Jump to content

Lee82

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Lee82

  1. Lee82

    iPhone 4

    και βεβαια υπαρχει...δυστυχως!!!:(:mad:
  2. παιδια το εχω απο το πρωι στα χερια μου και τωρα αρχιζω τη διαδικασια ενεργοποιησης.αντε να δουμε!
  3. Lee82

    iPhone 4

    σε ευχαριστω foxx.κοιτα πως εχει το πραγμα.ειμαι φαν των εφαρμογων και οπως το βλεπω θα εχω σιγουρα καμια 150αρια μεσα μετα αντε να εχω και 2gb μουσικη αντε και να εχω καμια 100σταρια φωτογραφιες και καμια 10αρια βιντεακια!φτανουν τα 16 λες?
  4. Lee82

    iPhone 4

    παιδια αν μπορει καποιος ας βοηθησει.ειμαι διχασμενος αναμεσα στο 16αρι και το 32αρι.εσεις ποιο λετε?
  5. παιδια εβγαλε και η cosmote προγραμματα συμβολαιου!!!
  6. Lee82

    iPhone 4

    οχι.marketing κανει.γιατι αν βγει η cosmote και πει <<εχουμε πολλα κομματια>>μπορει να καθησυχαστουμε και να μην παμε αμεσα για την αγορα ετσι ωστε να γλιτωσουμε το χαμο αν πει οτι εχει λιγα θα γινει πανικος.ετσι με το να μην ανακοινωνει ποσα κομματια θα διαθεσει κραταει το αγοραστικο κοινο σε μια εγρηγορση!
  7. Lee82

    iPhone 4

    τελικα εκανες αναβαθμιση?
  8. @Areian0s ειδες που το ελεγα λιγες μερες πριν οτι θα ερθει την τελευταια παρασκευη του μηνα?
  9. και αν καποιες παρτιδες ηταν ελλατωματικες θα ηταν οι πρωτες που παραχθηκαν γενικοτερα και οχι οι πρωτες που πανε σε καθε χωρα.η συσκευη κυκλοφορει απο 25 ιουνιου,φανταζομαι πως μετα απο τοσα εκατομμυρια πωλησεων εχουν πλεον εξαντληθει τα <<σκαρτα>>.
  10. δηλαδη δεν μπορω να το καταλαβω για ποιο λογο,αν οντως ειναι ετσι,εστειλαν τοσα λιγα κομματια.η αγορα μπορει να ειναι μικρη αλλα αυτοι που το θελουν ειναι σιγουρα πανω απο 2 χιλιαδες.στειλε κατι παραπανω ρε apple!αντε μπας και προλαβουμε κανενα και εμεις!
  11. α ρε ελλαδαρα...παντου η ανακοινωση διαθεσης του τηλεφωνου εγινε ημερες πριν μονο εδω θα ξεκινησει η διαθεση του παρασκευη και ανακοινωση θα βγει το σαββατο!
  12. ειναι σιγουρο πως τα αποθεματα θα εξαντληθουν αμεσα!ποτε θα γινει ανεφοδιασμος των καταστηματων ξανα?
  13. σκεψου ποσο περιμεναμε μεχρι σημερα και τι αγωνια εχουμε τραβηξει και η παρασκευη θα σου φανει παιχνιδακι!!!
  14. παιδια εχω μια απορια.θα πανε δηλαδη πολυ λιγα κομματια σε καθε καταστημα η αυτα τα κομματια που υπαρχουν θα πανε σε συγκεκριμενα καταστηματα?κι αν ειναι ετσι πως θα ξερουμε εμεις σε ποια να παμε?
  15. αντε να βγει καμια επισημη ανακοινωση γιατι μας εχει βγει η πιστη!!!
  16. αρχηγε θα σου ημασταν ολοι υποχρεοι αν μας ενημερωνες με σιγουρια ποτε βγαινει...αν μπορεις βεβαια!
  17. συμπτωση η οχι λιγες μερες εμειναν.ελπιζω οι εικασιες μου να βγουν αληθινες κι ας ειναι και τυχαιο!
  18. ας το παρουμε λογικα λοιπον...η κυκλοφορια του iphone 4 ξεκινησε στις 25 ιουνιου που ηταν η τελευταια παρασκευη του ιουνιου.το επομενο κυμα ξεκινησε να κυκλοφορει στις 30 ιουλιου που ηταν η τελευταια παρασκευη του ιουλιου αρα λογικα αυριο πρεπει να εχουμε καποια επισημη ανακοινωση απο την apple και την παρασκευη που ειναι η τελευταια παρασκευη του μηνα αυγουστου να κυκλοφορησει και στην ελλαδα πια το πολυποθητο μηλοτηλεφωνο!αν ξεχναω κατι διορθωστε με.
  19. παιδια πολλη ησυχια εχει πεσει...τι γινεται?
  20. μπορεις να μας πεις πως το γνωριζεις αυτο γιατι κι εμενα οπως και πολλους αλλους φανταζομαι μας εχει φαει η αγωνια και εχουμε κουραστει να ακουμε χιλιες ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες απο μπατζανακηδες της θειας του 2ου ξαδερφου της ανηψιας του πεθερου τους!!!δε θελω να σε θιξω απλα κανω μια ερωτηση-παρατηρηση!!!το ερωτηση για εσενα το παρατηρηση για αλλους!!!
  21. Lee82

    iPhone 4

    η microsim ουσιαστικα ειναι ιδια με τη sim που εχουν ολα τα κινητα (εκτος του iphone 4) απλα το επιπλεον πλαστικο κομματι της εχει αφαιρεθει για εξοικονομηση χωρου!και η vod και η cos την εχουν ηδη!με το ξεκλειδωμα της συσκευης λοιπον μπορεις να χρησιμοποιησεις οποιδηποτε δικτυο θελεις και οχι αναγκαστικα αυτο που σε υποχρεωνει η εκαστοτε εταιρια στην οποια ειναι κλειδωμενο το τηλεφωνο !!!με το jailbreak ξεκλειδωνεις καποια χαρακτηριστικα του τηλεφωνου που η apple τα εχει κλειδωμενα και επισης μπορεις να βρεις πολλα apps δωρεαν!ελπιζω να σε καλυψα!!!παιδια αν εχω κανει καποιο λαθος διορθωστε!!!καθε παρατηρηση δεκτη!!!
  22. Lee82

    iPhone 4

    μεγεια σου αρχηγε...αντε να παιρνουμε και εμεις σειρα σιγα σιγα!!!
  23. ελπιζω να μην ισχυει κατι τετοιο...μου φενεται πολυ μακρια το 1ο δεκαπενθημερο του σεπτεμβρη!!!
  24. Lee82

    iPhone 4

    23 σεπτεμβριου εννοεις?
×
×
  • Create New...