Jump to content

eon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    594
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

1 Follower

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

eon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ. Καλή επιτυχία σε όλους.
  2. Όπως φαίνεται μπορούν να σου πουν άνετα όχι, αφού η επίσημη στάση τους είναι ότι αυτόματα βγαίνει εκτός εγγύησης όποιο και αν είναι το πρόβλημα.
  3. Όσο αφορά την εγγύηση και το Knox. http://img89.imageshack.us/img89/6945/9kpg.jpg
  4. Μπήκε κανονικά χωρίς προβλήματα με Odin 3.07. Μέχρι στιγμής έχει κανονικά το KNOX και ότι αναφέρει κανονικά το Change Log. Φυσικά και ΔΕΝ έχει καλούδια του Note 3 όπως το Air το οποίο όποιος το θέλει θα το βρει σε Custom. Δεν έχει κανένα κόλλημα όπως έβγαλε το Update του S3, φαίνεται ποιο smooth και είναι μέχρι πάνω κανονικά το background και στην μπάρα πληροφοριών. Υπάρχει μία πολύ μικρή διαφορά στην οθόνη που αναφέρουν Improved Display colour reproduction (Display looks much sharper than before). Νομίζω ότι είναι ακόμα ποιο φωτεινή. Ταχύτατη και όμορφη η νέα εφαρμογή Gallery, πολύ καλύτερο το νέο email, ποιο γρήγορη εφαρμογή επαφών, νέο πρόγραμμα sms, νέο πρόγραμμα ημερολόγιο. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν υπάρχουν Ελληνικά. (Καλύτερα γιατί η μετάφραση τους είναι λίγο...) Αυτά για τώρα.
  5. Καλησπέρα σας... Βγήκε με αρχή την Ινδία η Official 4.3 για το Note II την κατεβάζω αυτή την στιγμή για εντυπώσεις. http://www.sammobile.com/2013/11/19/samsung-galaxy-note-ii-gt-n7100-receives-official-android-4-3-jelly-bean-update/
  6. Κατέβασα από το SamMobile την 4.2.2 και την είχα βάλει με το Odin αφού είχα διαγράψει τα πάντα από την συσκευή. Είχα πρόβλημα με το BlueTooth. Με όποιο ακουστικό και αν προσπάθησα όταν τελειώνει μία κλήση μου βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή com.android.phone έκλεισε. Με αποτέλεσμα να χάνω το δίκτυο και να το βρίσκει ξανά. Έκανα Full Wipe τα πάντα, και έβαλα την V.45 αλλά το πρόβλημα συνεχίζει. Έκανα διαγραφή από την διαχείριση εφαρμογών ότι έχει σχέση με το bluetooth και την εφαρμογή που κρεμάει αλλά τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα. Έχει κανένας καμία ιδέα;
  7. Είμαι νέος στον χώρο του Custom Rom. Τι διαφορές έχει από την v.45 και πως κάνουμε το update?
  8. Καλησπέρα σας... Δύο ερωτήσεις έχω να κάνω. 1. Πρώτη φορά έβαλα την Omega και ξεκίνησα με v45 σε SGS3. Πως κάνουμε update αν χρειαστεί; 2. Από το 4.2.2 που είχα βάλει μέσω του Odin και τώρα που το έβαλα ξανά μέσω του Omega με καθαρή εγκατάσταση βρήκα ένα πρόβλημα. Όταν μιλάω με BlueTooth στο τέλος της κλήσεις κρεμάει η εφαρμογή com.adroid.phone. Δοκίμασα να καθαρίσω τα δεδομένα της και του bluetooth αλλά κάνει το ίδιο. Μήπως είναι πρόβλημα της Rom? Η μπορεί να φταίει και η συσκευή BlueTooth? Δεν έχω άλλη να δοκιμάσω.
×
×
  • Create New...