Jump to content

J_Raz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by J_Raz

  1. Dynamic IP έχω πράγμα που σημαίνει ότι αλλάζουν μόνο λίγα ψηφια στο τέλος. Εγώ θέλω αλλαγή απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο ψηφίο.
  2. Γεια σας, είναι δυνατή η αλλαγή IP;
  3. Παιδιά, υπάρχει κάποια εφαρμογή που βελτιώνει την ποιότητα της κάμερας; Δεν είμαι σίγουρος αλλά κάποιος είχε αναφέρει κάτι σχετικό. Επίσης, μπορείτε να μου προτείνετε κάποια εφαρμογή για επεξεργασία τραγουδιών, για πλοήγηση με φωνητικές οδηγίες και για αναπαραγωγή βίντεο αφού το adobe flash player δεν είναι συμβατό; Ευχαριστώ.
  4. Γειά σας, ενεργοποιήσά σήμερα το iphone 4 και παρατήρησα ότι εχω μερικά προβλήματα: 1. Προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση λογισμικού, το iTunes κατεβάζει την καινούρια έκδοση ios αλλά σταματά στο processing και εμφανίζει ένα error λέγοντας κάτι για connection timeout. Τι μπορώ να κάνω; 2. Προσπάθησα να δω κάποια βίντεο αλλά μου λέει ότι πρέπει να κατεβάσω το adobe flash player. Διάβασα όμως ότι δεν υποστηρίζεται. Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που κάνει την ίδια δουλειά χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στην συσκευή; 3. Πως μπορώ να μεταφέρω τις επαφές μου από το παλιό κινητό στο iphone; [Αναλυτικά βήματα αν γίνεται] Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...