποια στιγμή να χρησιμοποιεί mobile data). Επίσης να σημειώσω πως δεν έφυγα από σπίτι και ήμουν συνέχεια συνδεδεμενός σε WiFi - οπότε κάτι να ήθελε να κάνει update - refresh θα χρησιμοποιουσε WiFi.Τελικά επιβεβαιώθηκα όταν έβαλα Wind κάρτα και δεν είχα ποτέ χρέωση με τα mobile data απενεργοποιημενα. Έχει παρατηρήσει και κάνεις άλλος κάτι σχετικό; Επίσης να σημειώσω πως η υπηρεσία end Day δεν υφίσταται. Έστειλα μήνυμα και απάντησε ότι η υπηρεσία δεν υπάρχει. Πολύ μπερδεμένα μας τα λέει η cosmote...
  9. Παιδιά επειδή παιδεύομαι πάνω από 1 μήνα με τη φορητότητα από Cosmote σε Wind F2G (σε συνέχεια των παραπάνω), έχει κάποιο νόημα να κάνω καταγγελία στον ΕΕΤΤ? Δεν απαντάει στο αίτημα μου ποτέ η Cosmote. Οπότε δεν μπορώ να πάρω γραμμή από την Wind. Επικοινώνησα 4 φορές με τη Cosmote αλλά κάθε φορά λένε και διαφορετική *******. Μια λένε πως θέλουν αυτοί να κάνουν κάποια επαλήθευση των στοιχείων, την άλλη εάν δέχθηκα προσφορά από αυτούς κλπ. Ότι να'ναι. Έχει νόημα η καταγγελία στον ΕΕΤΤ; Σας ευχαριστώ.
  10. Σε ευχαριστώ φίλε μου. Πήρα και μου είπαν πως ακυρώθηκε η φορητότητα γιατί δεν είχε στείλει η wind λογαριασμό της Cosmote δικό μου. Τον πήγα σήμερα και ελπίζω να τελειώνει η κατάσταση.
  11. Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση μήπως έχει τύχει και σε κανένα άλλο. Πριν 3 εβδομαδες έκαν αίτηση φορητότητας από Cosmote συμβόλαιο και Wind F2G σε κατάστημα της wind. Εννοείται πως 3 εβδομάδες δεν έχω ενεργοποιηθεί και το πρόβλημα φαίνεται να είναι από τη πλευρά της Cosmote. Για την ακρίβεια μου έχει κόψει τη φορητότητα η Cosmote 2 φορές. Την πρώτη φορά ενημερώθηκα από τη Wind γιατί απλά η κοπέλα που έκανε την αίτηση δεν είχε δηλώσει το ΑΦΜ και για αυτό την έκοψε η Cosmote. Τη 2η φορά όμως δεν υπήρχε λόγος. Εννοείται πως δεν χρωστάω στη Cosmote και πως το συμβόλαιο μου έχει λήξει εδώ και 2 μήνες τουλάχιστον. Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο να διαμαρτυρηθώ ή έστω να μάθω γιατί κόπηκε η αίτηση μου; Μπορώ να κάνω κάτι άλλο; Σας ευχαριστώ.
  12. Δεν διαφωνώ μαζί σου. Δεν είναι για την παραλία το κινητό. Ούτε για να παίξεις με αυτό beach volley στη τσέπη. Αλλά κακά τα ψέματα τώρα το καλοκαίρι που φοράς μόνο ένα παντελόνι και ένα μπλουζάκι, το θέμα μεταφοράς είναι βασικό για μένα. Όταν πάω πχ. μια βόλτα, δεν θέλω να το κουβαλάω στο χέρι μου. Όπως συμβαίνει με αρκετά τέτοια κινητά. Το συγκεκριμένο βολεύει σε μια έξοδο σου να το έχεις στην τσέπη σου. Απλά.
  13. Δεν περίμενα γιατί απλά δεν το πήρα. Το δοκιμάζω. Τέσπα, σε καμιά εβδομάδα που θα το στείλω πίσω θα σας πω και ακριβής ημερομηνία εάν μπορέσω. Πάντως επί της ευκαιρίας να σημειώσω πως το κινητό είναι αρκετά καλό. Λίγο τα πλαστικά του με χάλασαν, αλλά η γενική εντύπωση είναι πολύ καλή. Θετικότατο το γεγονός πως ενώ είναι 4.2", και πίστευα πως θα είναι παντοφλίτσα (επηρεασμένος από HTC Desire HD, HTC Desire Z, Nokia N8, Samsung Galaxy που έτυχε να πέσουν στα χέρια μου), τελικά η τσέπη μου άλλα λέει. Είναι τόσο λεπτό και ελαφρύ που ξεχνάς ότι το κουβαλάς και ειδικά τώρα το καλοκαίρι άνετα το κουβαλάς στην μπροστινή σου τσέπη, λολ.
  14. Είναι ένα από τα κινητά που είναι για δοκιμές. Στα μέσα Ιουνίου θα έρθει Ελλάδα.
  15. Καλημέρα παιδιά. Έχω από εχθές στα χέρια μου το Xperia Arc. Έχω όμως ένα πρόβλημα. Δεν δουλεύει καθόλου η κάμερα. Κάθε φορά που πάω να μπω, μου λέει "Η κάμερα δεν είναι διαθέσιμη". Το έχει συναντήσει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα; Ρωτάω γιατί με μια αναζήτηση στο google είδα ότι είναι διαδεδομένο πρόβλημα. Χρησιμοποίησα και το SEUS (Sony Ericsson Upgrade Service) αλλά το πρόβλημα παραμένει.
  16. Μικρές οι πιθανότητες αλλά ποτέ δεν ξέρεις...:p
  17. Ναι αυτές χρησιμοποίησε. Και εγώ με βάση αυτόν το έκανα και όλα βαίνουν καλώς. Και ναι έχει όλες τις εφαρμογές της Google. Περίεργο αλλά αληθινό. Και gmail, και talk και Market.
  18. Πάντως παιδιά η ελληνική κυκλοφορία πρέπει να πλησιάζει.
  19. Ενδεχομένως στο μέλλον να δούμε και υποστήριξη για apps to SD. Εάν δούμε και αυτό έχουμε άλλο ένα + στα τόσα για το Android!
  20. Πολύ χρήσιμη εφαρμογή για μετρητή κλήσεων είναι η Call Meter NG. Πλέο υποστηρίζει και ελληνικά.
  21. Και για να φύγουν κάποιες αμφιβολίες για το εάν το Hero είναι καλό. Stuff Gadget of the Year: το Hero.
  22. Σεπτέμβριος 2009: Οι πρώτες σε πωλήσεις εφαρμογές και παιχνίδια του Android Market.
  23. Κάτι υπάρχει για 32Α: Δες εδώ. Σε εμένα πάντως σε Magic 32Α μια χαρά δουλεύει.
  24. Έχω φάει και εγώ μέρες παλεύοντας με την cm recovery. Μετά από ενασχόληση ημερών τα συμπεράσματα: όπως και σε σένα φίλε μου georpapa μια ζωή κολλούσε. Δοκίμασα να την flasharw έτσι ώστε να μην χρειάζεται να την τρέχω από τον υπολογιστή κάθε φορά. Απλά πατώντας Home+Power να μπαίνει το κινητό απευθείας στην recovery χωρίς παρουσία υπολογιστή. Και πάλι αφού έφαγα 2 μέρες απέτυχα. Στην συνέχεια διάβασα στο xda-forum ένα τόπικ που έλεγε cm recovery για 32A. Κάτι μου λέει πως η original cm recovery από το cyanogen κάνει μόνο για Dream και 32Β Magic. Άλλωστε ο cyanogen HTC Dream έχει! χαχα Και θα πρότεινα και εγώ την rav 1.2.1 H. Δεν μου έβγαλε ποτέ πρόβλημα και την flashara με την πρώτη! Και η μλκ είναι πως εξ'άρχής αυτή χρησιμοποιούσα αλλά μια μέρα μου την μπήκε στο μάτι η cm recovery και είπα ας δω και αυτή, λολ!
×
×
  • Create New...