Jump to content

mikeledim

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mikeledim

  • Ημ. Γέννησης 14/03/1976

mikeledim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδια καληπερα!! το airplay ειναι και σε 4s? αν ναι γιατι εγω δεν το βρισκω? ακυρο παιδια sorry λαθος το airdrop ελεγα και δεν το εχει το 4s..
  2. Παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει free εφαρμογη για φραγη συγγεκριμενων αριθμων στις κλησεις και στα μυνηματα? αν καποιος γνωριζει θα τον παρακαλουσα να μου στειλει σε pm καποιο link....
  3. Παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει free εφαρμογη για φραγη συγγεκριμενων αριθμων στις κλησεις και στα μυνηματα? αν καποιος γνωριζει θα τον παρακαλουσα να μου στειλει σε pm καποιο link....
  4. παιδια καλημερα!! σε sony ericsson vivaz εχει βαλει κανενας προγραμμα πλοηγησης? θελω να βαλω το ndrive,μπορω να το βαλω?? ευχαριστω!!
  5. παιδια καλησπερα!! μπορει να μου πει καποιος οταν στελνω ενα βιντεο στο κινητο να πηγαινει απευθειας στην καρτα μνημης και οχι στην μνημη του κινητου πως γινεται?? ευχαριστω!!!
  6. σβηνει τελειως και μετα το ξαναανοιγω απο το κουμπι επανω!!!
  7. παιδια καλησπερα!!! εδω και 2 ημερες το κινητο σβηνει τι να κανω?? τι φταιει ξερει κανεις?? δεν εχω καμια εφαρμογη ουτε εχω κανει hacking στο κινητο!!!
  8. καλημερα.μετα την αναβαθμηση το μεσαιο κουμπι (ασπρο) μου αναβοσβηνη λες και εχς κανενα μηνημα στην αναμονη ενω δεν εχω τιποτα.τι να κανω??
  9. δηλαδη τι να κανουμε φιλε μου πες τα με απλα ελληνικα γιατι ειμαστε κα ασχετοι εμεις.καναμε την αναβαθμηση μετα να κανουμε hard format δηλαδη επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και επειτα φορματ στην καρτα μνημης??
  10. καλησπερα!!!αυτο ψαχνω και εγω την homescreen.τι να κανουμε παιδια!!!:confused:
  11. Παιδια καλησπερα.μερικες φορες το 5800 εκει που ειναι ανοιχτο ξαφνικα μαυριζει η οθονη και αλλες φορες γινετε μπλε αλλα μετα απο 2 με 3 δευτερολεπτα ερχετε στα ισα του.δεν εχω κανενα application πανω και εχω κανει και αναβαθμιση.τι να κανω υπαρχει καμια ιδεα??ευχαριστω...
  12. Σε ευχαριστω!! το εχω τσεκαρει και αυτο αλλα το ιδιο γινετε.μαλλον format θα παιξει.
  13. Παιδια καλησπερα!!! εχω ενα προβληματακι..εχω κανει αναβαθμηση στο κινητο μου και απο τοτε που την εκανα,εκει που ειμαι ειτε στο ευρετηριο η στα μηνηματα η οπουδηποτε αλλου ξαφνικα μαυριζει η οθονη.ανοιγοκλεινω τον διακοπτη που ειναι στο πλαι και ολα ενατξει μετα.τι φταει??
  14. παιδα καλησπερα!!! γιατι οταν βρισκει μια καμερα τροχαιας το poi δεν βγαζει κανενα σηματακι παρα μονο εναν αριθμο η να εχει μια φωνιτικη προηδοποιηση?? επισης να ρωτησω κατι?? βγηκε και update??γιατι σε ενα site κατι ειδα.
  15. Σε ευχαριστω περναει και υποτιτλους?? Σε ευχαριστω θα το δοκιμασω και αυτο.εαν περναει και υποτιτλους τοτε super!!
×
×
  • Create New...