alfeios Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Mymarket ... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trouman Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 AB αλλά επειδή ο Σκλαβενίτης ακολουθεί μια πολιτική ενδιαφέρουσα προσπαθώ να στηρίζω όταν βολεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paranoid_Android Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 lidl οι καλυτερες τιμες αλλα δεν μπορεις να τα παρεις ολα. Σκλαβενιτης ο καλυτερος απ ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Ψωνίζω συνήθως από τα Lidl, λιγότερο από τον Μασούτη λόγο υψηλών τιμών, αλλά μου αρέσει πολύ ο ΑΒ και ο Σκλαβενίτης. Το κακό με τον ΑΒ είναι ότι με λιγότερο από €100 δεν γλυτώνω γιατί έχει πολλά προϊόντα που όταν τα βλέπω δεν μπορω να κρατηθώ, θελω κι αυτό θέλω και εκείνο, ενω στα Lidl με χίλια ζορια ο λογαριασμός να φτάσει τα €50 μίας και όσο και να γυρίζω μεσα δεν βρίσκω κάτι επιπλέον να αγοράσω εκτός από τα απαραίτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Τελευταία ψωνίζω από market in ηλεκτρονικά ! Πολύ καλές τιμές και πολλές προσφορές . Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisXXX Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Μασουτης cash and carry (όχι τιμολόγιο) επειδή βολεύει και μου φαίνεται πιο φθηνό από ΑΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosmmm Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Έκανε ωραίο ηλεκτρονικό κατάστημα ο Σκλαβενίτης σε περίπτωση π δεν το έχετε δει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gcf Δημ. December 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2020 Σκλαβενίτης με διαφορά για μένα το καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpap5G Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Σκλαβενίτης, καλες τιμές και μεγαλύτερη ποικιλία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Έκανε ωραίο ηλεκτρονικό κατάστημα ο Σκλαβενίτης σε περίπτωση π δεν το έχετε δει επιτελους εβαλαν το domain τους στο caremarket. τοσα χρονια μπαινω και βλεπω τις τιμες του online ενω αλλοι γκρινιαζαν οτι δεν εχει eshop :lol: Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skoufis_72 Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 MyMarket με διαφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_gp Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Σκλαβενίτης παιδιά. Δεν παίζεται. Ειδικά τώρα με το efood που στα φέρνουν στο σπίτι είναι ότι πρέπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amazf1t Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 Ο Σκλαβενίτης πλέον έχει δικό του site, με πολύ μεγαλύτερη ποικιλία από το e-food Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoDeath7 Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Γενικά τα έχουμε σχεδόν όλα κοντά μας οπότε ψωνίζουμε αναλόγως με το τι προσφέρει το εκάστοτε κατάστημα σε καλή τιμή. Γενικά πάντως ο Σκλαβενίτης είναι ένα κλίκ πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Τωρα που ανοιγουν ξανα τα καταστηματα λιανικης, θα επανελθουν και τα ειδη ρουχισμου/ιματισμου στα σουπερ μαρκετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Από όσο κατάλαβα, ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Τωρα που ανοιγουν ξανα τα καταστηματα λιανικης, θα επανελθουν και τα ειδη ρουχισμου/ιματισμου στα σουπερ μαρκετ; ναι κανονικα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 προφανως, αλλα τι ρούχα μπορεί να αγοράσει καποιος απο σουπερ μάρκετ? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 προφανως, αλλα τι ρούχα μπορεί να αγοράσει καποιος απο σουπερ μάρκετ? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk νομιζω τρολαρεις με αυτη την ερωτηση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 καθολου. αληθεια το εχω απορια. δεν υπαρχουν καταστήματα που πουλανε ρουχα? ποιος ο λογος να παρει καποιος απ το σουπερ μαρκετ? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 (edited) Στα μεγάλα σκλαβενιτη έχει μεγάλη ποικιλια ρουχων κ παπουτσιων. Πηγαίνεις που πηγαινεις σουπερμάρκετ, αγοράζεις και ρουχο. Ουτε click away ουτε το άλλο που κλείνεις ραντεβού για να μπεις στο μαγαζι. Αλλά και χωρίς αυτά, γλιτώνεις μια ακόμη έξοδο και έναν ακόμη κλειστό χώρο. Αυτό που έγινε με τα σουπερμάρκετ να μην αφήνουν να αγοράσεις ουτε ενα μαρκαδόρο ζωγραφικής και ουτε ενα παιχνιδακι για παιδακια, μέσα στα Χριστουγεννα που τα κούριερ δεν έφεραν εγκαίρως τα παιχνίδια στα παιδακια, ήταν άκρως φάουλ. Κακοψυχία στο μεγαλείο της... Λες και τα σουπερμάρκετ έφταιγαν που η κυβέρνηση έκλεισε τα άλλα μαγαζιά... Edited January 16, 2021 by Monae99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 τι να πω ρε παιδιά, εγω ξερω οτι πηγαινω στο σουπερ μάρκετ κυριως για τρόφιμα και απορρυπαντικά. οσες φορες ετυχε να περασω απ τα "ρουχα", ειδα κατι πλαστικουρες/κινεζιες σε ας πουμε φυσιολογικες τιμες. χιλιες φορές απο μαγαζί Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Ρουχα; Εχω παρει φορμα απο admiral. Και εχω παρει φορμα και απο τα lidl. Τιμες χαμηλες και στα δυο. Μαντεψτε ποια ηταν καλυτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Στα μεγάλα σκλαβενιτη έχει μεγάλη ποικιλια ρουχων κ παπουτσιων. Πηγαίνεις που πηγαινεις σουπερμάρκετ, αγοράζεις και ρουχο. Ουτε click away ουτε το άλλο που κλείνεις ραντεβού για να μπεις στο μαγαζι. Αλλά και χωρίς αυτά, γλιτώνεις μια ακόμη έξοδο και έναν ακόμη κλειστό χώρο. Αυτό που έγινε με τα σουπερμάρκετ να μην αφήνουν να αγοράσεις ουτε ενα μαρκαδόρο ζωγραφικής και ουτε ενα παιχνιδακι για παιδακια, μέσα στα Χριστουγεννα που τα κούριερ δεν έφεραν εγκαίρως τα παιχνίδια στα παιδακια, ήταν άκρως φάουλ. Κακοψυχία στο μεγαλείο της... Λες και τα σουπερμάρκετ έφταιγαν που η κυβέρνηση έκλεισε τα άλλα μαγαζιά... Δηλαδή θεωρείς πως είναι θέμα κακοψυχιάς; Δεν θα ήταν αθέμιτος ανταγωνισμός να πωλούν τα super-market είδη που οι άλλες επιχειρήσεις δεν μπορούν να πουλήσουν με τους ίδιους όρους; Εγώ παρέλαβα παιχνίδια από τον Σκλαβενίτη στις 31/12/2020 19:45 με click-away. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Δηλαδή θεωρείς πως είναι θέμα κακοψυχιάς; Δεν θα ήταν αθέμιτος ανταγωνισμός να πωλούν τα super-market είδη που οι άλλες επιχειρήσεις δεν μπορούν να πουλήσουν με τους ίδιους όρους; Εγώ παρέλαβα παιχνίδια από τον Σκλαβενίτη στις 31/12/2020 19:45 με click-away. Οταν καποιοι ζητησαν και κατάφεραν να μην επιτρέπουν στα σουπερμάρκετ να δίνουν ξυλομπογιες και μαρκαδορους για να ζωγραφίζουν τα παιδακια και παιχνιδια, ειδικά την περιοδο που ήταν τόσο καιρο κλειστά τα σχολεία, το θεωρώ χειρότερο από κακοψυχία! Έτσι και αλλιώς σε σουπερμαρκετ μπορείς να αγοράσεις πραγματα που έχουν και άλλες επιχειρήσεις. Το ότι έκλεισαν οι άλλες επιχειρήσεις ήταν εκτακτη απόφαση της κυβέρνησης λόγω υγειονομικού κινδυνου. Από Δευτέρα που ανοίγουν όλα, μόνο από σουπερμάρκετ θα συνεχίσω να ψωνίζω. Όπως επίσης θα αγοράζω ονλαιν από εταιρίες που έχουν δικό τους κούριερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts