domal Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Χωρίς να είμαι δικηγόρος, αλλά με τη λίγη εμπειρία που έχω από εγγυήσεις, εταιρείες κλπ θα σου πω ότι μάλλον άμεσο δίκιο δε θα βρει. Και τι εννοώ. Από τη στιγμή που έχει επιστρέψει το diamond πίσω και η επιστροφή έγινε μετά από 7 μέρες από την αγορά της συσκευής δε μπορεί να πάρει πίσω χρήματα παρά μόνο να ζητήσει επισκευή (ή αντικατάσταση) βάση εγγύησης. Τι γίνεται τώρα λοιπόν... Ο καταστηματάρχης κανονικά δεν έχει καμία υποχρέωση να δεχθεί αυτό που γίνεται στην περίπτωση του φίλου. Όταν 7 μέρες από την αγορά προϊόντος το επιστρέφεις χαλασμένο τότε θα το πάρεις πίσω φτιαγμένο ή αντικατεστημένο. Δε θα σου δώσει ποτέ κανένας άλλο μοντέλο συμψηφίζοντας την αξία. Εδώ λοιπόν είναι το θέμα. Ο καταστηματάρχης που καθυστερεί κατά κάποιον τρόπο "κάνει χάρη" στο φίλο που του λέει ότι θα του φέρει όποιο άλλο μοντέλο θέλει. Με αυτά τα δεδομένα τότε είναι λίγο ζόρι να ψάξει και να βρει δίκιο γιατί πολύ απλά θα του δώσει πίσω ένα καινούριο (ή φτιαγμένο το δικό του) diamond. Όλα αυτά προφανώς και δεν ισχύουν αν ο φίλος επέστρεψε τη συσκευή του στο κατάστημα εντός 7 ημερών από την αγορά, οπότε και μπορεί ανά πάσα στιγμή να πάει και να πάρει σε ΜΕΤΡΗΤΑ πίσω όλη την αξία της συσκευής χωρίς πολλά πολλά. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Psaksto ligo... me to Resco Explorer ginetai. Γινεται να βλεπει το HD μεσω Resco τον shared folder του pc,αλλα το pc ομως γινεται να βλεπει δικτυακα το HD???????????????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Eννοειται οτι δεν μπορω να ζητησω τα χρηματα μου πισω γιατι θα μου πει παρε ενα diamond και αντε στο καλο....Γιατι το diamond το ειχα παρει με επιδοτηση. Αυτο που θα κανω ειναι να του δωσω το υπολοιπο μετα απο πολυ καιρο....καπου στο καλοκαιρι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Συγχωρήστε μου το ‘ηλίθιο’ της ερώτησης μα δεν είχα ποτέ συσκευή δίχως κεντρικό πλήκτρο επιλογής… Όταν αναζητώ επαφή για να κάνω κλήση και σου βγάζει μια σειρά από Νικους πχ, πως επιλέγω την επαφή που θέλω ? Ρωτώ γιατί με το που πατώ στην επαφή δεν την επιλέγει απλά μα κάνει και κλήση και εγώ θέλω απλά να την επιλέξω για να δω σε ποιο από τα τηλ της συγκεκριμένης επαφής θα πάρω πχ. Και κάτι ακόμη.. επειδή έπαθα ότι και με το pro δηλαδή το ελληνικό manual δεν υπήρχε εντός :mad: ( Ελληνική συσκευή ) , μήπως κανείς μπορεί να μου στείλει το αρχείο? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Όταν αναζητώ επαφή για να κάνω κλήση και σου βγάζει μια σειρά από Νικους πχ, πως επιλέγω την επαφή που θέλω ? Ρωτώ γιατί με το που πατώ στην επαφή δεν την επιλέγει απλά μα κάνει και κλήση και εγώ θέλω απλά να την επιλέξω για να δω σε ποιο από τα τηλ της συγκεκριμένης επαφής θα πάρω πχ. To patheneis afto epeidi pas stis epafes sou mesw tou dialpad kai oxi mesw tou kanonikou programmatos twn epafwn. Και κάτι ακόμη.. επειδή έπαθα ότι και με το pro δηλαδή το ελληνικό manual δεν υπήρχε εντός :mad: ( Ελληνική συσκευή ) , μήπως κανείς μπορεί να μου στείλει το αρχείο? Ευχαριστώ Dyxtyxws exw mono to aggliko... http://rapidshare.com/files/162768546/Blackstone_English_Users_Manual.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Συγχωρήστε μου το ‘ηλίθιο’ της ερώτησης μα δεν είχα ποτέ συσκευή δίχως κεντρικό πλήκτρο επιλογής… Όταν αναζητώ επαφή για να κάνω κλήση και σου βγάζει μια σειρά από Νικους πχ, πως επιλέγω την επαφή που θέλω ? Ρωτώ γιατί με το που πατώ στην επαφή δεν την επιλέγει απλά μα κάνει και κλήση και εγώ θέλω απλά να την επιλέξω για να δω σε ποιο από τα τηλ της συγκεκριμένης επαφής θα πάρω πχ. Και κάτι ακόμη.. επειδή έπαθα ότι και με το pro δηλαδή το ελληνικό manual δεν υπήρχε εντός :mad: ( Ελληνική συσκευή ) , μήπως κανείς μπορεί να μου στείλει το αρχείο? Ευχαριστώ Επαφες -περισοτερα- επιλογη επαφης -κλικ στην επαφη και επιλογη τηλ. για τηλ. σταθερο Η κινητο και επιλογη κληση Η ςμς Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Συγχωρήστε μου το ‘ηλίθιο’ της ερώτησης μα δεν είχα ποτέ συσκευή δίχως κεντρικό πλήκτρο επιλογής… Όταν αναζητώ επαφή για να κάνω κλήση και σου βγάζει μια σειρά από Νικους πχ, πως επιλέγω την επαφή που θέλω ? Ρωτώ γιατί με το που πατώ στην επαφή δεν την επιλέγει απλά μα κάνει και κλήση και εγώ θέλω απλά να την επιλέξω για να δω σε ποιο από τα τηλ της συγκεκριμένης επαφής θα πάρω πχ. Και κάτι ακόμη.. επειδή έπαθα ότι και με το pro δηλαδή το ελληνικό manual δεν υπήρχε εντός :mad: ( Ελληνική συσκευή ) , μήπως κανείς μπορεί να μου στείλει το αρχείο? Ευχαριστώ Εισαι σιγουρος ,εμενα ηταν μεσα στα cd που ηταν στην συσκευασια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Σας ευχαριστώ παιδια για την βοήθεια. Είχα συνηθίσει με το pro να κάνω κλήση σε επαφές κατευθείαν από dialpad επιλέγοντας σταθερό η κινητό από εκεί. Η έλλειψη κεντρικού πλήκτρου επιλογής σε αυτό το θέμα είναι εμφανής . Νομίζω μονό σε αυτό. Δυο μέρες το εχω στα χέρια μου, τώρα θα ξεκινήσω να του περνάω διαφορά. Πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένος από την συσκευή . Όχι , δεν είχε στο κουτί Ελληνικό manual . Από παραλείψη του συσκευαστή προφανώς. Το κακό είναι ότι και στο προ σε μενα έτυχε κατι τέτοιο. Μιλάμε για σούπερ γκαντεμιά anyway thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
great Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Συγχωρήστε μου το ‘ηλίθιο’ της ερώτησης μα δεν είχα ποτέ συσκευή δίχως κεντρικό πλήκτρο επιλογής… Όταν αναζητώ επαφή για να κάνω κλήση και σου βγάζει μια σειρά από Νικους πχ, πως επιλέγω την επαφή που θέλω ? Ρωτώ γιατί με το που πατώ στην επαφή δεν την επιλέγει απλά μα κάνει και κλήση και εγώ θέλω απλά να την επιλέξω για να δω σε ποιο από τα τηλ της συγκεκριμένης επαφής θα πάρω πχ. Και κάτι ακόμη.. επειδή έπαθα ότι και με το pro δηλαδή το ελληνικό manual δεν υπήρχε εντός :mad: ( Ελληνική συσκευή ) , μήπως κανείς μπορεί να μου στείλει το αρχείο? Ευχαριστώ αμα κάνεις slide to δάχτυλό σου δεξια ή αριστερά πάνω στην επαφή θα σου αλλάξει το νούμερο( απο m σε w κτλ) οπως δηλαδή θα έκανες με το πλήκτρο πλοήγησης Παράθεση @great_vc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 αμα κάνεις slide to δάχτυλό σου δεξια ή αριστερά πάνω στην επαφή θα σου αλλάξει το νούμερο( απο m σε w κτλ) οπως δηλαδή θα έκανες με το πλήκτρο πλοήγησης Ειχε αναθερθεί και παραπάνω αυτό και δεν το είχα προσέξει :):) Πολυ καλό! Λόγο συχνής χρήσης μηχανής έχω πολλές αναπάντητες.Δεν είναι δυνατόν να έπρεπε να τις δω και μετα για να επιλέξω σε πια θα απαντήσω να πρέπει να παω στις επαφες και να παρω τηλ.:O Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Επαφες -περισοτερα- επιλογη επαφης -κλικ στην επαφη και επιλογη τηλ. για τηλ. σταθερο Η κινητο και επιλογη κληση Η ςμς Το είδα κι αυτό!!!:lol::p:lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaraole Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 όταν προσπάθησα να κάνω video call ενω έβλεπα κανονικά τον συνομιλιτή μου αυτός δεν με έβλεπε...γνωρίζεται κάτι..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Όσον αφορά το Video στο HD, κατεβάστε αυτό, να δείτε πόσο καλό είναι. Είναι ένα παλιό clipάκι της PIXAR που πραγματικά αξίζει ! Το είδε κανείς το Video ? Δεν άκουσα εντυπώσεις ? Αν θέλετε και άλλα, μπείτε εδώ. Έχει πολλά και ότι κατέβασα, μέσα από τον CorePlayer παίζει άψογα ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Το είδε κανείς το Video ? Δεν άκουσα εντυπώσεις ? Προσωπικά δεν μου λέει τίποτα να δω ένα video που είναι κομμένο και ραμμένο για τη συσκευή. Το θέμα είναι πως πα αντεπεξέλθει όταν σου στείλουν ένα τυχαίο video από άλλη συσκευή ή απλά περάσεις ένα video που θα βρεις εσύ. Εκεί αλλάζουν τα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Προσωπικά δεν μου λέει τίποτα να δω ένα video που είναι κομμένο και ραμμένο για τη συσκευή. Το θέμα είναι πως πα αντεπεξέλθει όταν σου στείλουν ένα τυχαίο video από άλλη συσκευή ή απλά περάσεις ένα video που θα βρεις εσύ. Εκεί αλλάζουν τα πράγματα. Μααα δεν είναι Video "για τη συσκευή" με την έννοια ότι έχει ακριβώς την ανάλυσή της ... αν δεις στο site, θα δεις ότι είναι video, απλά "κομμένα" σε χαμηλότερες αναλύσεις ώστε να παίζουν σε PPCs ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Μααα δεν είναι Video "για τη συσκευή" με την έννοια ότι έχει ακριβώς την ανάλυσή της ... θα συμφωνησω απολυτα με τον Γιαννη...αυτα ειναι ημιμετρα και ενεσεις σε ενα προβλημα που ακομη δεν εχει καταφερει να βρει ακρη η htc..........:mad: αν δεις στο site, θα δεις ότι είναι video, απλά "κομμένα" σε χαμηλότερες αναλύσεις ώστε να παίζουν σε PPCs ... σε ppc που εχουν προβλημα.....;);) και μην μου πεις οτι συγκρινεις την αναπαραγωγη βιντεο του hd με του ομνια?:X ειχες ομνια και πιστευω οτι το ειδες καλα αυτο :) καμια απολυτως σχεση.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 θα συμφωνησω απολυτα με τον Γιαννη...αυτα ειναι ημιμετρα και ενεσεις σε ενα προβλημα που ακομη δεν εχει καταφερει να βρει ακρη η htc..........:mad: Ποιός έχει την ευθύνη όμως για αυτό γιατί έχω μπερδευτεί, έχω διαβάσει διάφορα στο xda, η HTC ή η Qualcomm; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 16, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Ποιός έχει την ευθύνη όμως για αυτό γιατί έχω μπερδευτεί, έχω διαβάσει διάφορα στο xda, η HTC ή η Qualcomm; Den mporoume na poume oti ftaei o epeksergastis kai na ta riksoume stin kataskevastria etairia. Einai epilogi tis HTC o sygkekrimenos epeksergastis me i xwris kapoious drivers kai afto einai kathara thema politikis alla kai oikonomikou kerdous. Gia na exoun na dwsoun kati ayrio. Kai pistevw oti pleon ekei tha pextei to paixnidi. Hdi i Marvell (pou panta eixe tous dynatoterous epeksergastes mazi me tin Intel) exei anakoinwsei epeksergasti 1GHz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoUCLAs Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Ποιο ειναι το προβλημα δεν εχω καταλάβει? Εγω όσα βίντεο έχω βάλει κάτω απο 850kbps παιζουν μια χαρα.. Mkv και Mp4.. Παράθεση http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg http://www.eikonostoixeio.eu/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Den mporoume na poume oti ftaei o epeksergastis kai na ta riksoume stin kataskevastria etairia. Einai epilogi tis HTC o sygkekrimenos epeksergastis me i xwris kapoious drivers kai afto einai kathara thema politikis alla kai oikonomikou kerdous. Gia na exoun na dwsoun kati ayrio. Kai pistevw oti pleon ekei tha pextei to paixnidi. Hdi i Marvell (pou panta eixe tous dynatoterous epeksergastes mazi me tin Intel) exei anakoinwsei epeksergasti 1GHz. Την ευθύνη της Qualcomm την ανέφερα για το θέμα του ότι, από ότι έχω καταλάβει, χρεώνει το lisence για τους drivers του chip γραφικών. Η λογική μου εμένα λέει ότι εφόσον αγοράζεις hardware θα πρέπει στην τιμή να είναι και full software support. Αν τώρα η HTC ήθελε να κόψει στην τιμή και αφαίρεσε κάποιους drivers δεν ξέρω. Με τους άλλους κατασκευαστές επξεργαστών τι γίνεται; Τα παραπάνω είναι ότι έχω καταλάβει από το λίγο διάβασμα που έκανα στο web. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 και μην μου πεις οτι συγκρινεις την αναπαραγωγη βιντεο του hd με του ομνια?:X ειχες ομνια και πιστευω οτι το ειδες καλα αυτο :) καμια απολυτως σχεση.... Δε νομίζω ότι κι εδώ τα πράγματα είναι τόσο υπέρ του OMNIA ... αν και δεν ασχολήθηκα εκτενέστατα, νομίζω ότι πιθανώς το ΟΜΝΙΑ είναι λίγο καλύτερο αλλά εγώ προσωπικά με τα videos που έτρεξα και τα δυο είναι πολύ κοντά. Έχω περασμένα στην κάρτα μου τα videos που τραβάω με την camera μου (mp4) και κατά την άποψή μου, το HD μια χαρά τα παίζει ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Pare ena paradeigma pou proswpika mou aresei... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=468662 Μήπως μπορείς να μου πεις, πως βγαίνει αυτό (πως το εμφανίζουμε): "slide to unlock"?? Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Μήπως μπορείς να μου πεις, πως βγαίνει αυτό (πως το εμφανίζουμε): "slide to unlock"?? Χρειάζεσαι αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=464695 Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Έχω περασμένα στην κάρτα μου τα videos που τραβάω με την camera μου (mp4) και κατά την άποψή μου, το HD μια χαρά τα παίζει ... Αυτά τα παίζει μια χαρά . Το πρόβλημα είναι με ταινιούλες-βίντεο Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 16, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Χρειάζεσαι αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=464695 Swsta, as tonisoume omws oti to link pou exw desei exei apla skin. Ean o filos egkatastisei to S2U2 apo to parapanw link, prepei na ksanaperasei to skin gia na kathisei apo panw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts