lambgeo Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 γεια σας αποκτησα το 5230 και θελω να του βαλο screen protector αυτην την εχει βαλει κανενας λεει τιποτα το προστατευει τον κινιτο?? http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006089&u=SCREEN-PROTECTOR-%C3%C9%C1-NOKIA-5800-XPRESSMUSIC την εχω βαλει εγω. Την εχω σχεδον 2 μηνες και ειναι οκ χωρις γρατζουνιες χωρις τπτ αλλα σε νοκια 5800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Όπως είπε και ο @lambgeo προηγουμένως το συγκεκριμένο screen protector είναι πολύ καλή λύση. Την είχα στο 5800 και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ούτε εσύ θα έχεις στο 5230 αφού έχουν τις ίδιες ακριβώς οθόνες. Βέβαια υπάρχουν και φθηνότερες λύσεις αν ψάξεις στο eBay και το neTimes.com Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neon_ Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 ok μαλλον θα την βαλω και εγω πρεπει να κανει και στο 5230 γιατι εχουν ιδιες διαστασεις και ιδιες οθονες καποιος αλλος εχει βρει καπια καλητερη σε ελληνικο καταστημα γιατι δεν εχω πιστοκιτη και δεν ξερω να αγοραζω απο ebay πχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 ok μαλλον θα την βαλω και εγω πρεπει να κανει και στο 5230 γιατι εχουν ιδιες διαστασεις και ιδιες οθονες καποιος αλλος εχει βρει καπια καλητερη σε ελληνικο καταστημα γιατι δεν εχω πιστοκιτη και δεν ξερω να αγοραζω απο ebay πχ για 5230 συγκεκριμενα και ιδια μαρκα με την προηγουμενη για δες εδω http://www.apothema.gr/Product/5-1-1269-69630/Nortonline/Screen_Protector_gia_Nokia_5230.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neon_ Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 (edited) stendor γραφαμε την ιδια ορα για αυτο λεω τα ιδια πραγματα:p:pλολ οκ ευχαριστω για την απαντηση αν καποιος ξερει καμια αλλη..αα και κατι αλλο θελω να βαλω καρτα μνημης αλλα αμα βαλω 4gb high capacity καπου διαβασα οτι το pc μου μιας και εχω windows sp3 δεν θα την αναγνοριζει ξερει καποιος αν αληθευει αυτο η να μου πει καποια αλλη λιση?? Edited February 10, 2010 by neon_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Εγώ έχω και 4άρα και 8άρα microSDHC και αναγνωρίζονται μια χαρά από το PC μου με XP SP3, είτε την συνδέσω με card reader είτε με καλώδιο στο κινητό μου. Μπορεί να αγοράσεις άφοβα είτε 4άρα είτε 8άρα κάρτα μνήμης. Στο παρόν θέμα έχουν αναφερθεί διάφορες κάρτες μνήμης. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neon_ Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 (edited) το card reader σου γραφει επανω high capacity(hc)??γιατι εμενα δεν γραφει :cry: και για αυτο δεν ξερο αν θα την δεχετε ακομα ενα καλωδιο usb για το σιγκεκριμενο κινιτο ποσο κανει περιπου?? Edited February 10, 2010 by neon_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnick Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 το card reader σου γραφει επανω high capacity(hc)??γιατι εμενα δεν γραφει :cry: και για αυτο δεν ξερο αν θα την δεχετε ακομα ενα καλωδιο usb για το σιγκεκριμενο κινιτο ποσο κανει περιπου?? 20 ευρω απο το εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloodlessz Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Δεν είναι ανάγκη να δώσεις τόσα πολλά για καλώδιο Κάνεις πολύ άνετα τη δουλειά σου και μ αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750568&u=EQUIP-128523-USB-2.0-CABLE-A-MALE-MICRO-B-1,8M Έχω πάρει ίδιο για το 5230 μου και δουλεύει μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 (edited) 20 ευρω απο το εδώ Δεν είναι ανάγκη να δώσεις τόσα πολλά για καλώδιο Κάνεις πολύ άνετα τη δουλειά σου και μ αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750568&u=EQUIP-128523-USB-2.0-CABLE-A-MALE-MICRO-B-1,8M Έχω πάρει ίδιο για το 5230 μου και δουλεύει μια χαρά Έχει δίκιο ο bloodlessz δεν χρειάζεται να πάρει αυθεντικό καλώδιο Nokia, μπορεί να κάνει την δουλειά του και με ένα καλώδιο όπως αυτό που προτείνει ο bloodlessz. το card reader σου γραφει επανω high capacity(hc)??γιατι εμενα δεν γραφει :cry: και για αυτο δεν ξερο αν θα την δεχετε ακομα ενα καλωδιο usb για το σιγκεκριμενο κινιτο ποσο κανει περιπου?? Εγώ έχω την παρακάτω κάρτα στο 5800 μου και δεν είχα κανένα πρόβλημα, SANDISK 4GB. EDIT: Eχεις δίκιο,ειχα βάλει λάθος link. Tο διόρθωσα :) Edited February 10, 2010 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnick Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 (edited) Σίγουρα αυτήν την κάρτα έχεις;Είναι m2;Μήπως έστειλες λάθος λίνκ; Edited February 10, 2010 by marnick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neon_ Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 (edited) Δεν είναι ανάγκη να δώσεις τόσα πολλά για καλώδιο Κάνεις πολύ άνετα τη δουλειά σου και μ αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750568&u=EQUIP-128523-USB-2.0-CABLE-A-MALE-MICRO-B-1,8M Έχω πάρει ίδιο για το 5230 μου και δουλεύει μια χαρά ποπο φιλε κοριφεο με εσωσες οποτε παραγκελνω την sd αυτην για την ακριβια θα παρω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553991&u=KINGSTON-MRG2+SDC/4GB-4GB-MICRO-SDHC-WITH-GEN-2-READER και σε περιπτοση που δεν σινδεετε με το pc θα παρο το καλοδιο Έχει δίκιο ο bloodlessz δεν χρειάζεται να πάρει αυθεντικό καλώδιο Nokia, μπορεί να κάνει την δουλειά του και με ένα καλώδιο όπως αυτό που προτείνει ο bloodlessz. Εγώ έχω την παρακάτω κάρτα στο 5800 μου και δεν είχα κανένα πρόβλημα, SANDISK 4GB. EDIT: Eχεις δίκιο,ειχα βάλει λάθος link. Tο διόρθωσα :) αυτη την σιγκεκριμενη καρτα εχεις με αυτο το usb??και σινδεετε σε sp3??γιατι στο προιγουμενο post ειπες οτι σινδεεις το κινιτο με card reader είτε με καλώδιο γιατι αμα σινδεετε με αυτο το usb σε sp3 να παραγκηλω αυτο τοτε Edited February 10, 2010 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα. Xρησιμιποιήσε την TPOΠOΠOIHΣH. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modaristis Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 (edited) Εγώ έχω και 4άρα και 8άρα microSDHC και αναγνωρίζονται μια χαρά από το PC μου με XP SP3, είτε την συνδέσω με card reader είτε με καλώδιο στο κινητό μου. Μπορεί να αγοράσεις άφοβα είτε 4άρα είτε 8άρα κάρτα μνήμης. Στο παρόν θέμα έχουν αναφερθεί διάφορες κάρτες μνήμης. δεν παίζει...εγώ έκανα πατέντες για να δει ο υπολογιστής μια 4αρα...:lol: για αυτήν την καρτούλα τι λέτε? link Edited February 10, 2010 by modaristis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 ΠΑιδια να κανω και εγω μερικες ερωτησεις>Οι 4αρες sdhc se σχεση με τις απλες εχουν μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα(και κυριως.τις σηκωνει) Και κατι αλλο.Ξερει καποιος που μπορω να βρω καλλυμμα γκρι(κατα προτιμηση οχι γνησιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 ΠΑιδια να κανω και εγω μερικες ερωτησεις>Οι 4αρες sdhc se σχεση με τις απλες εχουν μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα(και κυριως.τις σηκωνει) Και κατι αλλο.Ξερει καποιος που μπορω να βρω καλλυμμα γκρι(κατα προτιμηση οχι γνησιο) eBay για καλλυμμα Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 το έχεις δοκιμάσει; πως το ξέρεις και λες όχι με τόση βεβαιότητα; μάλλον ''(10 χαρακτήρες)'' ήθελες να γράψεις, το ''10 λέξεις'' δε βγάζει νόημα γιατι αποσα θημαμε το 5800 μπορει να παρει εως 8gb οταν ανεβαζεις χωριτηκοτητα απο το κανονικο που η προδιαγραφες ητανε για 8 και βαλεις 16 τοτε θα εχεις προβληματα στην ταχητητα αναγνοσης και αλλα για 32 ειναι δησκολα βεβαια ειναι και το θεμα κινητου εγω στο νοκια 3250 εβαλα 2gb αντι 1γβ που ητανε ωριο και δεν ηχα προβλημα . Σηγνομμη για καθηστερηση και για κακη γραφη δεν εχω σηνιθσει ακομα τοσο γραψιμο απο κιντο Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoop Dogg Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 (edited) Καλησπερα! Γνωριζετε αν υπαρχει κανενα θεμα συμβατοτητας αναμεσα στο 5530 και το gps module LD-4W? Edited February 10, 2010 by Snoop Dogg Παράθεση Proud Member of the Hellenic Colt//Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Δοκιμασμένο με την LD-3W δουλεύει κανονικότατα, πολύ καλή απόκριση σήματος. Φαντάζομαι ότι και με την, πιο καινούργια, LD-4W θα δουλεύει εξίσσου καλά, αν όχι ακόμα καλύτερα, σε θέμα απόκρισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neon_ Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 παιδια εβαλα την σελατινα το screen protection και δημηουργιθηκαν μικρες φουσκαλες στην οθονη και εχει και σκονες απο κατο απο την οθονη τι να κανω????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 παιδια εβαλα την σελατινα το screen protection και δημηουργιθηκαν μικρες φουσκαλες στην οθονη και εχει και σκονες απο κατο απο την οθονη τι να κανω????? για δες αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Πριν αγοράσεις νέα ακουστικά, δοκίμασε πρώτα με όσα σου βρίσκονται. Αν δεις μεγάλη διαφορά, τότε, ναι, είναι θέμα ακουστικών. Εγώ προσωπικά είμαι ικανοποιημένη από την αναπαραγωγή μουσικής, αλλά χρησιμοποιώ τα ακουστικά του iPod μου! ;) White_butter_fly γνωρίζεις μήπως τα h/f του iphone έχουν συμβατότητα με το 5230; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 White_butter_fly γνωρίζεις μήπως τα h/f του iphone έχουν συμβατότητα με το 5230; Τα handsfree του iPhone λειτουργούν, αλλά μόνο ως ακουστικά. Δηλαδή, δε μπορείς να διαχειριστείς μια κλήση μέσω αυτών. Και αν δεχτείς μια κλήση και την απαντήσεις από τη συσκεύη σου, θα ακούς το συνομιλητή σου από τα ακουστικά, αλλά θα πρέπει να μιλάς στο μικρόφωνο της συσκεύης για να σε ακούει κι εκείνος. Με λίγα λόγια, τα κουμπάκια δε θα δουλέψουν. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 (edited) Τα handsfree του iPhone λειτουργούν, αλλά μόνο ως ακουστικά. Δηλαδή, δε μπορείς να διαχειριστείς μια κλήση μέσω αυτών. Και αν δεχτείς μια κλήση και την απαντήσεις από τη συσκεύη σου, θα ακούς το συνομιλητή σου από τα ακουστικά, αλλά θα πρέπει να μιλάς στο μικρόφωνο της συσκεύης για να σε ακούει κι εκείνος. Με λίγα λόγια, τα κουμπάκια δε θα δουλέψουν. ;) Όπως ακριβώς δηλαδή κάνω και με τα τύπου in ear Sony που έχω ήδη. :bow: 4 the tips! Edited March 1, 2010 by teitzis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 "Αρχικό μήνυμα από gandre >> Ξέρει κανείς αν το 5800 λειτουργεί με bluetooth car kit της αγοράς εκτός από αυτά της Nokia; Εγώ χρησιμοποιώ στο αυτοκίνητο ένα στερεοφωνικό LG με ενσωματωμένο bluetooth, με το οποίο συνεργάζεται σχεδόν τέλεια." Το μόνο πρόβλημα είναι, τη στιγμή που τερματίζεται μία κλήση ακούγεται από τα ηχεία του αυτοκινήτου ένας ενοχλητικός θόρυβος, τη στιγμή που επανέρχεται το στερεοφωνικό από την κλήση στην λειτουργία του ραδιοφώνου.. Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SadmanD Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Και με bluesky που δοκίμασα εγώ δουλεύει(αλλά στις κλήσεις κάνει ένα παράξενο σφύρηγμα..) Τραγούδια μια χαρά έπεζαν από bluetooth πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts