eon Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Αρχίζω ήδη να αναπολώ το GPS του Ν78. Αλλα έχε χάρι που στην Nokia είναι τόσο καλά οργανωμένοι που σε διώχνει το service τους από πελάτη αντί να σε τραβάει... Πρέπει να το υποστηρίξουν με εφαρμογές γιατί αλλιώς θα είναι και το τελευταίο LG πολλών όπως βλέπω... Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_rocker Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 αυτο με το buffering το κανει κ σε μενα μερικες φορες...δλδ κολλαει κ δε κανει τπτ..επιλεγω αλλο βιντεο κ ειναι ολα καλα.. σε σενα το κανει σε ΟΛΑ τα βιντεακια που επιλεγεις? δυστυχως σε ολα τα βιντεο. εν τω μεταξυ σε οποιο router βρεθω (φιλοι- συγγενεις) παιζει αψογα. ειρωνια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 ενδιαφερομαι να παρω το arena και αυτο που θα ηθελα να ροτισο ειναι αν εχει καποιες βασικεσ εφαρμογες οπως pdf reader η office.μηπως μπορειτε να βοηθησετε? Παράθεση Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 ενδιαφερομαι να παρω το arena και αυτο που θα ηθελα να ροτισο ειναι αν εχει καποιες βασικεσ εφαρμογες οπως pdf reader η office.μηπως μπορειτε να βοηθησετε? Διαβάζει κανονικά αρχεία pdf,doc,excel από τη μαμά του, δε χρειάζεσαι κάτι extra. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BECK23 Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 ενδιαφερομαι να παρω το arena και αυτο που θα ηθελα να ροτισο ειναι αν εχει καποιες βασικεσ εφαρμογες οπως pdf reader η office.μηπως μπορειτε να βοηθησετε? να φιλε μου...εχει απο τη μανα του προγραμμα το οποιο διαβαζει τα αρχεια που λες... Παράθεση BECK23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkoulikosta Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Σε μενα γιατι δεν τα βλεπει τα pdf? το βαζω στα εγραφα μεσο μαζικης αποθηκευσης και με το που το ψαχνω απο το κινητο μου λεει κανενα αρχειο το ιδιο και οταν το περναω στα αλλα εχω την V10C εκδωση ακυρο το καταφερα μαλον δεν πρεπει να ειχα κανει ασφαλη καταργηση γιαυτο δεν τα επερνε τωρα ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris16 Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Έχω κάποιες ερωτήσεις.......... - Στην "Μουσική" στα τραγούδια μου έχει σε ένα σημείο "τον τίτλο του άλμπουμ" του κάθε τραγουδιού, και από κάτω λέει "'Αγνωστο", ενώ είναι το είδος του τραγουδιού το οποίο έχω συμπληρώσει εγώ, αλλά μου εμφανίζει σε όλα τα τραγούδια την λέξη άγνωστο, ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω να εμφανίζει το είδος του τραγουδιού, κι όχι το "Άγνωστο"??????? - Ξέρει κάποιος πως μπορώ, ενώ είμαι στο internet στο facebook, να αποθηκεύσω κάποιες από τις εικόνες που βλέπω εκεί στο κινητό??????? - Όσον αφορά την μπαταρία, έχω ξαναρωτήσει και μου έχουν δώσει λύσεις στο forum εδώ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα..Αν μπορεί κάποιος να μου πει κάποια tips για την μπαταρία (όσα περισσότερα μπορείτε)..Θέλω να μου κρατάει τουλάχιστον 2 μέρες με μέτρια χρήση (αρκετό mp3-radio, αρκετά sms, κανονικά τηλ:20-30 λεπτά συνολικό χρόνο) - Το γνωστό θέμα με το youtube: Και με wi-fi που έχω μπει, και με 3G μου εμφανίζει ένα μήνυμα που λέει "Άγνωστο σφάλμα"...