Montoya_f1 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Πήγαινε σε γυαλί κατευθείαν με 0.3 mm πάχος. Το βαθαίνει ελάχιστα αλλα έχεις καλύτερη προστασία και αίσθηση. Εγω στο 6αρι έχω γυαλί και ειμαι πολυ ικανοποιημένος Thanks !!! Κάποιο link από κατάστημα στην Αθήνα ?? Επίσης , μήπως υπάρχει και γυαλί 0.2 mm ή κάνω λάθος ?? ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πήγαινε σε γυαλί κατευθείαν με 0.3 mm πάχος. Το βαθαίνει ελάχιστα αλλα έχεις καλύτερη προστασία και αίσθηση. Εγω στο 6αρι έχω γυαλί και ειμαι πολυ ικανοποιημένος Φίλε tpal Είναι εύκολο να τοποθετηθεί ?? Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντηση .. Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 (edited) Παιδιά Σορυ αλλα δεν έχω Ίντερνετ εδω που βρίσκομαι. Εγω πήρα της xone για το 6αρι και για το 5s βλέπω ότι υπάρχει ίδια. http://kaizerstore.gr/x-one-antixaraktiko-gyali-0-3mm-tempered-glass-gia-iphone-5-5s Σε εμένα δεν καλύπτει όλη την οθονη λόγο κυρτοτητας στο τέλος της αλλα ειναι πολυ κομπλέ. Όταν ανοίξουν πι αγορές και δοκιμάσω τίποτα απέξω θα σας πω. Και πάλι συγνώμη για την καθυστέρηση Edited August 21, 2015 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Παιδιά Σορυ αλλα δεν έχω Ίντερνετ εδω που βρίσκομαι. Εγω πήρα της xone για το 6αρι και για το 5s βλέπω ότι υπάρχει ίδια. http://kaizerstore.gr/x-one-antixaraktiko-gyali-0-3mm-tempered-glass-gia-iphone-5-5s Σε εμένα δεν καλύπτει όλη την οθονη λόγο κυρτοτητας στο τέλος της αλλα ειναι πολυ κομπλέ. Όταν ανοίξουν πι αγορές και δοκιμάσω τίποτα απέξω θα σας πω. Και πάλι συγνώμη για την καθυστέρηση Thanks !!! Θα την δοκιμάσω .. Να σαι καλά ! Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Σήμερα αγόρασα το παρακάτω full body screen protector της εταιρίας Zagg: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=52731 Το κατάστημα δεν είχε ετοιμοπαράδοτο κάποιο tempered glass , και γνωρίζω ότι ίσως δεν θα με προστατέψει από πτώσεις , αλλά για να μην γεμίζει γρατζουνιές η συσκευή ( μιας και δεν χρησιμοποιώ θήκη ) , νομίζω καλή θα είναι. Μάλλον θα παραγγείλω την άλλη εβδομάδα και το glass που μου σύστησε πιο πάνω ο Θοδωρής Θα τοποθετήσω προς το παρόν το screen protector και θα γράψω τις εντυπώσεις μου .. Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Σήμερα αγόρασα το παρακάτω full body screen protector της εταιρίας Zagg: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=52731 Το κατάστημα δεν είχε ετοιμοπαράδοτο κάποιο tempered glass , και γνωρίζω ότι ίσως δεν θα με προστατέψει από πτώσεις , αλλά για να μην γεμίζει γρατζουνιές η συσκευή ( μιας και δεν χρησιμοποιώ θήκη ) , νομίζω καλή θα είναι. Μάλλον θα παραγγείλω την άλλη εβδομάδα και το glass που μου σύστησε πιο πάνω ο Θοδωρής Θα τοποθετήσω προς το παρόν το screen protector και θα γράψω τις εντυπώσεις μου .. Όσο παράξενο και να σου φαίνεται το screen protector ειναι σημαντικό και αποφεύγεις τις θραύσεις από πτώση καθώς συγκρατεί σε απόλυτη συνοχή τα μόρια του γυαλιού. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Όσο παράξενο και να σου φαίνεται το screen protector ειναι σημαντικό και αποφεύγεις τις θραύσεις από πτώση καθώς συγκρατεί σε απόλυτη συνοχή τα μόρια του γυαλιού. :) Πιθανόν να είναι έτσι .. .. Όμως όσο αφορά το συγκεκριμένο screen protector το οποίο αναφαίρω στο προηγούμενο μύνημά μου , το τοποθέτησα μόλις τώρα και δεν έιμαι καθόλου ευχαριστημένος. Είναι πολύ χοντρό ( κάτι σαν λάστιχο φανταστείτε ) ... το οποίο δεν τοποθετήται σωστά ( απλώνει κάπως ) ίσως και να κάνω κάτι λάθος στην τοποθέτηση .. Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι καθόλου clear , με αποτέλεσμα να αλοιώνει κατά πολύ την θέαση της οθόνης . Ίσως να είναι το καλύτερο για προστασία από πτώσεις ( δεν ξέρω ) αλλά δεν θα το πρότεινα για αγορά .. Κάτι τελευταίο .. , δεδομένου ότι θα τα βγάλω από την συσκευή , δοκίμασα με το νύχι για γρατζουνιές και όντως μένουν .. Ποια scratch protection λοιπον.. Κρίμα τα χρήματα , δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος .Έχει εγγύηση όπως αναφαίρεται , θα επικοινωνήσω με το κατάστημα για να δώ τι μπορεί να γίνει.. Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Πιθανόν να είναι έτσι .. .. Όμως όσο αφορά το συγκεκριμένο screen protector το οποίο αναφαίρω στο προηγούμενο μύνημά μου , το τοποθέτησα μόλις τώρα και δεν έιμαι καθόλου ευχαριστημένος. Είναι πολύ χοντρό ( κάτι σαν λάστιχο φανταστείτε ) ... το οποίο δεν τοποθετήται σωστά ( απλώνει κάπως ) ίσως και να κάνω κάτι λάθος στην τοποθέτηση .. Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι καθόλου clear , με αποτέλεσμα να αλοιώνει κατά πολύ την θέαση της οθόνης . Ίσως να είναι το καλύτερο για προστασία από πτώσεις ( δεν ξέρω ) αλλά δεν θα το πρότεινα για αγορά .. Κάτι τελευταίο .. , δεδομένου ότι θα τα βγάλω από την συσκευή , δοκίμασα με το νύχι για γρατζουνιές και όντως μένουν .. Ποια scratch protection λοιπον.. Κρίμα τα χρήματα , δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος .Έχει εγγύηση όπως αναφαίρεται , θα επικοινωνήσω με το κατάστημα για να δώ τι μπορεί να γίνει.. Γιατί δεν πας σε γυαλί μπροστά και μια θήκη ή έστω μεμβράνη πισω αλλα δεν μπορω να καταλάβω τον λόγο που έχουμε μείνει στις μεμβράνες. Όταν ρώτησες γιαυτο είπα να πας σε γυαλί για να μην χαλασεις τσάμπα τα λεφτά σου. Δοκίμασε ένα γυαλάκι των 10 ευρώ και μόλις ανοίξουν για τα καλα οι αγορές θα παίρνεις και πιο οικονομικά _______________________________________ Σε iPhone 6 έχει κανεις την spigen neo hybrid να μας δώσει εντυπώσεις και καμία φωτογραφία ; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 (edited) Γιατί δεν πας σε γυαλί μπροστά και μια θήκη ή έστω μεμβράνη πισω αλλα δεν μπορω να καταλάβω τον λόγο που έχουμε μείνει στις μεμβράνες. Όταν ρώτησες γιαυτο είπα να πας σε γυαλί για να μην χαλασεις τσάμπα τα λεφτά σου. Δοκίμασε ένα γυαλάκι των 10 ευρώ και μόλις ανοίξουν για τα καλα οι αγορές θα παίρνεις και πιο οικονομικά Θοδωρή καλημέρα , καλή Κυριακή Έχεις / είχες δίκιο , τσάμπα τα χρήματα :( Μου άνοιξε χθες από την συσκευασία στα media markt ο υπάλληλος ( δεν το αγόρασα) ένα γυαλί 0.3 και μου φάνηκε ότι χοντρό ( εννοώ ότι δεν βόλευε στο touch id ..) .Αυτός ήταν ο λόγος που στράφηκα σε zagg μεμβράνες. Το άσχημο είναι ( όπως έγραψα και πριν ) ότι εκτός του ότι είναι χοντρή ( σαν λάστιχο κάπως ..) αλοιώνει την θέαση της οθόνης κατά πολύ και κυρίως κάνει εύκολα γρατζουνιές , τις οποίες δεν κάνουν οι φθηνότερες μεμβράνες.. Θα μιλήσω με το κατάστημα αύριο και βλέπουμε .. Ίσως πάω στο προϊόν που προτείνεις, αν μου την αντικαταστήσουν βέβαια με άλλο προϊόν ή θα αγοράσω ένα tempered για το iphone 6 που θέλω να πάρω για την σύζυγο το Σεπτέμβριο.. Στο δικό μου πέρασα χθες full body screen protector της puro ( 10 euro) και είναι προς το παρόν άψογο.. Edited August 23, 2015 by Itchrist86 Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Παιδιά εχει κανεις εμπειρία απο SPIGEN neo hybrid metal για το iPhone 6 να μας πει τις εντυπώσεις του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Παιδιά εχει κανεις εμπειρία απο SPIGEN neo hybrid metal για το iPhone 6 να μας πει τις εντυπώσεις του; Μια από τα ίδια. Περιμένω και εγω κάποιον να γράψει γιατί την έχω βάλει στο μάτι. Λένε πως χάνει λιγο στο σήμα του wifi με την metal. Αν ειναι ετσι και η απλή bro hybrid δεν ειναι κακή Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Στο WiFi δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με την SPIGEN neo hybrid metal για το iPhone 6, ουτε στο σημα, ουτε στο ΒΤ, αλλα για τα χερια μου μεγαλωσε αρκετα η συσκευη... Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Στο WiFi δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με την SPIGEN neo hybrid metal για το iPhone 6, ουτε στο σημα, ουτε στο ΒΤ, αλλα για τα χερια μου μεγαλωσε αρκετα η συσκευη... Ευχαριστώ φίλε για την ενημέρωση. Λογικό να την μεγαλώνει. Εμένα με νοιάζει να μη δημιουργεί θέματα στη λειτουργία της συσκευής. Και πάλι ευχαριστώ. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Στο WiFi δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με την SPIGEN neo hybrid metal για το iPhone 6, ουτε στο σημα, ουτε στο ΒΤ, αλλα για τα χερια μου μεγαλωσε αρκετα η συσκευη... Ευχαριστώ φιλε για την ενημέρωση απο αισθητικής πλευράς πως την βλέπεις;εχω το white silver και δεν ξερω πως θα μου κάτσει στο μάτι,ειναι και ακριβη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V_Tsats Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Παιδια εχει παρει κανεις την Spigen Ultra Hybrid FX για iphone 6 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Εχει βαλει κανεις glass back protector στο iPhone 6 να μου πει εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Ευχαριστώ φιλε για την ενημέρωση απο αισθητικής πλευράς πως την βλέπεις;εχω το white silver και δεν ξερω πως θα μου κάτσει στο μάτι,ειναι και ακριβη Κοιτα αισθητικα ο καθενας το βλεπει αλλιως, αλλα ασχημο αποτελεσμα δε το βλεπεις με τιποτα! Στο grey παντως δενει σιγουρα καλυτερα λογω χρωματος! Παιδια εχει παρει κανεις την Spigen Ultra Hybrid FX για iphone 6 ? Την εχει ενας φιλος. Δε μπορω να πω πως με τρελλενει η συγκεκριμενη αισθητικα! Παντως αν εχεις στις ειδοποιησεις ανοικτο το φλας αναβοσβηνει ολοκληρη η θηκη!!! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Κοιτα αισθητικα ο καθενας το βλεπει αλλιως, αλλα ασχημο αποτελεσμα δε το βλεπεις με τιποτα! Στο grey παντως δενει σιγουρα καλυτερα λογω χρωματος! Την εχει ενας φιλος. Δε μπορω να πω πως με τρελλενει η συγκεκριμενη αισθητικα! Παντως αν εχεις στις ειδοποιησεις ανοικτο το φλας αναβοσβηνει ολοκληρη η θηκη!!! Ευχαριστώ φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V_Tsats Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Την εχει ενας φιλος. Δε μπορω να πω πως με τρελλενει η συγκεκριμενη αισθητικα! Παντως αν εχεις στις ειδοποιησεις ανοικτο το φλας αναβοσβηνει ολοκληρη η θηκη!!! καλα αισθητικα δεν λεει πολλα, για τη χρηστικοτητα με ενδιαφερει... τωρα να μου πεις την τριτη μου τη φερνουν οποτε ολα θα φανουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obaino Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Καλημέρα σε όλους-ες, Έχετε να προτείνετε κάτι για προστασία οθόνης και ίσως κάποια θήκη για το 6s? Ευχαριστώ Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Καλημέρα σε όλους-ες, Έχετε να προτείνετε κάτι για προστασία οθόνης και ίσως κάποια θήκη για το 6s? Ευχαριστώ Γtempered glass jtech από Amazon uk και θήκη spigen ultra hybrid. Αν δεν θες κάτι ογκώδες κοίταξε τις original δερμάτινες της Apple. Αν δεν μπορείς να πάρεις γυαλί από Amazon εγώ έχω παρει το xone tempered glass στα δέκα ευρώ το βρήκα μέσω Σκρουτζ. Βέβαια δεν πιάνει από την άκρη έως την άλλη άκρη αλλά προφυλάσσει στο μεγαλύτερο μπροστά μέρος. Και έχω και την ultra hybrid σε clear και είμαι ήσυχος. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obaino Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Γtempered glass jtech από Amazon uk και θήκη spigen ultra hybrid. Αν δεν θες κάτι ογκώδες κοίταξε τις original δερμάτινες της Apple. Αν δεν μπορείς να πάρεις γυαλί από Amazon εγώ έχω παρει το xone tempered glass στα δέκα ευρώ το βρήκα μέσω Σκρουτζ. Βέβαια δεν πιάνει από την άκρη έως την άλλη άκρη αλλά προφυλάσσει στο μεγαλύτερο μπροστά μέρος. Και έχω και την ultra hybrid σε clear και είμαι ήσυχος. Ευχαριστώ για την απάντηση. Sorry αν έθεσα αρχικά το ερώτημα σε λάθος thread... Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Έχει βάλει κανείς tempered glass σε 6S; Επηρεάζει το 3D touch; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Έχει βάλει κανείς tempered glass σε 6S; Επηρεάζει το 3D touch; Από ότι διαβάζω δεν επηρεάζει καθόλου. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 οι θηκες του 6plus κάνουν για 6s plus; Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 οι θηκες του 6plus κάνουν για 6s plus; Λογικά ναι απλά θα είναι πιο σφιχτές. Το νέο 6s plus είναι 0.1mm πιο ψηλό, 0,1mm πιο φαρδύ και 0,2mm πιο παχύ. Δεν νομίζω πως αυτές οι διαφορές είναι απαγορευτικές στο να μην κάνει η θήκη του 6 plus στο 6s plus. Εξάλλου και στο site της η apple αναφέρει πως οι θήκες της είναι συμβατές και με τα παλιά μοντέλα και με τα νέα, http://www.apple.com/shop/product/MKXU2ZM/A/iphone-6s-leather-case-midnight-blue. Αν δεις στο compatibility αναφέρει και τα δύο μοντέλα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts