Jump to content

linkin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    316
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

1 Follower

About linkin

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

linkin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σας ευχαριστω μαγκες. Λογω thanksgiving παιζει πολυ χαμηλα εδω το τηλεφωνο και εχω ψηθει αρκετα.
  2. Παιδια ξερετε αν μη Ευρωπαικο Νοτε 4 θα καλυπτεται απο την ελληνικη αντιπροσωπεια??
  3. Καλο ειναι στα προβληματα να κραταμε και μια πισινη και να προσπαθουμε να διακρινουμε τα πραγματικα ποσοστα του προβληματος. Αμα δηλαδη το G3 πουλησει 10.000 κομματια στην Ελλαδα και ακουστει απο 10 ατομα το ιδιο προβλημα, δεν νομιζω πως ειναι σημαντικο ποσοστο. Καποιος που εχει προβλημα με το κινητο θα ψαχτει online να βρει την λυση και να ποσταρει σε ενα φορουμ. Καποιος που δεν εχει προβλημα ειναι πιο δυσκολο να μπει και να πει "μαγκες ολα καλα"! Και για να μην παρεξηγηθω, δεν λεω οτι το G3 δεν εχει προβληματα (δεν ειμαι καν κατοχος του, ισως γινω) αλλα υπαρχει κινητο που να μην εχει βγαλει το παραμικρο?? :):) Καλημερα.
  4. Kαι μακαρι να παραμεινει ετσι, μεσα απο την καρδια μου στο ευχομαι. Πριν λιγες μερες γνωρισα εναν τυπο εδω που ειχε παρει ξυλινο, του ξεκολλησε στις ακρες, το αλλαξε με δερμα και ξεκολλησε και το δερμα καθως επισης ειχε και καποια σημαδια φθορας το δερμα οπως το ειδα, μετα απο μια εβδομαδα χρηση. Τι να πω, ειναι μαλλον τι θα σου κατσει.
  5. Σε ερωτηση που εκανα σε αμερικανικο παροχο (verizon) μου ειπαν οτι παιζει κανονικα Ευρωπη. Αλλα αυτο στο λεω με καθε επιφυλαξη. Οσο για να το αγορασεις απο εδω, δεν ξερω αν εχει νοημα. Η verizon εχει το 32αρι 600 δολλαρια + taxes θα σου βγει κανα 500αρι ευρω, δεν νομιζω πως εχει νοημα. Γενικα εδω ελαχιστοι αγοραζουν συσκευες σκετες γι αυτο ειναι αρκετα ακριβες. Σε συμβολαιο αλλαζει το θεμα.
  6. Μπες xda, πολλα προβληματα. Το χειροτερο ειναι οτι αργησε να το παρει χαμπαρι η Μοτο και ακομα και τηλεφωνα αντικαταστασης, εχουν ακριβως το ιδιο προβλημα.
  7. gsa η φημη σου ειναι παντου, σε ολα τα ελληνικα φορουμ! Επι του θεματος, Το s5 φαινεται να ειναι πιο απροβληματιστο σε σχεση με το G3 αλλα λιγο που το περιεργαστηκα χθες, αυτα τα πλαινα του πρεπει να ειναι οτι χειροτερο ποιοτικα και αισθητικα που εχει μπει σε κινητο. Αμα δεν σε ενοχλουν, τσιμπα το.
  8. Λογικα ναι, εχει ολες τις μπαντες. Τουλαχιστον ετσι μου ειπαν σε εναν αμερικανικο παροχο που ρωτησα. Προσεχε ομως πολυ με το τι θα παρεις, εγω παροτι γουσταρω πολυ τα ξυλινα/δερματινα καπακια νομιζω θα παω στην κλασικη λυση καθοτι εχουν ακουστει απειρα προβληματα. Αμα εχεις θεμα δεν ξερω αν θα στο καλυψει η ελληνικη αντιπροσωπεια καθοτι δεν θα εχουν αποθεμα και δεν ξερω αν θες να μπλεξεις με αποστολες ελλαδα-αμερικη.
  9. Kι εγω προς moto x ειμαι, το μονο που με απασχολει ειναι η μικρη μπαταρια καθως και το οτι εχουν υπαρξει αρκετα περιστατικα οπου το back cover (ειτε ειναι δερμα, ειτε ξυλο) ξεφλουδιζει απο την "βαση" του λογω κακης ἠ ελλειπους κολλας.
  10. Μου κανει εντυπωση αυτο που λες φιλε μου για το droid turbo και ειδικα για την οθονη του. Το ειδα χθες και δεν εντυπωσιαστηκα. Μαλιστα η οθονη του μου φανηκε αρκετα σκοτεινη (εχει αναφερθει κιολας σε διαφορα reviews). Συγκεκριμενα το ειδα σε μετρια φωτισμενο χωρο και παρ'ολα αυτα θα ηθελα ενα κλικ πιο φωτεινη την οθονη. Πηγα να αλλαξω την φωτεινοτητα στα settings και ηταν 100%! Απο specs ειναι απιστευτο αλλα εξωτερικα αρκετα μετριο. Επι του θεματος, ειμαι κι εγω ετοιμος να αγορασω το moto x (2014), πιθανα την επομενη βδομαδα. Ειμαι μεταξυ αυτου και του G2 που παροτι "παλιο" δεν εχει πολλα να ζηλεψει. Ειμαι περισσοτερο 60-40 υπερ του Moto καθαρα επειδη ειναι 1 χρονο πιο καινουριο καθως και του οτι εχει πιο light OS. Απο την αλλη με χαλαει αρκετα η μπαταρια η οποια ειναι αρκετα μικρη. Εσεις τι πιστευετε?? Ποια ειναι τα πιο σημαντικα πλεονεκτηματα του Μoto?
  11. Καλησπερα μαγκες. Εφτασε η ωρα να αντικαταστησω με βαρια καρδια το πολυαγαπημενο μου nexus 4. Με εβγαλε ασπροπροσωπο τα τελευταια 2 χρονια και αμα δουλευε με τον παροχο που θελω να εχω (verizon) θα το κραταγα αλλα 2 τουλαχιστον. Ωστοσο ειμαι αναγκασμενος να αναβαθμιστω και υστερα απο αρκετη σκεψη κατεληξα στα 2 τηλεφωνα του τιτλου. Ιδια specs, ιδια οθονη, ιδιες διαστασεις κλπ. Ακομα και στο χερι "καθονται" πολυ παρομοια. Τι επιλεγω?? Στοχος μου η απροσκοπτη, ελαφρια και bugless εμπειρια. Στα + του Μoto : ειναι πιο καινουριο σε σχεση με το ενος ετους G2. Επισης εχει purer android. Ακομα, εχει και αυτα τα ομορφα back covers αλλα δεν ειναι και κανας τρομερος γνωμονας αγορας κινητου αυτος. Στα + του G2 : dem bezels. σου δινουν την εντυπωση πως κρατας σκετη οθονη. Επισης ειναι πολυδοκιμασμενο με τρελο knowledge base, support, etc. Eσεις αμα σας χαριζαν ενα απο τα 2, ποιο θα παιρνατε και γιατι?? Ευχαριστω.
  12. Καλησπερα μαγκες.Θελω να ρωτησω , τον αλλο μηνα φευγω για καναδα και δεν γνωριζω αμα το αγαπημενο μας κινητακι θα παιζει μπαλα με τα εκει δικτυα.Δεν εννοω roaming και τα σχετικα αλλα αμα το κινητο θα μπορει να παρει sim καναδεζικου παροχου και να δουλεψει κανονικα στα εκει δικτυα 2g/3g/hsudpa.. To εχω το κινητο εδω και κανα 8μηνο και το γουσταρω πολυ καθως δεν εχει μασησει πουθενα οποτε δεν ψηνομαι να το αλλαξω...αμα γνωριζει κανεις κατι...
  13. Φίλε μου το γνωρίζω αυτό.αλλά δεν μιλάω για 1-2 mb.τις τελευταίες 5 ώρες έχει κατεβάσει το κινητό από μόνο του 35mb χωρίς να έχω εγώ καμία ανοιχτή εφαρμογή.
  14. Φίλε μου το γνωρίζω αυτό.αλλά δεν μιλάω για 1-2 mb.τις τελευταίες 5 ώρες έχει κατεβάσει το κινητό από μόνο του 35mb χωρίς να έχω εγώ καμία ανοιχτή εφαρμογή.
×
×
  • Create New...