Jump to content

Snoop Dogg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Snoop Dogg

  • Ημ. Γέννησης 12/09/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Snoop Dogg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα! Μετα την τελευταια αναβαθμιση (καθαρο install) εχω το εξης προβλημα...με το που φτασει περιπου στο 30% η μπαταρια, το τηλεφωνο μπορει να σβησει εντελως σε λιγοτερο απο ωρα χωρις να το χρησιμοποιω!!! Καποια εφαρμογη δεν τρεχει στο backround σιγουρα. Τι μπορει να φταιει, τα επαιξε η μπαταρια? Ευχαριστω!
  2. Μου ηρθε χθες καινουργια αναβαθμιση (~220MB) και απ' οτι βλεπω διορθωθηκε το θεμα με το WiFi! Επισης εχω την εντυπωση οτι εχει ακομα καλυτερη αυτονομια η μπαταρια!
  3. Επίσης παρατήρησα μέσω του AnTuTu ότι παρόλο που επεξεργαστής φαίνεται στα specs 64bit, στις πληροφορίες του λειτουργικού αναφέρει 5.0.1 (32bit)! Δεν υποτίθεται ότι με το lollipop θα ξεκλείδωνε ο επεξεργαστής στα 64bit?
  4. Εγινε hard reset αφου περαστηκε το Lollipop. Δεν αντιλεγω το κινητο πεταει, το μονο "θεμα" ειναι αυτο με το WiFi!
  5. Με 5.0.1 official, εχει κανεις θεμα να συνδεεται και να αποσυνδεεται το WiFi 350 φορες το λεπτο??? :angry: Κανει το ιδιο πραγμα σε 3 διαφορετικα τηλεφωνα που την εγκαταστησαμε...!
  6. Καλησπερα παιδια! Τα φωτα σας για ακομα μια φορα...! :D Εχω στα χερια μου ενα Galaxy Note Κορεατικων προδιαγραφων (2GB RAM, 1.5GHz CPU, 4G LTE, κτλ) και θελω να ρωτησω...αν και το τηλεφωνο φοραει 4.1.2, μπορω να το φλασαρω με ελληνικο ή ευρωπαικο firmware? Ειτε εγω μονος μου, ειτε πηγαινοντας στο service της Samsung (εχω γνωστο οποτε δεν τιθετε θεμα εγγυησης, αποδειξεις, κτλ). Επισης το τηλεφωνο ειναι "κλειδωμενο" απο την SK Telecoms! Αυτο με δυσκολευει περισσοτερο? Κανει το φλασαρισμα αδυνατο με official firmware? Παμε αναγκαστηκα για root? Ευχαριστωωωω!!!
  7. Ωραια! :) Επισης βρηκα στο νετ τον κερνελ .587! Υπαρχει προβλημα να βαλω αυτον ή να περασω τον .431 που υπαρχει στο πρωτο ποστ? http://talk.sonymobile.com/thread/41119?start=0&tstart=0 Εκανα την .431 του αρχικου ποστ και βλεπω το εικονιδιο superuser! Υποθετω οτι εγινε σωστα η ολη διαδικασια, ε? Update μεσω PCC μπορω να κανω πλεον? Μου εμφανισε μια διαθεσιμη αναβαθμιση, φανταζομαι ειναι η .587?
  8. Να ρωτησω.... φλασαρω το κινητο με την 4.1.A.0.562 και απ' οτι φαινετε στο flashtool η διαδικασια γινετε σωστα! Ξεκιναω μετα να κανω rooting και οταν τσεκαρω την εκδοση του κινητου αντι για 4.1.A.0.562 μου δειχνει 4.1.B.0.431!!! Τι εχει γινει λαθος? Ευχαριστω! edit: το τσεκαρισμα της εκδοσης γινετε πριν ξεκινησεις το root, για να μην σας μπερδευω!
  9. Καλημερα παιδια! Μετα απο σχεδον 3 μηνες ταλαιπωριας πηρα το κινητο στα χερια μου! Τεσπα, το κινητο ηρθε αναβαθμισμενο σε 4.0.4 αλλα εχει το γνωστο προβλημα με τα ασιατικα application, κτλ!!! Υπαρχει καποιος τροπος να μπει firmware που να μην τα εχει? Εννοω rooting, bootloader unlock και δεν ξερω και 'γω τι αλλο... :p Διαβασα τα παραπανω post αλλα δεν πολυ-καταλαβα! :wacko: Ευχαριστωωω! :)
  10. Δοκιμασα repair αλλα τιποτα...! Το εστειλα ηδη εγγυηση.....αντε να δουμε.
  11. Εδω και μερικες μερες και εντελως ξαφνικα αρχισε να μου κανει νερα το touch! Για την ακριβεια δεν ειναι ευκολο να ξεκλειδωσεις την οθονη και καποιες φορες δεν αντιλαμβανετε καθολου το δαχτυλο πανω στην οθονη (πχ παρατεταμενο πατημα). Εχει συναντησει καποιος κατι παρομοιο, υπαρχει κατι που μπορω να κανω? Ευχαριστω! :)
  12. Ξεκινησε σταδιακα απο σημερα η αναβαθμιση σε ICS (4.0.4)! Για αρχη υπαρχει διαθεσιμη για τα παρακατω SI: 1251-2051, 1251-2052, 1251-2053. Καλοριζικο!!! :D
  13. Καλησπερα παιδια! Περασα το IGO στο κινητο, αλλα δεν εχει χαρτες μεσα...! Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι...μπορω να βαλω οτι θελω (πχ navteq, tomtom, teleatlas, κτλ) και αν ναι, ποιον προτεινετε για καλυτερο? Ευχαριστω!
  14. Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω η εκδοση .62 δεν ειναι η ICS! Τι διαφορες εχει σε σχεση με την .42 δεν ξερω, ουτε προσεξα καμια. Οποιος γνωριζει κατι ας ποσταρει...
×
×
  • Create New...