Areian0s Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 η φορμα για εκδήλωση ενδιαφέροντος εχει βγει απο το σαιτ της κοτε http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=iphoneS_form Υπαρχει... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=iphoneS_form Υπαρχει... πατησα πανω και δεν με εβγαζε εκει. οκ λεω να παρω την παρασκευη το γερμανο εδω μυτιληνη να ρωτησω σχετικα με το iphone 4 ποτε βγαινει και τιμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Οπως τα ξεραμε λοιπον. :D Τα νεα απο inews.gr... http://www.inews.gr/42/erchetai-tin-paraskevi-to-iPhone-4.htm Και επισης απο το twitter της Cosmote... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Οπως τα ξεραμε λοιπον. :D Τα νεα απο inews.gr... http://www.inews.gr/42/erchetai-tin-paraskevi-to-iPhone-4.htm Και επισης απο το twitter της Cosmote... αργεί η παρασκευή. δεν θα περνάνε οι μέρες με τίποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 αργεί η παρασκευή. δεν θα περνάνε οι μέρες με τίποτα. Σιγα μη σκασω κιολας. :lol: Ευτυχως το τελευταιο gadget που πηρα (βλεπε iPad) το πηρα σχετικα προσφατα. Oποτε μια χαρα με κρατα γερα κατω απο τη μπαρα μεχρι να παρω το 4αρι. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lee82 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 αργεί η παρασκευή. δεν θα περνάνε οι μέρες με τίποτα. σκεψου ποσο περιμεναμε μεχρι σημερα και τι αγωνια εχουμε τραβηξει και η παρασκευη θα σου φανει παιχνιδακι!!! Παράθεση Future Is What You Make Of It Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Σιγα μη σκασω κιολας. :lol: Ευτυχως το τελευταιο gadget που πηρα (βλεπε iPad) το πηρα σχετικα προσφατα. Oποτε μια χαρα με κρατα γερα κατω απο τη μπαρα μεχρι να παρω το 4αρι. :P εμενα ομως θα ειναι το πρώτο iphone και ανυπομονώ να το δοκιμάσω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 εμενα ομως θα ειναι το πρώτο iphone και ανυπομονώ να το δοκιμάσω Δεν εχεις αδικο αλλα οπως λεει και το γνωστο: "Για δε, του φαγαμ του γαιδαρ. Μονο η ουρα του εμεινε". Οποτε υπομονη μεχρι τη Παρασκευη. :shifty: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Δεν εχεις αδικο αλλα οπως λεει και το γνωστο: "Για δε, του φαγαμ του γαιδαρ. Μονο η ουρα του εμεινε". Οποτε υπομονη μεχρι τη Παρασκευη. :shifty: :lol::lol: πια παρασκευη δεν θα προλαβουμε θα πεσουν ολοι σαν της μυγα που πεφτει στο σκατο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Εγω προβλεπω οτι περα απο την αγορα κινητων, και μια αυξηση στις αγορες σκηνων... Εχει να γινει χαμος εξω απο τα καταστηματα... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 O Αγγελος ανεβασε και το σχετικο νεο: http://www.digitallife.gr/e-e-erxetai-to-iphone-4-stin-ellada/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 O Αγγελος ανεβασε και το σχετικο νεο: http://www.digitallife.gr/e-e-erxetai-to-iphone-4-stin-ellada/ Η αναδημοσίευση, της αναδημοσίευσης. ώωω αναδημοσίευση... :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Η αναδημοσίευση, της αναδημοσίευσης. ώωω αναδημοσίευση... :lol: Δεν ειδα να εχουν δημοσιευτει καπου αλλου τιμες, αρα αυτο μαλλον λεγεται πρωτη δημοσιευση. Αν και κινδυνευει να πεσει -οριακα- εξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ παιδια υπομονη να εχετε ενα κινητο στο κατω κατω ολοι θα το παρετε αν δεν ειναι σε 1-5-10 μερες εδω.οι εταιρειες κανουν το παιχνιδι τους Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibon Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Η αναδημοσίευση, της αναδημοσίευσης. ώωω αναδημοσίευση... :lol: Την πρώτη είδηση την πήρα από εσένα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 (edited) Δεν ειδα να εχουν δημοσιευτει καπου αλλου τιμες, αρα αυτο μαλλον λεγεται πρωτη δημοσιευση. Το iphonehellas "βρωμάει" εδώ και δέκα ημέρες από φήμες περί 27 του μήνα, η ημερησία έγραψε για 2000 κομμάτια και εμείς ξεσκιστήκαμε να στοιχηματίζουμε εδώ και μήνες για το κόστος. Οπότε τι πρώτη δημοσίευση; Μια ακόμα ράδιο αρβύλλα είναι όπως τόσες και τόσες. Θα τη δούν τώρα κάποιοι άλλοι θα την αναδημοσιεύσουν βάζοντας με τη σειρά τους τις δικές τους σάλτσες και φαντασιώσεις και μέχρι το βράδυ θα έχει ολοκληρωθεί το θέατρο της παραπληροφόρησης. :lol: Edited August 24, 2010 by foxx Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibon Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 (edited) Η αναδημοσίευση, της αναδημοσίευσης. ώωω αναδημοσίευση... :lol: Το να κάθεσαι και να κρίνεις χωρίς να κάνεις τίποτα μοιάζει ιδανικό. Δεν καταλαβαίνω όμως τον τρόπο που σε τρέφει. Edited August 24, 2010 by bibon Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Το να κάθεσαι και να κρίνεις χωρίς να κάνεις τίποτα μοιάζει ιδανικό. Δεν καταλαβαίνω όμως τον τρόπο που σε τρέφει. Το κάνεις λίγο λιανά; :rolleyes: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibon Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Το κάνεις λίγο λιανά; :rolleyes: Προσωπικά, υιοθετώ το μοτό στην υπογραφή σου και συμπληρώνω ότι για αυτό πληρώνομαι, επί 10 συναπτά έτη. Το ότι οι υπάρχουν παντού γνώστες πάλι, δεν μου κάνει εντύπωση, για τη χώρα μας άλλωστε είναι φυσιολογικό: η γνωστή ατάκα "εμένα άκου" δεν ειπώθηκε τυχαία. Απλώς επιβεβαιώνεται και εδώ η μνημειώδη ρήση του μεγάλου Dirty Harry. «Opinions are like assholes. Everybody has one». Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltosT Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Προσωπικά, υιοθετώ το μοτό στην υπογραφή σου και συμπληρώνω ότι για αυτό πληρώνομαι, επί 10 συναπτά έτη. Το ότι οι υπάρχουν παντού γνώστες πάλι, δεν μου κάνει εντύπωση, για τη χώρα μας άλλωστε είναι φυσιολογικό: η γνωστή ατάκα "εμένα άκου" δεν ειπώθηκε τυχαία. Απλώς επιβεβαιώνεται και εδώ η μνημειώδη ρήση του μεγάλου Dirty Harry. «Opinions are like assholes. Everybody has one». :D +10000000 και να συμπληρωσω οτι οχι μονο επικρατει παντου το ''εμενα ακου'' αλλα και το οτι κανεις δεν εχει την υπομονη να ακουει τον αλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavas2 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 να κανω φορητοτητα τωρα σε βοντα και να περιμενω να ερθει, η να περιμενω πρωτα να πανε στα καταστηματα και την ιδια μερα να κανω φορητοτητα;Το λεω γιατι αν εχω κανει ηδη την φορητοτητα θα εχω ηδη γινει «κοκκινος» και ισως να μην εχω την προτεραιοτητα του νεου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 να κανω φορητοτητα τωρα σε βοντα και να περιμενω να ερθει, η να περιμενω πρωτα να πανε στα καταστηματα και την ιδια μερα να κανω φορητοτητα;Το λεω γιατι αν εχω κανει ηδη την φορητοτητα θα εχω ηδη γινει «κοκκινος» και ισως να μην εχω την προτεραιοτητα του νεου Βασικα για το ασπρο δεν εχει γινει καμια συζητηση??????Παλι μαυρο εχω ξενερωσει .....Υπαρχει περιπτωση να μην κυκλοφορησει καθολου η ασπρη εκδοση?? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Βασικα για το ασπρο δεν εχει γινει καμια συζητηση??????Παλι μαυρο εχω ξενερωσει .....Υπαρχει περιπτωση να μην κυκλοφορησει καθολου η ασπρη εκδοση?? Αργεί η άσπρη έκδοση γιατί υπάρχει πρόβλημα στην παραγωγή με την συγκεκριμένη έκδοση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Πως σας φάνηκαν οι τιμές (επίσημες πλέον). 660 για το 16άρι και 780 για το 32άρι:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Σε oteshop θα παραλαβουν; Η μονο ΓΕΡΜΑΝΟΣ; (Φιλοι να σου τυχουν, δουλευουν στον ΓΕΡΜΑΝΟ και θα παρουν τα πρωτα κομματια αυτοι..! :lol: :lol: :p ) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts