Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν φτανει σε 1-2 μερες,οταν σου δινουν το τρακινγκ το δεμα δεν εχει παει ακομα ταχυδρομειο,λιγη υπομονη,αν ερχεται με dhl ισως ερθει συντομοτερα.

μιλάμε για τα ελληνικά ταχυδρομεία πάντα έτσι; όχι dhl.. το δέμα ξεκινάει από Ελλάδα και πάει σε μια άλλη πόλη.. συστημένο 3 μέρες max..anyway υπομονή υπάρχει..εδώ περιμένω και άλλο δέμα με singapore post :lol:

www.koilakozanis.gr

Custom made 3d Printed Products

www.etsy.com/shop/3DPrintingExpert

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μάλιστα , κατάλαβα λες να έχει κάτι άλλο μέσα?

Αυτό που παρήγγειλες έχει ....

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

ροσπαθώ σημερα να αγοράσω απο Vickmall μέσω PayPal και πιστωτικής της Εθνικής και μου την απορρίπτει ενώ πριν μια βδομάδα έκανα κανονικά αγορές. Συμβαίνει σε άλλον;

Μήπως φταίει ότι έχω μηδενικό balance στο PayPal?

Καλησπέρα παίδες. Επειδή έχω μείνει αρκετό καιρό χωρίς κινητό θα πάρω από ευρωπαϊκή αποθήκη ένα Ulefone Power. Σε σχεδόν ίδια τιμή μου βγαίνει, 170 ευρώ, από tinydeal, tomtop & antelife. Εσείς από ποιο προτείνετε να το πάρω. Και τα 3 είπαν θα το στείλουν με DHL και έχουν παράδοση σε 5-7 μέρες. Ας απαντήσουν όσοι πιο πολλοί μπορούν και ξέρουν ρε παίδες. Ευχαριστώ!
Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol:

Καλησπέρα παίδες. Επειδή έχω μείνει αρκετό καιρό χωρίς κινητό θα πάρω από ευρωπαϊκή αποθήκη ένα Ulefone Power. Σε σχεδόν ίδια τιμή μου βγαίνει, 170 ευρώ, από tinydeal, tomtop & antelife. Εσείς από ποιο προτείνετε να το πάρω. Και τα 3 είπαν θα το στείλουν με DHL και έχουν παράδοση σε 5-7 μέρες. Ας απαντήσουν όσοι πιο πολλοί μπορούν και ξέρουν ρε παίδες. Ευχαριστώ!

Το ένα χειρότερο από τ' άλλο... :lol: Καλύτερα να το πάρεις από Κίνα και ας περιμένεις λίγο παραπάνω.

http://www.banggood.com/Ulefone-Power-6050mAh-Battery-5_5-Inch-3GB-RAM-16GB-ROM-64bit-MTK6753-Octa-core-1_3GHz-4G-Smartphone-p-1025847.html?utmid=737

Το ένα χειρότερο από τ' άλλο... :lol: Καλύτερα να το πάρεις από Κίνα και ας περιμένεις λίγο παραπάνω.

http://www.banggood.com/Ulefone-Power-6050mAh-Battery-5_5-Inch-3GB-RAM-16GB-ROM-64bit-MTK6753-Octa-core-1_3GHz-4G-Smartphone-p-1025847.html?utmid=737

Με τι ταχυδρομείο στέλνει το Banggood ρε παιδιά; Και αυτό Singpost ή με άλλα? "Free shipping to Greece via Air Parcel Register" λέει στις αποστολές πριν την παραγγελία, ποιο ταχυδρομείο είναι δηλαδή;

Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol:

Με τι ταχυδρομείο στέλνει το Banggood ρε παιδιά; Και αυτό Singpost ή με άλλα? "Free shipping to Greece via Air Parcel Register" λέει στις αποστολές πριν την παραγγελία, ποιο ταχυδρομείο είναι δηλαδή;

Συνήθως με LAOS post, αρκετά γρήγορο. Αλλά εξαρτάται τι θα αγοράσεις και από Ποια αποθήκη θα στο στείλει.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Εγώ περίμενα να μου στείλει με Λαός και τελικά το στείλανε με τα Ολλανδικά(ένα κινητό)!

Και ήμουν ευχαριστημένος μετα τα ταχυδρομείο του Λαός τελευταία, από 9 έως 15 μέρες σε 4-5 παραγγελίες από banggood το τελευταίο δίμηνο.

Στάλθηκε απ εμενα

Σκέφτομαι να παραγγείλω συσκευή από ευρωπη από το igogo.es. Το γνωρίζεται; Τι λέει;;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Εγώ δεν έχω πάρει κινητό από Banggood, μόνο κάτι άλλα πράγματα και όλες οι παραγγελίες μου είχαν φύγει με Κινέζικο ταχυδρομείο (CN Post) και σε 7 μέρες ήταν Ελλάδα!!

το igogo.es ειναι καρακινεζικο καταστημα απλα απευθύνεται στην ισπανικη αγορα και προσεχε γιατι εχει τα μεταφορικα εξτρα στα περισσοτερα πραγματα.

Συνήθως με LAOS post, αρκετά γρήγορο. Αλλά εξαρτάται τι θα αγοράσεις και από Ποια αποθήκη θα στο στείλει.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Μπα, δεν υπάρχει κάτι στάνταρ στο banggood.

Εξαρτάται την αποθήκη περισσότερο και το είδος που θα αγοράσεις. Στέλνει και με CN πολλές φορές και με NL και με SG μέχρι και με Sweden ( laos προσωπικά δεν έχω πετύχει ούτε μία φορά αλλά έχω ακούσει αρκετούς )

με Laos Post στελνει τωρα Σφαιρα Ερχονται εχω παρει 3 τηλεφωνα και τα 3 με Laos Ηρθανε Εγω το Ζηταω κιολας να τα στειλει με Laos το τελαιυταιο πηρα για μια φιλη ενα Doogee Homtom HT3

13/5 Παραγγελια και Πληρωμη 25/5 το παρελαβα!!!! πολυ γρηγορο το Laos απο το Bangood απο αλλα μαγαζια δεν ξερω να πω αν στελνουν με Laos και ποσες μερες κανει απο Bangood ομως σφαιρα!!!

Απο Bangood Με LAOS POST Δουλευει μια Χαρα Η Αποστολη!!!! 13/5 Παραγγελια /Πληρωμη !!!!!

Καθ 'οδόν

Λάος(Enterprise des Poste Lao (VTE))

Ελλάδα(ELTA)

Τελευταίο γεγονός -- 2016-05-24 12:15 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS

Χώρα Προορισμού - Χρόνος Cache : 2016-05-24 15:36

2016-05-24 12:15 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS

2016-05-24 11:40 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED

2016-05-24 09:10 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA)

2016-05-24 09:00 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM ARR K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA)

2016-05-24 09:00 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE

2016-05-24 06:05 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE

2016-05-17 14:32 LAOS, SEND ITEM ABROAD

2016-05-17 13:26 LAOS, ARRIVAL AT AIRPORT

2016-05-17 13:20 LAOS, RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER

Χώρα Προέλευσης - Χρόνος Cache : 2016-05-24 15:36

2016-05-17 07:34 LA, Send item abroad (Export)

2016-05-17 06:23 LA, Arrival at international place of exchange

2016-05-17 06:02 LA, Accepted from sender

Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 17-05-2016 13:20 ΛΑΟΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 17-05-2016 13:26 ΛΑΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 17-05-2016 14:32 ΛΑΟΣ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 24-05-2016 06:05 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 24-05-2016 09:00 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 24-05-2016 09:00 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 24-05-2016 09:10 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 24-05-2016 11:40 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 24-05-2016 12:15 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

Καλημέρα,

θα ήθελα την συμβουλή σας

έχω παραγγείλει απο MiniDeal to Xiaomi Note στις 27/04 και το δέμα ειναι κολημένο απο 03/05

Arrival at Destination Post (Country: GR)

απο οτι βλέπω θα έπρεπε να έιχε έρθει αλλά τίποτα... νομίζεται πώς πρέπει να το αναφέρω σε paypall?

Ευχαριστώ!

Αν δεν κάνω λάθος (γιατί παρακολουθώ το θέμα αυτό περιστασιακά μόνο, στο topic Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα), ενδέχεται να έχεις πέσει σε φουρνιά αποστολών που ερχόντουσαν με Singpost και η τύχη τους... αγνοείται από τότε που έφτασαν στην Ελλάδα.

Ρίξε μια ματιά και εκεί για γνώμες και νέα και από άλλους... παθόντες, και θα σου έλεγα να ενημερώσεις και το Minideal σχετικά.

Σε κάθε περίπτωση, πες μας πώς θα πάει τελικά το πράγμα (ελπίζω καλά!)

Αν δεν κάνω λάθος (γιατί παρακολουθώ το θέμα αυτό περιστασιακά μόνο, στο topic Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα), ενδέχεται να έχεις πέσει σε φουρνιά αποστολών που ερχόντουσαν με Singpost και η τύχη τους... αγνοείται από τότε που έφτασαν στην Ελλάδα.

Ρίξε μια ματιά και εκεί για γνώμες και νέα και από άλλους... παθόντες, και θα σου έλεγα να ενημερώσεις και το Minideal σχετικά.

Σε κάθε περίπτωση, πες μας πώς θα πάει τελικά το πράγμα (ελπίζω καλά!)

Ευχαριστω φιλε μου! Φυσικα θα ενημερωσω...

Πιστωτικές visa και master της Πειραιώς, αγορά με PayPal κανονικά όπως προ cc, από vickmall , 1949deal και πολλά μαγαζιά στο eBay.

Χωρίς PayPal , αγορές κατευθείαν με πιστωτική , από banggood, fasttech

Mastercard της Alpha εμενα δεν την δεχεται.. :mad:

offtopic: Εχετε προσεξει στην ψηφοφορια των καταστηματων που πολλοι Κινεζοι δινουν αρνητικη ψηφο στους ανταγωνιστες τους?To vickmall του εχει καταψηφησει ολους..:lol::lol::lol:

Επιβεβαιωνω και εγω,οτι γινεται, εκανα προσφατος αγορα κινητου απο Vickmall με τον παλιο τροπο προ cc,εγινε με καρτα της eurobank προπληρωμενη,βεβαια υπηρχε το 80% του ποσου μεσα στο balance και το υπολοιπο τραβηχτηκε απο την καρτα.,δεν ξερω εαν παιζει ρολο και αυτο.

Επιβεβαιωνω και εγω,οτι γινεται, εκανα προσφατος αγορα κινητου απο Vickmall με τον παλιο τροπο προ cc,εγινε με καρτα της eurobank προπληρωμενη,βεβαια υπηρχε το 80% του ποσου μεσα στο balance και το υπολοιπο τραβηχτηκε απο την καρτα.,δεν ξερω εαν παιζει ρολο και αυτο.

Η προπληρωμένη μάλλον κάνει τη διαφορά, γιατί κατά την πρώτη περίοδο των Κ.Ε. δεν επιτρεπόταν και η φόρτιση των προπληρωμένων με χρήματα (δεν γνωρίζω, αλλά υποθέτω ότι αν βάλεις χρήματα εκεί, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ακόμη και σε Κ.Ε.)

Καλημέρα είμαι 9 μέρες σε pre-adviced με nl post. είναι φυσιολογικό;

LeEco Le pro1 x800 US version

e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις

Ναι στην αρχή των c.c. δεν επιτρεπόταν να γίνει φόρτιση κάρτας,μετά άλλαξε αυτό, αλλά δεν μπορεις να τραβηξεις απο την κάρτα στο λογαριασμό λεφτα,που αυτο πριν γινόταν,καλά τώρα έχουμε βγει εκτός θέματος.

Καλημέρα είμαι 9 μέρες σε pre-adviced με nl post. είναι φυσιολογικό;

Έλεος.

Εκτός του ότι είσαι εκτός θέματος, μόλις 5 μηνύματα πιο πάνω έχει γίνει παράθεση το thread που έχει τις απαντήσεις που ψάχνεις...