Jump to content

mikeledim

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mikeledim

  1. παιδια καληπερα!! το airplay ειναι και σε 4s? αν ναι γιατι εγω δεν το βρισκω? ακυρο παιδια sorry λαθος το airdrop ελεγα και δεν το εχει το 4s..
  2. Παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει free εφαρμογη για φραγη συγγεκριμενων αριθμων στις κλησεις και στα μυνηματα? αν καποιος γνωριζει θα τον παρακαλουσα να μου στειλει σε pm καποιο link....
  3. Παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει free εφαρμογη για φραγη συγγεκριμενων αριθμων στις κλησεις και στα μυνηματα? αν καποιος γνωριζει θα τον παρακαλουσα να μου στειλει σε pm καποιο link....
  4. παιδια καλημερα!! σε sony ericsson vivaz εχει βαλει κανενας προγραμμα πλοηγησης? θελω να βαλω το ndrive,μπορω να το βαλω?? ευχαριστω!!
  5. παιδια καλησπερα!! μπορει να μου πει καποιος οταν στελνω ενα βιντεο στο κινητο να πηγαινει απευθειας στην καρτα μνημης και οχι στην μνημη του κινητου πως γινεται?? ευχαριστω!!!
  6. σβηνει τελειως και μετα το ξαναανοιγω απο το κουμπι επανω!!!
  7. παιδια καλησπερα!!! εδω και 2 ημερες το κινητο σβηνει τι να κανω?? τι φταιει ξερει κανεις?? δεν εχω καμια εφαρμογη ουτε εχω κανει hacking στο κινητο!!!
  8. καλημερα.μετα την αναβαθμηση το μεσαιο κουμπι (ασπρο) μου αναβοσβηνη λες και εχς κανενα μηνημα στην αναμονη ενω δεν εχω τιποτα.τι να κανω??
  9. δηλαδη τι να κανουμε φιλε μου πες τα με απλα ελληνικα γιατι ειμαστε κα ασχετοι εμεις.καναμε την αναβαθμηση μετα να κανουμε hard format δηλαδη επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και επειτα φορματ στην καρτα μνημης??
  10. καλησπερα!!!αυτο ψαχνω και εγω την homescreen.τι να κανουμε παιδια!!!:confused:
  11. Παιδια καλησπερα.μερικες φορες το 5800 εκει που ειναι ανοιχτο ξαφνικα μαυριζει η οθονη και αλλες φορες γινετε μπλε αλλα μετα απο 2 με 3 δευτερολεπτα ερχετε στα ισα του.δεν εχω κανενα application πανω και εχω κανει και αναβαθμιση.τι να κανω υπαρχει καμια ιδεα??ευχαριστω...
  12. Σε ευχαριστω!! το εχω τσεκαρει και αυτο αλλα το ιδιο γινετε.μαλλον format θα παιξει.
  13. Παιδια καλησπερα!!! εχω ενα προβληματακι..εχω κανει αναβαθμηση στο κινητο μου και απο τοτε που την εκανα,εκει που ειμαι ειτε στο ευρετηριο η στα μηνηματα η οπουδηποτε αλλου ξαφνικα μαυριζει η οθονη.ανοιγοκλεινω τον διακοπτη που ειναι στο πλαι και ολα ενατξει μετα.τι φταει??
  14. παιδα καλησπερα!!! γιατι οταν βρισκει μια καμερα τροχαιας το poi δεν βγαζει κανενα σηματακι παρα μονο εναν αριθμο η να εχει μια φωνιτικη προηδοποιηση?? επισης να ρωτησω κατι?? βγηκε και update??γιατι σε ενα site κατι ειδα.
  15. Σε ευχαριστω περναει και υποτιτλους?? Σε ευχαριστω θα το δοκιμασω και αυτο.εαν περναει και υποτιτλους τοτε super!!
  16. το εκανα και ετσι οπως λες την 2η φορα που περασα αλλη ταινια αλλα μου εχει μονο ηχο και οχι εικονα.εσενα το video converter οταν την μετατρεπεις σου βγαζει στο τελος connot find itunes??
  17. Παιδια καλησπερα.εχω το total video converter.μηπως ξερει κανεις τι να επιλεξω γιατι μετατρεπω την ταινια σαν iphone mpeg4 normal quality οπως λετε πιο πανω,την μετατρεπει αλλα στο τελος μου βγαζει cannot find i tunes.την περναω μεσα στο 5800 με το nokia pc suite την μετατρεπει ξανα αλλα οταν την επιλεγω την ταινια μεσα απο το 5800 εχει μονο ηχο.ξερει κανεις τιποτα??ευχαριστω.
  18. Και εγω το ιδιο προβλημα μου εγραφε οτι ηταν γεματη και το περασα με ανταπτορα για την καρτα μνημης και ολα καλα.πηγαινε αγορασε καλυτερα ενα ανταπτορακι και εισαι ετοιμος.
  19. Παιδια καλησπερα.πως κανω μορφοποιηση της εξωτερικης καρτας μνημης του νοκια γιατι παω να περασω το garmin και μου λεει οτι ειναι γεματη και εχω βαλει μονο δυο τραγουδια μεσα.ειναι 8αρα η καρτα.σας ευχαριστω.
  20. Παιδια καλησπερα εχει βαλει κανενας ιντερνετ security στο 5800??? αν ναι ποιο ειναι καλυτερο??
  21. παιζει σε εσενα το slick?? και που θα τον βρω στα μαγαζακια???σε ευχαριστω.
  22. καλησπερα.εχει κανεις χρησιμοποιησει το windows live messenger και να λειτουργει γιατι σε εμενα δεν παιζει κανει συνδεση αλλα μετα βγαζει ενα μηνυμα οτι δεν γινετε συνδεση.ενω ολα τα αλλα applications παιζουν μια χαρα.χρειαζετε καμια ρυθμιση??κατεβασα και το talkonaut αλλα κατι δεν μου αρεσει που πρεπει να κανεις register σε αυτους και δεν το περασα.
  23. απο τον υπολογιστη εκανα με το nokia software updater.
  24. Εκανα update περασα τη 20version ολα καλα και δεν εχασα τα ελληνικα.μαλλον την γλυτωσα εγω.εψαξα και ειδα οτι το νουμερο 0575581: 5800 UK CV R v2. Ευχαριστω παντως για την απαντηση σου και θα κανω μια βολτα απο την nokia. Με το Nokia Map Loader.Υπαρχει στο cdακι που σου δωσανε.
×
×
  • Create New...