Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό ακριβώς σου βγάζει όταν πας να κάνεις φορμάτ. Επαναφέρει το κινητό στην αρχική του κατάσταση, δηλ όπως το αγόρασες.

o.k. μάλλον εχω πολλά να μαθω ακόμα

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

o.k. μάλλον εχω πολλά να μαθω ακόμα

Αν είσαι καινούργιος στο λογισμικό Series S60 καλό είναι να διαβάσεις το Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ, θα σε βοηθήσει αρκετά να μάθεις κ να καταλάβεις γύρω από την συσκευή σου.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Αυτη η βιδα ποια ειναι??κεινη πανω αριστερα μολις βγαλεις το καπακι,η πρεπει να ξεβιδωσω και κατι αλλο?γιατι θελω να την σφιξω...

Υπάρχει μα βίδα κοντά στη μπροστά κάμερα.

Αυτή είναι, αλλά να το κάνεις μόνος σου δεν ξέρω κατά πόσο είναι συνετό.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Αυτη η βιδα ποια ειναι??κεινη πανω αριστερα μολις βγαλεις το καπακι,η πρεπει να ξεβιδωσω και κατι αλλο?γιατι θελω να την σφιξω...

Έχεις τα κατάλληλα εργαλεία για να το ανοίξεις; Αν όχι, καλύτερα να μην το πειράξεις.

Έχουν αναφέρει μέλη πως μετά από αντικατάσταση του ακουστικού ή άλλη επισκευή η σχισμή μειώθηκε σφίγγοντας λίγο τις βίδες.

Τώρα... τι να σου πω και εγω.:O

Αυτό ισχύει. Συνέβηκε σε εμένα που είχα πρόβλημα με το ακουστικό και το πήγα σε Nokia Shop. Πλέον, δεν υπάρχει καν σχισμή.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Πφφ αυτή η μπαταρία...Τέλος πάντων, επειδή θέλω πριν κοιμηθώ να την "τελειώσω" και έχουν μείνει δύο γραμμές, ποια εφαρμογή ξέρω γω καταναλώνει την περισσότερη μπαταρία;

Πφφ αυτή η μπαταρία...Τέλος πάντων, επειδή θέλω πριν κοιμηθώ να την "τελειώσω" και έχουν μείνει δύο γραμμές, ποια εφαρμογή ξέρω γω καταναλώνει την περισσότερη μπαταρία;

Βάλε το Nokia Maps και άστο να ψάχνει δορυφόρους...

Βάλε να παίζει βίντεο συγχρόνως με τους χάρτες

Βασικά επειδή βλέπω ότι έχει ψιλοχαλαρώσει αρκετά στη σχισμή, ποιος έχει πάει και σε ποιο nokia shop (κάπου στην Αθήνα) και απλά ζήτησε να του σφίξουν τις βίδες και όντως το έκαναν αδιαμαρτύρητα και είχε και αποτέλεσμα;;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Βασικά επειδή βλέπω ότι έχει ψιλοχαλαρώσει αρκετά στη σχισμή, ποιος έχει πάει και σε ποιο nokia shop (κάπου στην Αθήνα) και απλά ζήτησε να του σφίξουν τις βίδες και όντως το έκαναν αδιαμαρτύρητα και είχε και αποτέλεσμα;;

Δεν υπάρχουν βίδες στο σημείο αυτό για να τις σφίξουν,εκεί ακριβώς είναι "φορτωμένη" η γωνία με την κάμερα βιντεοκλήσων και τον φωτισμό του multimedia key γιαυτό υποθέτω το "κούμπωμα" δεν είναι μέχρι τέρμα.

καλημερα και καλο μηνα σε ολους τελικα το κενο πανω δεξια ειναι κατασκευαστικο λαθος η οχι? η εγγυηση σε καλυπτει για τετοιο θεμα?? αλλιως πως φτιαχνεται??

καλησπερα πολυς ντορος για αυτη τν σχισμη ενοχλει?βασικα αλλο θελω ν ρωτησω ειχα προβλημα μ τν μπροουζερ κ μου εκλεινε οτν ειχα 2 κ 3 σελιδες ανοιχτες εκανα hard-format αλλα σημερα μ τ ξανακανε ακομη μια φορα!καμια ιδεα?

EDIT :καμια ιδεα μου εχουν σπασει τα νευρα ....

Αν δεν τον βρεις τελικά δοκίμασε να κάνεις hard format με αυτό τον τρόπο.

Κράτα πατημένα τα RED + GREEN + CAMERA και ταυτόχρονα άνοιξε το.

Δεν ξέρω αν λειτούργει, αλλά δοκίμασε το.

Λειτουργεί το RED + GREEN + CAMERA , απλά δεν επναφέρει τον κωδικό προστασίας. :( , δεν αλλαξε τπτ απλα έχασα επαφές κτλ.

Ρε παιδιά τι settings πρέπει να κάνω σε ένα μετατροπέα για να έχω ΤΕΛΕΙΑ ποιότητα σε ΤΕΛΕΙΑ ανάλυση; Προσπαθώ τόσο καιρό αλλά δεν το έχω βρει ακόμα..

Βαζεις αναλυση 640*360 (και αν εχεις επιλογη βαζεις και 16:9)

video bitrate: εδω πρεπει να προσεξεις..Αν η ταινια εχει μικροτερο του 1000 το αφηνεις οπως ειναι..(για να εχεις την μεγιστη ποιοτητα). Αν η ταινια εχει μεγαλυτερο του ~2800(απο εκει και πανω πιστευω οτι θα κολλαει) το βαζεις λιγοτερο..Αν η ταινια ειναι HD και εχει πολυ μεγαλο bitrate το βαζεις στο-αρκετα υψηλο για κινητο-~ 2400-2500!

Οπως και να'χει διαφορα δεν θα δεις..καλο θα ηταν να το αφησεις οπως ειναι(εκτος αν μετατρεπεις HD). Διαφορα στο ματι μεταξυ 1000 και 2500 δ θα δεις! μονο χωρο θα σου πιασει!

Για ηχο μην βαλεις κατω απο 128kbps(παλι με γνωμονα την ποιοτητα)

Αυτα κυριως!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Για την σχισμη,αφου δεν ειναι ευκολο θα το παω σε ενα νοκια σοπ και θα δουμε...για την ταινια,αν την βλεπεις και βαλεις και ακουστικα μπορεις να βαλεις και την ποιοτητα του ηχου στο 192,αν βεβαια εχει και το αρχικο αναλογη ποιοτητα.

καλημερα και καλο μηνα σε ολους τελικα το κενο πανω δεξια ειναι κατασκευαστικο λαθος η οχι? η εγγυηση σε καλυπτει για τετοιο θεμα?? αλλιως πως φτιαχνεται??

Το έχουμε αναφέρει τόσες φορές.

ΔΕΝ θεωρείται κατασκευαστικό λάθος και σε καμία περίπτωση δεν κάνουν αντικατάσταση μόνο για αυτή τη μικρή σχισμή.

καλησπερα πολυς ντορος για αυτη τν σχισμη ενοχλει?βασικα αλλο θελω ν ρωτησω ειχα προβλημα μ τν μπροουζερ κ μου εκλεινε οτν ειχα 2 κ 3 σελιδες ανοιχτες εκανα hard-format αλλα σημερα μ τ ξανακανε ακομη μια φορα!καμια ιδεα?

Υπάρχει bug.

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι, εκτός από τη διόρθωση του σε επερχόμενη αναβάθμιση.

Λειτουργεί το RED + GREEN + CAMERA , απλά δεν επναφέρει τον κωδικό προστασίας. :( , δεν αλλαξε τπτ απλα έχασα επαφές κτλ.

Με συγχωρείς, έχασες τις επαφές σου μόνο;

Τα μηνύματα, οι καταχωρήσεις ημερολογίου και γενικότερα τα υπόλοιπα δεδομένα σου έμεινα ανέπαφα;

Άλλο πάλι και τούτο.:blink:

Ρε παιδιά τι settings πρέπει να κάνω σε ένα μετατροπέα για να έχω ΤΕΛΕΙΑ ποιότητα σε ΤΕΛΕΙΑ ανάλυση; Προσπαθώ τόσο καιρό αλλά δεν το έχω βρει ακόμα..
Εκτός από ό,τι σου είπε ο johnsour, δες και αυτό τον converter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Με συγχωρείς, έχασες τις επαφές σου μόνο;

Τα μηνύματα, οι καταχωρήσεις ημερολογίου και γενικότερα τα υπόλοιπα δεδομένα σου έμεινα ανέπαφα;

Άλλο πάλι και τούτο.:blink:

Όχι έχασα τα πάντα απλά δεν μπήκα στον κόπο να τα γράψω :O , ο κωδικός ασφαλείας εκεί όμως αγέρωχος :cry:

Edit: Τα κατάφερα με ένα προγραμματακι παιδιά. Απίστευτο ;) , ευχαριστώ για τον κόπο που κάνατε όλοι.

Να φανταστω πως ακομη τιποτα μεσω nsu ε?Sorry αν γινομαι σπαστικος...και ευχαριστω εκ των προτερων...!

Όχι. δεν είναι διαθέσιμη ακόμη.

Όχι έχασα τα πάντα απλά δεν μπήκα στον κόπο να τα γράψω :O , ο κωδικός ασφαλείας εκεί όμως αγέρωχος :cry:

Για να χάσεις τα πάντα σημαίνει πως δούλεψε.

Δεν έχεις άλλη λύση.

Πήγαινε σε Nokia Shop να σου τον επαναφέρουν.

Πάντως δεν είναι λογικό να μην επανήρθε ο κωδικός.

Μήπως έχει πάθει κάποιο κόλλημα με τον κωδικό… Το έχω πάθει με παλιότερα με το E60 με αποτέλεσμα να το δώσω στη Nokia και μάλιστα στα κεντρικά για επαναφορά διότι ο εξοπλισμός στo Nokia Shop (Πειραιά) δεν επαρκούσε για τη διαδικασία.

Επαναφορά ή εμφάνιση του κωδικού ασφαλείας στο 5800

Και για τις δύο διαδικασίες θα χρειαστούμε το πρόγραμμα JAF 1.98.62.

Εμφάνιση του κωδικού:

1. Επιλέγουμε τη καρτέλα "BB5".
  2. Κάνουμε κλικ στο checkbox "User Code Edit", στην ενότητα "Service Operations".
  3. Τέλος, κάνουμε κλικ στο κουμπί "Service" της ενότητας "ServiceOperations " και στο παράθυρο που θα εμφανιστεί πατάμε "Read".

Επαναφορά του κωδικού:

1. Επιλέγουμε τη καρτέλα "BB5".
  2. Κάνουμε κλικ στο checkbox "Factory Settings", στην ενότητα "Service Operations".
  3. Τέλος, κάνουμε κλικ στο κουμπί "Service" της ενότητας "ServiceOperations " και η συσκευή θα κάνει επανεκκίνηση.

Ευχαριστώ θερμά το μέλος Arxegonos για την ενημέρωση.

Πηγή: dailymobile.se

Καλησπέρα!

Μόλις προχτές πήρα το κινητό και είμαι μέχρι στιγμής αρκετά ικανοποιημένος...Το Σίμπιαν ειναι κατι τέλειως καινουριο για μενα και δεν μπορώ να πω ότι είμαι τρελαμένος με το λογισμικό(π.χ τα αρχεία που παίρνεις από άλλα κινητά τα αποθηκεύει ως μηνύματα, αν ειναι δυνατόν!!!)Θα ήθελα να μου πείτε μερικά πράγματα,αν ειναι ευκολο, για να ειμαι πιο άνετος με το κινητό.

1)Χρειάζεται να έχω κάποιο antivirus?Σχεδόν όλα τα θέματα και όλες οι εφαρμογές όταν πάω να τα εγκαταστήσω με προειδοποιεί για ασφάλεια και τα συναφή;Να υποθέσω τα προσπερνάω ως τυπικά;

2)Η θήκη που έχει δεν ειναι λίγο στενή και κάπως επίφοβη για το κινητό;;

3)Για ποιο λόγο κάνεις sign σε κάποιες εφαρμογές;Που μπορώ να δω πώς γίνεται αυτό;

4)Δε μπορώ να φτιάξω το μενού όπως θέλω εγώ;Δηλαδή στην αρχική επιφάνεια να έχω όποιες εφαρμογές θέλω και να μη χρειάζεται να μπάινω στους φακέλους...

Συγγνώμη αν ρωτάω πολλά,αλλά θέλω να το μάθω καλά το κινητό,επειδή φαίνεται να έχει πολλές δυνατότητες...

Thanks in advance!!:)

Να συμπληρώσω οτι σε εμένα λειτούργησε ο 2ος τρόπος. Αν γίνει η οθόνη του κινητού σας άσπρη και ενώ το πρόγραμμα έχει ήδη τελειώσει την δουλειά του (Done..!! στο κάτω μέρος) αυτή δεν επανέρχετε μην ανησυχήσετε. Περιμένετε 1 λεπτό , αποσυνδέστε το κινητό και βγάλτε την μπαταρία. Προσοχή με το πρόγραμμα γιατί έχει επιλογές που αν πατήσετε κατά λάθος μετά δεν το γλιτώνετε το συνεργείο.

Καλησπέρα!

Μόλις προχτές πήρα το κινητό και είμαι μέχρι στιγμής αρκετά ικανοποιημένος...Το Σίμπιαν ειναι κατι τέλειως καινουριο για μενα και δεν μπορώ να πω ότι είμαι τρελαμένος με το λογισμικό(π.χ τα αρχεία που παίρνεις από άλλα κινητά τα αποθηκεύει ως μηνύματα, αν ειναι δυνατόν!!!)Θα ήθελα να μου πείτε μερικά πράγματα,αν ειναι ευκολο, για να ειμαι πιο άνετος με το κινητό.

1)Χρειάζεται να έχω κάποιο antivirus?Σχεδόν όλα τα θέματα και όλες οι εφαρμογές όταν πάω να τα εγκαταστήσω με προειδοποιεί για ασφάλεια και τα συναφή;Να υποθέσω τα προσπερνάω ως τυπικά;

2)Η θήκη που έχει δεν ειναι λίγο στενή και κάπως επίφοβη για το κινητό;;

3)Για ποιο λόγο κάνεις sign σε κάποιες εφαρμογές;Που μπορώ να δω πώς γίνεται αυτό;

4)Δε μπορώ να φτιάξω το μενού όπως θέλω εγώ;Δηλαδή στην αρχική επιφάνεια να έχω όποιες εφαρμογές θέλω και να μη χρειάζεται να μπάινω στους φακέλους...

Συγγνώμη αν ρωτάω πολλά,αλλά θέλω να το μάθω καλά το κινητό,επειδή φαίνεται να έχει πολλές δυνατότητες...

Thanks in advance!!:)

1) προσωπικά δεν έχω βάλει αν και το σκέφτομαι.

2) Την θήκη την "ξεχείλωσα" με προσοχή γιατι όντως κόντευε να το τσαλακώσει

3) Ότι θες εδώ

4) Φυσικά και μπορείς , την ώρα που είσαι στο μενού πάτα Επιλογές >> οργάνωση.

Όσο το ότι όλα ερχονται ως μηνύματα, αφού τα αποθηκεύσεις μπορείς να τα σβήσεις. Ψάξε λίγο όμως το κινητό , διάβασε και το φόρουμ και οτι θες εδώ είμαστε πάλι.

@ armagezon

Επίσης διάβασε το S60 5th Edition Platform FAQ.

Να συμπληρώσω οτι σε εμένα λειτούργησε ο 2ος τρόπος. Αν γίνει η οθόνη του κινητού σας άσπρη και ενώ το πρόγραμμα έχει ήδη τελειώσει την δουλειά του (Done..!! στο κάτω μέρος) αυτή δεν επανέρχετε μην ανησυχήσετε. Περιμένετε 1 λεπτό , αποσυνδέστε το κινητό και βγάλτε την μπαταρία. Προσοχή με το πρόγραμμα γιατί έχει επιλογές που αν πατήσετε κατά λάθος μετά δεν το γλιτώνετε το συνεργείο.

1) προσωπικά δεν έχω βάλει αν και το σκέφτομαι.

2) Την θήκη την "ξεχείλωσα" με προσοχή γιατι όντως κόντευε να το τσαλακώσει

3) Ότι θες εδώ

4) Φυσικά και μπορείς , την ώρα που είσαι στο μενού πάτα Επιλογές >> οργάνωση.

Όσο το ότι όλα ερχονται ως μηνύματα, αφού τα αποθηκεύσεις μπορείς να τα σβήσεις. Ψάξε λίγο όμως το κινητό , διάβασε και το φόρουμ και οτι θες εδώ είμαστε πάλι.

1)γενικά έχω ακουσει οτι δε χρειαζεται...

2)Οκ!

3)Έχει διαδικασια αυτο!!

4)Εχεις δικιο,δεν το ειχα δει!

Το ΟΠΕΡΑ ΜΙΝΙ να το εμπιστευω;

Ευχαριστω!

@ armagezon

Επίσης διάβασε το S60 5th Edition Platform FAQ.

Ναι,του έχω ριξει μια αμτια αλλα θελει πιο προσεκτικη αναγνωση..!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...