Jump to content

GeoDeath7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About GeoDeath7

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 19

GeoDeath7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλη την παρέα!Αγόρασα κι εγώ το συγκεκριμένο ρολόι (sport edition) λόγω κυρίως των καλών κριτικών-τιμής!εξάλλου με τα ρολόγια δεν τα πάω και καλά,πιο πολύ το πήρα για fitness watch. Είχα κάποια προβλήματα στην αρχή,τα παιδιά στην υποστήριξη μου είπαν επειδή έχω xiaomi 9t να κατεβάσω το huawei app κλπ και έτσι σε μεγάλο βαθμό όλα είναι οκ. Ωστόσο έχω 2 απορίες. 1)καταλαβαίνω ότι μετράει λάθος τα βήματα,ειδικά όταν είμαι σπίτι τα μετράει πολύ εύκολα 2)μετράει βήματα κατά την οδήγηση ή κάποιες στιγμές της οδήγησης. Υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιο θέμα?με έναν εκπρόσωπο που μίλησα μου λέει οκ δεν είναι ρολόι ακριβείας δεν μπορεί να δείχνει τα πάντα με ακρίβεια και ο 2ος να το στείλω για έλεγχο κλπ. Θα ήθελα να με κατατοπίσετε λίγο γιατί δεν έχω ασχοληθεί με αυτά ξανά. Ευχαριστώ πολύ!:D
  2. Καλύτερα να επικοινωνήσεις με την ίδια τη ΔΕΗ για απορίες,δεν μπορούμε να τα ξέρουμε όλα από εδώ και με υποθέσεις του καθενώς δεν λύνεται κάτι.
  3. Γενικά θα έλεγα ότι αρκετά αξιόπιστες και καλές από πλευράς υλικού είναι αυτές οι κλασσικές με τη μυτούλα..
  4. Εγώ δοκίμασα μια φορά και δεν με κράτησε...δεν είχα βάλει ποτέ τσιγάρο στο στόμα απλά για να περνάει η ώρα το δοκίμασα με 0 της εκατό νικοτίνη κλπ...
  5. Παιδιά γενικά εγώ μετά το πρώτο το 2017,σταμάτησα να βλέπω...δεν έχει την ίδια αίγλη. ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεί να έχει προσωπικότητα και να είναι έξυπνη,αλλά αρκεί αυτό?
  6. Γενικά βρείτε κάποιο προγραμματάκι και μπλοκάρετε τέτοιες κλήσεις,δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει. Εμένα με καλούσαν και κάτι Κυπριακά
  7. Με το Monster το οποίο για τη τιμή του είχε και μεγαλύτερη ποσότητα με μηδέν ζάχαρη και γευστικά καλό αλλά με κράταγε και καλά!
  8. Δεν πίνω γενικά μπύρα και απορώ πώς μπορείτε και το πίνετε αυτό το πράγμα :P
  9. Γενικά πλέον όλες οι εταιρείες δραστηριοποιούνται διαδυκτιακά οπότε μπορείς να κάνεις και καλύτερο φιλτράρισμα στην τιμή. Πολλά μικρά μαγαζάκια είναι καλύτερα από μεγάλες αλυσίδες,αλλά θέλει υπομονή και ψάξιμο.
  10. Γενικά τα έχουμε σχεδόν όλα κοντά μας οπότε ψωνίζουμε αναλόγως με το τι προσφέρει το εκάστοτε κατάστημα σε καλή τιμή. Γενικά πάντως ο Σκλαβενίτης είναι ένα κλίκ πάνω.
  11. Προσωπικά παρόλο που έχω κόψει εδώ και πολλά χρόνια και τα 2 πάντα η επιλογή μου ήταν τα goodys!
×
×
  • Create New...