ksara Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Τελικά τώρα το είδα . Λειτουργεί στα contacs των windows αλλα όχι στο νέο touchflo Καμιά λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Όχι, αυτό (μέχρι τώρα) είναι μόνο για τα contacts των windows. Για το diamond2 υπάρχει λύση? Η λύση είναι ακριβώς ίδια με του HD... δηλαδή WVGA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Η έκδοση για QVGA λειτουργεί σωστά και με έχει βοηθησει πολύ! Ένα μεγάλο ευχαριστώ XavierGr!! :clap: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Ένα μεγάλο μπράβο και απο μένα XavierGr για την πολύ χρήσιμη εφαρμογή! Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 τα συγχαρητηριά μου. Δουλεύει σε Diamond με Cooked WWE και Touch Pro 2 stock WWE άψογα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 μπραβο για τον κοπο ορισμενων ανθρωπων που προσφερουν χρησιμες υπηρεσιες στον κοσμο. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Καλησπέρα! αυτο τρεχει και στην touch x 10.1? το δοκιμασα και δεν κανει κατι! γινετε στις επαφές του touchflo? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Καλησπέρα! αυτο τρεχει και στην touch x 10.1? το δοκιμασα και δεν κανει κατι! γινετε στις επαφές του touchflo? ευχαριστω Όχι είναι μόνο για την εφαρμογή contacts των windows. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Αν καποιος εχει καλες προγραμματιστικες γνωσεις, μιλησα με τον smabeg και μου ειπε οτι για να γινει αυτο πρεπει να κατευασεις το random access rhodium package greek, να το κανεις αντικαταστασι απο το kitchen του και να κανεις νεα ρομ! αν καπιος μπορει να το κανει πιστευω πως θα ηταν πολυ χρισημο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilai Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Σε ευχαριστώ πολύ Φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micdoc Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 ευχαριστώ και από μενα ! ολα οκ στη συσκευη της υπογραφης :D Παράθεση Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Συγγνώμη αυτό τώρα τι σχέση έχει με το RandomAccess και τις επαφές; Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Με μια μικρή παρέμβαση στην πολύ καλή δουλειά του XavierGr σε HTC TOUCH HD (WVGA) στην official rom λειτουργεί κανονικά από οπουδήποτε και αν βλέπω τις επαφές. Περιμένω να ακούσω τις εντυπώσεις σας από τις δικές σας δοκιμές. ΣΕ hd της αντιπροσωπείας, official rom της ace, παίζει κανονικότατα απο παντού (και στα contacts του νέου TFL3D) Ευχαριστούμε πολύ. Ξέχασα να βάλω το αρχικό μύνημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. October 2, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 ΣΕ hd της αντιπροσωπείας, official rom της ace, παίζει κανονικότατα απο παντού (και στα contacts του νέου TFL3D) Ευχαριστούμε πολύ. Ξέχασα να βάλω το αρχικό μύνημα Λογικά όμως, για τα contacts του νέου TFL3D δεν φταίει το RandomAccess. Δηλαδή λες ότι άλλαξαν τα contacts του TFL3D σε ελληνικά μετά που έβαλες το cab από εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Μήπως ρε παιδιά, υπάρχει κανένα cab για το αντίθετο. Συγκεκριμένα wwe randomaccess για wvga? Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 16, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Μήπως ρε παιδιά, υπάρχει κανένα cab για το αντίθετο. Συγκεκριμένα wwe randomaccess για wvga? Εάν αλλάξεις το manila στη συσκευή σου από ελληνικό σε αγγλικό, δεν γίνεται και η μπάρα του "Contacts" σε αγγλική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Μα δεν θέλω αγγλικό manilla θέλω μόνο αγγλικά στο ευρετήριο των επαφών, δεν γίνεται ? Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsour_ee Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Τελικά λειτουργεί για Diamond 2,έχω βάλει cooked rom με wm 6.5 και εγκατέστησα το cab για WVGA αλλά δεν λειτουργεί,πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 16, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Τελικά λειτουργεί για Diamond 2,έχω βάλει cooked rom με wm 6.5 και εγκατέστησα το cab για WVGA αλλά δεν λειτουργεί,πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση? Δουλεύει σωστά για τα contacts, όχι όμως για το people του Manila. Για να έχεις και την μπάρα του People ελληνική ίσως πρέπει να κάνεις το manila ελληνικό. Δες στο πρώτο post του HD2 για το πως θα το κάνεις αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Εάν αλλάξεις το manila στη συσκευή σου από ελληνικό σε αγγλικό, δεν γίνεται και η μπάρα του "Contacts" σε αγγλική; Υπέκυψα και έκανα το manilla αγγλικό και όλα καλά Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Δουλεύει σωστά για τα contacts, όχι όμως για το people του Manila. Για να έχεις και την μπάρα του People ελληνική ίσως πρέπει να κάνεις το manila ελληνικό. Δες στο πρώτο post του HD2 για το πως θα το κάνεις αυτό. Κάποιος το είχε καταφέρει στο xda αυτό (για άλλη γλώσσα), με hex editing σε κάποια dlls του manila. Αν ποτέ βρω λίγο χρόνο θα το ψάξω γιατί είναι το πιο σημαντικό κατά τη γνώμη μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Ρε παιδια βοηθηστε με εχω το HD αλλα δε δουλευει τιποτα και με τιποτα. δε μπορω σε καμια περιπτωση να δω τη μπαρα δεξια. Εβαλα τα παντα.. οτι λετε.. Δουλευε στο παρελθον κ μετα τη διαγραγφη μνημης τιποτα. Ουτε στο Αγγλικο ουτε Ελληνικα. μπορει καποιος να βοηθησει εχω πονοκεφαλιασει με αυτο το προβλημα... ευχαριστω παρα πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Παιδιά, συγγνώμη αν είναι εκτός αλλά είναι σχετικό> Ψάχνω το ακριβώς ανάποδο, δηλ. να έχω την μπάρα στα αγγλικά (σε ελληνικο diamond 2, αλλά δεν θα θελα τώρα να αλλαξω το manilla σε αγγλικό). Εχετε κάποια ιδέα? Μήπως κάποιος να ανέβαζε τα γνησια αγγλικά αρχεία να τα δοκιμάσω? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p34c3m4k3r Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Παιδιά, συγγνώμη αν είναι εκτός αλλά είναι σχετικό> Ψάχνω το ακριβώς ανάποδο, δηλ. να έχω την μπάρα στα αγγλικά (σε ελληνικο diamond 2, αλλά δεν θα θελα τώρα να αλλαξω το manilla σε αγγλικό). Εχετε κάποια ιδέα? Μήπως κάποιος να ανέβαζε τα γνησια αγγλικά αρχεία να τα δοκιμάσω? :O Παιδιά και εγώ έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το HTC HD2, θέλω να κάνω την μπάρα στα αγγλικά γιατί όλες μου οι επαφές είναι σε γκρικλις! Υπάρχει κανενα cab ή έχει κανεις τα ορίτζιναλ randomaccess.dll και randomaccesschooser.dll να δοκιμάσω αν μπορώ να τα αντικαταστήσω μπας και λειτουργήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. January 6, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Παιδιά και εγώ έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το HTC HD2, θέλω να κάνω την μπάρα στα αγγλικά γιατί όλες μου οι επαφές είναι σε γκρικλις! Υπάρχει κανενα cab ή έχει κανεις τα ορίτζιναλ randomaccess.dll και randomaccesschooser.dll να δοκιμάσω αν μπορώ να τα αντικαταστήσω μπας και λειτουργήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Ορίστε τα αρχεία για WVGA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts