J_Raz Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Παιδιά, υπάρχει κάποια εφαρμογή που βελτιώνει την ποιότητα της κάμερας; Δεν είμαι σίγουρος αλλά κάποιος είχε αναφέρει κάτι σχετικό. Επίσης, μπορείτε να μου προτείνετε κάποια εφαρμογή για επεξεργασία τραγουδιών, για πλοήγηση με φωνητικές οδηγίες και για αναπαραγωγή βίντεο αφού το adobe flash player δεν είναι συμβατό; Ευχαριστώ. Είναι κανείς πρόθυμος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Είναι κανείς πρόθυμος; H camera είναι η καλύτερη στα 5mp. Δεν νομίζω ότι θα δεις μεγαλύτερη βελτίωση απ οτι αν χρησιμοποιεις το HDR, με κάποια άλλη εφαρμογη. Αν θες δοκίμασε την Camera+ απο το AppStore. Για πλογηση το καλύτερο κατα την γνώμη μου είναι το Tom Tom. Τι είδους επεξεργασία τραγουδιών θέλεις να κανεις? Για αναπαραγωγή ΚΆΠΟΙΩΝ flash video υπάρχει ο Skyfire browser. Επαναλαμβάνω ότι δεν τα παίζει όλα. Με την εφαρμογη του youtube δεν έχεις πρόβλημα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Για να βάλει κάποιος νέα themes πρέπει απαραίτητα να είναι jb? Εάν όχι που μπορώ να βρώ και πώς τα εγκαθιστώ? Ευχαριστώ. Μιλάω πάντα για 4άρι. http://www.trickyways.com/2010/12/how-to-install-winterboard-themes-on-iphone-4-ssh/ Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Υπάρχει δωρεάν εφαρμογη που να καταγράφει τις συνομιλίες?....γιατι μια που βρήκα ειναι επι πληρωμη δλδ κάθε φορά θα πρέπει να αγοράζω λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Υπάρχει δωρεάν εφαρμογη που να καταγράφει τις συνομιλίες?....γιατι μια που βρήκα ειναι επι πληρωμη δλδ κάθε φορά θα πρέπει να αγοράζω λεπτά. Για τηλεφωνικές συνομιλίες δεν υπάρχει. Ούτε καν στο cydia. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Υπάρχει δωρεάν εφαρμογη που να καταγράφει τις συνομιλίες?....γιατι μια που βρήκα ειναι επι πληρωμη δλδ κάθε φορά θα πρέπει να αγοράζω λεπτά. καμια εφαρμογη δεν μπορει να καταγραψει κληση αυτην την στιγμη σε iphone! καποτε ειχε βγει μια που το εκανε,αλλα...πανακριβη κ τις εγγραφες τις εκανε online μεσω του server της εταιρειας της εφαρμογης!! ετσι επρεπε να συνδεεσε εκει για να ακους/διαχειριζεσαι τις καταγραφες σου !Ασε που σου εκανε προωθηση κλησης κ μιλαγες στο διπλανο χωριο(πχ) μεσω της χωρας που ειχε την εφαρμογη:!: απλα απαραδεκτο! Και φυσικα δεν "τσουλησε" ποτε..την πατησαν καποιοι που την αγορασαν τοτε χωρις να διαβασουν πρωτα τα "ψιλα γραμματα"... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andkal_Rtype Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Καλησπερα υπαρχει καποια εφαρμογη δωρεαν αντιστοιχη του Mcleaner ή iblacklist? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Όχι καμία που να μπορει να κάνει ότι κάνουν αυτές οι δυο. Αυτήν την στιγμη μόνο το iblacklist δουλεύει απροβληματιστα! Στις εκδόσεις μετα την 4.2 κ είναι το μόνο που έχει επιλογή φιλτραρισματος κλήσεων κ στο face time! Το mCleaner σταμάτησε να λειτουργεί απο την 4.2.1 κ μετα κ οι developers του έχουν εγκαταλείψει την αναβάθμιση της. Εκτός αυτου δεν αναφέρεται πουθενά ότι δεν υποστηρίζει iOS μετα απο το 4.2.1 πουθενά κ ακόμη κ όσοι το πλήρωσαν έχασαν τα λεφτά τους! Ένας απο αυτούς κ Εγω. Το αγοράζω πάντα σε όλα μου τα μήλα μιας κ διαβάζει ιμει συσκευής κ είναι μοναδική η άδεια που πληρώνουμε κάθε φορα.. Έτσι όταν πήρα το 16αρι μου με την 4.1 το αγορασα κ δουλευε μια Χαρα. Το έδωσα όμως κ πήρα 32αρι με την 4.2.1 μέσα. Έτσι αναγκάστηκα να το ξανααγορασω. (11.99$ η τιμή του). Δεν δούλεψε ποτε κ παρα τα επανηλειμενα emails μου δεν μου απάντησαν ποτε. Τότε αναγκαστικά αγόρασα το iblacklist κ κατάλαβα πόσο καλύτερη εφαρμογη ήταν απο το mcleaner κ αλλα κ ποσο λάθος έκανα τόσα χρόνια που δεν το είχα δοκιμάσει 1ο,όπως επίσης, πόσο αμέριστη υποστήριξη έχει απο τον developer ! Του έστειλα email για να ρωτήσω τι έφταιγε για ένα πρόβλημα που είχα (που ήταν απο λάθος ρύθμιση δικη μου τελικά) κ είχα απάντηση αμέσως ,αφήστε που συζηταγαμε για αρκετή ώρα κ ενδιαφερθηκε για προτάσεις κ ιδέες μου για μελλοντικές αναβαθμισεις. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα ! Written from best iPhone 4G 32g Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andkal_Rtype Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 ευχαριστω πολυ φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 (edited) Εντελώς ξαφνικά, δεν μπορώ να συνδεθώ στο itunes store, από καμία συσκευή, ούτε καν από το pc!! Καμια ιδέα??:blink::blink: Edit Εφτιαξε μονο του, ολα οκ. Edited May 19, 2011 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Ρε παιδες λιγο help μ αυτο , εχω ανοιξει τοπικ αλλα δεν απανταει κανεις... "παιδες λιγο βοηθεια. εχω jailbreak iphonε 4 και περασα av player και movie player. και τα 2 φορτωνουν τα srt αρχεια για τους υποτιτλους της ταινιας αλλα κανενα απο τα 2 δε τους εμφανιζει σωστα (το 1 δειχνει τελειες, το δευτερο κινεζικα) . εχει καποιος καποια λυση ?" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Ρε παιδες λιγο help μ αυτο , εχω ανοιξει τοπικ αλλα δεν απανταει κανεις... "παιδες λιγο βοηθεια. εχω jailbreak iphonε 4 και περασα av player και movie player. και τα 2 φορτωνουν τα srt αρχεια για τους υποτιτλους της ταινιας αλλα κανενα απο τα 2 δε τους εμφανιζει σωστα (το 1 δειχνει τελειες, το δευτερο κινεζικα) . εχει καποιος καποια λυση ?" Ο Buzz player έχει ρύθμιση για υποτιτλους. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Ρε παιδες λιγο help μ αυτο , εχω ανοιξει τοπικ αλλα δεν απανταει κανεις... "παιδες λιγο βοηθεια. εχω jailbreak iphonε 4 και περασα av player και movie player. και τα 2 φορτωνουν τα srt αρχεια για τους υποτιτλους της ταινιας αλλα κανενα απο τα 2 δε τους εμφανιζει σωστα (το 1 δειχνει τελειες, το δευτερο κινεζικα) . εχει καποιος καποια λυση ?" Buzz player κ τπτ άλλο! Απλά ότι καλύτερο υπάρχει για αυτήν την Δουλεια. Παίζει τα πάντα σχεδόν κ απροβληματιστα. Written from the best iPhone 4G 32g via Tapatalk Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Υπαρχει κάποιο app που να κατεβάζει απο το YouTube βίντεο ;;; Μιλάμε Παντα για non j/b κινητο. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Υπαρχει κάποιο app που να κατεβάζει απο το YouTube βίντεο ;;; Μιλάμε Παντα για non j/b κινητο. Sent from my iPhone using Tapatalk Υπηρχε το Perfect downloader αλλα η google του απαγορευσε την δυνατοτητα αυτη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 (edited) Εγώ κατέβαζα με το downloads lite. Υπάρχει οδηγός για κατέβασμα βίντεο με το downloads lite, Κατέβασμα και αποθήκευση Video από το Youtube. Βέβαια έχω πολύ καιρό να δοκιμάσω την συγκεκριμένη διαδικασία και δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ακόμα. Edited May 29, 2011 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Υπαρχει κάποιο app που να κατεβάζει απο το YouTube βίντεο ;;; Μιλάμε Παντα για non j/b κινητο. Sent from my iPhone using Tapatalk Δοκίμασε το filler ;) δεν το έχω δοκιμάσει στο youtube γιατί τα βίντεο του τα κατάβάζω μέσα απο την επίσημη εφαρμογή του,αλλα κάνει Δουλεια σε πολλά sites που έχω δοκιμάσει ;) Written from the best iPhone 4G 32g via Tapatalk Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 υπαρχει οδηγος για νβα εγκαταστησουμε το TOMTOM???? Υπαρχει περιπτωση να κατεβει ποτε;;; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 υπαρχει οδηγος για νβα εγκαταστησουμε το TOMTOM???? Υπαρχει περιπτωση να κατεβει ποτε;;; Δεν καταλαβαινω την ερωτηση σου... Εαν το αγορασες απο το AppStore θα κατεβει και θα εγκατασταθει μονο του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HardcoreGR Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 (Προς Admins: Το forum σας δεν με αφηνει να ανοιξω νεο topic στο κεντρικο forum του iPhone και γι' αυτο το ανοιξα εδω. Αμα θελετε μεταφερετε το topic) Yπάρχει application το οποίο να βλέπει κατόχους iPhone στην περιοχή που βρισκόμαστε? Μέσω Wi-Fi σύνδεσης εννοώ. Αυτό ξέρω ότι γίνεται π.χ. με το FourSquare που βλέπεις ποιος είναι Mayor σε ένα μέρος. Υπάρχει όμως κάποιο πρόγραμμα που να ανιχνεύει π.χ. ποιοι χρησιμοποιούν το Wi-Fi δίκτυο της περιοχής? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan_t Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Καλησπέρα! Έχω android κινητό και χρησιμοποιώ σαν live wallpaper πρόγραμμα που μου δείχνει live τον καιρό στην περιοχή που βρίσκομαι. Ένας φίλος με iphone το είδε και θέλει κάτι αντίστοιχο. Μπορείτε να βοηθείσετε; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Καλησπέρα! Έχω android κινητό και χρησιμοποιώ σαν live wallpaper πρόγραμμα που μου δείχνει live τον καιρό στην περιοχή που βρίσκομαι. Ένας φίλος με iphone το είδε και θέλει κάτι αντίστοιχο. Μπορείτε να βοηθείσετε; Ευχαριστώ! Οι εφαρμογές που υπάρχουν δεν ανταποκρίνονται. Δουλεύουν όλες πατοντας το εικονίδιο και σου βγάζουν μια ζωντανή οθόνη αλλα όχι home screen. Στο iOS 5 που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο υπάρχει μια σοβαρή απεικόνιση του καιρού στην μπάρα των notifications. Κι εδω όχι εφε κλπ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 καλημερα σας!!!!! ειπα μετα απο καιρο να προσθεσω μια εφαρμογη με push notifications που να περιλαμβανει ειδησεις. Γι αυτο εβαλα την ΑΡ Mobile. Ομως εχω ενα προβληματακι. στο μενου των notifications ενω υπαρχει η εφαρμογη,λεει οτι ειναι off και οταν παταω για να μπω στο υπομενου για την εφαρμογη αυτη (αυτο με τα badges alerts sounds) απλα εκει δεν υπαρχει τιποτα! μπορει καποιος να το δοκιμασει; ευχαριστω! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 (edited) Υπαρχει κατι αντιστοιχο του Epocware Handy safe pro για iphone ; Αποθηκευεις κωδικους, καρτες, κτλ και υπαρχει και η σχετικη desktop εκδοση. @mods Συγγνωμη αν δεν το ειδα, αλλα δεν θα ηταν σκοπιμι να δημιουργηθει ενα θεμα με τις εφαρμογες η παιχνιδια για iphone, οπως υπαρχουν στα αλλα λειτουργικα συστηματα ; Edited July 26, 2011 by skiace Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Υπαρχει κατι αντιστοιχο του Epocware Handy safe pro για iphone ; Αποθηκευεις κωδικους, καρτες, κτλ και υπαρχει και η σχετικη desktop εκδοση. @mods Συγγνωμη αν δεν το ειδα, αλλα δεν θα ηταν σκοπιμι να δημιουργηθει ενα θεμα με τις εφαρμογες η παιχνιδια για iphone, οπως υπαρχουν στα αλλα λειτουργικα συστηματα ; υπάρχει το Evernote Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts