Jump to content

panik3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    120
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panik3

  1. Γιά την ιστορία αναφέρω ότι τελικά δούλεψε με το odin 3.07. Για να επεναφέρω το GNG8 όμως, χρειάστηκε το 3.09
  2. Ναι, αυτό που υπάρχει στον οδηγό, το: Kernel_Stock_GNF1.tar.md5
  3. Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά εγώ όταν προσπαθώ να περάσω το GNF1 με Odin 3.09 για να κάνω root με Towelroot μου βγάζει συνέχεια Fail. Ευτυχώς που μετά ξαναπήρε το GNF8. Τι μπορεί να φταίει;
  4. Εμένα όταν το δοκιμάζω μου βγάζει: Η συσκευή δεν υποστηρίζεται αυτή τη στιγμή. Ξέρεις τι παίζει. Έχω την 4.4.2 Ι9505XXUGNG8.
  5. Καλησπέρα, σήμερα έπαθα κάτι που είχα ξαναπάθει πριν 9 μήνες. Ξαφνικά το κινητό κάνει επαννεκίνηση και μόλις ανοίγει δεν διαβάζει την sd. Ούτε το PC την αναγνωρίζει. Απαιτεί διαμόρφωση. Mετά την διαμόρφωση στο μεν κινητό φαίνεται να λειτουργεί, στο PC όμως δεν μπορείς να μεταφέρεις αρχεία. Βγάζει error. Πέρσι που το ξανάπαθα είχα μια sandisk 32g class 4, την οποία δεν μπόρεσα να ξαναχρησιμοποιήσω. Την έστειλα στην εταιρεία και μου την αντικατέστησαν. Νόμισα τότε ότι ήταν πρόβλημα της κάρτας. Τώρα είχα μιά Kingston 64g class10. Παίζει να χάλασε κι αυτή; Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο;
  6. Οι τρεις εφαρμογές που σου πρότεινε ο vag74 παραπάνω είναι για να κατεβάζεις τις ταινίες κατ' ευθείαν στο κινητό μέσω internet (προφανώς wi-fi). Αν όμως ετοιμάζεσαι για ταξίδι κατέβασε αυτές που θες στον υπολογιστή σου και μετά πέρασέ τες στην μνήμη του κινητού ή στην εξωτερική κάρτα μνήμης. Κανένα πρόβλημα το γράψε-σβήσε. Κατέβασε, αν δεν τους έχεις ήδη, τον mxplayer ή τον bsplayer από το playtstore, που είναι από τους καλύτερους και παίζουν τα πάντα, και θα είσαι μια χαρά.
  7. Συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά θα σου πω την δική μου εμπειρία και μετά κάνεις ό,τι θες φυσικά. Έχω το τηλέφωνο εδώ και ένα χρόνο ρουταρισμένο (το είχα μάλιστα ακόμη με την 4.2 επειδή δεν ήθελα να μπλέξω με knox). Ξαφνικά πριν τρεις μέρες βγάζει ένα πρόβλημα που ανέφερα και λίγο πιό πίσω (#3527). Χαλάσανε τα χρώματα της οθόνης και η κάμερα. Μόλις την άνοιγες η οθόνη έτρεχε τρελά πάνω-κάτω με ξεθωριασμένα χρώματα. Παρ΄όλη την επαναφορά σε εργοστασιακό firmware, το πρόβλημα δεν λύθηκε. Με τα χίλια ζόρια κατάφερα να το περάσω το αρχικό firmware, triangle away και unroot, διότι κάποιες φορές η οθόνη ήταν σε μηδενική φωτεινότητα και δεν έβλεπες τίποτε παρά μόνο σε απόλυτο σκοτάδι, σε σημείο που νόμιζα ότι κόλλησε τελείως. Το πήγα στο σέρβις (smartec) και τελικά μου άλλαξαν μητρική και κάμερες μπρος πίσω. Στο σέρβις ήταν άψογοι. Περίμενα επι τόπου και το πήρα πίσω σε λίγο πάνω από μια ώρα. Μου είπαν ότι δεν βλέπουν συχνά παρόμοιο πρόβλημα. Σημειωτέον το κινητό δεν είχε χτυπηθεί ή πάθει κάτι άλλο. Απλά βλάβη. Έγραψα την εμπειρία μου, για να ξέρει κανείς αν τυχόν πάθει τίποτε παρόμοιο.
  8. Βοήθεια και πάλι!!! Κατέβασα το επίσημο firmware που φόραγε στην αρχή, το πέρασα με odin αλλά μου κάνει κάτι πολύ περίεργο. Η οθόνη είναι μωβ πολύ σκούρο, σχεδόν μαύρο, αλλά σε απόλυτο σκοτάδι μπορώ να διαβάσω. Όση ώρα διαρκούσε το κατέβασμα τα χρώματα ήταν κανονικότατα! Μπορώ να βάλω τον κωδικό της κάρτας Sim αλλά μετά μπαίνει σε μια αρχική οθόνη από την οποία το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να διαλέξω γλώσσα και να δω τις επιλογές για άτομα με ειδικές ανάγκες όρασης μέσα από την προσβασιμότητα. Τίποτε άλλο, ούτε η κουρτίνα πέφτει από πάνω, ούτε το home button κάνει κάτι, ούτε "επόμενο" υπάρχει. Μόνο η προσβασιμότητα εμφανίζεται. Πολύ κουφό. Έχει ξανατύχει σε κάποιον; Θα πάω σέρβις από Δευτέρα, αλλά δεν ξέρω αν θα φαίνεται το root ή όχι.
  9. Τι μπορώ να κάνω για να βάλω το firmware που είχε. Το είχα σημειώσει κάπου και προσπάθησα με αυτό που θυμάμαι,αλλά από το επίσημο site δεν μπορώ να κατεβάσω. Όπου έχει κουμπί download είναι όλα διαφημίσεις. Πως δουλεύει; Ευχαριστώ.
  10. Προσπαθώ να κάνω την διαδικασία μεσω kies που βρίσκουμε το firmware του κινητου και την χώρα προέλευσης και μου βγάζει διαρκώς: "το GT-I9505 δεν υποστηρίζει την λειτουργία" Όταν είχα πρωτοπάρει το κινητό, μου το είχε βγάλει. Ξέρει κανεις τι παίζει;
  11. Καλησπέρα, θα ήθελα βοήθεια, διότι μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα. Ξαφνικά χάλασαν τα χρώματα στην οθόνη (δείχνει τα πάντα ξεθωριασμένα). Προσπάθησα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών μήπως ήταν θέμα λογισμικού αλλά δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά και τώρα δεν ανοίγει. Ξεκινάει με το λογότυπo της samsung σε μαύρο φόντο(εδώ παραδόξως η οθόνη δείχνει κανονικά), μετά βγάζει τον χαρακτηριστικό ήχο της επαννεκίνησης και από κει και πέρα κολλάει στο λογότυπο που αναβοσβήνει (η οθόνη έχει ήδη αρχίσει να έχει ένα ξεπλυμένο μωβ χρώμα) και σταματάει εκεί και μετά από λιγο σβήνει τελείως. Μπορώ να μπώ σε download mode και σε CWMrecovery. Τι προτείνετε; Είμαι root και με 4.2.2 και firmware XXUBMF8.
  12. Μάλλον δεν έχω. Στο download mode δεν γράφει τίποτε. Το firmware μου είναι XXUBMF8. Αρα μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα να περάσω το τελευταίο PhilZ Touch Recovery; Ευχαριστώ πάντως για τον κόπο σου.
  13. Ήμουν σίγουρος ότι ότι είχα περάσει custom. Εξ' άλλου είχα περάσει τον Adam Kernel με Zip και κάτι ακόμη. Θυμάμαι το μενού με τα intall from sd card κ.λ.π. Πως αλλιώς το είχα κάνει; Τέλος πάντων, αν τώρα περάσω το τελευταίο PhilZ Touch Recovery θα έχω πρόβλημα με τον knox ή δεν παίζει ρόλο αφού είμαι με παλiό firmware;
  14. Μπήκα τελικά! Ήθελε να απελευθερώσω το power bytton (το είχα ξεχάσει) Όμως όταν μπαίνω σε recovery mode βρίσκω μόνο τις επιλογές: rebbot system now apply update from AOB, apply update from external storage, wipe data/factory reset wipe cash partition apply update from cash. με πολύ μικρά γράμματα χωρίς δυνατότητα touch, και από κάτω το πράσινο ανθρωπάκι του android ξαπλωμένο με ένα κόκκινο τρίγωνο με θαυμαστικό πάνω του. Είχα περάσει πριν 5 μήνες τα CF-Auto-Root-jflte-jfltexx-gti9505 και το philz_touch_5.10.0-i9505.tar αν θυμάμαι καλά. Ειμαι ακόμη με 4.2.2 rom. Είχα βάλει και τον Adam Kernel. Θα ήθελα τώρα να δοκιμάσω να αναβαθμίσω την rom, αλλά δυσκολεύομαι να βγάλω άκρη με τα καινούργια δεδομένα με τον knox που διαβάζω. Έτσι το πιό πιθανό είναι να κάνω απλά επαναφορά εργοστασιακών γιατί έχει αρχίσει και κολλάει πολύ το κινητό μου. Γι αυτό θα ήθελα πριν, να πάρω ένα backup μέσω clockworkmod recovery.
  15. Πως μπαίνουμε ρε παιδια σε CWM Recovery για να κάνουμε backup την rom. Ποιά κουμπιά πατάμε. Γιατί με τα τρία κουμπιά μπαίνει σε download mode. Ευχαριστώ.
  16. Κανονικά μάλλον, διαβάζει μόνο με διαμόρφωση fat 32, πιθανόν και exfat. Εγώ πέρασα τον Adam kernel ,όπως μου είχαν προτείνει στο forum παλιότερα και τελικά τώρα διαβάζει και εξωτερικό 1 tera σε ntfs και μάλιστα χωρίς εξωτερική τροφοδοσία. Επειδή όμως είχα κάποιες δυσκολίες μπορείς να διαβάσεις για το θέμα πιό πίσω στις σελίδες 182 και 191-192.
  17. Τελικά τα βρήκα και έκανα ότι μου είπες. Εδώ και ένα τέταρτο δεν έχει ξαναβγάλει την ειδοποίηση. Ελπίζω να λύθηκε οριστικά. Πληροφοριακά, αυτό ισχύει μόνο για το συγκεκριμένο kernel, ή και για άλλες παρόμοιες περιπτώσεις; Γιατι βρήκα και το post που κάποιος άλλος ρώταγε παραπάνω (σελ 180, post #2686), που έπαθε το ίδιο μετά από kies αναβάθμιση και δεν είχε δώσει κανείς απάντηση. Έτσι κι αλλιώς χίλια ευχαριστώ.
  18. Το έκανα στον File Manager που έχω.
  19. Δεν βρίσκω πουθενά το / data / data / com.sec.knox.seandroid. Ούτε το com.sec.knox.store. Στον φάκελλο android/data/ που υπάρχουν παρόμοια αρχεία com.sec....δεν βρίσκω κάτι. Ουτε τον φάκελλο system βρίσκω. Αν βάλω άλλον kernel θα λυθεί το πρόβλημα ή όχι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  20. Τελικά πέρασα το Adam kernel με clockworkmod recovery, αλλά ακόμη δεν μπορεί να διαβάσει NTFS στικάκια και επι πλέον μου βγάζει διαρκώς μια ειδοποιήση πως μια εφαρμογή επιχειρεί να αποκτήσει πρόσβαση στο σύστημα, κάντε επανεκκίνηση. Όσες φορές και να κάνω επανεκκίνηση δεν λύνεται το θέμα και συνεχίζει να εμφανίζεται η ειδοποίηση. Κάπου είχα διαβάσει το ίδιο πρόβλημα και από κάποιον άλλον, αλλά δεν κατάφερα να το βρώ στο forum. Αν ξέρει κανείς πως μπορεί να διορθωθεί. Μήπως αν περάσω αλλο kernel?
  21. Τι σημαίνει αυτό. Εγώ έχω κάνει root με την κλασσική μέθοδο (cf autoroot) . Τι άλλο πρέπει να κάνω. Συγγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά είμαι λίγο αρχάριος
  22. Καλησπέρα, μπορούμε να διαβάσουμε usb ή εξωτερικό σκληρό σε ntfs; Έχει δοκιμάσει κανείς; Προσπάθησα με το paragon ntfs που χρησιμοποιούσα στο s3 αλλά δεν μου δουλεύει.
  23. Ξέρει κανείς αν η εφαρμογή που υπήρχε στο s3 για να βλέπουμε όλες τις εφαρμογές στο multiview κάνει και για το s4; Ή αν υπάρχει άλλη για το συγκεκριμένο μοντέλο,?
  24. Καλησπέρα, ένα κινητό από Ρουμανία έχει την Ευρωπαική εγγύηση σίγουρα; Το Kies έβγαλε : COA Romania (Cosmote).
  25. Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Παλιότερα που είχα το hd2 είχα κάνει ext partition στην κάρτα μνήμης. Πως μπορώ να την επαναφέρω στην αρχική της κατάσταση ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσω όλο τον χώρο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...