andreas_ku990 Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Γιάννη λίγο ψάξιμο δεν βλάπτει :p 1. With the device turned off, press and hold the VOLUME UP and VOLUME DOWN buttons, then briefly press the POWER button. Καταλαβαίνεις ή να τα μεταφράσω ??? :p :lol: edit: Με πρόλαβε ο linkin Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 [ATTACH]13533[/ATTACH] Πάρε. Κάνε το Extract στο PC και το .cab που θα σου βγάλει ρίξτο στη συσκευή και τρέξε το Αντρεα, πως δουλευει αυτο ? Εγω το εκανα extract και μου βγαζει αυτο "New PowerArchiver ZIP File" το αρχειο. Ωραια. Και μετα ? :worry: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Xmmm... Κάτι λάθος έχεις. Εγώ το έχω κατεβάσει 3 φορές για να το ελέγξω (το κατέβασα και τώρα) και μου βγάζει τον registry editor σε μορφή .cab Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaraole Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 With the device turned off, press and hold the VOLUME UP and VOLUME DOWN buttons, then briefly press the POWER button. και δεν μου λέτε είναι δυνατό να γίνει αυτό με μόνο ένα άτομο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Xmmm... Κάτι λάθος έχεις. Εγώ το έχω κατεβάσει 3 φορές για να το ελέγξω (το κατέβασα και τώρα) και μου βγάζει τον registry editor σε μορφή .cab Ενταξει, αφου εκανα καποιες μετονομασιες, και το εκανα αποσυμπιεση, μου εβγαλε το regedit.Mrln_ARM.cab. Ωραια, και μετα ? :worry: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Ε έχει μετά ??? Αχχχ βρε Κώστα!! Ο άνθρωπος ζήτησε να του δώσω έναν Registry Editor και τον ανέβασα, αφού είναι free. Αν θες κάντο εγκατάσταση... With the device turned off, press and hold the VOLUME UP and VOLUME DOWN buttons, then briefly press the POWER button. και δεν μου λέτε είναι δυνατό να γίνει αυτό με μόνο ένα άτομο?? Εγώ το έκανα πάντως. Πανεύκολο είναι Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Ε έχει μετά ??? Αχχχ βρε Κώστα!! Ο άνθρωπος ζήτησε να του δώσω έναν Registry Editor και τον ανέβασα, αφού είναι free. Αν θες κάντο εγκατάσταση... Αντρεα, Sorry, δεν ειχα καταλαβει οτι μιλουσες για Registry Editor. Αστο, ολα ενταξει. Τελος, εκανα λαθος. No Problem, THNX :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Ok Κώστα... Λεω και εγώ ο Κώστας να μην ξέρει τι είναι ??? Περίεργο! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 ρε παιδια ειμαι καινουργιος κ εγω στο forum .. Αφησα το Ε90 κ πλεον ειμαι κ εγω με hd.. μηπως υπαρχει καποιος οδηγος για cooked rom να βαλω ? μου φαινεται καπως αργο το εργοστασιακο της μαμας.. ενδιαφερομαι για κατι γρηγορο και να υποστηριζει ελληνικα χωρις να χασω εγγυηση αν αυτο ειναι δυνατο Δες εδώ για τη διαδικασία να περάσεις cooked ROM. Και πληθώρα από cooked ROM θα βρεις εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Ξέρει κάποιος να μου πεί εαν υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω το iTunes στo HD μου; Όχι. Κανένας. Δυστυχώς. Πολύ θα ήθελα κι εγώ να συγχρόνιζαν με iTunes τα WM, αλλά ουσιαστικά είναι δυο τελείως διαφορετικοί κόσμοι. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες λύσεις, για να συγχρονίσεις manually τη βάση σου ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Όχι. Κανένας. Δυστυχώς. Πολύ θα ήθελα κι εγώ να συγχρόνιζαν με iTunes τα WM, αλλά ουσιαστικά είναι δυο τελείως διαφορετικοί κόσμοι. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες λύσεις, για να συγχρονίσεις manually τη βάση σου ... Για πες κανεναν... Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Για πες κανεναν... Καταρχάς μπορείς να το κάνεις manually. Αυτό εννοούσα αρχικά. Δηλαδή να βρείς τη library του iTunes σου και να την κάνεις copy (αφού τη συμμαζέψεις βέβαια) στο Storage Card σου. Άλλος ένας τρόπος (τον χρησιμοποιούσα παλιά όταν είχα PC με Windows) είναι το BadApple, ένα free PlugIn για το iTunes που συγχρονίζει με οποιοδήποτε device ... Ρίξε μια ματιά εδώ. Άλλος ένας τρόπος (δεν τον έχω δοκιμάσει) είναι και το TunesSync. Ρίξε μια ματιά εδώ. Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X-GogoZ Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 παιδιά να κάνω μια εντελώς ακυρη ερωτηση...υπαρχει καποιο προγραμματακι που να κλειδώνει το κινητο αλλά να εχει θέμα ολόιδιο με το iphone??δλδ να είναι τοσο απλο το κλείδωμα κ το ξεκλείδωμα του κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 4, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 http://s2u2.ac-s2.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickL26 Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Παιδιά γεια σας πάλι.Θα θελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις μιας και μόλις έγινα χρήστης του HTC HD. 1.Θα θέλα να μου πείτε πως μπορώ όταν μιλάω στο τηλ να μην σβήνει η οθόνη γιατί δεν μπορώ να δω που είναι το πλήκτρο τέλους κλήσης ή διάφορα άλλα στην οθόνη 2.Το gps λειτουργεί χωρίς κάποια σύνδεση με χρέωση?Πρέπει να βρω κάποιο πρόγραμμα?Έχετε να μου προτείνετε κάτι?Sorry αν κάνω άστοχες ερωτήσεις αλλά είμαι πολύ καινούργιος σε αυτό το είδος. 3.Υπάρχει κάποιο ωραίο πρόγραμμα-καλό για να βελτιώνει και να κάνει πιο εύχρηστο το touch της οθόνης μς ωραία εφέ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X-GogoZ Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 http://s2u2.ac-s2.com/ na sai kala .. euxaristw poli! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Νέος με HTC touch HD και εγω. Πως μπορω να μεταφερω οτι υπαρχει απο το Νοκια Ν73 στο HTC?? Εχω Vista 64 στο PC Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkin Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Παιδιά γεια σας πάλι.Θα θελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις μιας και μόλις έγινα χρήστης του HTC HD. 1.Θα θέλα να μου πείτε πως μπορώ όταν μιλάω στο τηλ να μην σβήνει η οθόνη γιατί δεν μπορώ να δω που είναι το πλήκτρο τέλους κλήσης ή διάφορα άλλα στην οθόνη 2.Το gps λειτουργεί χωρίς κάποια σύνδεση με χρέωση?Πρέπει να βρω κάποιο πρόγραμμα?Έχετε να μου προτείνετε κάτι?Sorry αν κάνω άστοχες ερωτήσεις αλλά είμαι πολύ καινούργιος σε αυτό το είδος. 3.Υπάρχει κάποιο ωραίο πρόγραμμα-καλό για να βελτιώνει και να κάνει πιο εύχρηστο το touch της οθόνης μς ωραία εφέ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων καλως ηρθες! 1)το προγραμμα HD Tweak σου δινει αυτη την επιλογη. 2)destinator και igo θεωρουνται τα καλυτερα στο hd.το destinator εχει καλυτερους χαρτες ενω το igo καλυτερο interface. 3)υπαρχουν πολλα αλλα επειδη φαινεσαι νεος στον κοσμο των wm(οπως κι εγω),καλυτερα εξερευνησε και μαθε καλα το κινητο και μετα ασχολεισου με πολλες αλλαγες... και μια ερωτηση:πληκτρολογιο που να γραφει 160 ελληνικους χαρακτηρες και να δουλευει τελεια σε landscape? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 και μια ερωτηση:πληκτρολογιο που να γραφει 160 ελληνικους χαρακτηρες και να δουλευει τελεια σε landscape? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=3395347#post3395347 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkin Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=3395347#post3395347 thnx φιλος! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X-GogoZ Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 μόλις δοκίμασα το SIPchange το προγραμματακι κ καθε φορα που κάνω σοφτ ρισετ το κινητο μου βγάζει σφάλμα αλλα δουλευει κανονικά!γιατι το κάνει αυτο κ μου τι δίνει?συμβαίνει κ σε κάποιον αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 μόλις δοκίμασα το SIPchange το προγραμματακι κ καθε φορα που κάνω σοφτ ρισετ το κινητο μου βγάζει σφάλμα αλλα δουλευει κανονικά!γιατι το κάνει αυτο κ μου τι δίνει?συμβαίνει κ σε κάποιον αλλο? βαλε αυτο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=1170543&postcount=5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 ετοιμη :) [Mar 04] L26_THDV8.0_WWE Ultimate [CE OS 5.2.21018 Build 21018.1.6.0] Today! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=481388 Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 ξερουμε ποτε θα ειναι διαθεσιμο? Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Ποιο πράγμα? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts