Jump to content

bibon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    184
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

3 Followers

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

bibon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θα σεβαστώ την επιλογή του moderator. Κρίνουμε και κρινόμαστε από αυτά που γράφουμε - το ίδιο και εσύ. Thanx Te_salat.
  2. To κείμενο νάρκισσο που το είδες; Αμφιβάλλω αν μπήκες ποτέ στον κόπο να το διαβάσεις. Όσο για τα hands-on βίντεο γειτονικών sites θα προτιμήσω να μην τα σχολιάσω.
  3. Πριν μιλήσεις κάνε τον κόπο να διαβάσεις εδώ. Κάποιοι αφιερώνουν μεγαλύτερο χρόνο γράφοντας. Και όχι κάνοντας βίντεο της μισής ώρας επαναλαμβάνοντας κάθε 5 λεπτά τα ίδια πράγματα.
  4. Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο. Και αυτό δεν αφορά στο Motorola, αλλά σε όλα τα κινητά με λειτουργικό Android. Εκτός και αν η εφαρμογή που πρόκειται να εγκαταστήσεις είναι μεγάλη σε μέγεθος (π.χ. το Sygic), οπότε από προεπιλογή ένας μέρος της πηγαίνει απευθείας στην κάρτα μνήμης.
  5. Κλασική τεκμηριωμένη άποψη από ένα χρήστη που έχει πάρει στα χέρια του -και- το Ν9. Που του δίνει το δικαίωμα της άποψης επί χρηματισμού γιατί "τσάμπα" είναι, το βήμα υπάρχει άρα μπορεί να εκθέτει και να... εκτίθεται. Για όσους καταλαβαίνουν πέντε πράγματα τους παραπέμπω απλά στην υπογραφή σου: "οι περισσοτεροι εχουμε πιασει τοσα κινητα κι εχουμε τεσταρει,που ουτε ειδημωνες δεν εχουν πιασει...ημαστε οροσιμο,τοσο απλα." Μια φιλική συμβουλή που δεν διδάσκεται στα φόρα: και αν είσαι ο καλύτερος δεν το φωνάζεις. Άσε τις πράξεις σου από μόνες τους να σε χαρακτηρίσουν. Άγγελος Σφακιανάκης Δεν είχα σκοπό να τραβήξω την προσοχή. Θα το πετύχαινα ούτως ή άλλως από τη στιγμή που κατάφερα να εξασφαλίσω αποκλειστικά ένα Nokia Ν9. Με την ίδια ευκολία θα μπορούσα να το θάψω. Είναι η απόψη μου και την εκθέτω ακριβώς ως έχει γιατί η εμπιστοσύνη δε χτίζεται με ψέματα. Αργά ή γρήγορα θα εκτεθώ, θα το αντιληφθείς και τότε δεν θα μπορώ να σε πείσω...
  6. Ένα από τα λίγα BlackBerry's που μου κίνησε πραγματικά το ενδιαφέρον. Τρομερή ποιότητα, αξιόπιστη λειτουργία (παρότι προπαραγωγής) και οθόνη που δεν μπορώ να συγκρίνω με κανένα κινητό έως τώρα. Έχω κάνει και το σχετικό review εδώ http://www.digitallife.gr/first-review-blackberry-bold-touch-9900/
  7. Καλησπέρα σε όλους. Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος αντικειμενικά αν του παραπονιούνται για echo στις συνομιλίες και γενικά μέτρια ποιότητα μικροφώνου στο S II; update: Άκυρο, φταίει η θήκη σιλικόνης! Ναι, και όμως...
  8. Έλαβα email από την expansys που αφορούσε την καθυστέρηση αποστολής της συσκευής, η οποία και δημοσιεύτηκε σαν σχόλιο κάτω από το θέμα http://www.digitallife.gr/expansys-online-store/comment-page-1/#comment-49712. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μπει και να τη διαβάσει. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα είναι ένα καλό μάθημα για όλους μας προς την αποφυγή ανάλογων περιστατικών στο μέλλον.
  9. Καρμπόν η δική μου ιστορία. E-shops με σημαία την ανευθυνότητα.
  10. Επειδή η κατάσταση έχει ξεφύγει λίγο με την expansys είπα να μην το αφήσω έτσι: http://www.digitallife.gr/expansys-online-store/ Ελπίζω κάποια στιγμή η κατάσταση να αλλάξει και επιτέλους να σοβαρευτούν και αυτοί και όσοι άλλοι παίζουν με τα νεύρα και την υπομονή μας...
  11. Αύριο θα ξεκινήσω με τις κάμερες. LG Optimus 2X, Xperia Arc, iPhone 4, Samsung Galaxy SII και HTC Sensation. Για τα benchmarks περιμένω final ROM's
  12. Και ένα στα ελληνικά. http://www.digitallife.gr/dokimazoume-prwtoi-to-htc-sensation/ Παρεμπιπτόντως αν θέλετε να μάθετε κάτι για τη συσκευή πολύ ευχαριστώς να βοηθήσω.
  13. ΟΚ. Εφαρμογές... μπαταρία... Τέλος. Αλήθεια φίλε μου: πόσες από αυτές τις 300.000 εφαρμογές χρησιμοποιείς τελικά; Πάμε πάλι... Που ακριβώς είναι η αρχική οθόνη; Πως βλέπεις τα ραντεβού σου αν δεν μπεις σε αυτή την γελοία σχεδιασμένη εφαρμογή του ημερολογίου; Πως περνάς τη μουσική, τα βίντεο και τα αρχεία σου χωρίς τη γελοιά (x2) εφαρμογή iTunes; Πόσο πραγματικά είναι χρήσιμο αυτό το τηλέφωνο χωρίς το jailbreak; Ή να στο θέσω διαφορετικά: αν δεν το είχεις τι ακριβώς θα έκανες; Με το Nexus S χωρίς rooting κάνω 10 φορές περισσότερα πράγματα από ότι κάνει οποιοσδήποτε χρήστης με μαμά iPhone. Παρεμπιπτόντως βρες μου δυο Nexus S με διαφορετική οθόνη (μιας και για αυτό μιλάς) και θα σου κάνω δώρο το ένα.
  14. bibon

    Motorola ATRIX

    Τυχαίνει να έχω δει αμέτρητες φορές και τις δυο συσκευές - το Motorola το χρησιμοποιώ καθημερινά σαν προσωπικό μου τηλέφωνο. Η οθόνη του Galaxy SII πιξελιάξει. Καλώς ή κακώς το τέχνασμα με τα 12 subpixels per inch (αντί για τα 8 που υπήρχαν προηγούμενως) είναι χρήσιμο για να κατασκευάζεις φυλλάδια και να πουλάς τεχνογνωσία, στην πράξη όμως δεν πείθει. Ότι και αν συζητάμε, ότι και αν ακούμε, ότι και αν ειπωθεί, το μάτι είναι ο καλύτερος κριτής και η ανάλυση WVGA δείχνει και είναι ξεπερασμένη. Όσο για τις 4,3 ίντσες; Μεγεθύνουν απλά το όποιο ελάττωμα. Το Atrix σου δίνει μια πρόγευση για το μέλλον των συσκευών Android. Αν δεν γουστάρεις τη Motorola (αυτό είναι το πιο ειλικρινές επιχείρημα) πάρε το HTC Pyramid για να λες ότι είσαι on par με την εποχή σου, τουλάχιστον θα λες την αλήθεια. Το Galaxy S έκανε ένα βήμα μπροστά άμα τη εμφανίσει του, το SII δεν είμαι σίγουρος αν κάνει το 1/2.
  15. bibon

    Motorola ATRIX

    Δεν είναι πιθανό. Είναι δεδομένο. Παρεμπιπτόντως το Atrix είναι εξαιρετικό. Το καλύτερο κινητό που έχω αποκτήσει ever.
×
×
  • Create New...