Jump to content

rstoned

Members
  • Δημοσιεύσεις

    94
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by rstoned

  1. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει αν ξέρει πως λειτουργεί η έκπτωση στον λογαριασμό της VODAFONE όταν η πληρωμή των λογαριασμών γίνεται με πάγια εντολή στην κάρτα DINERS VODAFONE? Έχω επικοινωνήσει με την εξυπηρέτηση πελατών αλλά πραγματικά είναι ανίδεοι και δεν βγάζω άκρη! Μίλησα και με την ALPHA BANK και από εκεί σκοτάδι.. Ενεργοποιήθηκα στην κινητή στις 17/12/19 με προσφορά στα 33,32 ευρώ στο RED PLUS με 3000 λεπτά, 3000 sms και 6GB αντί των 3GB επειδή έχω και σταθερή VODAFONE. Η πληρωμή των λογαριασμών μου γίνεται με πάγια εντολή στην κάρτα μου DINERS VODAFONE. Το θέμα που προκύπτει τώρα είναι ότι παρότι μου χρεώθηκαν 8000 Bonus πόντοι στις 31/12/19 για λογαριασμό της VODAFONE αυτοί δεν αφαιρέθηκαν στην εξόφληση του λογαριασμού έκδοσης 18/12/19 και στον νέο λογαριασμό έκδοσης 18/1/20 αφαιρούνται 20 ευρώ με αιτιολογία Shop & Win Diners Vodafone. Επισημαίνω ότι οι 8000 Bonus πόντοι που χρεώθηκα στις 31/12/19 για λογαριασμό της VODAFONE αντιστοιχούν σε έκπτωση 40 ευρώ (1000 πόντοι = έκπτωση 5 ευρώ) όπως ξεκάθαρα αναφέρεται στην σελίδα της Alpha Bank στο internet και έχω διασταυρώσει και τηλεφωνικά με την Τράπεζα. https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/pistotikes-kartes/diners-club-vodafone Αυτά λοιπόν τα 40 ευρώ θα έπρεπε να αφαιρεθούν στην εξόφληση του λογαριασμού έκδοσης 18/12/19 και να χρεωθώ τα υπόλοιπα 0,05 λεπτά, κάτι που δεν έγινε και το σύνολο του λογαριασμού 40,05 χρεώθηκε στην κάρτα μου. Επίσης στον λογαριασμό έκδοσης 18/1/20 τα 20 ευρώ που αφαιρούνται αν είναι αυτά που χρεώθηκα στις 31/12/19 αντιστοιχούν σε 4000 Bonus πόντους και όχι σε 8000 που χρεώθηκα.
  2. Δηλαδή ενεργοποιείται η γραμμή σου στην Cosmote μετά σου κάνει καλύτερη αντιπροσφορά η Wind και επιστρέφεις στο δίκτυο της :worry: ?
  3. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου ! Μια τελευταία ερώτηση . Την sim της Cosmote που θα παραλααβω την βάζω στο τηλέφωνο ή περιμένω το τηλεφώνημα της Wind?
  4. Άρα πρέπει οπωσδήποτε να παραλάβω την sim από Cosmote για να ενημερωθεί η Wind για την αίτηση φορητότητας ? Κανονικά δεν θα έπρεπε να ενημερώνεται η Wind αμέσως με την κατάθεση αιτήματος φορητότητας σε νέο πάροχο ? Και αν παραλάβω την sim και γίνει η μετάβαση στο δίκτυο της Cosmote δεν θα υπάρξουν χρεώσεις ? Έχω δικαίωμα υπαναχώρησης και επιστροφής στην Wind αν αυτή κάνει καλύτερη προσφορά ?
  5. Αρα πρέπει πρώτα να παραλάβω τη sim απο Cosmote για να ενημερωθεί η Wind για την αίτηση φορητότητας ; Δεν ενημερώνεται η Wind μετά από την αίτηση που έκανα ; Πρέπει απαραίτητα να παραληφθεί η sim; Και αν την παραλάβω και γίνει η μετάβαση στο δίκτυο της Cosmote δεν θα υπάρξουν χρεώσεις ; Έχω δικαίωμα υπαναχώρησης;
  6. Ρε παιδιά προχτές έκανα αίτηση φορητότητας για το κινητό στην COSMOTE. Αύριο περιμένω τον courier με συμβόλαιο + sim. Με τα νέα δεδομένα θεωρητικά πότε θα κάνει αντιπροσφορά η WIND ? (αν κάνει βέβαια - ξέρω ότι δεν είναι σίγουρο ) Περιμένουν να παραλάβω την sim και μετά ? Η αν παραλάβω την sim και γίνει η μετάβαση στο δίκτυο της COSMOTE τελείωσε το παραμύθι ? Όταν ενεργοποιηθεί η σύνδεση στη COSMOTE έχω δικαίωμα υπαναχώρησης αν μου κάνει καλύτερη προσφορά η WIND ?
  7. Παρέλαβα σήμερα - ακολουθώντας τις συμβουλές σας - το συμβόλαιο της Cosmote και περιμένω αντιπροσφορά απο Wind. Εντωμεταξύ στο συμβόλαιο της Cosmote δεν αναγράφονται πουθενά τα δυο δωρεάν πάγια μου μου ανέφεραν τηλεφωνικά ;) Λέω να τους πάρω τηλέφωνο αύριο γιατί αν συνεχίσω με αυτούς είναι πολύ άδικο να μην τηρούν αυτά που υπόσχονται. Έχει κανείς άλλος ανάλογη εμπειρία ?
  8. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Άλλαξε τώρα πρόσφατα αυτό? γιατί το περασμένο χρόνο θυμάμαι οτι μου έκαναν αντιπροσφορά πρίν παραλάβω τη SIM . ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά την παραλαβή της SIM έχω δικαίωμα να ακυρώσω αν είναι καλή η προσφορά της Wind ? Φαντάζομαι ότι δεν θα πρέπει να έχει γίνει ενεργοποίηση της γραμμής Cosmote για να μπορείς να ακυρώσεις, έτσι είναι ?
  9. Θα ήθελα τη βοήθεια σας.Έχω Wind W. Έκανα αίτηση φορητότητας προς Cosmote μέσω e-shop την Κυριακή το βράδυ. Σήμερα Τρίτη βράδυ έλαβα mail απο Cosmote οτι η παραγγελία μου έχει αποσταλεί με Speedex. Σκέφτομαι να πάρω τη Speedex αύριο το πρωί και να αναβάλω τη παράδοση της SIM μέχρι την Παρασκευή ώστε να δώσω χρόνο στη Wind να μου κάνει αντιπροσφορά. Το ερώτημα μου είναι αν μέχρι τη Παρασκευή δεν έχω προσφορά απο Wind και παραλάβω τη κάρτα SIM και ακολουθήσει μετά η προσφορά της Wind θα έχω δικαίωμα να ακυρώσω με Cosmote ?
  10. Ημουν πανω απο 12 χρόνια στην vodafone. Τους έστειλα το παρακάτω φαξ. Με αγνόησαν πλήρως. Για κακή τους τύχη και καλή δική μου, μου έγινε προσφορά απο την wind τηλεφωνικά για το wind M με έκπτωση 50% στο πάγιο για ένα χρόνο και 2 πάγια δώρο. Έκανα αίτηση φορητότητας. Με πήραν τηλέφωνο και μου πρόσφεραν 30% έκπτωση στο πάγιο μου - αρνήθηκα. Τρεις μέρες πριν την φορητότητα με ξαναπήραν με πρόθεση όπως μου είπε ο υπάλληλος να κάνουν καλύτερη πρόταση αλλά όταν τους είπα ότι ήδη έχω υπογράψει συμβόλαιο και έχω παραλάβει sim έπεσε σιγή:lol: Τόσο άσχετοι είναι! Αντί να μου κάνουν εξαρχής την ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ έκπτωση των 5 ΕΥΡΩ που είχα δικαίωμα ,πρώτα με ειρωνεύτηκαν και μετά κατέβασαν τα βρακιά τους:) Από την πρώτη βδομάδα στη wind είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πολύ καλύτερο σήμα (και 3G που με την vodafone ήταν ανύπαρκτο ) στην Νέα Σμύρνη που μένω, πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση,πολύ καλύτερο πρόγραμμα και επιπλέον μου έγινε επιπρόσθετη έκπτωση 10ΕΥΡΩ γιατι εχω tellas σπίτι :)
  11. Ξέρει κανείς πως μπορώ να μάθω το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας,μηνυμάτων και δεδομένων μου ?
  12. Προφανως αδυνατείς να αντιληφθείς τους αριθμούς!:( Και για να τελειώσω την ανουσια όπως εξεληχθηκε "συζήτησή" μας και αφου βλέπω ότι σου αρέσει τόσο πολύ η συσκευή δεν έχω παρα να σου ευχηθώ καλη συμβίωση μαζι της και μακάρι να μην σου παρουσιάσει ανάλογα προβλήματα.
  13. Σώπα φίλε μου υπερβολικος ε! Η δημοσκόπηση λοιπον που επικαλείσαι λέει: Ναι. Πρόβλημα στο ακουστικό. 27 5,59% Ναι. Πρόβλημα στην οθόνη (καμένο pixel κ.α.). 24 4,97% Ναι. Έχει αυτή την μικρή σχισμή. 131 27,12% Οχι. Είχε πρόβλημα λογισμικού αλλά λύθηκε με update 12 2,48% Ναι. Έχει πρόβλημα λογισμικού και μετά το update. 15 3,11% Ναι. Είχε άλλο πρόβλημα ή περισσότερα του ενός. 52 10,77% Αν αθροισεις όλα τα υπόλοιπα προβλήματα εκτος σχισμής φθάνεις στο 26,92% Θεωρείς το 27% που έχουν προβλήματα μικρό ποσοστό??????? ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 1 ΣΤΟΥΣ 3!!!!!!!!! Μην τρελαθούμε κιόλας! Θα σου συνιστούσα χωρίς παρεξήγηση να μην πορώνεσαι με μάρκες και να βλέπεις τα πράγματα πιο λογικά και αντικειμενικά.
  14. Ή είσαι πολύ τυχερός ή το πήρες πολύ πρόσφατα!
  15. Δεν έχει παραπονεθεί κάποιος πελάτης:!::!::!::!::!: Για διάβασε λίγο τις προηγούμενες σελίδες. Το θεωρώ πολύ πιθανό να τα καταργήσει μετα απο τόσα προβλήματα. Επίσης αβέβαιο θεωρώ και το μελλον του symbian αν δεν γίνουν δραστικες αλλαγες. Εγώ πάντως απο χτες πανηγυρίζω γιατί το ξεφορτώθηκα επιτέλους:happy: Τέλος τα χαλασμένα ακουστικά. Τέλος τα κολήματα. Τέλος η αλλαγη χρώματος της οθόνης στα καλα καθούμενα. Τέλος η αδυναμία να απαντήσεις κλήση γιατι η οθόνη αφής δεν αποκρίνεται. Τέλος το χωρίς αιτία σβήσημο του μητρώου κλήσεων. Τέλος η αδυναμία επικοινωνίας με το pc με pc suite ή ovi suite. Τέλος η αλλοπρόσαλλη ταξινόμηση των μουσικών αρχείων όταν επιτελους κατάφερνε να συνδεθει με το pc. Η πραγματικά φιλική μου συμβουλη: μακριά απο 5800 και Nokia. NO MORE NOKIA:kill:
  16. Και εμένα μου την ακύρωσαν. Είναι γελοίοι. Ντροπή τους. Βιάστηκα να πω μπράβο. Η ελληνική ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο. Ναι έ! Και γιατι δεν σε ενημερώνουν μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ σύμφωνα με την "τάξη" σου?
  17. Πάντως μπράβο στην Cosmote που το δίνει μόνο σαν συσκευή χωρίς να σε υποχρεώνει σε συμβολαίο! Σε αντίθεση με την Vodafone (που δεν το έχει κίολας!) και το απαράδεκτο Πλαίσιο. Στο Πλαίσιο το παράγγειλα χθες το απόγευμα. Σήμερα το πρωί τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως είχε έρθει αλλα δεν μπορούν να μου το δώσουν χωρίς σύνδεση!!! (κάτι το οποίο δεν μου ανέφεραν κατά την παραγγελία). Πείσμωσα και δεν το πήρα. Πήρα να κανω και καταγγελία στο υπουργείο εμπορίου αλλα απο εκει μου είπαν ότι είναι τυπικά καλυμένοι:mad: Με αυτές τις πρακτικές διώχνουν τους πελάτες τους και δεν εχω πάρει και λίγα πράγματα απο το Πλαίσιο!!! Ντροπή τους:mad:
  18. Ευχαριστώ πολύ για την επισήμανσή σου! Μόλις το αγόρασα. Ελπίζω να είναι διαθέσιμο άμεσα και να μην καθυστερήσουν να το στείλουν:happy:
  19. Εισαι ο πρώτος που αναφέρει οτι το πήρε απο Πλαίσιο. Μπορεις να μας δώσεις λεπτομέρειες/τιμή και αν είχαν διαθέσιμα άλλα κομάτια? Επισης ερώτηση προς όλους τους φίλους, εχει αγοράσει κανεις απο ebay Ιταλίας με bank transfer? Πόσο αξιόπιστο είναι?
  20. Για ποιό λόγο ένα μήνα για μια δουλειά πού θέλει το πολύ 10 λεπτά????????? 'Αντε να τους το άφηνες καμιά μέρα! Για ένα μήνα δεν έπρεπε να τους το αφήσεις με τίποτα! Στη θέση σου θα πήγαινα να κάνω έντονα παράπονα!!!!!
  21. +1 Μπράβο συμφωνω απόλυτα μαζί σου.
×
×
  • Create New...