Jump to content

tsdh

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

tsdh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. μπορούμε να βάλουμε τη ROM του Hero σε 32Α ???? (επειδή το έχεις στο section του 32Β) επιπλέον ψάχνω για ένα audio player μιας και ο ενσωματωμένος μου κάνουμε νούμερα (δε μπορώ να δημιουργήσω playlist....) και αν κάποιος έχει βρεί λύση για το πως να μπορέσω να αυξήσω την ένταση φωνής των ακουστικών και πως να ρυθμίσω το κινητό να μη φορτίζει όταν συνδέω USB καλώδιο θα με βοηθούσε αρκετά (μιας και μόνος μου δεν το κατάφερα να το βρω....
  2. παιδιά, κάτι άσχετο με αυτό που συζητάτε... υπάρχει τρόπος να διακόψω τη φόρτηση μέσω USB κατά βούληση? Ξέρω ότι στα windows mobile αλλάζει κάτι στη registry και οταν συνδέεται στο pc το κινητό, δε φορτίζει. Με το android μπορούμε να κάνουμε το ίδιο? Έψαχνα όλο το πρωί σήμερα, όμως δεν κατάφερω να βρώ κάτι διαφωτιστικό
  3. Δυστυχώς ακόμη δεν πήρα απάντηση στο ερώτημά μου... κάτι ίσως πιο γενικό και "χρήσιμο", για τις αρχικές φορτίσεις πως "πάει" η δουλειά???? (3 φορές για 8.5 ώρες?) και κάτι ακόμη, επειδή θέλω να κάνω ένα κατάλογο με τα χρήσιμα νούμερα στο κινητό μου και θα το κάνω από την αρχή με το χέρι, γίνεται να το γράψω σε κάποιο excel[ή γενικότερα πρόγραμμα σε pc κατάλληλο για αυτή τη δουλειά] και μετά να το περάσω στη μνήμη του κινητού???
  4. TI εννοείς μεγάλε???? το combo που έγγραψα ενεργοποιεί τα reset settings..... Κατάφερα να το επαναφέρω, και χθες κατάφερα να πάρω μερικά τηλέφωνα με τη Wind (που συνεργάζεται με την orange....) ΟΜΩΣ!!! πάλι σήμερα δεν έχω σήμα :S ..... Αυτά τα settings, που μπορώ να τα βρώ?[ θα πρέπει να βάλω τα settings της wind ή της orange???]
  5. Γειά σας παίδες !!! Αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα.... Σήμερα άλλαξα την κάρτα SIM στο κινητό και κάθε φορά που προσπαθώ να πάρω τηλεφωνο, αναφέρει "Not registered on network" (παλιά είχα vodafone και τώρα wind. τώρα είμαι στην Πολωνία οπότε δε ξέρω που θα έπρεπε να απευθυνθώ.... εννοείται πως το roaming το έχω ενεργοποιημένο....) Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη καθώς είμαι αποκομμένος ..... :( Σκέφτηκα να κάνω reset τη συσκευή όμως δε ξέρω τον τρόπο..... βρήκα [Hold HOME + BACK, then briefly touch the END CALL/POWER ON key] χωρίς "αποτέλεσμα" ΥΓ επίσης μου ζητάται να επανεισάγω τον κωδικό για το λογαριασμό μου στο gmail, αλλά αν και εισάγω τον σωστό κωδικό δεν τον αποδέχετε (δυστυχώς δεν έχω wifi τριγύρω για να δοκιμάσω κάτι άλλο....)
  6. xmmmm πιστεύω ότι έχω αρχίσει ήδη να γίνομαι κουραστικός.. οπότε υπάρχει κάποιος οδηγός για το που πρέπει να ξεκινήσω???? (έχω αρκετές απορίες όπως τι είναι το root-αρισμα, πως μπορώ να εγκαταστήσω τη συσκευή στον υπολογιστή, το astro-κάτι είναι για το magic με σκοπό να μπορώ να χειρίζομαι μέσα από το ίδιο το κινητό τα directories και τα αρχεία?) όμως κάτι πιο βασικό...έχω υπολογιστή με vista, κάνω το κινητό mount στο pc, το pc το "βλέπει" σαν flashaki. ΟΜΩΣ, όταν από το pc προσπαθώ να μπω σε κάποιο κατάλογο και να προσθέσω ένα αρχείο (με το που πηγαίνω σε ένα φάκελο.... έστω στο root του δίσκου...) όλος ο explorer "χτυπάει" και δε μπορώ στην ουσία να έχω πρόσβαση... Ωστόσο τα vista υποτίθεται ότι το έχουν εγκαταστήσει και το έχουν αναγνωρίσει σωστα.... καμιά ιδέα?
  7. Ok, tote δεν ανησυχω (πλέον) για αυτό... Κάτι άλλο, έχει καταφερει κανείς να ενεργοποιήσεις τους χάρτες από το GPS? (εννοώ να τους κάνω import κάπως και μετά να μπορώ να χρησιμοποιώ τη συσκευή ως κανονικό gps και όχι ως agps που απαιτεί agps κτλ.... και κάτι επιπλέον... πως μπορώ να κάνω περιήγηση στους φακέλους και τα δεδομένα που είναι απο κινητό??
  8. Τι εννοείς ποιητή???? (Αυτό το UI Sense δε θα μπορεί να είναι διαθέσιμο για το magic???)
  9. ligotero apo 500, eixa kai epidothsh opote de mporw na sou pw akrivws pws ta mageirepsan....(an kai me kourase o tupas gt htan na to parw thn perasmenh tetarth)
  10. Φιλαράκο, σήμερα το πρωί το παρέλαβα εγώ από wind (αν και μου είπαν ότι δεν ήταν επίσημο, ούτως η άλλως λεφτά του δίνεις, δεν του κλέβεις, αν τους πιέσεις λίγο "φτάνει") Τώρα που είμαι και εγώ μέλους της κοινότητας θέλω να ρωτήσω κάποια τεχνικά στοιχεία. Σίγουρα το κινητό ήταν HTC branded, (ήταν μαύρο και το επίσημο κουτί της HTC, ούτε καν οι οδηγίες δεν ήταν μέσα, ήταν ενθετες απ'εξω τυλιγμένες στη ζελατίνα) Ως συνήθως δοκίμασα το κινητό για 10' με το φορτίο της μπαταρίας (αν και μου φάνεικε ότι ήταν πλήρως φορτισμένη) Μήπως ξέρει κανείς πόσες ώρες χρειάζεται πρώτη φόρτιση? και μετά ο "αρχικός κύκλος" με πλήρεις φορτίσεις-αποφορτίσεις πόσο πρέπει να είναι? (από τη wind μου είπαν να του αδειάσω πλήρως τη μπαταρία και μετά θέλει ~8,5 την πρώτη φορά και μετέπειτα πάλι 8,5 για τις πρώτες 3 φορτίσεις...) ισχύει αυτό??????? Όταν το άνοιξα έβαλα τη SIM μου μέσα για να δοκιμάσω τα τηλέφωνα (το "κακό" πρόσεξα ότι χρειάζεται να βάζω το 0030 η γενικότερα το πρόθεμα και όχι κατευθείαν) διορθώνεται κάπως αυτό? Έπειτα έχω λογαριασμό gmail αυτόν που τον εισάγω για να ενεργοποιηθούν οι υπόλοιπες υπηρεσίες? (και βασίκα "κάνει" ο λογαριασμός του gmail μου???) Τίποτα άλλο που έχετε να μου συστήνετε για να προσέξω την πρώτη φορά? (η οθόνη πιστεύω για να μη γεμίσει δαχτυλιές και χαρακίες να βάλω επιπλέον διαφάνεια απο πάνω?)
  11. ναι... προφανώς... ωστόσο για την περίπτωση που θα μου δώσουν ενα κλειδωμένο? (ρωτάω λόγω ανισυχίας καθώς δε μου έτυχε ποτέ περίπτωση όπου θα πρέπει να ξεκλειδώσω τη συσκευή- μη γνωρίζοντας τι και πως)
  12. παλαιότερα είχα στα χέρια μου το nokia N810 (δεν θα το χαρακτήριζες κινητό... καθώς δεν είχε slot για sim, ωστόσο ήταν είναι mini netbook το οποί είχε πάνω μια διανομή maemo (OS 2008) με πολλά opensource πράγματα και επιπλέον είχε και terminal και φυσικά ένα αρκεα όμορφο και εύχρηστο περιβάλλον. Βέβαια το καλύτερο κομμάτι του ήταν πως μπορουσα να κάνω εγκατάσταση κάποια διανομή linux στην SD HC κάρτα και στο άνοιγμα να bootarei ανάλογα με το ποιο OS διαλέγω. Το δεύτερο (και μόνο) μείον που ανακάλυψα στην πορεία, είναι το γεγονός ότι δεν έχει μεγάλη διάρκεια ζωής η μπαταρία για αυτά που προσφέρει. (για την περίοδο που το είχα μικρό το κακό...) Μερικά τέτοια χαρακτηριστικά ήθελα να βρώ και στο magic (μιας και είναι linux based) θέλω σίγουρα να έχει terminal και να μπορώ να χειρίζομαι το μηχάνημά μου με ssh, και σίγουρα να είναι διαθέσιμη η συσκευή για developing καθώς με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να κάνω κάποια εφαρμογή για αυτό. Αυτά για την ώρα.. λοιπόν γιατρέ?:cry:
  13. Οπότε με άλλα λόγια θα μου δώσουνε το HTC branded (το "καλό" :)) και μετά θα μπορέσω να του εφαρμόσω τα πάντα?
  14. και κάτι ακόμη... υποστηρίζεται τίποτα σε terminal με ssh, bash script και όλα τα καλούδια του linux??????? (ακόμη καλύτερα μπορώ να του φορτώσω κάποια διανομή debian και να είναι dual boot? :) :) :) και γενικότερα όσο κλειδωμένο και αν είναι, δε μπορώ να το ξεκλειδώσω μόνος μου, ή έστω αργότερα να το πάω για ξεκλείδωμα?
  15. Παίδες έχω ένα νέο πρόβλημα... Επειδή είμαι και λίγο βιαστικός από τη φύση μου, το παρήγκειλα το κινητό αμέσως από wind. Δυστυχώς δεν το πήρα σήμερα στα χέρια μου. Μάλλον αυτό θα γίνει αύριο η τη Δευτέρα, ανάλογα με τα αποθέματα. Επειδή ο τυπάρας στο μαγαζί είναι κάπως περίεργος... θα το φέρει κατάστημα γερμανός (από cosmote και θα μου το δώσει.... ότι να'ναι, απλώς αύριο θεωρητικά θα το έχει) Όμως ο επέμενε να μη μου το πουλήσει επειδή δεν έχει ελληνικό μενού είπε ότι είναι κλειδωμένο (δεν ανέφερε ως προς ποιο παράγοντα...), δε θα με καλύπτει η εγγύηση της HTC καθώς η επίσημη κυκλοφορία είναι στις 17-Jul.., δε θα έχει φορτωμένους χάρτες μέσα. Οπότε δε ξέρω και τι να περιμένω.. Από τη δική σας εμπειρία, τα παραπάνω σας "λένε" τίποτα? (Εγώ με το μυαλό μου υπέθεσα πως αν προσπαθήσω να το κάνω update, όπως έκανα σε όλα τα παλιά μου smartphones, όλα αυτά "παιρνιούνται" μέσα by default...) Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι πολύτιμη.
×
×
  • Create New...