Jump to content

thomas32

Members
  • Δημοσιεύσεις

    158
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by thomas32

  1. Το αλλαξα καλωδιο και σε μενα εστρωσε,ευχαριστω φιλε :up:
  2. Καλημερα παιδια, Εδω και λιγες μερες εχω προβλημα με την φορτιση του κινητου,το βαζω για φορτιση στο ρευμα με μπαταρια 15% και το πρωι μετα απο 8 ωρες φορτισης ειναι στο 58%!!!!! Φταιει η μπαταρια η ο φορτιστης?
  3. εκανα update 7.10.7720.68 μπορω να βαλω τωρα ελληνικο μενου η οχι το κινητο δεν το εχω πειραξει
  4. Καλησπερα, εμενα το zune δεν βγαζει ακομα το update γτ? Ποτε δεν πειραξα η ξεκλειδωσα το κινητο και το εκανα και δυο φορες reset! os version 7.0.7392 Αν μπορει καποιος ας με βοηθησει
  5. εχω προσωπικη εμπειρια για το ποσο χρονο θα με το κανουν να με το φερουν.... κανιβαλοι με την εννοια οτι ειναι αργη οχι τπτ αλλο :)
  6. Θα το παω μετα το 15 αυγουστο γιατι αυτη ειναι κανιβαλοι στο service.....
  7. Εχω εγγυηση γιατι το ειχα παρει απο τη voda απλα επειδη εχει μερικες γκρατσουνιες στο πανω μερος μηπως με πουν οτι ειναι απο πτωση... Για αυτο ρωτησα ποσο κανει...
  8. Καλησπερα παιδια, Ξερετε ποσο κανει να ακτικαταστησω το ηχειο απο το trophy? Γιατι στην εντασει 24+ κανει πολυ χαλια ηχο!
  9. Καλησπερα, Εχω μια ερωτηση πως μπαινει στο internet κανονικα χωρις να εχει καρτα? Και ερχετε και το μνμ μολις μπεικες στο ιντερνετ απο την cosmote!
  10. Καλησπερα, Οταν πας στο μενου και πατας Pictures με βαζει για φοντο φωτογραφιες που εχω βγαλει.. Πως γινετε να επιλεγω μονο μια να δειχνει και οχι συνεχεια να αλλαζει? :mad:
  11. πως βγαζω την προβλεψη οταν γραφεις μνμ? (στο greeklish μνμ)
  12. Μπορει να φενετε ακυρο αλλα αθορυβο πως μπαινει?
  13. Το πρωτο μαιλ που βαζω πρεπει να ειναι hotmail.com για να μπορω να κατεβασω?
  14. Καλημερα παιδια,εγω τωρα το εκανα παραγγελια απο vodafone.gr Στο σιτε εχει πουθενα εξελιξη παραγγελιας?
  15. Εκει που πηγενα βολτα εκανε κατι διακοπες δλδ εδεινε πηγενε να σβησει ξανα εδεινε εως που εσβησε τελειως... Μπουζι ειχα αλλαξει πριν 20ΚΜ λετε να το λαδοσε?? Το μηχανακι ειναι 06 vx καινουριο μοντελο με 12300ΚΜ
  16. Παιδια καλησπερα, Ψαχνω γραβατα(μαυρη) και το αριστερο μικρο πλαστικο(ασημι) εκει στο πανιταρι για το καινουριο μοντελο ξερετε ποσο κανουν??
  17. Φιλε καλο αλλα δεν με αρεσε το απο μεσα καθολου....
  18. Και να πω οτι ειναι η sport η εκδοση..σωστος tolis69 διζωνικο δεν τα ξερω καλα γιατι εως τωρα μηχανακια ειχα :p
×
×
  • Create New...