Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εμένα συνήθως κάνουν γύρω στις 22-25 ημέρες. Είναι αναλόγως τα κέφια που έχουν τα ταχυδρομεία.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Υπενθύμιση:

Πέμπτη 19/2 και σχεδόν για μια εβδομάδα (24/2), οι Κινέζοι φέτος γιορτάζουν την Chinese New Year (National Holiday) - ΑΡΓΙΑ, ούτε μεταφορικές, ούτε παραγγελίες σε "κίνηση".

Το νου σας, για να μην γκρινιάζετε μετά οτι "δεν έρχεται" το δέμα....

Με δεδομένο οτι κάποια καταστήματα κάνουν και μια εβδομάδα για "processing", φροντίστε για τις παραγγελίες σας.-

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Προσωπικά, εκτιμώ οτι αν δεν έχει παραληφθεί από μεταφορική μέχρι τις 15/2, θα ξεκινήσει να ταξιδεύει προς Ελλάδα ΜΕΤΑ τις 26/2...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

γεια σας!!

εκτος απο μερικα site που λετε οτι ειναι αξιοπιστα....

για το coolicool και το chinabuye τι λετε??

Αν παραγγείλουμε πριν τις 19 θα είμαστε οκ ετσι; Αυτη την παρασκευή πχ

Mobile User: iphone 5 16gb

Tablet User: ipad mini retina 4g

• Administrators
γεια σας!!

To πρώτο εκπροσωπείται επίσημα στο forum μας και μπορείς να το εμπιστευτείς. Το άλλο... :X

Modpic.gif

γεια σας!!

To πρωτο ειναι στο φορουμ και το ξερουμε...σχετικα,διαβασε μεσα στις τελευταιες σελιδες του νηματος του να δεις την απατη που εκαναν σε συμφορμιτη μας,εγω δεν θα αγοραζα απο εκει,το αλλο δεν το ξερουμε.

Edited by daydream59

Βρήκα ένα tablet που θέλω, στο banggood, αρκετά πιο φθηνά απο άλλους, να τους εμπιστευτώ, έχει πάρει κανείς απο κεί;

Βρήκα ένα tablet που θέλω, στο banggood, αρκετά πιο φθηνά απο άλλους, να τους εμπιστευτώ, έχει πάρει κανείς απο κεί;

Αρκετοί, για μένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ.

Προσοχή στο να επιλέξεις shipping with tracking

Επίσης, νομίζω οτι τα ταμπλετ τα στέλνουν χωρίς original συσκευασία (το γράφουν όμως στην περιγραφή)

Τι εγινε το B2cbuying έπαψε να εκπροσωπείται εδώ ?

Τώρα το είδα, και μόλις παρέλαβα παραγγελία από εκείνους. Άψογοι στο sales κομμάτι, δεν υπάρχουν πολλά δείγματα για after sales

Τώρα το είδα, και μόλις παρέλαβα παραγγελία από εκείνους. Άψογοι στο sales κομμάτι, δεν υπάρχουν πολλά δείγματα για after sales

Γνωρίζουμε για ποιό λόγο δεν υπάρχει πλέον το νήμα του καταστήματος;

εγω εχω αγοραση πολλα πραγματα εκτος απο ταμπλετ ολα καλα

Πάνω από 20 παραγγελίες στο banggood και όλα καλά. Μια φορά χρειάστηκα after sales service και ηταν αψογοι.

Τι εγινε το B2cbuying έπαψε να εκπροσωπείται εδώ ?

Ο εκπρόσωπος ζήτησε να αποχωρήσει οπότε το topic του διαγράφηκε γιατί δεν υπήρχε πλέον λόγος ύπαρξης αυτού.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Να πάρει... Τέτοια καταστήματα δεν είναι να τα χάνουμε. Είναι το μόνο που «κοιτάει στα μάτια» ως κατάστημα το Vickmall.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

To πρώτο εκπροσωπείται επίσημα στο forum μας και μπορείς να το εμπιστευτείς. Το άλλο... :X

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

To πρωτο ειναι στο φορουμ και το ξερουμε...σχετικα,διαβασε μεσα στις τελευταιες σελιδες του νηματος του να δεις την απατη που εκαναν σε συμφορμιτη μας,εγω δεν θα αγοραζα απο εκει,το αλλο δεν το ξερουμε.

χχμμμ!!...οκ!

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.!! :rolleyes:

καλησπερα... βρηκα στο eforchina. com το fdd-lte xiaomi mi4 σε μαυρο.. ξερει κανεις αν ειναι γνησιο??

Βάλε την λέξη eforchina στο Search (φακός, πάνω δεξια) βγαίνουν 7-8 ποστς, διάβασε τα και κρίνε!

Το chinabuye ειναι σοβαρο μαγαζι οχι απατεωνες αλλα εχουν απαισιο packaging -εγω τους εκοψα για αυτο τον λογο- και μια φορα που χρειαστηκα after sale ηταν αψογοι.

Παιδια μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω για το site etotalk εαν είναι αξιόπιστο, βέβαια είδα έχει καλές τιμές αλλά ότι σου βάζει σαν εξτρα στο χρεώνει ακόμα και το google play.Ισχύει αυτό?? ας απαντήσει κάποιος που ξερει.Ευχαριστώ.