Jump to content

neo_gp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About neo_gp

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

neo_gp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα , υπάρχει κάποιος οδηγός για να εγκαταστήσω στο ρολόι μετά τις νέες αναβαθμίσεις , ECG και BP σε μη - samsung κινητό. Ευχαριστώ πολύ.
  2. Δεν είμαι σίγουρος αλλα σε προηγούμενα πόστ που διάβασα , κάποιος ανέφερε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση αν γίνει αλλαγή στο region.Τσέκαρε προηγούμενα πόστ καλού κακού.
  3. Τώρα με την καινούργια έκδοση , μπορώ ακόμα να χρησιμοποιήσω κάποιο παλιότερο οδηγό για εγκατάσταση του ECG και BP σε μη Samsung κινητό ή έχει αλλαξει κάτι?
  4. Σ εμένα έγινε χθές το update αλλα παρόλα αυτά ECG και BP δεν έχω , λογικά λόγω του ότι δεν έχω samsung κινητό.
  5. Δλδ εγώ που δεν έχω samsung τηλέφωνο τι θα πρέπει ν κάνω για να μου λειτουργήσει το ECG και το BP? Να ακολουθήσω κάποιον απο τους οδηγούς που έχουν αναρτηθεί σε προηγούμενα posts?
  6. Απο τις 4 Φλεβάρη δε λέγανε οτι θα ξεκινήσει η αναβάθμιση? Πόσο απαράδεκτη αυτή η Samsung ρε παιδί μου.
  7. Καλοφόρετο φίλε μου. Πως πέρασες καρδιογραφήματα κλπ ?Έχεις κάποιο guide?
  8. Καλημέρα, είναι καλύτερο το ringe bezel ring απο τη θήκη της spiegen?
  9. Ωραία , ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα το δοκιμάσω κι εγώ
  10. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά , το ρολόι είναι ότι καλύτερο έχω φορέσει μέχρι σήμερα, εγω του έβαλα τη θήκη spigen που μου προτείναν και είμαι πολύ ικανοποιημένος.Καλύπτει τη "κάσα" του ρολογιού απόλυτα.Απλά θέλω και κάτι για την οθόνη για να είμαι κι εκεί καλυμένος.Θα δοκιμάσω αυτή που μου προτείνεις.Δε νομίζω να έχω θέμα με τη διπλή προστασία. https://www.skroutz.gr/s/21093007/Spigen-Liquid-Air-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Galaxy-Watch-Active-2-44mm.html
  11. Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μόλις πήρα το Active 2 και θα ήθελα εάν κάποιος γνωρίζει να μου προτείνει ενα καλό tempered glass γτ ότι έχω κοιτάξει στο ιντερνετ είναι είτε μεμβράνη είτε δεν έχει καλές κριτικές.
  12. Ναι το ξέρω απλά ψάχνω να βρώ κάποιο συνδυαστικό πρόγραμμα που να συμφέρει περισσότερο
  13. Δεν έχει τελωνεία με EU Priority Line
  14. Πάντως ότι και να κάνετε μακρυά απο ΕΛΤΑ κούριερ , μακράν η πιο αναξιόπιστη εταιρεία. Έχουν μηδέν τηλεφωνική εξυπξηρέτηση και προσωπικά εμένα σε 2 παραγγελίες που έκανα μέσα στο Δεκέμβρη περιμένω πάνω απο 2μιση βδομάδες και φυσικά κανείς δε ξέρει τίποτα για να με ενημερώσει.
×
×
  • Create New...