Jump to content

gr_rocker

Members
  • Δημοσιεύσεις

    47
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

gr_rocker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια χαρα. Εχω ενα προβλημα με το κινητο. Ξαφνικα δεν δουλευει το ακουστικο . Οποτε σε μια κληση , με ακουνε κανονικα αλλα εγω δεν τους ακουω. Οταν το βαζω σε ανοικτη ακροαση , ανοιγει το ηχειο και ολα καλα. Φαντάστικα πως καποιο προβλημα θα επαθε το ακουστικο του , αλλα το περιεργο ειναι πως δεν ακουγεται τιποτα ουτε οταν συνδεσω ακουστικα. Περιεργο δεν ειναι ? καμοια ιδεα? ευχαριστω εκ των προτερων
  2. Γεια χαρα. ελπιζω να ποσταρα σωστα εδω. Αγορασα ενα iphone 3gs το οποιο με ειχαν προιδοποιησει οτι εχει κλειδωσει και δεν περνει αλλη sim. (καποιος του εκανε αναβαθμιση απο το itunes) . Τωρα που το ψαχνω βλεπω τα εξης:1) ειναι σπασμενο με jailbreak και δεχεται ολες τις εφαρμογες. 2) εχει την εκδοση 4.0 . 3) το baseband ειναι το 05.14.02. . Οντως δεν δουλευει με την SIM μου. Υπαρχει τροπος να ξεκλειδωσει στην κατασταση που ειναι ? Ευχαριστω. Υ.Γ γινεται να κανω restore τα παντα στο κινητο , χωρις να το κανω απο το itunes (διοτι θελει να μου βαλει κ την 4.1 μεσα)
  3. δυστυχως σε ολα τα βιντεο. εν τω μεταξυ σε οποιο router βρεθω (φιλοι- συγγενεις) παιζει αψογα. ειρωνια....
  4. με την καλυψη ? καλο. ουτε μες το σπιτι μου δεν πιανει. κ οταν τους το λεω ,μου λενε πως απλα δεν θα εχει κεραια κοντα σας και τυχαινει, κ να κανουμε αιτηση ...... τεσπα. φυσικα κ δεν ειναι τα 5 ευρο μονο. ουτε καν τα 5 ευρο .σαν ποσο ειναι μηδαμηνο. οι κινησεις απληστιας προς τους συνδρομητες γενικοτερα με πειραζουν. οπως αυτες που εγραψα κ πιο πανω...
  5. οχι , δεν καταλαβες. συνδεεται με το router. παιζει κ ο browser. ανοιγει σελιδες κανονικα. και το youtube ανοιγει. απλα την στιγμη που επιλεγεις βιντεο να το παίξει, σταματαει εκει στο buffering του streaming 0%.
  6. γ α μ ω τ ο , μετα απο το update δεν μπορω να εχω youtube απο το router μου. (linksys) . απο ενος γειτονα παιζει κανονικα, οπως επισης κ με το umts του κινητου. μονο με το router μου εφαγε καποια φρικη. εχει κανει καμοια ιδεα? εχει να κανει με τις πορτες? ή καποιος που του παιζει κανονικα, ας μου πει τις κατεχωρημενες ρυθμισεις του κινητου για το streaming. (εκει που λεει udp ports κλπ). ολες οι ιδεες καλοδεχουμενες.
  7. οκ. εξαλλου δεν εχω κατι προσωπικο με σενα ουτε με κανεναν. απλα θελω ο κοσμος να μαθαινει οτι ασχημη συμπεριφορα αντιμετωπιζουμε με την εκαστοτε εταιρεια κινητης και να μην παθαινει τα ιδια.
  8. εχουν φτιαξει ολα εκτος απο τις σημαιες στο currency converter.
  9. Πηρα το κινητο σημερα απο το service της LG (το ειχα χιλιοσπασει) και εβαλαν μεσα την V10c-202 . φανταζομαι ειναι η ελληνικη η τελευταια που εχουμε κ στα Links , σωστα ? Πληροφοριακα τα playlists δουλευουν αψογα. δεν ξερω αν ετυχε ή οχι , παντως παιζουν .
  10. και θα συνεχισω το κραξιμο της wind κ ας πειραζονται πολυ καποιοι εδω μεσα. ας ξεχασω το θεμα με τα 5 ευρο για την επανασυνδεση κλπ. εχω δυο γραμμες στον ιδιο λογαριασμο . (οικογενειακο). καποια στιγμη ειχαν ενεργοποιηθει κατι παγια για mms , για wind plus κλπ. αδιαφορουσα επι χρονων . ετσι απλα γιατι δεν σκεφτομουν να βαζω το χερι στην τσεπη και να δινω απο 120-150 ευρο τον μηνα.δεν μου περισευουν τα χρηματα αλλα ειμαι λιγο χαλαρος σε αυτα. κ ας με ειρωνευτεικε ενας mod(δεν θα πω αλλα, ξερει εκεινος). αφου λοιπον στραβωσα ασχημα με την χρεωση 5 ευρο για επανασυνδεση, αποφασισα οχι μονο να αλλαξω εταιρια οταν θα μπορω αλλα και μεχρι να ερθει αυτη η στιγμη , να πεσει τσεκουρι παντου ωστε να δινω οσο πιο λιγα λεφτα πια σε αυτην την εταιρια που λεγεται wind. περνω λοιπον τηλ σε υπαλληλο του 1260 και ζηταω να διακοπει απτον λογαριασμο μου κ τον wind plus και το mms ταδε . και λεει ενταξει , κλπ απο τον επομενο μηνα δεν θα υπαρχει. ελα που υπηρχε κ στον επομενο λογαριασμο. το γιατι ? γιατι λεει , επρεπε να ζητησετε να ακυρωθει κ στο αλλο νουμερο σας.επρεπε δηλαδη να μυσρισω τα νυχια μου.. απλα παιζουν με τις λεξεις , κ εξαντλουν καθε περιθωριο ωστε να σου παρουν εστω κ ενα ευρο με καθε τροπο. ειναι απιστευτοι. ομως δυστυχως χανουν περισσοτερα στο τελος γιατι αποδεδιγμενα , δεν ειναι πια ο κοσμος τοσο χαζος. ειναι πιο καχυποπτος , και ξερω κ αλλους σαν εμενα, που επειδει σπαζονται για τετοιες κουτοπονηρες κινησεις της wind,που καλυπτεται απο το τι γραφεται σε ενα συμβολαιο ή το οτι κ καλα δεν ζητησατε το σωστο πραγμα στον υπαλληλο ,αλλαζουν εταιρια. Υ.Γ --> παρατηρησα κατι που ισως να μην ειναι τυχαιο. αφου εξεφρασα τα παραπονα μου εδω στο thread, λεω για να μπω και στο thread της vodafon. ανοιγμενα εκει διαφορα θεματα. αποριες, συζητησεις κλπ. Για να μπω κ στης Cosmote. μια απο τα ιδια. αποριες, συζητησεις κλπ. K μπαινεις στο thread της wind και βλεπεις αμεσως : ενα ποστ εξαψαλμους , ενα ποστ παραπονα, ενα ποστ "με κλεβουνε " , ενα ποστ ειναι αχρηστοι, ενα ποστ θα τους κανω μηνυση. χαχαχαχα. τυχαιο ειναι ? λεω εγω τωρα .....
  11. βασικα δεν ρωταω για την γερμανικη. για την ελληνικη ρωταω αν ειναι καλυτερη απο την Open europe. αξιζει να μεπι η v10c_01 ??
  12. τελικα η εκδοση V10C_01 πως προεκυψε αφου η lg εχει κλειδωσει το ftp ? ειναι open greek version ή κανω λαθος? αναμεσα στην open europe και σε αυτην , ποια ειναι καλυτερη? (δεν με απασχολει το fmt) .δοκιμασε κανεις αν κλειδωνει το ιδιο γρηγορα οπως η γερμανικη ? και τελος θα προτεινα να γραφουμε διπλα απο τις εκδοσεις firmware την ημερομηνια που βγηκαν στην... πιατσα.
  13. Λοιπον, κυριως ενημερωτικα για τον spidey και τον jimdem , σας ειχα πει πως μου πατησε αυτοκινητο το κινητο και το εκανε σιξυλο. πριν απο λιγο το πηγα στο service της lg ( Αθηνα , οδος Συνωπης) . περιπου 4 εργασιμες θα κανουν και την βλαβη πολυ χονδρικα πρεπει να κοστιζει γυρω στα 100-120. για σπασμενη οθονη , καλυμμα οθονης και το πανω πλαισιο που εχει ψιλοστραβωσει. μολις μαθω ακριβες νουμερα θα ξαναγραψω . οχι τιποτα αλλο , απλα να ενημερωθειτε κ εσεις ποσο κοστιζουν κ οι επισκευες του κινητου μας. σας ευχομαι βεβαια να μην παθει ποτε αυτο που επαθε εμενα. χεχε :)
  14. παιδες γεια . τελευταια μερα διακοπων και ενα αυτοκινητο απλα πατησε το αρενα κ το εκανε ..... σπασμενη οθονη σιγουρα κ μαλλον οχι κατι αλλο. καμοια ιδεα ποσο παει το μαλλι ???
×
×
  • Create New...