deakis Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Το αγόρασα χθες από Πλαίσιο. Είχε περασμένη την 11. Του έκανα σήμερα update μέσω PC και χάθηκαν τα Ελληνικά από τις επιλογές των γλωσσών! Γιατί συνέβη αυτό; Τι μπορώ να κάνω; Το έπαθες αυτό γιατί το κινητό σου είναι παραεισαγωγής! Ναι..το πλαίσιο έχει πέσει στα μάτια μου πλέον..το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας στο πλαίσιο να ζητήσεις εξηγήσεις και αν φας άκυρο να πας σε ενα νόκια σοπ για να στο γυρίσουν ξανά στα ελληνικά (θα δώσεις και 15 ευρω)... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniskaz Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Καλορίζικο και σε σενα αδερφέ...Δεν ξέρω ρε συ...μπορεί να την κάνουν και αύριο την παράδοση..εγώ πάντως έδωσα και προκαταβολή για να μου το κρατήσει όταν έρθει. Εσένα σου ζήτησαν τπτ τέτοιο? Για το bt μου το είπε η πωλήτρια...γτ ρε να φανείς γύφτος???!?!? Πες τους ότι άκουσες οτι σε άλλα νοκια σοπ δίνουν bt..αποκλείεται να μην σου δώσουν..αφού υπάρχει και η αφίσα! Καλά λες...αυτο θα κανω για το bt αν δεν μου το πουν....!Οσο για προκαταβολη ναι τους αφησα 20 ευρωπουλα...!Και τους ζητησα να μου κρατησουν ενα κοκκινο....!μου ειπε οτι θα ερθουν και σε κοκκινο και σε μπλε....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rstoned Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Διέγραψέ τη και πέρνα το PC Suite.:p Το έκανα και αυτό αλλά ούτε η PC Suite λειτουργει σωστα! Μου λεει οτι καποιο πρόβλημα παρουσιαστηκε κατα την εγκατασταση . Κατα πάσα πιθανότητα πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με τους MTP (Media transfer protocol) drivers γιατι μου έχει συνέχεια συνεφάκι '' MTP Device found'' αλλα δεν μπορεί να την εγκαταστήσει, Ξέρει κάποιος να βοηθήσει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theohad Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 εκανα το κινητο μου Update sto v20 και το το program Μου ειπε πος δεν πετυχε το update αλλα εγινε...εινα ενταξει τορα?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Σκέφτομαι να πάρω το εν λόγω τηλέφωνο και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν τελικά αξίζει ή οχι; Το μαύρο έχει τα ίδια προβλήματα με τις ρωγμές όπως και το μπλε; Γνωρίζω ότι το κόκκινο είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά δεν έχω δεί τίποτε για το μαύρο. Επίσης ψάχνωντας από Skroutz πιο μαγαζί έχει την σωστή έκδοση (Ελληνική) ώστε να μην έχουμε πρόβλημα με την αναβάθμιση αργότερα; Ρωτάω για όποιον γνωρίζει! Ευχαριστώ! Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniskaz Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Σκέφτομαι να πάρω το εν λόγω τηλέφωνο και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν τελικά αξίζει ή οχι; Το μαύρο έχει τα ίδια προβλήματα με τις ρωγμές όπως και το μπλε; Γνωρίζω ότι το κόκκινο είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά δεν έχω δεί τίποτε για το μαύρο. Επίσης ψάχνωντας από Skroutz πιο μαγαζί έχει την σωστή έκδοση (Ελληνική) ώστε να μην έχουμε πρόβλημα με την αναβάθμιση αργότερα; Ρωτάω για όποιον γνωρίζει! Ευχαριστώ! Το τι χρωμα ειναι η συσκευη δεν παιζει ρολο...απλως επειδη αρχικα στην ελλαδα εισηχθησαν πιο πολλα μπλε για αυτο και οι ποιο πολλοι που αναφερουν προβλημα λενε πως εχουν μπλε κινητο...Επισης απο οτι καταλαβα απο τα λεγομενα των παιδιων εδω στο forum...η πολυαναφερομενη σχισμη ειναι σε ολα τα κινητα...σε αλλα λιγο και σε αλλα πολυ....!Οσο για το αν αξιζει εσυ θα το αποφασισεις...εγω παντως σημερα εκανα μια κρατηση...!Εμενα παντως απο εμφανιση και χαρακτησριστικα με κερδισα...!Δεν θελω βεβαια να λεω μεγαλα λογια πριν το κρατησω στα χερια μου παντως αυτη ειναι αληθεια...!τωρα για το αν θα το παρεις και για το αν θα αξιζει εσυ αποφασιζεις...!Οσο για το θεμα των παραεισαγωγων δεν ξερω τι να σου πω...!παντως θα σου προτεινα να το παρεις απο μαγαζι και οχι απο το internet(δικη μου αποψη βεβαια...!)...!Ελπιζω να σε βοηθησα....:D:D:D:D:ninja::ninja::ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Σκέφτομαι να πάρω το εν λόγω τηλέφωνο και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν τελικά αξίζει ή οχι; Το μαύρο έχει τα ίδια προβλήματα με τις ρωγμές όπως και το μπλε; Γνωρίζω ότι το κόκκινο είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά δεν έχω δεί τίποτε για το μαύρο. Επίσης ψάχνωντας από Skroutz πιο μαγαζί έχει την σωστή έκδοση (Ελληνική) ώστε να μην έχουμε πρόβλημα με την αναβάθμιση αργότερα; Ρωτάω για όποιον γνωρίζει! Ευχαριστώ! Προσωπικα για μενα αξιζει.Ο μονος τροπος να δεις αν εχει την σωστη εκδοση ειναι να δεις το product code πριν βγεις απο το καταστημα που θα το παρεις.Επισης να συμληρωσω οτι καλο ειναι για ολους μας να πληκτρολογουμε και τον κωδικο που δειχνει την διαρκεια των κλησεων που εχουν τυχων γινει.Αν το ειχα κανει στην δικη μου περιπτωση ισως να μην ειχα τωρα την απορια αν ειχαν δικαιο που μου ειπαν οτι το κινητο ειχε μπει για επισκευη.Με την τυφλη εμπιστοσυνη που ειχα ομως στο πλαισιο δεν το θεωρησα απαραιτητο.:fool: [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniskaz Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Πραγματικα αυτο το ειχα μεγαλη απορια...!Ηθελα να ρωτησω οτι αυτο τον κωδικο που πατας και σου δειχνει την διαρκεια των κλησεων...λενε οτι οτι και να κανεις δεν μπορεις να σβησεις απο εκει την διαρκεια...αυτο ισχυει?δλδ θελω να παω...ουτε καποιος εξιδικευμενος τεχνικος δεν μπορει να το σβησει?:D:D:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Πραγματικα αυτο το ειχα μεγαλη απορια...!Ηθελα να ρωτησω οτι αυτο τον κωδικο που πατας και σου δειχνει την διαρκεια των κλησεων...λενε οτι οτι και να κανεις δεν μπορεις να σβησεις απο εκει την διαρκεια...αυτο ισχυει?δλδ θελω να παω...ουτε καποιος εξιδικευμενος τεχνικος δεν μπορει να το σβησει?:D:D:D Μετα απο αναβαθμιση σβηνει. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Ρε παιδια..οταν το ειχε σε "αποκλειστικοτητα" η βοντα ειχαν αξουστει πολλα προβληματα..τωρα που ειναι "ελευθερο" υπαρχουν ακομα αυτα τα προβληματα?? :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deakis Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Πείτε μου και μενα λίγο αυτόν τον κωδικό γιατί ψάχνω εδώ και ώρα και δεν τον βρίσκω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeledim Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Κλαησπερα!! καθησα και διαβασα και τις 190 σελιδες και διπαπιστωσα οτι προκειτε για καλο κινητο.οποτε πηγα το αγορασα χθες απο multirama στο mall ειχε δυο μονο.ειναι κοκκινο εκανα σημερα την αναβαθμηση ολα τελεια.παω να δοκιμασω το gps τωρα να δω τι παιζει και να του περασω και καμια εφαρμογη.τελειο το κινητο.Παντως ευχαριστω ολους αυτους που εχουν γνωσεις για εμας τους ασχετους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Ρε παιδια..οταν το ειχε σε "αποκλειστικοτητα" η βοντα ειχαν αξουστει πολλα προβληματα..τωρα που ειναι "ελευθερο" υπαρχουν ακομα αυτα τα προβληματα?? και τι σχέση μπορεί να είχε η vodafone με τα προβλήματα του κινητού;;; όπως έχει αναφερθεί δεκάδες φορές το κινητό δεν ήταν live αλλά κανονικό όπως το πουλούσε οποιοδήποτα κατάστημα. Και οι νέες συσκευές ότι πρόβλημα υπάρχει θα το έχουν, με τις αναβαθμίσεις και ειδικά με τη τελευταία έχουν λυθεί πολλά προβληματάκια ευτυχώς και το κινητό πλέον αξίζει και με το παραπάνω Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Ενημεροτικα η τιμη του σε εταιρικο πακετο ειναι 313 ευρω μαζι με το ΦΠΑ και μετα αφαιρουμε την επιδοτηση! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 το κινητο κατα την γνωμη μου ειναι πληρεστατο.εχει απολα και οσο περνα ο καιρος θα γινεται καλυτερο α και ξεχασα το κυριοτερο:προσιτο στην τιμη! "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Μετα απο αναβαθμιση σβηνει. Δεν σβήνει μετά από αναβάθμιση. εκανα το κινητο μου Update sto v20 και το το program Μου ειπε πος δεν πετυχε το update αλλα εγινε...εινα ενταξει τορα?? Αν λειτουργούν όλα τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Όσο για την άλλη σου ερώτηση, όχι δεν χρειάζεται να βγάλεις την κάρτα μνήμης. مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Δεν σβήνει μετά από αναβάθμιση. Εισαι σιγουρος;Οταν πηγα το δικο μου για αναβαθμιση ο μετρητης δεν εδειξε τιποτα ενω ειχα μιλησει λιγα λεπτα. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPEIZANI Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Εχω μια απορια για το GPS.Ξεκινησα ταυτοχρονα τους χαρτες με ενα Ν85.Το Ν85 σε 30 sec ειχε κλειδωσει το 5800 χρειαστηκε 8 min.Ελεγξα την κατασταση των δορυφορων στο 5800 και ενω ειχε βρει 7 δορυφορους δεν μπορουσε να κλειδωσει. Απο οσο γνωριζω μολις βρει σημα απο 4 δορυφορους πρεπει να κλειδωσει.Ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιο προβλημα η συμβαινει και σε αλλες συσκευες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Εισαι σιγουρος;Οταν πηγα το δικο μου για αναβαθμιση ο μετρητης δεν εδειξε τιποτα ενω ειχα μιλησει λιγα λεπτα. Εσύ μάλλον αναφέρεσε στον μετρητή του μητρώου. Ο μετρητής που λέμε εμείς είναι αυτός που εμφανίζεται αν πατήσεις *#92702689#. Δοκίμασε και θα δεις. مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Εσύ μάλλον αναφέρεσε στον μετρητή του μητρώου. Ο μετρητής που λέμε εμείς είναι αυτός που εμφανίζεται αν πατήσεις *#92702689#. Δοκίμασε και θα δεις. Δεν αναφερομαι στον μετρητη του μητρωου αλλα στον κωδικο που λες και εσυ.Μαλιστα ο τεχνικος σκεφτηκε να το δοκιμασει μπροστα μου αλλα αφου εκανε την αναβαθμιση και μετα. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelica Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Αγόρασα κι εγώ προχθές το 5800 από Public και σήμερα το επέστρεψα λόγω καμμένου pixel και κατόπιν αναβάθμισης εμφανίστηκε έλλειψη της ελληνικής γλώσσας.Μίλησα με Αλφα κοπυ και μου είπε τα γνωστά περί εισαγωγής που δεν προοριζόταν για Ελλάδα προφανώς και γι'αυτό σε κάθε αναβάθμιση θα χάνονται τα ελληνικά! Απλά αναρρωτιέμαι πως γίνεται να μας λένε για εισαγωγή συσκευής που δεν προορίζεται για Ελλάδα όταν αγοράζεις 1 προιόν με τα αναγνωριστικά όλα της εταιρείας ΝΟΚΙΑ, με τα Ελληνικά του εξ αρχής, με το ελληνικό του βιβλιαράκι οδηγιών κλπ. Και γιατί δεν καλύπτεται από την 2ετή εγγύηση??Εγώ έσκασα 350 ευρώ για ΝΟΚΙΑ και η ίδια μου έκανε τη ζημιά ύστερα από επίσημη αναβάθμιση που λάνσαρε! Πώς υπήρχαν πριν τα Ελληνικά?Ποιος τα έβαλε?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 για τον καθαρισμο της οθονης τι χρησιμοποιειται..? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Παιδιά σήμερα πήγα να το βάλω να φορτίσει και δεν φορτίζει με τίποτα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 20, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Δοκίμασε άλλη πρίζα, άλλο φορτίστη, τον φορτίστη σε άλλη συσκευή, βγαλε βαλε την μπαταρία. Όλα αυτα για να διαπιστώσεις τι φταίει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Δοκίμασε άλλη πρίζα, άλλο φορτίστη, τον φορτίστη σε άλλη συσκευή, βγαλε βαλε την μπαταρία. Όλα αυτα για να διαπιστώσεις τι φταίει. Ολα τα δοκίμασα τίποτα, θα πάω αύριο στην voda που το πήρα και θα τους το τρίψω στην μάπα άντε γιατι σαν πολλά ανεχτηκαμε ,και φυσικά θα απαιτήσω αντικατάσταση.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts