Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρήκα ένα iPhone 3GS μεταχειρισμένο γύρω στα 50-55€. Αξίζει για παιχνίδι καθώς και για την εγκατάσταση αυτού; Λεπτομέρειες για κατάσταση κλπ δεν ξέρω, θα κοιτάξω να το δω από κοντά και θα ενημερώσω. Αναφέρομαι φυσικά σε περίπτωση που το κινητό είναι πλήρως λειτουργικό.

Τι να το κανεις το 3GS?

Δεν έχει αξία αν και με iOS 6.1.3 για ένα απλό τηλέφωνο κλήσεις μηνύματα άντε και για λίγο Ίντερνετ έτσι κάτι στα γρήγορα είναι εντάξει.

Αλλά για να πεις ότι έχεις smartphone νομίζω πρέπει να κοιτάξεις απο 4s και πάνω. Αλλιώς δεν έχεις δυνατότητες

Nokia 8800 Scirocco

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

προσωπικα πανω απο 20 ευρω δε θα δινα(το ειπα και σε εναν συμφορουμιτη σημερα :lol:) και αυτα απλα για να το εχω.

για χρηση θα κοιτουσα 4s και πανω! να πεις οτι κανει και κάτι αλλο εκτος κλησεις/sms

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Administrators
Δεν έχω εμπεριστατωμένη άποψη, αλλά δεν το έχω δει να παίζει παρακάτω σε ελληνικές αγγελίες.

Το θέμα δεν είναι καν η τιμή, απλά η συσκευή δεν είναι για καθημερινή χρήση, μόνο σε συλλέκτες θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη αγορά.

Modpic.gif

Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Είχα αναφέρει στο αρχικό μου ποστ ότι θα το έπαιρνα αν δούλευε σίγουρα ο τρόπος που βρήκα, ο οποίος ανέφερε ότι περνάς iOS 7 (και άρα αποκτάς συμβατότητα με εφαρμογές λέω εγώ). Αξίζει σε τέτοια περίπτωση καθαρά για χάζεμα του λειτουργικού;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Είχα αναφέρει στο αρχικό μου ποστ ότι θα το έπαιρνα αν δούλευε σίγουρα ο τρόπος που βρήκα, ο οποίος ανέφερε ότι περνάς iOS 7 (και άρα αποκτάς συμβατότητα με εφαρμογές λέω εγώ). Αξίζει σε τέτοια περίπτωση καθαρά για χάζεμα του λειτουργικού;

Ναι το είδαμε αυτό αλλά και να κατεβάσεις εφαρμογές όλες θα κάθονται βαριές δεν νομίζω να μπορείς δηλαδή να πεις ότι θα έχεις κάτι στα χέρια σου που δουλεύει.

Θα ψιλό σέρνεται όποτε άφησε το δεν αξίζει νομίζω

Nokia 8800 Scirocco

• Administrators
Αν θα ψιλοσέρνεται θα του έλεγα να το πάρει αλλά επειδή αν το φορτώσει εφαρμογές θα θέλει να το πετάξει στον τοίχο, θα καταλήξω και εγώ στο... άστο καλύτερα.

Modpic.gif

Αν είναι καθαρά για χάζεμα λειτουργικού, ίσως να αξίζει αν και θα σου έλεγα να πας σε i4 που έχει official 7.1.2 , αλλά θεωρώ τα χρήματα για 3GS πεταμένα γιατί πέρσι το καλοκαίρι είχα κι εγώ για χάζεμα ένα i4 το οποίο είχα για λίγες μέρες ως βασικό και δεν έκανε σχεδόν τίποτα, οι νεότερες mainstream εφαρμογές (πχ για φωτογραφίες) ήταν για iOS 8+, οι εφαρμογές IM (πχ WhatsApp/Viber), ενώ ήταν ίδιες με τα υπόλοιπα iPhone, δεν είχαν τις ίδιες δυνατότητες (πχ video κλήση) κι έτσι , για μένα ήταν απλά για κλήσεις/μηνύματα/social.

Από'κει και πέρα, το ψάχνεις και επιλέγεις. .

Χάρηκα πραγματικά που έγραψα πρώτα εδώ. Το ξανασκέφτηκα και πράγματι με κάνα 20αρι θα το έπαιρνα αλλά 50αρι δεν δίνω ούτε για αστείο. Στο ebay με λίγο ψάξιμο βρίσκεις μέχρι και 4s σε αυτά τα λεφτά.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Χάρηκα πραγματικά που έγραψα πρώτα εδώ. Το ξανασκέφτηκα και πράγματι με κάνα 20αρι θα το έπαιρνα αλλά 50αρι δεν δίνω ούτε για αστείο. Στο ebay με λίγο ψάξιμο βρίσκεις μέχρι και 4s σε αυτά τα λεφτά.

Τι συσκευή έχεις για πρώτη συσκευή;

Το 4s αν δώσεις 80-100€ παίρνεις κάτι αξιόλογο. Τώρα μην φανταστείς πετάει απο ταχύτητα αλλά μπορείς να περάσεις τις τελευταίες εφαρμογές δεν έχει θέμα.

Απλά θα πηγαίνει πιο χαλαρά σε σχέση με τα πιο νέα τηλέφωνα της εταιρείας.

Για παλαιότερα μοντέλα μην δώσεις ούτε ένα ευρώ δεν αξίζει

Nokia 8800 Scirocco

προσωπικα το θελω το 3gs (η το 4/4s) καθαρα για συλεκτικους λογους!!

φυσικα για το πρωτο θα εδινα το ΠΟΛΥ 20 και για το 2ο 40-50

προσωπικα το θελω το 3gs (η το 4/4s) καθαρα για συλεκτικους λογους!!

φυσικα για το πρωτο θα εδινα το ΠΟΛΥ 20 και για το 2ο 40-50

Λίγο δύσκολα να βρεις με αυτά τα χρήματα.

Εγώ το άφηνα στο συρτάρι και για 20-50€ ευρώ δεν το έδινα ειδικά το 4s

Το καίω που λέει ο λόγος αλλά όχι και για 50€

Ακόμα κρατάει σαν συσκευή μπορείς να το δουλέψεις για τηλέφωνο δεν είναι για πέταμα

Nokia 8800 Scirocco

συμφωνω απολυτα μαζι σου

και γω καπως ετσι σκεφτομαι

ομως αν τυχει και βρω σε αυτα τα χρηματα θα το παρω.

αν οχι, δε θα σκασω κιολας :)

Μια χαρα ειναι το 3GS για νορμαλ ρετρο χρηση. Απο αυτο γραφω τωρα με ταπατολκ. Οκ πολλες απο τις νεωτερες εφαρμογες δεν δουλευουν με ολα τα χαρακτηριστικα τους αλλα ειναι αρκετα λειτουργικο. Εγω το εχω για δευτερο και τωρα εχω αρκετο υπολοιπο σε καρτα φρογκ και το εβαλα παλι σε χρηση. Η αξια του ειναι γυρω στα 100 ευρω για καλη κατασταση.
Take five..

Τι συσκευή έχεις για πρώτη συσκευή;

Το 4s αν δώσεις 80-100€ παίρνεις κάτι αξιόλογο. Τώρα μην φανταστείς πετάει απο ταχύτητα αλλά μπορείς να περάσεις τις τελευταίες εφαρμογές δεν έχει θέμα.

Απλά θα πηγαίνει πιο χαλαρά σε σχέση με τα πιο νέα τηλέφωνα της εταιρείας.

Για παλαιότερα μοντέλα μην δώσεις ούτε ένα ευρώ δεν αξίζει

Έχω σαν πρώτη Blackberry Passport και το συνοδεύω με HTC E8, Nexus 4 και Lumia 640 που είναι τουλάχιστον αξιοπρεπείς συσκευές. Δεν θα έκανε χρήση βασικού κινητού στο 3GS σε καμία περίπτωση απλά ήθελα να το χαζέψω λίγο μια και μια ολιγοήμερη εμπειρία μου με 2 5S μου άφησε τρομερά θετικές εντυπώσεις και με έκανε να σκέφτομαι αγορά iPhone 7 ή 7 Plus τον Οκτώβρη.

Έχω σαν πρώτη Blackberry Passport και το συνοδεύω με HTC E8, Nexus 4 και Lumia 640 που είναι τουλάχιστον αξιοπρεπείς συσκευές. Δεν θα έκανε χρήση βασικού κινητού στο 3GS σε καμία περίπτωση απλά ήθελα να το χαζέψω λίγο μια και μια ολιγοήμερη εμπειρία μου με 2 5S μου άφησε τρομερά θετικές εντυπώσεις και με έκανε να σκέφτομαι αγορά iPhone 7 ή 7 Plus τον Οκτώβρη.

Ανάλογα τι χρήση κανεις

Αν σου άφησε το 5s θετικές εντυπώσεις κοιτά μην πάρεις το 7 όπως λες τον Οκτώβριο και νομίζεις ότι σου εμφανίστηκαν τα κινητά σε όραμα. Χαχαχα

Γνώμη μου είναι να πάρεις ένα μεταχειρισμένο 5s και να το κρατήσεις μέχρι τον Οκτώβριο.

Και πολλά λεφτά δεν θα δώσεις και θα έχεις πλήρη εικόνα του iOS και του επιπέδου των Apple συσκευών έτσι ώστε αν θέλεις μετά να πάρεις το 7.

Αλλιώς μπορεί να μην σ αρέσει και σε βλέπω να δίνεις το 700αρι τζάμπα

Nokia 8800 Scirocco

Ανάλογα τι χρήση κανεις

Αν σου άφησε το 5s θετικές εντυπώσεις κοιτά μην πάρεις το 7 όπως λες τον Οκτώβριο και νομίζεις ότι σου εμφανίστηκαν τα κινητά σε όραμα. Χαχαχα

Γνώμη μου είναι να πάρεις ένα μεταχειρισμένο 5s και να το κρατήσεις μέχρι τον Οκτώβριο.

Και πολλά λεφτά δεν θα δώσεις και θα έχεις πλήρη εικόνα του iOS και του επιπέδου των Apple συσκευών έτσι ώστε αν θέλεις μετά να πάρεις το 7.

Αλλιώς μπορεί να μην σ αρέσει και σε βλέπω να δίνεις το 700αρι τζάμπα

Με ενόχλησε το multitasking ας πούμε και θα ήθελα παραπάνω ραμ, που έχουν τα καινούρια μοντέλα αλλά η εμπειρία χρήσης θεωρώ ότι ήταν πολύ καλή. Ποιο 700αρι... Θέλω 64GB και μάλλον θα πάω σε plus λόγω μπαταρίας... Χτύπησαμε 1000αρικο... Αν υπάρχει βέβαια θα το δώσω ιδίως αν δω και κάποια πράγματα που θέλω έξτρα.

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Με ενόχλησε το multitasking ας πούμε και θα ήθελα παραπάνω ραμ, που έχουν τα καινούρια μοντέλα αλλά η εμπειρία χρήσης θεωρώ ότι ήταν πολύ καλή. Ποιο 700αρι... Θέλω 64GB και μάλλον θα πάω σε plus λόγω μπαταρίας... Χτύπησαμε 1000αρικο... Αν υπάρχει βέβαια θα το δώσω ιδίως αν δω και κάποια πράγματα που θέλω έξτρα.

Είναι λίγο μεγάλο το μέγεθος πρέπει πρώτα να το δουλέψεις για να δεις αν σου κάθεται

Nokia 8800 Scirocco

Το έχω πιάσει και βοηθάει το μικρό πλάτος. Επίσης έχω ήδη εμπειρία με OnePlus One, Note 4 και άλλα κινητά.

Το έχω πιάσει και βοηθάει το μικρό πλάτος. Επίσης έχω ήδη εμπειρία με OnePlus One, Note 4 και άλλα κινητά.

Αν σε βολεύει προχωρά είναι καλη συσκευή.

Θα δυσκολευτείς όμως για μεταπώληση αν χρειαστεί να ξέρεις.

Το ευρύ κοινό δεν αγοράζει τόσο μεγάλες συσκευές και επίσης αν μέσο κρίσης δεν έχει και λεφτά ο κόσμος για να πάρει πχ μεταχειρισμένη συσκευή στα 500-600€

Nokia 8800 Scirocco

• 5 months later...

Καλησπερα εχω ενα iphone 3gs και κλεινει απο μπαταρια δεν αντεχει αλλο μιας και ειναι η δικια του απο τοτε που το αγορασα απο καινουριο.

Μηπως εχετε καποιο καταστημα να προτεινετε για μπαταρία καινουρια και αλλαγη?

Κατοικος Αθηνων θα προτιμουσα Πειραια καλυτερα καποιο καταστημα αλλα και στα περιξ δεν υπαρχει προβλημα!

Καλησπερα εχω ενα iphone 3gs και κλεινει απο μπαταρια δεν αντεχει αλλο μιας και ειναι η δικια του απο τοτε που το αγορασα απο καινουριο.

Κατοικος Αθηνων θα προτιμουσα Πειραια καλυτερα καποιο καταστημα αλλα και στα περιξ δεν υπαρχει προβλημα!

Καλησπέρα φίλε μου θα σου πρότεινα να επισκεφθείς το παρακάτω εργαστήριο στο Πειραιά.

Μακρυά από ired. Ακόμα κλαίω τα 20€ που έδωσα για να μου επιστρέψουν ανεπισκεύαστο το κινητό που αυτή τη στιγμή γράφω, αφού το έφτιαξα σε άλλη γνωστή αλυσίδα επισκευής iPhone. Συν η άθλια επικοινωνία, έπρεπε να παίρνω εγώ πόσα τηλέφωνα και να τρέχω στον Πειραιά, ενώ το είχα πάει στο Περιστέρι. Κάκιστη εμπειρία, οπότε εμένα η πρόταση μου είναι μακρυά από ired.

Sent from my iPhone using Tapatalk

•••

Στο κινητό που έχω παροπλίσει πλέον είχα παρόμοιο πρόβλημα πριν από 2-3 χρόνια, αγόρασα μπαταρία από κατάστημα στο Χαλάνδρι (γύρω στα 6-7€) και την τοποθέτησα με τη βοήθεια βίντεο του youtube.

Kάτοχος και εγώ από χθες ενός 3gs 32gb white (μπρος-πίσω):D

Του πέρασα την τελευταία (6.1.6) το έκανα και jailbreak και όλα καλά.

Για να περνά η ώρα το πήρα και σαν δεύτερη συσκευή μιας και το oneplus2 που έχω είναι έτη φωτός μπροστά.

Επειδή είχα iphone από το 2010 - 2015 (iphone 4 - 7.1 jailbreak) έχω κάποια εμπειρία και σίγουρα θα περάσουμε καλά με το 3αράκι:p

Έχει και πολύ πλάκα να τα βλέπεις δίπλα δίπλα (oneplus + 3gs):lol:

Mε την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω μιά φώτο για να γελάσουμε παρέα :clap:

• 5 months later...
Τι να προσεξω κατα την αγορα;

Dual CT 1641 | ELAC Uni-Fi UB5 Slim | Invicta Vintage Pro Diver 34334 | Kenwood DP-R894 | MacBook Air 11 mid 2011 | music hall cd25.2 | Nokia 225 4G (2024) | Samsung Z flip3 | QED XT Evolution | Yamaha AX-500 Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS