Jump to content

gfilnet

Members
  • Δημοσιεύσεις

    318
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by gfilnet

  1. gfilnet

    OnePlus 11

    Επειδή σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά έχω μία ερώτηση. Υποστηρίζει WiFi calling με Vodafone? Ευχαριστώ!
  2. gfilnet

    OnePlus Nord 3

    Επειδή σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά έχω μία ερώτηση. Υποστηρίζει WiFi calling με Vodafone? Ευχαριστώ!
  3. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Αγορασμένο 20/12/2023 από ελληνικό καταστημα με τοποθετημένο tempered glass από την πρώτη στιγμή και πάντα σε θήκη. Άψογο αψεγάδιαστο τελική τιμή 180€. Θα απαντήσω μόνο σε μηνύματα που δεν περιέχουν ανταλλαγές και παζάρια.

    170 €

    Αθήνα

  4. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Καινούριο
    Σφραγισμένο από επιδότηση Cosmote με ημερομηνία αγοράς 22/01/2024. Μαύρο 64GB με τελική τιμή 150€. Θα απαντήσω μόνο σε μηνύματα που δεν περιέχουν ανταλλαγές και παζάρια.

    150 €

    Αθήνα - GR

  5. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Καινούριο
    Μεταχειρισμένο 2 ετών. Απο την πρώτη στιγμή με tempered glass και πάντα σε θήκη. Άψογο - αψεγάδιαστο δεν έχει το παραμικρό με υγεία μπαταρίας 96%.

    650 €

    Αθήνα

  6. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Black αγορασμένο 20/12/2023 με τοποθετημένο tempered glass από την πρώτη στιγμή και πάντα σε θήκη. Άψογο αψεγάδιαστο τελική τιμή 180€. Θα απαντήσω μόνο σε μηνύματα που δεν περιέχουν ανταλλαγές και παζάρια.

    180 €

    Αθήνα

  7. Εγώ με Pixel 7 σε Vodafone δεν έχω WiFi Calling. Τα υπόλοιπα ok
  8. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Άψογο αψεγάδιαστο μαζί με 2 θήκες (spigen & nilkin) μαζί με το κουτί του και ότι περιλαμβάνει αυτό. Αγορά 10/2021 (απόδειξη).

    180 €

    Αθήνα - Γλυφάδα

  9. gfilnet

    iPhone XS

    Θα συμφωνήσω. Το Viber είναι η πιο κακογραμμένη εφαρμογη instant messaging που έχω συναντήσει. Απλά την έχετε συνηθισει γιατί την χρησιμοποιητε χρόνια. Εάν την ξυλώσετε (πολύ δύσκολο για τους περισσότερους) θα καταλάβετε. Η πλάκα είναι ότι το viber είναι τοπικό φαινόμενο. Είμαστε από τις χώρες με τη μεγαλύτερη διεισδυση στην αγορά εάν δεν είμαστε στην κορυφή. Όλος ο υπόλοιπος πλανήτης κινείτε σε ρυθμούς WhatsApp. Για όποιον έχει όρεξη ας κανει αυτό το test. Παλιά συσκευή Android ή και iOs. Μετά από reset εγκαταστήστε το Viber και τσεκάρετε πως λειτουργεί. Κάντε το ίδιο με WhatsApp. Θα καταλάβετε
  10. gfilnet

    Nokia 8

    Να το βγάλει από τη θήκη και να το τσεκάρει
  11. gfilnet

    Nokia 8

    ibanezman192 απλά δεν υπάρχεις......
  12. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Και εγώ δεν έβγαλα άκρη....
  13. Μήπως υπάρχει και το weather.apk του S8 που να παίζει σε S7;
  14. Τα ίδια χάλια με το Galaxy S7 δηλαδη οι οθόνες μας. Εγώ επειδή ήμουν υποψιασμένος από το S7 που είχα και είχε κάνει ανεπαίσθητη γρατζουνία, με την αγορά του S8 έβαλα ένα screen protector της Samsung. Βέβαια ήταν λίγο μάπα γιατί 2 θήκες που έχω (Ringke Fusion & Spigen Rugged Armor) την πετάγανε. Με Spigen screen protector που έβαλα έκατσαν τέλεια.
  15. Δεν έκανα hard reset αλλά ήταν πολύ καθαρή εγκατάσταση γιατί πρόσφατα είχα επιστρέφει σε stock από lineage και είχε ελάχιστες επιπλέον εφαρμογές
  16. Εμένα πάντως μου έβγαλε 81417 στο Antutu. Νομίζω ότι πήρε περίπου 15 με 20k επιπλέον.
  17. Μου το έχει κάνει με τις παρακάτω συσκευές: iPhone 7 Nexus 4 Xiaomi Redmi 4 Xiaomi Mi Max 3/32 iPhone 5C iPad Pro 9,7 Samsung Galaxy Tab S LTE Και με διάφορες εκδόσεις OS επίσημων και μη. H Cosmote φταίει. Μη το κουράζουμε
  18. Αυτό το γελοίο fake internet να δω πότε θα φτιάξουν.....
  19. Το Google Fit σας λειτουργεί κανονικά;
  20. Πάντα ίσχυε αυτό και το βλέπω πολύ δύσκολο να ξεπεραστεί
  21. Εμένα πάλι το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι θέλω να μπορώ να κρατάω το κινητό με το ένα χέρι και να πληκρολογώ χωρίς να φοβάμαι μη μου πέσει. Έτσι έχω καταλήξει ότι δεν πρέπει να έχει πλάτος (βάση και του μεγέθους της παλάμης μου) πάνω από 7 εκ. Άρα είμαι στις 5 ίντσες περίπου. Τώρα εάν κάποιος έχει το κινητό για εργαλείο δουλειάς είναι λογικό να θέλει περισσότερες ίντσες
×
×
  • Create New...