Jump to content

gvuser

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gvuser

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

gvuser's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: έχω αγοράσει το συγκεκριμένο smartwatch, και στο about μου γράφει πως το software version ειναι 4.4W.2 και το android wear:1.0.1.1537183. ΑΠό ότι καταλαβαίνω είναι αρκετά παλιό. Για το update κάνει μόνο του ή θα πρέπει να το περάσω manual? Στο system updates γράφει πάντως {Public}Incremental OTA from KNX01V to LWX49K. . Αλλά δεν μ επιτρέπει να επιλέξω κάτι ή δεν φαίνεται να κάνει κάτι download. Επίσης στα Settings, δεν βλέπω πουθενά να υπάρχει επιλογή για GPS ή WiFI setting., Αυτά ενεργοποιούνται όταν θα γίνει κάποιο update? Τις εφαρμογές που έχω στο κινητό, πως φαίνονται στο ρολόι? Για παράδειγμα το maps, δεν θα έπρεπε να φαίνεται στο Start? Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια..
  2. gvuser

    Meizu M3 Note

    Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω μιας και δεν έχω δει κάπου απάντηση, από φίλους που το έχουν προμηθευτεί ήδη, αν το κινητό από eshop (αγορά) έχει ελληνικό μενού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Καλησπέρα . Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: στο Play store παρατηρώ πως όταν πάω στις εφαρμογές μου μου δείχνει μία εφαρμογή με το όνομα TimothyMilla την οποία ποτέ δεν έβαλα. Επίσης δεν έχει κατάργηση παρά μόνο άνοιγμα, και δεν μπορεί και καμία εφαρμογή unistall να τη δει προκειμένου να τη βγάλω. Δεν έχω ιδέα τη εφαρμογή είναι απλά τη δείχνει εγκατεστημένη. Ξερεί κανείς τίποτα?? Ευχαριστώ...
  4. Καλημέρα. Μία ερώτηση για ένα θέμα που αντιμετωπίζω με το κινητό τον τελευταίο μήνα, αλλά πλέον έχει γίνει σπαστικό. Σε άσχετες στιγμές και πλέον συχνά, χωρίς να έχω τρέξει πρώτα κάποια εφαρμογή, όταν πατάω το κουμπί home, αντί να με γυρίσει στην αρχική οθόνη, ή όταν είμαι σε αυτή να μου τισ εμφανίσει όλες και να επιλέξω, τραβάει στιγμιότυπο (φωτογραφία της οθόνης). Πως γίνεται αυτό? Είναι κάποια ρύθμιση? Λόγω κάποιας εφαρμογής που έχω βάλει? 5-6 εφαρμογές έχω όλες και όλες. Ευχαριστώ...
  5. +1 respect...Άνοιξε βάζοντας απλά τη μπαταρία..... Thnx!! Επειδή έχω δύο κινητά με android πλέον, μπορώ να βάλω και στα δύο τον ίδιο λογαριασμό gmail. Σωστά? Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα...(?) --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  6. Οπότε μπαίνω στο μενού με τα χρώματα, κάνω task29, και μετά στο μενού του MAGLDR, και από εκεί από πιο βήμα? Η ROM είναι ήδη στην κάρτα, οπότε κάνω μόνο στο clockwork---> Flash zip from sd card? Πρέπει να βγάλω την μπαταρία που είπε κάποιος φίλος πιο πάνω? Πότε να τη βγάλω δλδ? Πόση ώρα να το αφήσω? Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
  7. Ναι το πέρασα μέσω του HSPL4 όπου όταν έκανε την εγκατάσταση επέλεξα HSPL 2.08. Να κάνω wipe data μέσα από το Clockwork και μετά πάλι install from sd τη ROM που είναι περασμένη εκεί?
  8. Ναι τα έκανα όλα αυτά. Απλά έχει μείνει στη οθόνη του android και δεν ξεκινά. Έχει τώρα 1 ώρα και που είναι εκεί. Βγάζω μπαταρία και κάνω πάλι την ίδια διαδικασία??? Έβγαλα τη μπαταρία και το ανοίγω αλλά μόλις μπαίνει στο MAGLDR πάει να ξεκινήσει παλι το android. Στο μενού του πως πάω? (άκυρο το βρήκα)..
  9. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951 Και είναι ακόμη στην οθόνη αυτή. Δεν ξεκινάει από οτι φαίνεται με τίποτα. Οπότε τώρα? Θα μείνει και από μπαταρία αν πάει έτσι.... Πριν περάσω τη ROM έκανα ένα ext partition & swap στην sd κάρτα και ο υπόλοιπος χώρος fat32. Λέτε να πείραξε το συγκεκριμένο? Έπρεπε να είναι μόνο fat32? Να βγάλω την μπαταρία? Δεν βλέπω κάποιο λόγο να το αφήσω ακόμη.
  10. Μόλις εγκατέστησα android στο HD2 που έχω και όλα φάνηκαν να πήγαν καλά. Στο reboot που έκανε έχει μείνει στην οθόνη που λέει android και έχει και το σήμα του android. Πόση ώρα μένει σε αυτό? Πρέπει να είναι κανένα 10λεπτό ήδη σε αυτή την οθόνη. Αργεί να φορτώσει την πρώτη φορά τόσο πολύ?
  11. Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Θέλω να περάσω nand rom στο HD2 που έχω και σκεφτόμουν να βάλω μία χωρίς sense μιας και υποθέτω πως η μνήμη θα είναι οριακή για να τρέχει απροβλημάτιστα. Δύο γρήγορες ερωτήσεις όπου πιστεύω ότι είναι και οι απαντήσεις. 1)Την κάρτα sd μπορώ να την κάνω format μέσω MAGLDR οπότε θα πρέπει να κάνς και partition? Εϊναι υποχρεωτικό βήμα αυτό? 2)Σκεφτόμουν αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951 μιας και είναι non-sense. Την 3.7.5. Την έχει κάποιος? Εϊναι καλή? Ευχαριστώ πολύ
  12. Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: έχω πάρει ένα C7 από το εξωτερικό (παραεισαγωγής) και πέρασα την τελευταία ενημέρωση με αποτέλεσμα να χάσει την ελληνική γλώσσα. Υπάρχει κάποια διαδικασία προκειμένου να έχω και ελληνικά στη συσκευή? Το update έγινε μέσω nokia update από τον υπολογιστή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση
  13. Καλησπέρα. θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Θυμάμαι το καλοκαίρι είχε κυκλοφορήσει ένας οδηγός http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=311023 σχετικά με την εγκατάσταση W7 στο HD2. Αυτή τη στιγμή έχω omega rom ELL v.30 στο κινητό. Για να εγκαταστήσω τα 7.5 θα πρέπει να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό? Υπάρχει κάποιος άλλος που να αναφέρει έτσι διεξοδικά τα βήματα? Τέλος, για κωδικό που χρειάζεται ενεργοποίησης παίζει κάτι? Ευχαριστώ...
  14. Διαβάζοντας για αρκετή ώρα στο XDA το αντίστοιχο forum, αυτό που παρατήρησα είναι ότι αρκετοί λέγανε για προβλήματα που έχουν είτε στην απόκριση της οθόνης (σε αρκετές περιπτώσεις) είτε όταν είναι lock screen και επιλέγουμε να ανοίξουμε κάποια εφαρμογή από τις αρχικές που είναι εκεί, να μην είναι τόσο responsive, είτε όταν ανοίγει είτε όταν κάνουμε back για να βγούμε. Επίσης και για σκόνη στην οθόνη (είτε έγινε αγορά έχοντας σκόνη, είτε προέκυψε στη συνέχεια) έχει παρατηρήσει κανείς κανένα τέτοιο πρόβλημα στα εδώ sensation?
  15. Αυτή τη στιγμή μου γράφει: Συνολική μνήμη 558ΜΒ, Σε χρήση 418ΜΒ, Ελέυθερη 141ΜΒ ΠΟυ είναι όμως τα συνολικά 768? οεο...
×
×
  • Create New...