Παλιά με το wifi μου έλεγε ότι το youtube δεν υποστηρίζεται με wifi και τώρα μου λέει απλά "Άγνωστο Σφάλμα".. Ευχαριστώ πολύυυυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 παιδια εχω προβλημα.. στα καλα καθουμενα στην οθονη δεν λειτουργει σωστα το touch screen στο επιπεδο που παταμε παρατεταμενα για ξεκλειδωμα.. αυτο συμβαινει κ οταν θελω να γραψω μηνυμα η οτιδηποτε κ οχι μονο στο ξεκλειδωμα.. εχω κλεισει κ ξαναανοιξει το κινητο αρκετες φορες, εχω βγαλει κ την μπαταρια αλλα τιποτα... πριν απο λιγο δοκιμασα κ μου φανηκε οτι ειχε διορθωθει το προβλημα, αλλα μετα απο μερικα δευτερολεπτα παλι δεν νιωθει.... το κινητο το εχω ενα μηνα περιπου... τι μου προτεινετε να κανω;; ευχαριστω πολυπαιδια σορρυ που επαναλαμβανομαι, αλλα μηπως μπορει καποιος που ξερει να μου απαντησει γιατι η κατασταση εχει φτασει σε τραγικα επιπεδα?? δεν μπορω ουτε μηνυμα να γραψω ευκολα, κ το κουλο ειναι οτι καποιες στιγμες, σπανια βεβαια, διορθωνεται.... :confused::confused::confused: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasios5 Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Ρε παιδια ενας θειος μου που εχει το νοκια Ν97 το οποιο εχει fm transmitter λειτουργει κανονικα και στην ελληνικη εκδοση, γιατι στο αρενα το εχουν απαγορευσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 - Όσον αφορά την μπαταρία, έχω ξαναρωτήσει και μου έχουν δώσει λύσεις στο forum εδώ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα..Αν μπορεί κάποιος να μου πει κάποια tips για την μπαταρία (όσα περισσότερα μπορείτε)..Θέλω να μου κρατάει τουλάχιστον 2 μέρες με μέτρια χρήση (αρκετό mp3-radio, αρκετά sms, κανονικά τηλ:20-30 λεπτά συνολικό χρόνο) Βασικό είναι να το γυρήσεις σε 2G το κινητό. Σε 3G δεν υπάρχει περίπτωση να σου κρατήσει 2 μέρες. - Το γνωστό θέμα με το youtube: Και με wi-fi που έχω μπει, και με 3G μου εμφανίζει ένα μήνυμα που λέει "Άγνωστο σφάλμα"...Παλιά με το wifi μου έλεγε ότι το youtube δεν υποστηρίζεται με wifi και τώρα μου λέει απλά "Άγνωστο Σφάλμα".. Όπως είπε και ο φίλος πιο πριν, με την LG βάζεις το λειτουργικό και κάνεις την προσευχή σου. Εγώ φοράω (τώρα πια) την version V10d_01 (Europe open), και με αυτήν ακόμα δεν έχω youtube over Wifi με το ίδιο με εσενα μύνημα. "Αγνωστο σφάλμα" [Πολύ καλό ε!!! Άγνωστο σφάλμα!!! Τώρα τι θα πει αυτό τρέχα γύρευε!] Και το πιο καλό???? ΝΑΙ Ω ΝΑΙ!!!! Και πάλι ΔΕΝ έχει play lists!!!! Είναι απίθανοι αυτοί στην LG!! Το κάτι άλλο!!!! Το δυνατότερο σημείο του κινητού και το χαντακόνουν με τέτοιες βλακείες!! Τι να πω!! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Εγώ φοράω (τώρα πια) την version V10d_01 (Europe open), και με αυτήν ακόμα δεν έχω youtube over Wifi με το ίδιο με εσενα μύνημα. "Αγνωστο σφάλμα" [Πολύ καλό ε!!! Άγνωστο σφάλμα!!! Τώρα τι θα πει αυτό τρέχα γύρευε!] Και το πιο καλό???? ΝΑΙ Ω ΝΑΙ!!!! Και πάλι ΔΕΝ έχει play lists!!!! Είναι απίθανοι αυτοί στην LG!! Το κάτι άλλο!!!! Το δυνατότερο σημείο του κινητού και το χαντακόνουν με τέτοιες βλακείες!! Τι να πω!! Δεν είναι καλή έκδοση...δυστυχώς...Για το youtube , έχεις βάλει στις ρυθμίσεις ροής το wifi ως προφίλ ίντερνετ; Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Δεν θυμάμαι φίλε, θα το δω. Μπορεί να φταίει και αυτό. Αλλά αυτό πια με τα play lists είναι απίθανο. Είναι ίσως το δυνατότερο σημείο του κινητού (ο ήχος) και ενώ δούλευε το χαλάσανε!!!! Είναι απίθανοι δηλαδή!! PS: Είχες δίκιο δεν το είχα βάλει! Το ξέχασα, λαλακία μου! Στην 10c πάντως δεν δούλευε με τπτ. Μέχρι και λουκούμι του είχα τάξει, αλλά με έγραφε κανονικά! Άντε πάλι καλά, φτιάξαμε το youtube. Άντε και τα play lists και σπατσάραμε!!! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Δεν θυμάμαι φίλε, θα το δω. Μπορεί να φταίει και αυτό. Αλλά αυτό πια με τα play lists είναι απίθανο. Είναι ίσως το δυνατότερο σημείο του κινητού (ο ήχος) και ενώ δούλευε το χαλάσανε!!!! Είναι απίθανοι δηλαδή!! Για αυτό έχω μείνει στην προηγούμενη open europe..δεν παίζονται οι άνθρωποι... Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Με βλέπω στο τέλος να ξαναφλασάρω την V10b και εγώ!:rolleyes: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Μετατροπή ταινιών σε φορμά mp4 μπορεί να γίνει και μέσω του LG PC Suite,αρκεί να το αναβαθμίσετε στην τελευταία του έκδοση. Κατόπιν, πηγαίνουμε στα αρχεία και από εκεί διαλέγουμε το βίντεο-ταινία που έχουμε στον υπολογιστή μας και με δεξί κλικ επιλέγουμε την "μετατροπή σε mp4".Αυτό για όσους δε θέλουν κατεβάσουν το Xmediarecode ή το Xilisoft (που δεν είναι και free). Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyroskonst Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 θα το φέρουν στα ισα του επιτέλους με σοβαρό λογισμικό και καμια ολοκληρωμένη version η θα πάει καμια βόλτα προς τα θέματα με τις αγγελίες? χαχαχα.... ισως το καλυτερο comment που εχω δει μερες τωρα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris16 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Συγνώμη που επαναλαμβάνομαι.... -Αλλά απο την μουσική πως μπορώ να αλλάξω το "Άγνωστο" στα τραγούδια κάτω απο εκεί που γράφει το αλμπουμ.. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Αυτό δεν είναι θέμα του κινητού. Για να τα φτιάξεις αυτά, θέλεις κάποιον MP3-Tag Editor. Ψάξε στο νετ. Θα βρεις άπειρους. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostchild Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Πως μπορω να αποθηκευσω ενα αριθμο που με καλεσε απο την λιστα κλησεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Πως μπορω να αποθηκευσω ενα αριθμο που με καλεσε απο την λιστα κλησεων? Μόλις τον ακουμπήσεις σου ανοίγει από κάτω επιλογές. Τις σέρνεις προς τα αριστερά και βρήσκεις το "αποθήκευση αριθμού". Μετά σε ρωτάει αν θές να τον βάλεις σε καινούργια επαφή ή να ενημερώσεις μια ήδη υπάρχουσα κλπ κλπ. Ακολουθείς τις οδηγίες βήμα βήμα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntino Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Ρε παιδιά έτσι στα ξαφνικά όταν κάνω ή δέχομαι κλήσεις η οθόνη μαυρίζει και δεν έχω τη δυνατότητα ούτε να δω ποιος με παίρνει ούτε να το κλεισω εαν καλω εγω.Τι συμβαίνει;Έκανα επαναφορά στις ρυθμίσεις αλλα τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Ρε παιδιά έτσι στα ξαφνικά όταν κάνω ή δέχομαι κλήσεις η οθόνη μαυρίζει και δεν έχω τη δυνατότητα ούτε να δω ποιος με παίρνει ούτε να το κλεισω εαν καλω εγω.Τι συμβαίνει;Έκανα επαναφορά στις ρυθμίσεις αλλα τίποτα.. Έχεις κάποια μεμβράνη στην οθόνη? Επίσης, πρόσεχε να μην καλύπτεις τον αισθητήρα στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasios5 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Ρε παιδια ενας θειος μου που εχει το νοκια Ν97 το οποιο εχει fm transmitter λειτουργει κανονικα και στην ελληνικη εκδοση, γιατι στο αρενα το εχουν απαγορευσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasios5 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 επειδη ο browser του αρενα δεν ειναι και απο τους καλυτερους,σκεφτηκα να κατεβασω τον opera mini,η ιστοσελιδα τους μου ζητησε να επιλεξω την συσκευη μου και ανακαλυψα οτι δεν εχουν το αρενα στην λιστα με τα lg!Τι θα κανω τωρα?πως θα το κατεβασω?Παρακαλω βοηθηστε με! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostchild Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Γνωριζουμε αν εχει βγει πιο καινουρια official εκδοση απο την V10_c? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts