Jump to content

Montoya_f1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    411
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Montoya_f1

  1. Από αυτά που διαβάζω και εγώ, το Ultra θα έχει περισσότερα καλούδια από το pro, μακάρι να κάνω λάθος.. Θα είναι όμως και ( θεωρητικά λόγω Τιτάνιου ) ποιο ελαφρύ όπως ακούγεται.. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στα τελευταία Pro Max (κατά την γνώμη μου) είναι το βάρος, όχι τόσο το μέγεθος. Το μέγεθος συνηθίζεται θεωρώ μέχρι ένα σημείο. Επιπρόσθετα για εμένα στο max η οθόνη είναι πιο ξεκούραστη καθώς μπήκα στα 45 και άρχισαν τα πρώτα σημάδια πρεσβυωπίας.. 😏 Αλλά το βάρος ? 240 gr + θήκη + tempered glass , εύκολα πηγαίνεις στα 280 gr.. Πολύ βαρύ.. Κουράζει.. και κουράζει πολύ.. Σκέφτομαι μέχρι και την μετάβαση στο 14 plus, το έχει συνάδελφος και είναι σαφέστατα πολύ πιο βολικό (λόγω πολύ μικρότερου βάρους), αλλά ο ρυθμός ανανέωσης οθόνης φοβάμαι μην με χαλάσει... Anyway, για να μην κουράζω η πιο σοφή επιλογή μάλλον το 14 pro βλέπω να είναι ..
  2. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις Βασίλη (@bill_viper) γνωρίζω ότι και εσύ για χρόνια με Max ήσουν και πλέον έχεις κάνει την μετάβαση, οπότε είναι πολύτιμη η συμβουλή σου..
  3. Οκ, θα το τολμήσω μάλλον .Αν.. δεν με καλύψει, πάλι αλλαγή ( και ευκαιρία να αναβαθμιστεί η μικρή 😉) Σας ευχαριστώ πολύ !
  4. Τάσο καλησπέρα, ναι με κουράζει (λόγω βάρους ), δεν μπορώ να το συνηθίσω.. Φοράω κουστούμια λόγω δουλειάς και στην τσέπη είναι λες και έχω πέτρες.. Πηγαίνω για τρέξιμο και ενοχλεί.. Στο χέρι, ύστερα από λίγο κουράζει επίσης.. Τρομερή συσκευή είναι βέβαια, αλλά πολύ βάρος.. Το αντιλαμβάνομαι ότι θα είμαι κάτω σε αυτονομία, αλλά πολύ ? Με το 13 pro ήμουν κάτω, αλλά όχι και τόσο πολύ, μια χαρά μπαταρία είχε και με κάλυπτε τις περισσότερες φορές. Το 13 pm είναι κτήνος από άποψη μπαταρίας, αλλά βαρύ.. σε σημείο που σκέφτομαι να πάω στο 14 plus μόνο και μόνο για το μικρότερο βάρος ( στο μέγεθος δεν έχω θέμα). Επειδή το pro όμως έχει άλλα καλούδια, είπα να τολμήσω την αλλαγή σε μικρότερο μέγεθος.
  5. Καλησπέρα στην παρέα, Για τους λόγους που αναφέρονται από τον @athanaso77 καθώς και άλλους φίλους όπως ο bill π.χ, σκέφτομαι την αλλαγή σε 14 Pro από 13 pro max. Η ερώτηση προς τους κατόχους ( ακόμη καλύτερα σε όσους έχουν κάνει αντίστοιχη μετάβαση ) είναι να τολμήσω να κάνω την αλλαγή ? Σε σχέση με το 13 pro το οποίο είχα παλαιότερα και τώρα έχει η κόρη μου έχει αντίστοιχη αυτονομία ? Αν έχει την ίδια είμαι οκ.. Ρωτάω γιατί παρακολουθώ το forum (καθώς και άλλα διπλανά..) και διαβάζω ότι το 14 pro σε σχέση με το 13 pro έχει χειρότερη ( κατά πολύ μάλιστα ) αυτονομία.. Δεν ξέρω κατά πόσο βελτιώθηκε ( αν βελτιώθηκε ..) με την 16, 16.2 και 16.3. Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγγνώμη αν κούρασα...
  6. Καλησπέρα, Το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ, μέχρι που ακολούθησα τις συμβουλές των φίλων εδώ και προχώρησα στην αναβάθμιση. Είναι η τρίτη ημέρα σήμερα με την νέα έκδοση και δεν βλέπω κάποια διαφορά. Είναι και πάλι εξαιρετική η αυτονομία ( ίδια με πριν αν όχι καλύτερη.. ).
  7. Το δικό μου έχει 2 κάρτες ( esim προσωπική + sim από την εταιρία στην οποία εργάζομαι) και πάλι τα πηγαίνει πολύ καλά από αυτονομία στην 16.1.2. Αν έχω την αντίστοιχη στην 16.2 ( αν όχι καλύτερη ) θα είμαι ευχαριστημένος.. οκ Ευχαριστώ θα προχωρήσω το βράδυ στις αναβαθμίσεις.
  8. Στην 16.1.2 που βρισκόμαστε αυτή την στιγμή σε 2 συσκευές 13 pro max και μια 13 pro, η αυτονομία είναι εξαιρετική. Οκ αφού φαντάζομαι αντίστοιχη ( αν όχι καλύτερη ) αντιλαμβάνομαι ότι είναι, θα προχωρήσω σε αναβάθμιση. Διαβάζω οτι υπάρχουν πολλά προβλήματα ακόμη στα 14 pro ( κυρίως αυτονομίας ) στην 16.2 και το έχω καθυστερήσει ..
  9. Καλημέρα στην παρέα , καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Σε 13 pro και 13 pro max , όσοι έχουν αναβαθμίσει σε iOS 16.2 είναι ευχαριστημένοι γενικά και από αυτονομία ειδικότερα ; Να προχωρήσω σε αναβάθμιση των συσκευών που έχουμε στην οικογένεια ή να το καθυστερήσω ; Ευχαριστώ
  10. Καλησπέρα Κώστα, Χρησιμοποιούσα πάντα λεπτές θήκες αλλά χωρίς έχει άλλη χάρη..:) Προσπαθώ να είμαι προσεκτικός ..Θα δείξει.. Νομίζω ότι το skin θα δώσει καλύτερο κράτημα γιατί τώρα το γυαλί πίσω όντως γλυστράει και θέλει μεγάλη προσοχή. Off topic on : Τρελός ναι..:lol: αλλά κορυφαίος σε οδηγικές ικανότητες driver.. Λείπει πολύ από την F1 o Juan Pablo !! :(
  11. Καλησπέρα, Οκ, Θα προχωήσω σε παραγγελία. Ευχαριστώ για την απάντησή σου.
  12. Thanks To εγκατέστησα και όντως δουλεύει άψογα !! P.S : Αν είχε και τον Yπερ- ευρυγώνιο φακό , δεν θα χρειαζόμαστε άλλη συσκευή ( μέχρι να έρθει το note 11)..
  13. Καλησπέρα στην παρέα, Δεδομένου ότι χρησιμοποιώ την συσκευή χωρίς θήκη, σκέφτομαι την αγορά Skin από την dbrand για να μην γεμίζει δαχτυλιές και να έχει καλύτερο grip. Πιο συγκεκριμένα σκέφτομαι το leather Black της dbrand. Έχει κάποιος άποψη ?Αντέχουν ή θα κάνω τσάμπα κόπο? Ευχαριστώ
  14. Καλή Χρονιά με υγεία ! Μηνύματα > ρυθμίσεις > Περισσότερες Ρυθμίσεις > SMS > Κωδικοποίηση > Επιλέγεις Unicode
  15. O Νίκος έχει το http://www.extreme-mobile.gr. Όσο αφορα το άλλο κατάστημα , είναι το https://techface.gr
  16. Χρόνια Πολλά Κώστα με υγεία και ευτυχία! Δεν έχεις άδικο.. μάλλον αυτό θα κάνω από Πέμπτη.. Το Dome είναι τόσο καλύτερο από το T-Max ? Σωστά τα λές, δεν έπρεπε να το κολλήσω .. Δυστυχώς όμως δεν είχε δεύτερη κόλλα στην συσκευασία και είπα να το ρισκάρω, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δες ποστ #477
  17. Χρόνια Πολλά σε όλους ! Πρώτη απόπειρα σήμερα για τοποθέτηση του T-Max Glass UV Light.. Πέρασα από τον Νίκο ( στο Αιγάλεω για όσους γνωρίζουν ) αλλά δεν είχε διαθεσιμότητα.. Αποφάσισα λοιπόν μιας και βιαζόμουν να αγοράσω από άλλο κατάστημα και να το τοποθετήσω μόνος μου.. Δυστυχώς, (παρόλο που ακολούθησα πιστά τις οδηγίες), η απόλυτη καταστροφή..:( Έχουν μείνει φυσαλίδες κάτω από το τζάμι , άκλαφτο το γυαλί και μαζί του και τα 26 euro... Την Πέμπτη πάω για νέα αγορά. Φαίνεται πάντως πολύ ποιοτικό γυαλί, καμία σχέση με ό,τι χρησιμοποιούσα μέχρι σήμερα. Μάλλον δεν θα ρισκάρω πάλι την τοποθέτηση μόνος μου..;)
  18. Οκ Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα το τοποθετήσω εντός της επόμενης εβδομάδας και θα επανέλθω με εντυπώσεις.
  19. Καλημέρα Σχετικά με το συγκεκριμένο Τζαμάκι ( x-one) , έχει κάποιος άποψη ? Έχει κόλλα παντού ή μόνο στις άκρες? Σκέφτομαι να το τοποθετήσω μήπως και κάνω δουλειά.. Μέχρι τώρα έχω πετάξει 20 ευρώ σε άλλα τζαμάκια.. Αναφορικά με θήκες , για κάποιον που θέλει πολύ λεπτή θήκη ( όπως εμένα..) , προτείνω και εγώ τις θήκες MSVII . Πολύ καλές . Επίσης και η Spigen thin fit είναι αντίστιχα μια καλή επιλογή..
  20. Παράθεση από galanakop > Έχω φάει τον τόπο να βρω το snap 8 512. Τελικά μόνο Αμερική θα το βρω??? Έχω φίλο που έρχεται την μεθεπόμενη εβδομάδα, τι ακριβώς πρέπει να προσέξει για να μην έχουμε θέμα εδώ με τις μπάντες κτλ. Αν μπορούσατε μια βοήθεια για να με κατευθύνεται?? Ευχαριστώ. Nikos P20 Pro +1 Η εγγύηση είναι μεγάλη υπόθεση .. Δεν είναι και λίγα τα χρήματα .. Εγώ θα πήγαινα σε 8/512 Exynos ..
  21. Πραγματικά , είναι πολυ καλή η τιμή πλέον.. Προχώρα Κώστα !! Η συσκευή είναι εξαιρετική!
  22. Καλημέρα Κώστα , Ευχαριστώ !:) Βλέπω και εσένα σύντομα εδώ ..:)
  23. Καλησπέρα στην παρέα . Κάτοχος και εγώ πλέον της συσκευής ( 128 Black ) , ύστερα από ένα σύντομο ( 2 εβδομάδων ) πέρασμα από s9 plus.. Να είμαστε καλά να τα λέμε εδώ λοιπόν..:)
  24. Καλησπέρα , Όπως έχει ήδη απαντηθεί , η συσκευή κόστισε 587 ευρώ. Θεωρώ αρκετά καλή τιμή για την συγκεκριμένη συσκευή. Για λίγο χρόνο με αυτό λοιπόν , μέχρι να μειωθεί (σε λογικά πλαίσια) η τιμή του Note 9. .
×
×
  • Create New...