Jump to content

RiHos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    330
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by RiHos

  1. Και τότε τι νόημα έχει η εφαρμογή αυτή σε μία συσκευή όπως το ΝΟΚΙΑ 5800??
  2. Και εγώ ακριβώς αυτό κατάλαβα. Για αυτό και το έβαλα, αλλά μάλλον δεν παίζει κάτι τέτοιο.
  3. Το έβαλα το πρόγραμμα. Αλλά δυσκολεύομαι να καταλάβω πως λειτουργεί. Πως ενεργοποιώ την πρόβλεψη κειμένου??? Δεν αναφέρομαι στο γνωστό Τ9.
  4. Καλησπέρα, Κάποια στιγμή στο παρελθόν είχα διαβάσει για μία εφαρμογή που κάνει την ζωή μας πιο εύκολη στην επιλογή γλώσσας κατά το γράψιμο στο 5800 (από Ελληνικά -> Αγγλικά και το ανάποδο). Έκανα ένα search αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι. Κάποια βοήθεια?
  5. Καλησπέρα, Κάποια στιγμή στο παρελθόν είχα διαβάσει για μία εφαρμογή που κάνει την ζωή μας πιο εύκολη στην επιλογή γλώσσας κατά το γράψιμο (από Ελληνικά -> Αγγλικά και το ανάποδο). Έκανα ένα search αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι. Κάποια βοήθεια?
  6. RiHos

    Live Internet TV

    Οκ. Ίσως είναι αυτό. Εγώ έχω ακόμα την προηγούμενη έκδοση λογισμικού.
  7. RiHos

    Live Internet TV

    Σε εμένα που συνδέεται.....αλλά δεν έχω εικόνα?? Έχω μόνο ήχο. Τι μπορεί να φταίει ?
  8. Παιδιά πέρασα την 5.00.50 έκδοση, και τους καινούργιους χάρτες 3 σε 1 που κυκλοφορούν!! Από την λίγη χρήση που του έκανα μου φάνηκε πιο σταθερή έκδοση από τις προηγούμενες. Αυτό που πρόσεξα είναι ότι αν έκανα Ζoom in στον χάρτη από 80m και κάτω, αργούσε να φορτώσει τον χάρτη..και στα σημεία που καθυστερούσε να τον φορτώσει έδειχνε μια γκρι περιοχή! Φυσικά μέχρι το αυτοκίνητο να φτάσει σε αυτή την γκρίζα περιοχή... τον είχε φορτώσει τον χάρτη..αλλά αυτό γινόταν ξανά από την αρχή με καινούργια σημεία του χάρτη. Και έτσι το είχα αναγκαστικά μέχρι 80m σε view! Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό?
  9. Πάντως από ότι έψαξα και εγώ να το βρώ τώρα... δεν είναι διαθέσιμο. Το Link που έχουν δεν λειτουργεί.
  10. Υπάρχει ρύθμιση για αποφυγή του Δακτυλίου καθώς και αποφυγής Αττικής Οδού??
  11. Και εγώ αυτό το αρχείο βρήκα..αλλά όταν πήγα να το κάνω install μου ανέφερε ότι είναι η έκδοση 4.01 και το σταμάτησα. Ακόμα δεν έχω βρει την σωστή έκδοση.
  12. Στα 40 ευρώ δεν πρέπει να περιλαμβάνεται η βεντούζα. Όποτε αν ισχύει αυτό...όντως καμιά 60άρα θα έχει. Για το άλλο που μου έδειξες πρέπει να το δώ απο κοντά για να δώ κατα πόσο εφαρμόζει. Πάντως πρέπει να είναι σταθερό πάνω στην βάση και να μην "παίζει" και φύγει σε κανένα φρενάρισμα ή απότομη στροφή.
  13. Για βάση στήριξης αυτοκινήτου για το 5800 (για την χρήση του GPS) έχετε κάτι υπόψη σας? Σε Nokia Shop που ρώτησα μου είπαν δεν έχει έρθει ακόμα το επίσημο αλλά υπολογίζει ότι θα κοστίζει περίπου 60 € :X. Πράγμα για το οποίο δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση να δώσω τόσα χρήματα για 2 κομμάτια πλαστικό. Έλεος!:!: Που λέει ο λόγος με 100 € αγοράζω καινούργια συσκευή πλοήγησης GPS που περιλαμβάνει και την βάση, φορτιστές, χάρτες κλπ. Υπάρχει καμιά εναλλακτική λύση που να εφαρμόζει στο κινητό?
  14. Ναι! Το Garmin υποστηρίζει και τα δύο view :)
  15. @ Dekaohtoura Έχεις ενεργοποιημένο το DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol) στο Router σου? Επίσης του έχεις δηλώσει το Mac address του κινητό σου?
  16. Μήπως να έκανες ένα update στο Firmware του Router σου;
  17. Τι εννοείς σωστές ρυθμίσεις? Το νόημα δεν είναι να βαζεις στην κάρτα π.χ. την ταινία .avi και να την αναπαράγει Normal?
×
×
  • Create New...