Jump to content

HardcoreGR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About HardcoreGR

  • Ημ. Γέννησης 16/03/1983

HardcoreGR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω μια υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας που να μου παρέχει τα εξής: - Μία σταθερή γραμμή με εύκολο αριθμό. Είτε τετραψήφιο, είτε πενταψήφιο ή κάποιον εύκολο τέλος πάντων. - Να μπορώ να διαχειρίζομαι την γραμμή αυτή από το PC μου μέσω κάποιου panel και όχι από το σταθερό τηλέφωνο (δεν ξέρω είναι η λεγόμενη voice-over IP ή κατι ανάλογο). - Να μπορώ να προωθώ τις κλήσεις στο κινητό μου (καρτοκινητό) αν λείπω από το PC. Έχω ρωτήσει μέχρι τώρα Cosmote, Vodafone και Inalan. Η Inalan δεν το παρέχει, η Vodafone επίσης δεν παρέχει το 3 (θέλει σύνδεση στη Vodafone, δεν τους κάνει το καρτοκινητό). Η Cosmote το παρέχει, αλλά ψάχνω κάτι λίγο πιο οικονομικό, συν ότι θέλει να μου δώσει τον αριθμό που θα έχω αφού υπογράψω πρώτα το συμφωνητικό, κάτι που με προϊδεάζει ότι δεν θα είναι και τόσο εύκολος. Γνωρίζετε εταιρείες που να παρέχουν και τις τρεις αυτές υπηρεσίες μαζί? Ευχαριστώ για την βοήθεια.
  2. Έχω κάνει φραγή όλων όσων με καλούν από απόκρυψη (ισχύει από φέτος ρωτήστε την εταιρεία κινητής που ανήκετε) και πρόσφατα ξεκίνησε να με καλεί κάποιος με φανερό αριθμό κινητού Cosmote, να το κλείνει κι επίσης να το κλείνει όταν τον καλώ από άλλο κινητό. Χρειάζομαι λοιπόν ένα πρόγραμμα Blacklist για το iPhone 4 που έχω. Ποιο όμως; Θέλω να μου προτείνετε κάποια συγκεκριμένα τα οποία να έχετε δοκιμάσει ότι δουλεύουν. Βλέπω διαρκώς σε σχόλια όσων είχαν παρόμοιο θέμα ότι λέτε απλά "Blacklist". Έχω δοκιμάσει διάφορα αλλά κανένα δεν δουλεύει. Σημείωση: Θέλω να μπλοκάρω μόνο έναν αριθμό. Δεν θέλω πρόγραμμα Whitelist που θα επιτρέπει μόνο συγκεκριμένους γιατί έτσι θα χάσω κλήσεις από τελείως αγνώστους.
  3. (Προς Admins: Το forum σας δεν με αφηνει να ανοιξω νεο topic στο κεντρικο forum του iPhone και γι' αυτο το ανοιξα εδω. Αμα θελετε μεταφερετε το topic) Yπάρχει application το οποίο να βλέπει κατόχους iPhone στην περιοχή που βρισκόμαστε? Μέσω Wi-Fi σύνδεσης εννοώ. Αυτό ξέρω ότι γίνεται π.χ. με το FourSquare που βλέπεις ποιος είναι Mayor σε ένα μέρος. Υπάρχει όμως κάποιο πρόγραμμα που να ανιχνεύει π.χ. ποιοι χρησιμοποιούν το Wi-Fi δίκτυο της περιοχής? Ευχαριστώ.
  4. Θέλω να σας ρωτήσω αν υπάρχει χάρτης της Ευρώπης για free Download για το gps Mio Moov 200. Αν υπάρχει τότε δώστε μου link. Ευχαριστώ και Καλή Ανάσταση σε όλους.
  5. Θέλω να ρωτήσω τα εξής - Μου πουλάνε το κινητό στα 170 ευρώ. Αξίζει η αγορά του? - Σε bullet-points ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά του? - Το έχει κανείς? Έχει αντιμετωπίσει κολλήματα ή του τρέχει άψογα? - Είναι κλειδωμένο σαν τα iphone ή ξεκλείδωρο? - Έχει κάποιος να προτείνει κάτι καλύτερο από αυτό με ανάλογα χαρακτηριστικά? Ευχαριστώ.
  6. Το Satio ειναι Smart Phone? Οκ, περιμενω κι αλλες προτασεις. Ευχαριστώ! :)
  7. Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα Sony Ericsson με τα εξής χαρακτηριστικά: - Εύχρηστο - Με Bluetooth - Κάμερα με πολύ καλή ανάλυση - Βιντεοκάμερα - Ιδανικό για πλοήγηση στο Internet (browser κτλ.) Αν γίνεται πείτε μου συγκεκριμένα μοντέλα διαφόρων τιμών. Ευχαριστώ!
  8. Θα μου απαντήσει κανείς στο παραπάνω θέμα? Τόσο δύσκολη είναι η ερώτηση για το Myphone.gr ? Και καταρχήν το topic που μεταφέρατε την ερώτησή μου είναι πολύ γενικό.
  9. Επειδή δεν κατάφερα να βρω το σχετικό topic, θα μου δώσετε κάποια έτοιμα links με πρόγραμμα με το οποίο μπορώ να δημιουργήσω themes για κινητά Nokia? Συγκεκριμένα με ενδιαφερουν τα κινητά N70 και 6220 Classic. Ευχαριστώ.
  10. Κάνω εγκατάσταση το πρόγραμμα από το CD για να μπορέσω να μεταφέρω αρχεία απ' το κινητό στον υπολογιστή. Το πρόβλημα είναι ότι με παραπέμπει να κατεβάσω το PC Suite κι εκεί κάπου χάνομαι. Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα link για να κατεβάσω την τελευταία έκδοση του PC Suite για το κινητό αυτό? Παρακαλώ δείτε επίσης ότι το link ισχύει γιατί έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά...
  11. Καλά και η διαφορά του από το ακριβό σε χαρακτηριστικά ποια είναι? Για να καταλάβω κι εγώ τι πλήρωσα δηλαδή! :worry:
  12. ΜΑΠΑ!!! Τι ήθελα και δεν σας άκουσα? Χειρότερο GPS δεν έχω ξαναδει στη ζωή μου. Πραγματικά Μ Α Κ Ρ Ι Α από τα MLS! Το πήρα μαζί μου στις διακοπές, σε νησί και δεν είχε καμία σχέση με την Αθήνα. 1)Τις μισές φορές δεν με άκουγε. Είτε μου έλεγε να επαναλάβω 3 φορές (μέχρι που αναγκαζόμουν να πληκτρολογήσω) είτε μου έλεγε άλλες περιοχές! 2)Το σήμα του GPS είναι ΑΘΛΙΟ! Δεν έπιανε καθόλου σήμερα παρά μόνο στο κέντρο του νησιού! Έξω από το κέντρο έπιανε για ένα λεπτό και μετά χανότανε. Πήρα το ακριβό μοντέλο κιόλας (43A), ευτυχώς έκανα έρευνα αγοράς και το βρήκα στα 230 ευρώ. Αλλά τα κλαίω ήδη!! :mad: Και φυσικά ξέρω ότι ακόμα κι αν το αλλάξω από την αντιπροσωπεία, το καινούργιο θα κάνει πάλι τα ίδια!
  13. Άργησες να στείλεις μήνυμα. Φίλε μου δεν ξέρω ποιος σου λέει τέτοια παραμύθια αλλά πήρα χθες το απόγευμα το ακριβό MLS Destinator 43A (233 ευρώ) και δουλεύει Α Ψ Ο Γ Α! Ελληνικά μενού, χάρτες για Ελλάδα και Κύπρο, βάζεις μέσα Mp3, φωτογραφίες, μόνο καφέ δεν σου ψήνει. Του μιλάς...και σου απαντάει. Χαιρετώ!:)
  14. Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω ένα GPS και κυρίως με ενδιαφέρει η σειρά MLS Destinator Talk & Drive με την οποία δίνεις φωνητικές εντολές. Θα ήθελα να με ενημερώσετε, όσοι ασχολείστε και κατέχετε καλά από GPS, για το ποιο μοντέλο να επιλέξω από τη σειρά αυτή. Μέχρι στιγμής έχω δει ότι υπάρχουν τα 35A (φθηνό) και 43A (ακριβό). Υπάρχουν κι άλλα μοντέλα? Αξίζει να πάρω το ακριβό? Γιατί θέλω κάτι καλό! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  15. Προς Moderators: - Αναφέρομαι στην εταιρεία MAKNAN ΕΠΩΝΥΜΑ διότι έχω ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για τις πράξεις της. Διαβάστε παρακάτω! - Το topic αυτό είναι εντελώς διαφορετικής θεματολογίας από όσα παρεμφερή έχουν ανοιχτεί. Προχωράω κατευθείαν στο ψητό. Περίπου στα τέλη του 2007 με αρχές 2008 είχα δεχτεί ενοχλητικό SMS στο κινητό μου το οποίο διαφήμιζε HOTLINE. Με ένα απλό ψάξιμο μέσω Google βρήκα ότι ανήκε στην εταιρεία ΜΑΚΝΑΝ. Πήρα τηλέφωνο στην εταιρεία και οι κύριοι όντως το παραδέχτηκαν, γιατί άλλωστε Στο site τους υποχρεώνονται να δείχνουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Από εδώ βρήκα και το συγκεκριμένο κινητό που μου διαφήμιζε η υπηρεσία. Σήμερα Δευτέρα 8/6 Αγίου Πνεύματος (βοήθειά μας), όπως επίσης και την προηγούμενη εβδομάδα έλαβα για άλλη μια φορά το εξής SMS: Από: HOTPLACE ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΥΤΗ ΠΑΡΕΑ?ΑΠΟΨΕ Η ΕΥΑ Η ΞΕΝΙΑ & Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ, ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟ 9011320012. ΔΙΑΚΟΠΗ: ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΠ ΣΤΟ 6948696729 Σ:1.43-Κ:1.52Ε/1Λ http://img30.imageshack.us/img30/866/maknan.th.jpg Και ερωτώ: ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ρε μάγκες? Δεν σας ζήτησα να το διαγράψετε? Μήπως παίρνετε σβάρνα την Χρυσή Ευκαιρία και του δίνετε και καταλαβαίνει? Δεν υπάρχει περίπτωση να στείλω SMS με τη λέξη ΣΤΟΠ γιατί ξέρω από τώρα ότι στάνταρ θα χρεωθεί το κινητό μου χωρίς να το πάρω πρέφα. Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ. Το μόνο που μένει λοιπόν είναι να τους πάρω για άλλη μια φορά τηλέφωνο και να τους τα χώσω χοντρά για να με διαγράψουν. Αν μπείτε στο http://www.mankan.gr, όσοι έχετε πάθει κάτι αντίστοιχο θα βρείτε και τα στοιχεία τους: MAKNAN A.E. Λ. Αλεξάνδρας 57, Αθήνα 114 73 Τηλ: 210 6495 400 FAX: 210 6470 425 E-Mail: operations@maknan.gr Χρέωση 3,5 ευρώ το λεπτό . http://www.maknan.gr/ Μπείτε όμως σε αυτή τη λίστα και ελέγξτε αν όντως ο αριθμός 9011 που σας ήρθε ανήκει στην ΜΑΚΝΑΝ. Σε εμένα ανήκε και στις δύο περιπτώσεις. Το ερώτημα όμως είναι πως θα απαλλαγούμε ΜΟΝΙΜΑ. Θα μιλήσουμε με την επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (katanalotes@eett.gr) ή με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων? (contact@dpa.gr). Εγώ στέλνω αυτή τη στιγμή και στους δύο και παροτρύνω όσους έχουν πάθει κάτι αντίστοιχο να στείλουν και αυτοί e-mail με όλα τα παραπάνω στοιχεία καθώς και τα δικά τους προσωπικά στοιχεία (είναι δημόσιες υπηρεσίες και τα κρατάνε απόρρητα, οπότε μη φοβάστε! Κι εύχομαι κάποια μέρα ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ πανηγυρικά. Είναι καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων αυτό! Καλώ επίσης όσους χρήστες έχουν ενοχληθεί ή εξαπατηθεί οικονομικά από την εταιρεία ΜΑΚΝΑΝ, να μου στείλουν PM ώστε να ανταλλάξουμε τηλέφωνα και να προχωρήσουμε σε μαζική μήνυση. Αν μαζευτούμε αρκετοί, τότε ούτε 10 ευρώ στον καθένα δεν θα μας στοιχίσει! Προς Moderators: Να μην σβηστεί τίποτε από το topic. Όλα αυτά τα στοιχεία έχω αποδείξεις ότι είναι πραγματικά, κι αν θέλουν
×
×
  • Create New...