Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ξαναδοκίμασες αν στο ξαναέκανε?? Εννοώ να πεις κάποιου να σου στείλει μήνυμα και να ακούς μουσική, να δεις αν ξανακάνει.
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το ξαναδοκίμασες αν στο ξαναέκανε?? Εννοώ να πεις κάποιου να σου στείλει μήνυμα και να ακούς μουσική, να δεις αν ξανακάνει.

Δεν το εχω δοκιμασει εσκεμενα,αλλα αλλες δυο φορες μου ειπαν οτι ακουσαν το κινητο να χτυπαει (ενω αθορυβο και εγω με ακουστικα στα αυτια)και νομιζα εκαναν λαθος,αλλα ειχαν δικιο μαλλον...

Μια βδομάδα τώρα που το έχω, παλεύω να λύσω αυτά τα 2 κολλήματα και μου έχει γίνει εμμονή.

Το 1ο: Ενώ συνδέομαι κανονικά στο router μου (έτσι τουλάχιστον δείχνει), σε ότι σελίδα κι αν επιχειρήσω να συνδεθώ μου πετάει μετά από μέρικά δευτερόλεπτα απραξίας: Καμία απόκριση πύλης. Το μόνο που κάνει είναι να ξεκινά να ανοίγει την αρχική σελίδα που έχω ορίσει, αλλά σταματά πριν τη φορτώσει οκόκληρη.

Από ότι φαίνεται, σε άλλο δίκτυο (χωρίς ασφάλεια) λειτουργεί κανονικά. Το router είναι Speedtouch 585v6 με fw 7.4.x.x, αλλά δεν παίζει να κόψω από ασφάλεια -wpa2/psk- γιατί είναι 2 υπολογιστές μόνιμα επάνω ασύρματα.

2ο: Τα εξώφυλλα στα mp3 μου, γιατί δεν εμφανίζονται?

Δοκίμασα με το Winamp (ακριβώς όπως κάνω στο Creative Zen μου και λειτουργεί άψογα) να μεταφέρω τα κομμάτια, τα τραγούδια πέρασαν κανονικά, από εξώφυλλα τπτ.

Δοκίμασα με το Νokia Music, αυτό δε διαβάζει καλά-καλά σωστά όλα τα tags και εμφανίζει ότι θέλει από εξώφυλλα, ενώ από δίκτυο δεν βρίσκει ούτε καν τα album (γνωστά, πασίγνωστα).

Το ίδιο και σε WMP11, είτε σε ΧΡ είτε σε Win7.

Σε "Μεταφορά Πολυμέσων" το δοκιμάζω όπως και σε PC Suite. Η ίδια η Nokia Μετ.Πολ. συνιστά.

Συγγνώμη για το μακροσκελές 1ο post, αλλά "καινούριο κοσκινάκι μου..."!

δεν ξερω τι θα κανω! πηρα στο μαγαζι και μ ειπαν οτι δεν επρπε να κανω αναβαθμιση και αυτοι δεν ευθυνονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ειμαι απο κυπρο και το κινητο απεδω το πηρα!

για να αλλαξω το product code απο μονοσ μ δεν τα καταφερα....εχω βιστα:(:(:(

Ναι,νομιζαν χτυπησε το κινητο μου,ευτυχως δεν ειδε τα ακουστικα στα αυτια...

Ξαναρωταω,το εχει παρατηρησει κανας αλλος,γινετε να το αναφερουμε ωστε να το φτιαξουν???

ρε παιδιά αρχικά δεν πίστεψα και είπα να δοκιμάσω...ναι είναι αλήθεια :cry: έβαλα τα ακουστικά άκουγα μουσική και έστειλα και ένα μήνυμα και για μια στιγμή ακούστηκε δυνατά το τραγούδι..... :X:X:X

δεν ξερω τι θα κανω! πηρα στο μαγαζι και μ ειπαν οτι δεν επρπε να κανω αναβαθμιση και αυτοι δεν ευθυνονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

για να αλλαξω το product code απο μονοσ μ δεν τα καταφερα....εχω βιστα

Το μυαλό τους και μια λύρα!

Άκου που δεν έπρεπε να κάνεις αναβάθμιση.

Σε κοροϊδεύουν!

Από τη στιγμή που σου δίνει τη δυνατότητα αυτή η ίδια η Nokia, δεν τους πέφτει λόγος για το αν κάνεις ή όχι αναβάθμιση.

Μια βδομάδα τώρα που το έχω, παλεύω να λύσω αυτά τα 2 κολλήματα και μου έχει γίνει εμμονή.

Το 1ο: Ενώ συνδέομαι κανονικά στο router μου (έτσι τουλάχιστον δείχνει), σε ότι σελίδα κι αν επιχειρήσω να συνδεθώ μου πετάει μετά από μέρικά δευτερόλεπτα απραξίας: Καμία απόκριση πύλης. Το μόνο που κάνει είναι να ξεκινά να ανοίγει την αρχική σελίδα που έχω ορίσει, αλλά σταματά πριν τη φορτώσει οκόκληρη.

Από ότι φαίνεται, σε άλλο δίκτυο (χωρίς ασφάλεια) λειτουργεί κανονικά. Το router είναι Speedtouch 585v6 με fw 7.4.x.x, αλλά δεν παίζει να κόψω από ασφάλεια -wpa2/psk- γιατί είναι 2 υπολογιστές μόνιμα επάνω ασύρματα.

Κάνε reset στο router.

Έχει αναφερθεί πως έχει λυθεί το πρόβλημα.

Να πας πίσω και να απαιτήσεις να σου δώσουν ελληνική συσκευή και αν δεν έχουν να σου δώσουν τα λεφτά πίσω!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Γιατί αν κανείς αναβάθμιση χάνεις την εγγύηση ??

Αν το product code δεν ειναι για την χωρα που βρισκεσαι η nokia,η μηπως η alpha copy,δεν σε καλυπτει για το λογισμικο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

σας παρακαλω ΒΟΗΘΕΙΑ! εκανα το update απο 11 σε 20 kai εχασα τα ελληνικα¨(((((((((((((((((((((((((((((((

τι κανω τωρα? καταφερε καποιοσ να τα περασει απο μονος του? το εψαξα λιγο αλλα δεν ολα τα λινκς δεν δουλευουν!!!!!

pls help me!

ακου φιλε.οι λυσεις ειναι δυο,γιατι το τηλεφωνο δεν ειναι ελληνικο.1)πηγαινεις σε ενα nokiashop πληρωνεις 15 ευρω,περνας τα ελληνικα,αλλα πρεπει καθε αναβαθμιση που κανεις να πηγαινεις παλι εκει )απαιτεις απο το μαγαζι αλλαγη.αν σου αρνηθουν μπορεις να κανεις μια καταγγελια στη γενικη γραμματεια καταναλωτη στο τηλεφωνο 1520.επισης μπορεις να ζητησεις και εγγραφο απο την alphacopy για ποια σημεια της εγγυησης εχεις καλυψη.εμενα δεν μου αρεσει η κοροιδια και ακολουθησα την δευτερη επιλογη.η αποφαση ειναι δικη σου.

την εγγυηση την χανεις μον ο αν αλλαξεις το produktcode της συσκευης.αν δεν το εχεις πολυ αναγκη το κινητο κανε καταγγελια τωρα στο 1520.θα καθυστερησει λιγο,αλλα θα δικαιωθεις.

την εγγυηση την χανεις μον ο αν αλλαξεις το produktcode της συσκευης.αν δεν το εχεις πολυ αναγκη το κινητο κανε καταγγελια τωρα στο 1520.θα καθυστερησει λιγο,αλλα θα δικαιωθεις.

Το επαναλαμβανω ξανα,αν πας σε καταστημα nokia για αναβαθμιση και το product code της συσκευης σου δεν ειναι της χωρας που βρισκεσαι τοτε για την αναβαθμιση πληρωνεις μια φορα 15 ευρωπαικα,που σημαινει οτι δεν σου αναγνωριζει εγγυηση για software.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Αν το product code δεν ειναι για την χωρα που βρισκεσαι η nokia,η μηπως η alpha copy,δεν σε καλυπτει για το λογισμικο.

ακουστε παιδια.οταν το τηλεφωνο δεν ειναι ελληνικο και εχει γινει παραληλη εισαγωγη απο καποια αλλη χωρα,η alphacopy ελλαδος αναγνωριζει την διεθνη εγγυηση των 2 ετων για βλαβες του κινητου εκτος απο το πακετο εγκαταστασης των γλωσσων.οποτε οσοι εχετε τετοια,καλυτερα να πατε σε ενα nokiashop να κανετε τις αναβαθμισεις.διαφορετικα πολεμηστε για να σας τα αλλαξουν.αυτο που κανουν ορισμενοι ειναι απατη.μην τους αφηνετε ατιμωρητους.

Φίλε μου διαβασε καλά τι θα σου γράψω...!

Επειδή είμαι υπεύθυνος σε κατάστημα λιανικής!

Το μαγαζί που το αγόρασες το έχει αγοράσει από προμηθευτή που ταχει πάρει παραεισαγωγή!

Αυτό σημαίνει ότι τα έχει φέρει χωρίς τα ελληνικά (τα τοποθετεί ο προμηθευτής εδώ)

και μόλις κάνεις αναβάθμιση τα χάνεις!!!!

Δική μου γνώμη είναι να τους το πας και να ζητησεις άμεση(δηλαδή εκείνη την στιγμή) αντικατάσταση με καινούριο 5800 ή τα λεφτά σου πίσω για να το πάρεις από αλλού!

Φυσικά εαν είσαι εντος 14 ημερών από την μέρα που το αγόρασες γιατί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα εκτός από το να κάνουν ότι ζητήσεις!Αλλιώς θα τους πεις ότι θα πας να τους κάνεις μήνυση!

Δεν είμαι υπερ αυτής της διαδιακσίας (της μήνυσης) αλλά μήπως καταφέρεις να κάνεις την δουλειά σου!Ο λόγος είναι ότι επειδή είναι παραεισαγωγής θα έπρεπε να σε έχουν ενημερώσει το τι θα γίνει στην περίπτωση αναβάθμισης και ναχεις επιλογή αν θα το αγοράσεις η όχι!

Αυτά!

Αλήθεια , το πήρες από γνωστό όνομα καταστήματος?

Το επαναλαμβανω ξανα,αν πας σε καταστημα nokia για αναβαθμιση και το product code της συσκευης σου δεν ειναι της χωρας που βρισκεσαι τοτε για την αναβαθμιση πληρωνεις μια φορα 15 ευρωπαικα,που σημαινει οτι δεν σου αναγνωριζει εγγυηση για software.

φιλε μου αυτο το ξερω πολυ καλα που λες.εξαλλου εχω παρει και επισημο εγγραφο της alphacopy που το επιβεβαιωνει για την καταγγελια που εχω υποβαλλει στο καταστημα.απλα εγω δεν πληρωνω τα 15 ευρω επειδη το θελουν μερικοι απατεωνες.θα το αλλαξουν θελουν δεν θελουν.απλα οι πολεμοι θελουν λιγο χρονο.

Φίλε μου διαβασε καλά τι θα σου γράψω...!

Επειδή είμαι υπεύθυνος σε κατάστημα λιανικής!

Το μαγαζί που το αγόρασες το έχει αγοράσει από προμηθευτή που ταχει πάρει παραεισαγωγή!

Αυτό σημαίνει ότι τα έχει φέρει χωρίς τα ελληνικά (τα τοποθετεί ο προμηθευτής εδώ)

και μόλις κάνεις αναβάθμιση τα χάνεις!!!!

Δική μου γνώμη είναι να τους το πας και να ζητησεις άμεση(δηλαδή εκείνη την στιγμή) αντικατάσταση με καινούριο 5800 ή τα λεφτά σου πίσω για να το πάρεις από αλλού!

Φυσικά εαν είσαι εντος 14 ημερών από την μέρα που το αγόρασες γιατί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα εκτός από το να κάνουν ότι ζητήσεις!Αλλιώς θα τους πεις ότι θα πας να τους κάνεις μήνυση!

Δεν είμαι υπερ αυτής της διαδιακσίας (της μήνυσης) αλλά μήπως καταφέρεις να κάνεις την δουλειά σου!Ο λόγος είναι ότι επειδή είναι παραεισαγωγής θα έπρεπε να σε έχουν ενημερώσει το τι θα γίνει στην περίπτωση αναβάθμισης και ναχεις επιλογή αν θα το αγοράσεις η όχι!

Αυτά!

αγαπητε φιλε δεν μου το ειπαν.και το χειροτερο ειναι οτι οταν τους το ειπα,ελεγαν τα δικα τους και με παρεπεμψαν στην alphacopy.εγω πηγα εκει,πηρα επισημο χαρτι οτι δεν εχει καλυψη στο πακετο των γλωσσων και προχωρησα σε καταγγελια του καταστηματος.ηδη η καταγγελια βρισκετε και στο καταστημα και στη νομαρχια των αθηνων.τωρα ας απολογηθουν για την απατη που κανουν στις υπηρεσιες του κρατους.

Εχει δοκιμάσει κανείς (από αυτούς που έχουν πάρει nokia 5800 από παραεισαγωγή)

να κάνει εγκατάσταση το πακέτο της ελληνικής γλώσσας από εδώ??

http://europe.nokia.com/A4680276

Εχει δοκιμάσει κανείς (από αυτούς που έχουν πάρει nokia 5800 από παραεισαγωγή)

να κάνει εγκατάσταση το πακέτο της ελληνικής γλώσσας από εδώ??

http://europe.nokia.com/A4680276

αυτο ειτε το τηλ ειναι παραεισαγωγης ειτε ελληνικο ειναι το πακετο γλωσσας για το λεξικο.δεν εχει καμια σχεση με τη γλωσσα του τηλ. αυτο το εχει νομιζω μονο η ερικσον πακετα γλωσσων για τα τηλ της και ανεξαρτητα τι γλωσσα εχει το τηλ βαζεις εσυ αυτη ποθ θελεις.

Οκ.

Δώσε εσύ συγκεκριμένη διεύθυνση ip στο κινητό ή και dns (εάν χρειάζεται).

Για να το κάνεις αυτό, θα πρέπει να πας στο σημείο πρόσβασης.

Πήγαινε στις Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Προορισμοί > Internet, βρίσκεις το σημείο πρόσβασης του router σου, το επιλέγεις ώστε να μπεις στις επιλογές του και πατάς Επιλογές > Προχωρημένες ρυθμίσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Το έκανα κι αυτό, το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο, μηδέν.

Έδωσα static ip (ipv4, v6 δεν υποστηρίζει το router μου), όπως ακριβώς έχω δώσει και στους 2 υπολογιστές. Πέρασα subnet mask, def gateway, dns (pri & sec), τίποτα. Δεν συνδέεται καν,πλέον.

Έσβησα τελείως το συγκεκριμένο σημείο πρόσβασης, το ξαναπέρασα, τίποτα.

Πραγματικά δε μπορώ να βγάλω άκρη.

Αυτό φίλε μου δεν είμαι διατεθειμένος να το κάνω. Καλύτερα να το αφήσω τελείως ξεκλείδωτο, να χαίρεται και η γειτονιά.

Το πρόβλημα δεν είναι να έχω δίκτυο στο τηλέφωνο μέσα στο σπίτι μου, έχω τους υπολογιστές.

Απλά, δεν λειτουργεί κάτι στο τηλέφωνο και φυσικά ανησυχώ μήπως έχω αντίστοιχο πρόβλημα εκεί που θα θέλω να το χρησιμοποιήσω.

Επίσης, αφού ασχολείστε με το θέμα μου, για εκείνο το θεματάκι με Ambum Art στα mp3?

Να περιμένω νέο f/w μπας και ξεκολλήσουν όλα?

Έδιτ, στον από κάτω...: Το τελευταίο stable (ειδικά σε θέματα wireless) έχω (7.4.3.2). Το 8.χ.χ.χ όταν το είχα περάσει μου δημιούργησε πολλά προβλήματα και το αποχαιρέτησα.

με τα playlist παιδια εχει δοκιμασει καποιος να τα φτιαξει απο το pc και να τα βαλει στο κινητο? Κατεβασα το Playlist Creator φτιαχνω την Playlist την βαζω στην καρτα μνημης στον φακελο playlists αλλα μεσα στον κινητο δεν την αναγνωριζει

Τελικά λύθηκε το πρόβλημα.

Στο παρακάτω link αναφέρεται ο τρόπος, στο post 12, για όσους τυχόν το συναντήσουν.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Τώρα να δούμε με το άλλο ζήτημα τι θα γίνει.

Άσχετο,

Πως δυναμώνεις τον ήχο κλήσεις και πως βάζεις ηχω στα μηνύματα mp3 εννοώ?

Χαζή ερώτηση άλλα έχω φάει όλο το κινητό ειδικά για το δεύτερο :lol:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...