Areian0s Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Παιδιά γνωρίζετε εάν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για την αγορά της συσκευής μέσα από το site της Vodafone? Η μόνο μέσω πιστωτικής - χρεωστικής κάρτας γίνεται? Εκανα παραγγελια χθες το πρωι και ζητησα αντικαταβολη. Θα τα δωσω στο κουριερ... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 (edited) τα επομενα θα ειναι μια χαρα τι εννοεις?τι αλλαγη θα εχουν δηλαδη? Εχουν αναφερει οτι μαλλον θα υπαρξει μια επιπλεον επιστρωση πανω στην εξωτερικη κεραια ωστε να μην υπαρχει αυτη η "πτωση" στις μπαρες παρα το update - για τα ματια του κοσμου που λενε. Γι'αυτο το λογο, τα bumpers ειναι διαθεσιμα μεχρι 30 Σεπτεμβριου. Το iPhone 4 ειναι αυτη τη στιγμη το καλυτερο κινητο στο θεμα σηματος σε σχεση με τα υπολοιπα κινητα της αγορας - καλυτερη και του 3GS φυσικα. απλα εχει φουσκωσει το θεμα επειδη η Apple εχει ταραξει τα νερα με το iPhone γενικοτερα. Sorry για το offtopic, αν και εδω λεμε για κοψε-ραψε για τις SIM κτλ σε τοπικ διαθεσης κινητου αλλα τι να κανουμε. Εβαλα κι εγω το βοτσαλακι μου στο offtopic με αυτο το ποστ. My bad! :) Edited August 28, 2010 by energetic Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panmark21 Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Επιτέλους το παράγγειλα και εγώ από το vodafone.gr πιστεύω δευτέρα τρίτη να το έχω... άσχετο αλλά κυκλοφόρησε και το imovie στο ελληνικό appstore :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Επιτέλους το παράγγειλα και εγώ από το vodafone.gr πιστεύω δευτέρα τρίτη να το έχω... άσχετο αλλά κυκλοφόρησε και το imovie στο ελληνικό appstore :p Το οποίο imovie λειτουργεί απίστευτα καλά και εύκολα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Παιδιά γνωρίζετε εάν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για την αγορά της συσκευής μέσα από το site της Vodafone? Η μόνο μέσω πιστωτικής - χρεωστικής κάρτας γίνεται? Απαντάω στο ερώτημα μου για όποιον άλλον ενδιαφέρεται. Μπορεί να γίνει η αγορά με αντικαταβολή και αποστολή στο σπίτι χωρίς επιπλέον έξοδα αποστολής. Μόλις το έκανα για αυτό το λέω. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Απαντάω στο ερώτημα μου για όποιον άλλον ενδιαφέρεται. Μπορεί να γίνει η αγορά με αντικαταβολή και αποστολή στο σπίτι χωρίς επιπλέον έξοδα αποστολής. Μόλις το έκανα για αυτό το λέω. ;) Και με δωρεαν τη micro sim αν θυμαμαι καλα.... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Μπήκα κι εγώ σ ένα κατάστημα cosmote στον Πειραιά, ρωτάω έχετε το iphone 4 , μου απάντάει ο άνθρωπος ναι και το πήρα. Τελευταίο κομμάτι 16άρι. Μπήκα και στη vodafone και πήρα τη microsim με 5 ευρώ και 2 ευρώ τον αντάπτορα. Να δω πως θα το ενεργοποιήσω τώρα γιατί πρώτη φορά χρησιμοποιώ iphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Σήμερα αυτό? Δεν είναι κλειστά? Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Και με δωρεαν τη micro sim αν θυμαμαι καλα.... Ακριβώς. Σωστά θυμάσαι! ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Σήμερα αυτό? Δεν είναι κλειστά? Μεχρι το μεσημερι ειναι ανοιχτα τα καταστηματα... Αυριο ειναι κλειστα ολη μερα... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Για COSMOTE micro-sim που είναι φθηνότερα να πάω να αντικαταστήσω τη δική μου? σε oteshop θέλανε 14 ευρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Καλησπερα. Εκανα παραγγελια απο το site της vodafone την Παρασκευη το μεσημερι (πριν τις 12), αλλα ολη μερα την Παρασκευη δε με πηραν τηλ. Πηρε κανεναν αλλο ή με ξεχασαν εμενα αραγε; Ποτε λετε να το στειλουν;;; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Για COSMOTE micro-sim που είναι φθηνότερα να πάω να αντικαταστήσω τη δική μου? σε oteshop θέλανε 14 ευρώ... Νομιζω πως τα ιδια ειναι και εκει :mad: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Απαντάω στο ερώτημα μου για όποιον άλλον ενδιαφέρεται. Μπορεί να γίνει η αγορά με αντικαταβολή και αποστολή στο σπίτι χωρίς επιπλέον έξοδα αποστολής. Μόλις το έκανα για αυτό το λέω. ;) Σε πηραν κανενα τηλεφωνο για το τι γινεται με το κινητο;;; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Χωρίς σύνδεση το δίνουν?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Χωρίς σύνδεση το δίνουν?! Ολοι εκτος απο vf... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Σε πηραν κανενα τηλεφωνο για το τι γινεται με το κινητο;;; Όχι ακόμα φίλε. Το παρήγγειλα Σάββατο πρωί. Εσύ πότε το παρήγγειλες? Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Όχι ακόμα φίλε. Το παρήγγειλα Σάββατο πρωί. Εσύ πότε το παρήγγειλες? Παρασκευη στις 11:30 το πρωι. Και το κακο ειναι οτι απο τοτε, μου εχουν κοψεις τις υπηρεσιες blackberry στο κινητο, γιατι εχω κανει αιτηση αλλαγης πακετου, αλλα εχω το ιδιο πακετο που ειχα και πριν. Και λεω να παρω τωρα να μαθω τι γινεται.... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Εμενα τελικα με πηραν τηλεφωνο απο Cosmote πριν καμια ωρα. Full story εδω! :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobler Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Παιδιά μια ερώτηση: έκανα jailbreak σήμερα με την 4.0.1 πάνω και τώρα δεν έχω ούτε ήχο ούτε σήμα τηλεφώνου..Σκέφτομαι οτι κάτι πήγε στραβά...ξέρει κανείς αν γίνεται restore στην 4.0.1 ξανά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Παιδιά μια ερώτηση: έκανα jailbreak σήμερα με την 4.0.1 πάνω και τώρα δεν έχω ούτε ήχο ούτε σήμα τηλεφώνου..Σκέφτομαι οτι κάτι πήγε στραβά...ξέρει κανείς αν γίνεται restore στην 4.0.1 ξανά? Όχι δεν γίνεται αναγκάστηκα πας στην 4.0.2 αν μιλάμε για το 4. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobler Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Τελικώς ελλατωματικό το μοντέλο ακόμα και με τη 4.0.2.....Πίκρα. Ήχος μηδέν και η micro sim δεν ήταν ενεργοποιημένη...πάμε για αλλαγή από Vodafone και όποτε κάτσει η επόμενη παρτίδα βλέπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 αυτοί στην vodafone δεν παίζονται, δεν το βρίσκω σχεδόν πουθενά και σε ένα δυο που το βρήκα με άρχισαν με προκρατήσεις και αηδίες....και στο άλλο τόπικ οι περισσότεροι τα έχουν βρει από comsote (έχε χάρη που έχω επιδότηση και δεν είμαστε για να πετάμε λεφτά γιατί αλλιώς θα τους είχα χαιρετήσει, αυτές τις βλακείες κάνουν και δυσαρεστούν τον κόσμο)... του χρόνου cosmote. ειλικρινά αυτή την στιγμή θα πλήρωνα κιόλας για να φύγω από την βόδαφον, είναι απαράδεκτοι. Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 αυτοί στην vodafone δεν παίζονται, δεν το βρίσκω σχεδόν πουθενά και σε ένα δυο που το βρήκα με άρχισαν με προκρατήσεις και αηδίες....και στο άλλο τόπικ οι περισσότεροι τα έχουν βρει από comsote (έχε χάρη που έχω επιδότηση και δεν είμαστε για να πετάμε λεφτά γιατί αλλιώς θα τους είχα χαιρετήσει, αυτές τις βλακείες κάνουν και δυσαρεστούν τον κόσμο)... του χρόνου cosmote. ειλικρινά αυτή την στιγμή θα πλήρωνα κιόλας για να φύγω από την βόδαφον, είναι απαράδεκτοι. Ρε παιδια, γιατι δε χρησιμοποιειτε τις -ενδεχομενως καλες- επιδοτησεις που εχετε για επιδοτηση παγιου (με αλλα λογια επιμερισμο της επιδοτησης για εκπτωση στο μηνιαιο παγιο) και να παρετε τη συσκευη απο οπου σας βολευει...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Ρε παιδια, γιατι δε χρησιμοποιειτε τις -ενδεχομενως καλες- επιδοτησεις που εχετε για επιδοτηση παγιου (με αλλα λογια επιμερισμο της επιδοτησης για εκπτωση στο μηνιαιο παγιο) και να παρετε τη συσκευη απο οπου σας βολευει...? Αν μεχρι αυριο δεν εχω νεα απο την παραγγελια μου, θα την ακυρωσω και θα κανω αυτο που ειπες... Ελπιζω μονο να γινεται ακυρωση και να επιστρεψω στην αρχικη κατασταση, οπου να μπορω να χρησιμοποιησω την επιδοτηση για εκπτωση. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts