ddr2 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Δεν γίνεται κάτι έπρεπε εκείνη την ώρα μπροστά τους να το ανοίξεις και να το δουν Και μεσα στη διαρκεια του doa μπορουσε να το επιστρεψει. Παντως αυτο με τις γρατζουνιες ειναι τρελο προβλημα. Και δυστυχως, οχι μονο στα προιοντα της απλ. Μου εχει τυχει και σε σαμσουγκ και σε lg. Η κατι γινεται με τις παραγωγες ή κατι γινεται με τα μαγαζια.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Και μεσα στη διαρκεια του doa μπορουσε να το επιστρεψει. Παντως αυτο με τις γρατζουνιες ειναι τρελο προβλημα. Και δυστυχως, οχι μονο στα προιοντα της απλ. Μου εχει τυχει και σε σαμσουγκ και σε lg. Η κατι γινεται με τις παραγωγες ή κατι γινεται με τα μαγαζια.... Είναι τόσο ευπαθή το γύρω αλουμίνιο που ακόμα και με τα ρομπότ μέσα στο εργοστάσιο η κατα την ώρα της συσκευασίας να γίνονται αυτά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Είναι τόσο ευπαθή το γύρω αλουμίνιο που ακόμα και με τα ρομπότ μέσα στο εργοστάσιο η κατα την ώρα της συσκευασίας να γίνονται αυτά Βεβαια γινονται. Γι αυτο υπαρχουν και τα λεγομενα b-stock (β διαλογης). Ειναι ακριβως αυτα που βγαινουν με καποιο ελαττωμα. Μηπως τα μαγαζια αγοραζουν απο αυτα? (που ειναι και σε καλυτερες τιμες? ) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_g10 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Kαλησπέρα!! Στο δικό μου κινητό(iphone 4), το οποίο το έχω κανά δυο χρόνια, σήμερα ξαφνικά δεν έχει κανέναν ήχο... Ούτε μπορώ να μιλήσω και να μου μιλήσουν σε κλήσεις. Ούτε το ξυπνητήρι δουλεύει.. Ούτε τα βίντεο παίζουν, λέει ότι είναι αδύνατη η αναπαραγωγή... Έχω κάνει δύο φορές restore as new, δύο φορές hard reset αλλά τίποτα.... Ένας θεός ξέρει τι κώλυμα έχει φάει.... Καμιά ιδέα;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Εχω γραψει σε ενα αλλο thread αλλα δυστυχως κλειδωθηκε. Το τηλ εχει κατι σαν χαρακιες απο την μεσα μερια της οθονης. Στην λειτουργια δεν εχω προβλημα αλλα στην εμφανιση, ενω στη Αμερικη γινεται αντικατασταση εδω ΟΧΙ. Μου ζητανε 175 ευρω για να αλλαχτει, δεν τα δινω. ΟΧΙ αλλαγη κινητου αλλα service ας το πουμε. Το θεωρω ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. καθώς το παραλάβατε είχε τις γρατζουνιές η LCD; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Και μεσα στη διαρκεια του doa μπορουσε να το επιστρεψει. Παντως αυτο με τις γρατζουνιες ειναι τρελο προβλημα. Και δυστυχως, οχι μονο στα προιοντα της απλ. Μου εχει τυχει και σε σαμσουγκ και σε lg. Η κατι γινεται με τις παραγωγες ή κατι γινεται με τα μαγαζια.... Υπάρχουν και χειρότερα! http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/138506-solved-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83-plaisio-computers-vodafone-apple/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Το εχω διαβασει το συγκεκριμενο. Αλλα μαλλον οφειλεται στο μαγαζι, απο οτι μυριζομαι... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Το εχω διαβασει το συγκεκριμενο. Αλλα μαλλον οφειλεται στο μαγαζι, απο οτι μυριζομαι... Διαβάζοντας στο αντίστοιχο forum ιστορίες και άλλων, πραγματικά έχει τρομάξει το μάτι μου που μιλάνε και για άλλα καταστήματα και τα 2-3 service που πάνε των παρόχων τα iphone. Ανοίγει στην Τουρκία εντωμεταξύ apple store και εδώ που η επίσημη τιμή πώλησης είναι στα 749 ευρώ κάνεις τάμα να έχεις σωστή εξυπηρέτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Αρα, αγοραζεις απο μαγαζι που δινει doa και σερβις απο quest. Εκει εχω καταληξει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psycoclan1 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Καλησπερα παιδια. Επεσε στα χερια μου ενα ipad mini με ios 7.1 Εμφανιζει το εξης. Ενω υπαρχει καρτα vodafone μεσα και την "βλεπει" σαν sim επανω αριστερα Ο,ΤΙ και να κανω μου εμφανιζει no service. Το κινητο ειναι πληρως απειραχτο χωρις jailbreak σχεδον default. Εχω φαει 3 ωρες να ψαχνω στο google δεν εχω βρει τιποτα. Στο settings>carrier αν το βαλω χειροκινητα εμφανιζει τα διαθεσιμα δικτυα κινητης επιλεγω της vodafone αλλα τιποτα. Επισης δοκιμασα reset factory defaults και reset network επισης τιποτα. Καμια ιδεα?? Παράθεση Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της! http://thesschester.myminicity.com/ και http://thesschester.myminicity.com/ind Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Καλησπερα παιδια. Επεσε στα χερια μου ενα ipad mini με ios 7.1 Εμφανιζει το εξης. Ενω υπαρχει καρτα vodafone μεσα και την "βλεπει" σαν sim επανω αριστερα Ο,ΤΙ και να κανω μου εμφανιζει no service. Το κινητο ειναι πληρως απειραχτο χωρις jailbreak σχεδον default. Εχω φαει 3 ωρες να ψαχνω στο google δεν εχω βρει τιποτα. Στο settings>carrier αν το βαλω χειροκινητα εμφανιζει τα διαθεσιμα δικτυα κινητης επιλεγω της vodafone αλλα τιποτα. Επισης δοκιμασα reset factory defaults και reset network επισης τιποτα. Καμια ιδεα?? Καλησπέρα σας! Δοκιμάσατε να βάλετε άλλη sim, κι όταν λέτε έπεσε στα χέρια σας τι εννοείτε το βρήκατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psycoclan1 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Οχι. Εννοω οτι προσφερθηκα να βοηθησω φιλο που το εχει κ δεν μπορει να το συνδεσει με τιποτα. Αλλη καρτα δεν μπορεσα να δοκιμασω γιατι ειναι nano-sim αλλα εβαλα την ιδια καρτα στο samsung omnia που εχω σαν 2ο κινητο και αφου εκανα τις απαραιτητες apn ρυθμισεις μπηκα κανονικα στο ιντερνετ. Αρα η καρτα δεν φταιει. Παράθεση Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της! http://thesschester.myminicity.com/ και http://thesschester.myminicity.com/ind Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Οχι. Εννοω οτι προσφερθηκα να βοηθησω φιλο που το εχει κ δεν μπορει να το συνδεσει με τιποτα. Αλλη καρτα δεν μπορεσα να δοκιμασω γιατι ειναι nano-sim αλλα εβαλα την ιδια καρτα στο samsung omnia που εχω σαν 2ο κινητο και αφου εκανα τις απαραιτητες apn ρυθμισεις μπηκα κανονικα στο ιντερνετ. Αρα η καρτα δεν φταιει. Καλό θα ήταν για να αποκλείσουμε την πιθανότητα να φταίει η sim για τη συγκεκριμένη συσκευή, να δοκιμάσετε με μία δεύτερη. Στη συνέχεια κάνετε κι ένα restore και setup as new ώστε να αποκλείσετε ναι το software πρόβλημα. Τέλος θα πρέπει να το δει τεχνικός καθως ενώ διαβάζει τη Sim λαμβάνει αδύναμα το σήμα έως καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psycoclan1 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Η sim δεν φταιει. Το software επισης δεν φταιει (7.1 11d167) αφου μολις του εκανα reset τα παντα και setup as new. Πηγαινω στα settings>general και στο Network κατω απο το ονομα της συσκευης μου γραφει not available. Παρακατω στην ιδια λιστα εκει που λεει carrier γραφει κανονικα vodafone uk 16.0 (αγγλια ειμαι) Τη ληψη πως θα μπορουσα να τη τσεκαρω? Οταν κανω αναζητηση δικτυου μου εμφανιζει κανονικα ολα τα δικτυα της περιοχης ακομα και της vodafone, το οποιο και επιλεγω αλλα το no service παραμενει! Παράθεση Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της! http://thesschester.myminicity.com/ και http://thesschester.myminicity.com/ind Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Η sim δεν φταιει. Το software επισης δεν φταιει (7.1 11d167) αφου μολις του εκανα reset τα παντα και setup as new. Πηγαινω στα settings>general και στο Network κατω απο το ονομα της συσκευης μου γραφει not available. Παρακατω στην ιδια λιστα εκει που λεει carrier γραφει κανονικα vodafone uk 16.0 (αγγλια ειμαι) Τη ληψη πως θα μπορουσα να τη τσεκαρω? Οταν κανω αναζητηση δικτυου μου εμφανιζει κανονικα ολα τα δικτυα της περιοχης ακομα και της vodafone, το οποιο και επιλεγω αλλα το no service παραμενει! Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, υπάρχει περίπτωση να είναι locked σε άλλο πάροχο; Δεν γνωρίζω αν κάνουν κάτι τέτοιο στην Αγγλία. Αλλιώς σε τεχνικό να μετρήσει την κεραία - απόδοσή της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psycoclan1 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Τα ipad δεν ειναι κλειδωμενα σε παροχο απ οτι διαβασα στο ιντερνετ. Παράθεση Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της! http://thesschester.myminicity.com/ και http://thesschester.myminicity.com/ind Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Τα ipad δεν ειναι κλειδωμενα σε παροχο απ οτι διαβασα στο ιντερνετ. Αυτό γνωρίζω κι εγώ αλλά δεν ξέρω εάν ισχύει το ίδιο και στην Αγγλία :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crista Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Γεια σας, ενδιαφερομαι να αγορασω το iphone 5s αλλα μετα απο ερευνα παρατηρησα οτι υπαρχουν διαφορα μοντελα. Εχω βρει το Α1530 στην τιμη των 560 απο τα seven spot αλλα διαπιστωσα οτι φτιαχνονται για την Κινα ενω το Α1457 ειναι ευρωπαικο μοντελο.αν αγορασω το Α1530 τι μπορει να συνεπαγεται? Μπορειτε να με βοηθησετε? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Γεια σας, ενδιαφερομαι να αγορασω το iphone 5s αλλα μετα απο ερευνα παρατηρησα οτι υπαρχουν διαφορα μοντελα. Εχω βρει το Α1530 στην τιμη των 560 απο τα seven spot αλλα διαπιστωσα οτι φτιαχνονται για την Κινα ενω το Α1457 ειναι ευρωπαικο μοντελο.αν αγορασω το Α1530 τι μπορει να συνεπαγεται? Μπορειτε να με βοηθησετε? Ευχαριστω! Η σύγκριση χαρακτηριστικών μεταξύ των προαναφερομένων εκδόσεων: Model A1457*: UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz); LTE (Bands 1, 2, 3, 5, 7, 8, 20) - GSM μοντέλο Model A1530*: UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz); FDD-LTE (Bands 1, 2, 3, 5, 7, 8, 20); TD-LTE (Bands 38, 39, 40) Από όσο γνωρίζω υπάρχουν προβλήματα με τα δίκτυα LTE (σημαντικό)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crista Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Δηλαδη μου προτεινεις να παρω το Α1457? ειναι το 1ο μου iphone και δε θελω να εχω προβλημα με τη συσκευη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Δηλαδη μου προτεινεις να παρω το Α1457? ειναι το 1ο μου iphone και δε θελω να εχω προβλημα με τη συσκευη!! ναι εννοείται να κοιτάξεις να βρεις ευρωπαϊκό μοντέλο. Εάν ψάξεις στο skroutz, πριν παραγγείλεις παίρνεις τηλέφωνο και ρωτάς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crista Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ, να σαι καλά!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ, να σαι καλά!!:) Παρακάλω, ενημερωσέ μας για την εξέλιξη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ahmet Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 ΠΑΙΔΙΑ θα μπορουσε να με διαφωτήσει κανεις για αγορα ενως iphone 6 απο εξωτερικο ? θα παει ενας φιλος και σκευτομαι μηπως τσιμπησω ενα ! θα εχω θεματα με υποστήριξη σε περιπτωση βλαβης απο καπου εδω? εγγυηση ? θα εχει αλλο φορτιστη ? (βλεπε αγγλια) θα μου λεει LTE αντι για 4G ? θα ειναι κλειδωμενο ? αν γνωριζει καποιος με σιγουρια ας απαντησει !! Ευχαριστω εκ των προτερων !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Καλημέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ μας. Όλα τα ερωτήματά σου έχουν απαντηθεί στο επίσημο θέμα του iPhone 6, το οποίο βρίσκεται εδώ. Κάνε τον κόπο να ρίξεις μια ματιά και θα απαντηθούν όλες οι απορίες σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts