Jump to content

[App Store] Γενικές Πληροφορίες και Εύρεση εφαρμογών

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας. Ειμαι νεο μελος και εχουμε ενα προβλημα εδω με ενα φιλο. Εχει iphone και θελει να ακουει ελληνικους ραδιοφωνικους σταθμους καθοτι μενει στο εξωτερικο. Κατεβασε το προγραμμα Fstream αλλα μετα εβαζε με κοπυ εναν σταθμο συγκεκριμενα τον extrasport 103 εβαζε μπροστα και το mms αντι για http αλλα δεν του επαιζε ο σταθμος. Αν μπορει καποιος παιδια ας βοηθησει

ακουω και εγω πολυ μεσω ιντερνετ τον extrasport 103 τωρα λεγετε sport 103

να κατεβασει το TuneIn radio κανει 1,59 ευρω αλλα ειναι παρα πολυ καλο και μαλιστα κανει εγγραφες οποια εκπομπη θες και την ακους αργοτερα εχει παρα πολλους ελληνικους σταθμους......

για να βρεις οποιοδηποτε ελληνικο σταθμο στο browse γραφεις τιτλο για συγκεκριμενο σταθμο η γραφεις greece και σε βγαζει ολα τα ελληνικα μετα οταν παιζει ο σταθμος τον βαζεις στα αγαπημενα και εισαι ok......

Edited by eorptol

ακουω και εγω πολυ μεσω ιντερνετ τον extrasport 103 τωρα λεγετε sport 103

να κατεβασει το TuneIn radio κανει 1,59 ευρω αλλα ειναι παρα πολυ καλο και μαλιστα κανει εγγραφες οποια εκπομπη θες και την ακους αργοτερα εχει παρα πολλους ελληνικους σταθμους......

για να βρεις οποιοδηποτε ελληνικο σταθμο στο browse γραφεις τιτλο για συγκεκριμενο σταθμο η γραφεις greece και σε βγαζει ολα τα ελληνικα μετα οταν παιζει ο σταθμος τον βαζεις στα αγαπημενα και εισαι ok......

ευχαριστω φιλε σημερα κι εγω αυτο το προγραμμα του ειπα να κατεβασει.. Ελπιζω να τον πιανει τον σπορτ 103 γιατι αυτον συγκεκριμενα θελει να ακουει πιο πολυ.. Το βρηκα κι εγω στο itunes και ειπα οτι μαλλον θαναι καλο. Αντε να δουμε :)

Another day in paradise...

Καλησπέρα έχω πρόβλημα με την συγκεκριμένη εφαρμογή download pro δεν μου κατεβάζει τα βίντεο απο το you tube μόνο τα links βοηθήστε κάποιοι αν μπορείτε...

Παιδιά μήπως υπάρχει καμία εφαρμογή ή τρόπος για να παίρνω φωτογραφίες από το iphone με χρονοκαθυστέρηση?Δηλαδή χωρίς να παίρνω τη φωτογραφία εκείνη τη στιγμή από το κινητό αλλά να το αφήνω σε ένα σημείο και να παίρνει από μόνο του φωτογραφία μετά από λίγα δευτερόπλεπτα.Υπάρχει?

Σαν τις παλιές φωτογραφικές μηχανές που τις στήνανε και τρέχανε στο πλάνο για να βγουν:)

Παιδιά μήπως υπάρχει καμία εφαρμογή ή τρόπος για να παίρνω φωτογραφίες από το iphone με χρονοκαθυστέρηση?Δηλαδή χωρίς να παίρνω τη φωτογραφία εκείνη τη στιγμή από το κινητό αλλά να το αφήνω σε ένα σημείο και να παίρνει από μόνο του φωτογραφία μετά από λίγα δευτερόπλεπτα.Υπάρχει?

Σαν τις παλιές φωτογραφικές μηχανές που τις στήνανε και τρέχανε στο πλάνο για να βγουν:)

αν δεν κανω λαθος αυτη η εφαρμογη ειναι http://itunes.apple.com/us/app/7-0-megapixel-camera-zoom/id340035727?mt=8

και βγαζει και καλυτερες φοτο απο την μανισια εφαρμογη camera

Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη.

αν δεν κανω λαθος αυτη η εφαρμογη ειναι http://itunes.apple.com/us/app/7-0-megapixel-camera-zoom/id340035727?mt=8

και βγαζει και καλυτερες φοτο απο την μανισια εφαρμογη camera

Τέλεια ευχαριστώ πολύ:)

Έχει καποιος να προτείνει ενα καλό ελληνο- αγγλικο κ αγγλο-ελληνικό λεξικό που να εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του iOS 4?

Καλησπέρα,

Ξερει κανει ςκανενα τροπο να βελτιωθεί το σήμα του Navigon? Πήγα στο site τους έκανα αυτά που λένε εκεί αλλά αποτέλεσμα μηδέν. Δεν λοκάρει σήμα με τίποτα

Καλησπέρα,

Ξερει κανει ςκανενα τροπο να βελτιωθεί το σήμα του Navigon? Πήγα στο site τους έκανα αυτά που λένε εκεί αλλά αποτέλεσμα μηδέν. Δεν λοκάρει σήμα με τίποτα

sirenancona,

ελπίζω να μην βγω λάθος από το δικό μου (iphone4), αλλά χρησιμοποιώ το navigon europe εδώ κ 12 μέρες κ είναι απλά άψογο... λοκάρει πριν το βάλω στη θέση στο τζάμι (κυριολακτικά σε 2-3 δευτερόλεπτα) και δεν χάνει το σήμα ΠΟΤΕ!

Μιλάω μάλιστα για σύνδεση χωρίς "βοήθεια" από το δίκτυο (τα δεδομένα είναι απενεργοποιημένα..)

Ελλάδα (Αθήνα) το δούλεψα τις πρώτες 2-3 μέρες καθημερινά στο κέντρα, στα Βόρεια κ στα Νότια και ήταν πάντα άριστο.. Την τελευταία εβδομάδα το δοκίμασα κ Αγγλία (Μαντσεστερ) + ταξίδι στην Σκωτία με κακό καιρό και πολλά σύννεφα, και πάλι τα ίδια.. σήμα αμέσως κ ποτέ δεν το έχασε... άμεση ανταπόκριση με ακρίβεια μέτρου, καλή φωνητική καθοδήγηση για οδηγούς αλλά ακόμη και για πεζούς (είχε πεζόδρομο-μονοπάτι σε κάτι ξωκλήσια στο πουθενά:lol:) και γενικά τα χρήματα που έδωσα (νομίζω 59€, όταν το είχαν σε έκπτωση) μου τα έχει ήδη γυρίσει-κυριολεκτικά..

σκόπευα να το postάρω μόλις γύριζα, αλλά με αφορμή το πρόβλημά σου, τα έγραψα τώρα... μήπως υπάρχει πρόβλημα με τον δέκτη gps του κινητού?? τι να πω? καλή τύχη και θα ενημερώσω εάν συναντήσω πρόβλημα στα πάτρια...

να κοιτάς εκεί που θες να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς

Ericsson GA628 - Ericsson SH888 - Ericsson T18 - Nokia 3210 - Ericsson R320 - Nokia 6210 -Samsung SGH_E105 - SE K800i - HTC Diamond - Nokia N97 - iPhone4&iPad2 (Apple© & no looking back)

Σχετικά με το Navigon το έχω κι εγώ περίπου ένα μήνα και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. To χρησιμοποιώ σε iPhone 4, που παίζει σημασία μιας και το GPS του είναι ταχύτατο στην εύρεση δορυφόρων σε σχέση με τα iPhone προηγούμενης γενιάς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

• 2 weeks later...

παιδιά, κάνατε εγκατάσταση το tunein radio? μπορείς και γράφεις πλέον από ραδιόφωνο!!! και έπεξα λίγο rage hd, και έπαθα πλάκα!! τη άλλο θα βγάλουν πια.....

μόνο το mls talk&drive δεν μπορώ να βρω πουθενά το ipa....

Edited by hackfree
technoholic maniac reviewer

Καλησπέρα.

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς καμία εφαρμογή (είδα 2-3 που υπάρχουν) όπως αυτή που αναφέρεται απο τον φίλο Street ανωτέρω, που ανεβάζουν την ανάλυση της κάμερας του π.χ. 3GS σε 5ΜΡ ή 7ΜΡ (και 12 έχω δει).

Έχει αποτέλεσμα; και αν ναι, απορώ πως το κάνει... δεν είναι θέμα φακού; μπορεί να επέμβει μόνο το software στο θέμα της ανάλυσης;;

Υπάρχει αποτέλεσμα και στο βίντεο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Καλησπέρα.

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς καμία εφαρμογή (είδα 2-3 που υπάρχουν) όπως αυτή που αναφέρεται απο τον φίλο Street ανωτέρω, που ανεβάζουν την ανάλυση της κάμερας του π.χ. 3GS σε 5ΜΡ ή 7ΜΡ (και 12 έχω δει).

Έχει αποτέλεσμα; και αν ναι, απορώ πως το κάνει... δεν είναι θέμα φακού; μπορεί να επέμβει μόνο το software στο θέμα της ανάλυσης;;

Καμία απόλυτος... Τις έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες και είναι απλά μία απάτη...

Το μόνο που προσφέρουν είναι κάποιες εξτρά δυνατότητες που δεν έχει του iPhone.

Π.χ. Αντίστροφη μέτρηση για να βγάλεις μόνο σου φώτο και άλλα καλαμπαλίκια...

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση που προφανως εχει απαντηθει αλλα δεν βρισκω την απαντηση.

Εχω αρκετες εφαρμογες σε Iphone 3gs 32GB OS4.1 και στα καλα καθουμενα καποιες με το που παω να τις ανοιξω κλεινουν επιτοπου.

Υποψιν τις εχω επανεγκαταστησει και εχω κανει και reboot την συσκευη αλλα τιποτα.

Ειναι και οι τελευταιες εκδοσεις.

Καποια προταση ?

--NickB

Καλησπέρα.

Ουσιαστικά σκέψου σαν να βγάζει 2 φωτο οποτε διπλασιαζει τα pixel και εξομοιωνει το αποτέλεσμα μιας καλύτερης φωτο. Το εξομοιωνει, δεν είναι αν και σε διαστάσεις είναι 12 mp

Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7

• 3 weeks later...
καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας.εχω βαλει το ndrive στο iphone ενος φιλου και δουλευει κανονικα οταν μιλαει αγγλικα αλλα μολις επιλεξω την ελληνικη ομιλια τοτε μου εμφανιζει ολα τα κουμπια με ερωτηματικα ???????? ενο σινεχιζει και δουλει κανονικα απο πλευρας σηματος και τα λοιπα...πως μπορω να το διορθοσω????

Γεια σας παιδια! Μια ερωτηση..

Διαβασα πως για να κανει καποιος αγορες απ το αpp store πρεπει να χρησιμοποιησει πιστωτικη ή χρεωστικη (visa ή mastercard)... Αν βγαλω μια προπληρωμενη καρτα οπως η webuy της πειραιως (που ειναι κ mastercard) δεν νομιζω να εχω προβλημα, ετσι?

Διαβασα πως για να κανει καποιος αγορες απ το αpp store πρεπει να χρησιμοποιησει πιστωτικη ή χρεωστικη (visa ή mastercard)... Αν βγαλω μια προπληρωμενη καρτα οπως η webuy της πειραιως (που ειναι κ mastercard) δεν νομιζω να εχω προβλημα, ετσι?

Κανενα προβλημα εγω χρησιμοποιω προπληρωμενη της eurobank

Προχωρα αφοβα και γω αυτην εχω.

Έχετε να μου προτείνετε κανένα καλο κ αξιόπιστο μετρητή δεδομένων..?

Α να είναι κ εύκολος σ χρήση...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Έχετε να μου προτείνετε κανένα καλο κ αξιόπιστο μετρητή δεδομένων..?

Α να είναι κ εύκολος σ χρήση...

Εγω χρησιμοποιώ το dataman,μου φαινεται αρκετά καλο!

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Παιδιά .. προσπαθώ καιρό τώρα να βρω .. μια εύχρηστη εφαρμογή - διότι επιλογές υπάρχουν αρκετές- που να υπολογίζει έσοδα, έξοδα .. μηνιαίο budget, κτλ ... δεν θέλω κάτι διαστημικό κτλ ..

Ποιες έχετε δοκιμάσει; έχετε καμία να προτείνετε;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Παιδιά .. προσπαθώ καιρό τώρα να βρω .. μια εύχρηστη εφαρμογή - διότι επιλογές υπάρχουν αρκετές- που να υπολογίζει έσοδα, έξοδα .. μηνιαίο budget, κτλ ... δεν θέλω κάτι διαστημικό κτλ ..

Ποιες έχετε δοκιμάσει; έχετε καμία να προτείνετε;

Εγώ χρησιμοποιώ το Money της iBear, Μπορείς να φτιαχνεις δικές σου κατηγορίες εσόδων εξόδων, να βάλεις πάγια έξοδα και να σου κάνει προϋπολογισμό με βάση τα πάγια και τα έξοδα προηγούμενων μηνών. Είχα δοκιμάσει και το iExpenseit ή κάπως έτσι αλλα ήταν μόνο για έξοδα.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Mια ερώτηση να κάνω ,γιατί κάτι διάβασα (για προβλήματα στην σύνδεση στο store) αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Πρόκειται να στήσω τα 7 στο laptop ,πρέπει να κάνει deauthorize το account μου στο apple store , και μετά ξανά authorize ??

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

• The topic was unpinned