Jump to content

dionysisrks

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dionysisrks

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

dionysisrks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Irenegate θα μπορούσες να γράψεις ποιες είναι οι εκδόσεις αυτών των εφαρμογών που λειτουργούν?
  2. Άνοιξα νέο θέμα στο οποίο μπορούμε να ποστάρουμε τις εφαρμογές που λειτουργούν στο vivaz. Ελπίζω να μπορέσουμε να βοηθηθούμε. :D http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3145925#post3145925
  3. Σκοπός του θέματος είναι να έχουμε μαζεμένες όλες τις εφαρμογές οι οποίες δοκιμασμένα λειτουργούν χωρίς πρόβλημα στο Vivaz. Καλύτερο θα ήταν να ποστάρει ο καθένας την εφαρμογή καθώς και την έκδοση της που λειτουργεί και μια σύντομη περιγραφή αυτής. Θα προσπαθώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα να ενημερώνω το πρώτο post για ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση. Παρακαλώ να μην ποστάρετε συνδέσμους για τις εφαρμογές, καθώς πολλές από αυτές δεν είναι free, και μη ζητάτε συνδέσμους για αυτές, ώστε να μη δημιουργούμε πρόβλημα ούτε στο θέμα, ούτε στους moderators. Λίστα: 1. Opera mobile 10 - Browser 2. Handy Taskman v2.02 - Διαχείριση εφαρμογών 3. NDrive v3.04 - GPS 4. Power MP3 v1.17 - MP3 player 5. Resco Photo Viewer v6.00 - Προβολή εικόνων 6. MSN Windows Live Messenger v6.10 -> http://gallery.mobile9.com/f/1278967/ 7. equalizer -> http://www.mobile-geeks.com/2010/03/...tio-and-vivaz/ 8. opera mini 5 - Browser -> http://news.softpedia.com/news/Downl...a-121783.shtml 9. DeviceInfo 2 Widget - μπορει καποιος να δει πληροφοριες του κινητου πχ μπαταρια, ΙΜΕΙ και πολλα πολλα αλλα -> http://www.moubail.com/downloads/deviceinfo-widget/ 10. Eortologio v1.0.0 - το λεει και η λεξη http://rs127.rapidshare.com/files/31...gio_v1.0.0.zip (( ειναι 3 αρχεια πρεπει να τα κανετε sign για να δουλεψουν )) 11. Calorie Counter - θερμιδομετριτης 12. QuickInfo (1.0 beta) - μπορει καποιος να δει πληροφοριες του κινητου πχ μπαταρια, ΙΜΕΙ και πολλα πολλα αλλα ισως καλυτερο απο το Device Info http://www.megamobilecontent.com/sof...ckInfo-i31599/
  4. Περιεργο, την δοκιμασα και δε μου δουλευε. Βασικά κάνει αυτό που ανέφερα, ανοίγει κανονικά αλλά μόλις εμφανίσει τα video με πετάει έξω. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Το ίδιο έκανε και με κάποια άλλη εφαρμογή αλλά δε θυμάμαι ποια ήταν. :O
  5. Ποια έκδοση έχεις φίλε μου? Εγώ έχω δοκιμάσει δύο αλλά δε δουλεύουν. Με πετάει έξω μόλις φορτώσει τα video.
  6. Έχω δοκιμάσει αρκετές εφαρμογές για symbian 5th που όμως δε δουλεύουν στο vivaz πχ smartmovie, fexplorer κα. Κάνω κάτι λάθος ή όντως δε λειτουργούν; Θα μπορούσαμε ίσως αν συμφωνούν και οι moderators να έχουμε ένα post στην πρώτη σελίδα ή ένα ξεχωριστό thread όπου θα έχουμε μαζεμένες τις εφαρμογές που δοκιμασμένα λειτουργούν στο vivaz?
  7. Μπορεί κάποιος να μου πει το τηλέφωνο του service γιατί δεν το βρίσκω? Ευχαριστώ!
  8. Μπορείτε να μου πείτε κάποιον τρόπο ώστε να κρατήσω σίγουρα τα μηνύματά μου μετά από factory reset ή φλασάρισμα? To buckup απο το pc suite δουλευει; Ευχαριστω!
  9. Καλησπερα! Μπορει κάποιος να μου πει αν με το backup απο το PC Suite επαναφερονται μετα και τα μηνυματα?
  10. Αυτό νομίζω συμβαίνει γιατί δεν είσαι συνδεδεμένος στο internet ή έχεις κάποιο firewall που το μπλοκάρει.
  11. Το πρόβλημα αυτό λύνεται αν κάνεις backup τις επαφες σου και μετά factory reset. Ξαναπερνάς τις επαφές και δουλεύουν μια χαρά μετά. Βεβαιά προσοχή, με το reset σβήνονται και τα αρχεία.
  12. Παιδιά για να μην έχετε εμφράγματα με τους λογαριασμούς και να μην αγχώνεστε κάθε φορά που χρησιμοποιείται μια εφαρμογή μπορείτε να απενεργοποιήσετε το 3g αν δε το χρειάζεστε για κάτι.
  13. Παιδια καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζετε: Όταν έχεις δεύτερη γραμμή υπάρχει ρύθμιση για να μπαίνει στην αναμονή η πρώτη ή είναι θέμα της εταιρείας; Έχω vodafone και όταν με παίρνουν λέει ότι είναι κατηλειμμένο.
  14. Παιδιά, καλημέρα. Να κάνω μια ερώτηση που μάλλον θα σας φανεί χαζή αλλά δεν το κατέχω και πολύ. Το 3G είναι για πλοήγηση στο Ιντερνετ και βιντεο-κλήσεις, σωστά? Οπότε αν το απενεργοποιήσω, θα μπαίνω μόνο μέσω wifi και δε θα υπάρχει κίνδυνος να συνδεθώ μέσω Vf Live και να χρεωθώ ε? Αν ναι, πως απενεργοποιείται γιατί δεν το βρίσκω?
×
×
  • Create New...